LAŽI IN PROTESTI PROTI PRODAJI PREMOŽENJA – SINDIKATI, KOGA IMAJO ZA NORCA?

Objavil/a vladislav stres, dne 2015-02-11 ob 13:35:02

  Luka Mesec, poslanec DZ RS na protestu proti privatizaciji skupnega premoženja 7.2.2015: »Samo ta teden so dali na prodaj deleže več kot 20. podjetij v skupni vrednosti 300 milijonov eur. Med njimi Elana in Adria Airways‎.Ti ljudje vodijo tiho privatizacijo.
Špekulantje si manejo roke, ljudstvo pa strada.«

S strani večine reprezentativnih sindikatov je bil 5.2.2015 podpisan SOCIALNI SPORAZUM za leto 2015 - 2016 VIR

Sindikat ZSSS preko spleta poziva na opozorilni shod proti razprodaji državnega premoženjaVir

PODPIS SOCIALNEGA SPORAZUMA ZA OBDOBJE 2015–2016 5.2.1015 S STRANI VLADE IN VEČINE SINDIKATOV

V sporazumu so se zavzeli za preudarno privatizacijo "državnih" podjetij. ,
- kot da so bile dosedanje privatizacije, pri katerih so sodelovali isti sindikalni vodje, nepreudarne. 
- kot da so ta podjetja NJIHOVA ZASEBNA LAST in zat lahko o njihovi usodi odločajo kar sami s pomočjo parih dimnih zaves iz besedi.
Oblast je skratka njihova last, Navkljub zapisovani DEMOKRACIJI in ostalim "ustavnim BALASTOM".
Vir ključne slike:
PROTI PRIVATIZACIJI SKUPNEGA PREMOŽENJA, PROTEST 7.2.2015 – Špela Mlakar

Špela Mlakar: Zahtevamo, da se takoj zaustavi razprodaja državnih podjetij in vsi dogovori o prodaji TELEKOMA. Zahtevamo, da se SPREMENI NAČIN UPRAVLJANJA DRŽAVNIH PODJETIJ, tako, da pri upravljanju enakopravno sodelujejo predstavniki države, zaposlenih, stroke in širšega družbenega interesa.
Torej ZAHTEVAMO SOUPRAVLJANJE. Zahtevamo, da se takoj začne uvajati spremembe zakonodaje za upravljanje podjetij v državni lasti in se pri tem upošteva dobro prakso upravljanja državnih podjetij npr. V Nemčiji ali v skandinavskih državah ter da se krepi družbeni nadzor upravljanja podjetij v državni lasti. Zahtevamo torej delavsko upravljanje in zaustavitev privatizacijskih postopkov.

Vladislav Stres: »Protestniške izjave so bile v delu, da gre za državno premoženje (nenamerno) zavajajoče.
S premoženjem, ki je »državno« upravlja vsakokratna oblast, ki državo predstavlja. Odtod tudi plenjenje skupnega premoženja. Vsak, ki pride do oblasti tako dobi priložnost prisvajanja – olastninjenja SKUPNEGA PREMOŽENJA.
To preimenovanje iz skupnega družbenega v DRŽAVNO PREMOŽENJE je oblast naredila brez soglasja državljanov in je zato tudi to preimenovanje neveljavno.«


PROTI PRIVATIZACIJI SKUPNEGA PREMOŽENJA, PROTEST 7.2.2015 – Rastko Plohl

CERAR, OBLJUBLJENO TI JE POŠTENO SOJENJE

IZJAVA V IMENU ŠESTIH ORGANIZACIJ:
DGS - Družbeno gibanje Skupnost
ZNU 50 in več - Gibanje za novo ustavo 50 in več
VVZS - VSTAJNIŠKA VETERANSKA ZVEZA SLOVENIJE
KSS – Konfederacija slovenskih sindikatov
NSS - Neodvisni sindikati Slovenije
SPS - Lista Skupaj za pravično skupnost

Ko so tujini nekaj obljubljali, nas niso vprašali ali lahko kaj obljubijo kaj šele, da bi nas seznanili z obljubami, so pa vseeno obljubljali to kar je naše brez naše vednosti.
Zato njihove obljube za nas niso zavezujoče in legitimne in naj tujini povedo, da so obljubljali to, za kar niso imeli pravice.
Ko so šli na volitve niso govorili o tem kar počnejo sedaj, so pa verjetno upali, da nas bodo lahko prelisičili kot kašne bebčke.

Kako je nastal spisek prodaje podjetij v preteklosti, sedanjih 15 in bodočih 64 in vseh preostalih:
1.Da so si tuji kupci nagledali podjetja in njihove trge ter dogovorili s slovenskimi politiki preko lobistov za proti usluge.
2.Da so slovenski politiki ob podpori lobistov iskali tuje kupce za protiusluge.

Ukradeno blago
Nekoč bo prišel dan, ko bodo vsi, ki sodelujejo pri prekupčevanju s skupno lastnino odgovarjali.
Zagotovljena jim bo poštena obravnava.
Kupcem bo preprodano ukradeno blago zaplenjeno brez vrnitve kupnine,
saj vedo, da kupujejo ukradeno blago in kakšni so postopki, če so zaloteni.

[photo]262215[/photo]

"[i][b]Država naj se UMAKNE IZ PODJETIJ in upravljavsko vlogo da ZAPOSLENIM in DRUŽBI.[/b][/i]"

[url="/blog/meteor/novosti/80115"]Vladislav Stres[/url]

PROTI PRIVATIZACIJI SKUPNEGA PREMOŽENJA, PROTEST 7.2.2015 – LUKA MESEC

Privatizacijo v Sloveniji spremljamo že 25 let. In če kdaj so danes rezultati več kot jasni.
Prvi krog nam je prinesel PIDOVSKE BARONE, drugi krog nam je prinesel TAJKUNE.
V tretjem krogu pa domače tajkune nadomeščajo tuji ŠPEKULANTJE. Tretji krog privatizacije, ki se odvija pred našimi očmi, tukaj in zdaj - ni ne pošten, ne prostovoljen in ne koristen.
Ni pošten ker podjetja prodajamo med krizo in po razprodajnih cenah. Ni prostovoljen, saj menda prodajamo zaradi pritiskov lobijev, EU in finančnih trgov.
Ni koristen ker bo dokončno uničil možnosti za samostojen razvoj te države.
Treti krog je še bolj zavit v meglo kot prejšnja dva. Vodi ga Slovenski državni HOLDING, ki ga opravljata 2 človeka, nadzoruje pa ju 5 političnih nameščencev. Živimo v državi v kateri 7 ljudi obvladuje 11 milijardno državno premoženje.
Druga organizacija, ki vodi razprodajo je slaba banka v katero smo vložili 5 milijard EUR državnega denarja. Zakaj? Zato, da ni rešila kreditnega krča v bankah... Zato da sedaj s temi 5 milijardami odpisuje dolgove domačim TAJKUNOM.
Člani uprave te slabe banke in njihovi svetovalci so plačani po 20.000 eur/mesec in več za to da od mizo prodajajo deleže državnih podjetij.
Samo ta teden so dali na prodaj deleže več kot 20. podjetij v skupni vrednosti 300 milijonov eur. Med njimi Elana in Adria Airways‎. Ti ljudje vodijo tiho privatizacijo.
Špekulantje si manejo roke, ljudstvo pa strada.
Danes smo se zbrali, da temu naredimo KONEC. Da naredimo konec našemu siromašenju, KONEC diktatom EU in TROJKE in konec drsenju Slovenije na svetovno in evropsko periferijo.
Ne bomo KOLONIJA in ne bomo PODLOŽNIKI ne domačih, ne tujih KAPITALISTOV.
Danes smo tukaj, da si ODTUJENO MOČ vzamemo nazaj in začnemo ustvarjati svet kakršnega si MI in ne naši GOSPODARJI želimo.
Več: https://www.facebook.com/mesec.luka?ref=
ts&fref=ts posnel Vladislav Stres: /blog/meteor/novosti/80115
Povezave dobite tu (klik).


objavili na Vstajniški TV


Brezplačni dostop do članka Ludvika Toplaka najdete tu.

Podpiši PETICIJO PROTI RAZPRODAJI:
do danes zbrano 14.400 podpisov:

KAKO SO VOLIVCEM UKRADLI ODLOČANJE IN NATO PREMOŽENJE - privatizacija nekdaj skupnega - družbenega premoženjaPRIVATIZACIJA ALI UPRAVLJANJE, DRŽAVNO ALI SKUPNO PREMOŽENJE

Opozorilni shod proti prodaji državnega premoženja
VMZD Vseslovensko združenje mali delničarjiK A Z A L O

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
0
Ni komentarjev
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2015-02-11 13:35:02 (Feb 11, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
BESEDA SATANA
TIHO DAVLJENJE SLOVENIJE - NWO
UM ČLOVEKA
SIMBOL ROKE, SVETI ROK IN SEBASTIAN
ZAUSTAVITI STEKLE PSE DESNICE / LEVICE - ODGOVOR
ČUDOVITA, UPRAVLJALSKO NERESNA DRŽAVA - SLOVENIJA
BOŽIČEK PRED 5 TISOČLETJI IN DANDANES
DEL SKRIVNOSTI MOŠKOSTI, ŽENSKOSTI IN IZGONA IZ RAJA
FAŠIZEM URADNIH VARUHOV PRED FAŠIZMOM
ČRNI PAPEŽ - O BOGU LJUDI, KI UKINJA CERKEV
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Oglasi

  posamezni francoski, švicarski, belgijski, kanadski, potrebovali ste denarna posojila med posamezniki, da bi se soočili s finančnimi težavami, ki jih imate končno izstopite iz zastoja, ki ga banke izzovejo, tako da zavrnete vaše kreditne datoteke. jaz sem posameznik, ki vam lahko da posojilo, ki ga potrebujete, in z zelo ugodnimi pogoji, ki vam bo olajšalo življenje. tukaj so področja, na katerih vam lahko pomagam: * finančni * hipotekarno posojilo * investicijsko posojilo * konsolidacijski dolg * kreditna linija moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 100000 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea podjetnica naftnega izvora, ki ponuja posojila v razponu [5000 € –1.000.000 €] posameznikom in podjetja v finančnih težavah z obrestno mero 2%. brez jamstva ali hipoteke. za razliko od nekaterih podjetij sem specializirana samo za poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje nepremičninski kredit, kar pomeni, da svojim strankam dajem spoštovanje, vljudnost in storitve, ki si jih zaslužijo. kot posojilodajalec dovoljenje in odobritev, s skoraj desetletjem izkušenj. po razgovoru z enim od mojih finančnih svetovalcev smo se odločili, da damo posojila za pomoč posameznikom, ki moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 35000 €

pozdravljeni sem gospa teodora andreea podjetnica naftnega izvora, ki ponuja posojila v razponu [5000 € –1.000.000 €] posameznikom in podjetja v finančnih težavah z obrestno mero 2%. brez jamstva ali hipoteke. za razliko od nekaterih podjetij sem specializirana samo za poslovna posojila, osebna posojila, refinanciranje nepremičninski kredit, kar pomeni, da svojim strankam dajem spoštovanje, vljudnost in storitve, ki si jih zaslužijo. kot posojilodajalec dovoljenje in odobritev, s skoraj desetletjem izkušenj. po razgovoru z enim od mojih finančnih svetovalcev smo se odločili, da damo posojila za pomoč posameznikom, ki moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 25000 €

posebni ste imaš slabe spomine na preteklo leto in sprašuješ se, kako začeti s tem brez finančnih skrbi, saj te vse v bankah vedno čakajo, medtem ko si želiš začeti letos brez finančnih težav. 48h po razumni stopnji 3% na leto vam lahko dovolim, da začnete letos, ki obljublja, da bo lep poklic: etudiant za nadaljevanje študija potrebujete sredstva - želiš na potovanje v tujino - želite se poravnati (polog stanovanj, premik, najem) - kupujete računalniško opremo (računalnik, tiskalnik) ali celo avto moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 15000 €

dober večer g   moje ime je gospa teodora andreea, finančni inšpektor, kapital 600.000,00 €, ki sem ga dodelil kratkoročnim in dolgoročnim zasebnim posojilom od 10.000 € do 600.000,00 € za vsako resno osebo , ki je sposobna dobro izkoristiti to posojilo v njegovi lasti. 2% obresti v letu glede na posojeno vsoto, ker še posebej ne želim kršiti zakona o oderuštvu. vrniti največ 5 do 10 let ali več, odvisno od zneska posojila. za več informacij me lahko kontaktirate po e-pošti. vljudno moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 16000 €

pozdravljeni dame in gospodje če ste posameznik ali podjetje, ki išče sredstva za financiranje svojih projektov, ali si morate izposojati denar za dvig vaše socialne ravni ali oživitev vašega podjetja? nič več skrbi za vas. to je ponudba, ki vam bo pomagala doseči svoj cilj. imate možnost pridobitve zneska po vaši izbiri po letni stopnji 2% in roka odplačevanja, ki se giblje od 12 mesecev do 360 mesecev. če ste v nujnih primerih, se obrnite na mene, da boste zadovoljni v največ 48 urah. pop marie  e-mail: marie58pop@gmail.com , telefon: +33 638 503 596 , whatsapp : +33 638 503 596

Kategorija: Ostalo

Cena: 28 €

pozdravljeni dame in gospodje če ste posameznik ali podjetje, ki išče sredstva za financiranje svojih projektov, ali si morate izposojati denar za dvig vaše socialne ravni ali oživitev vašega podjetja? nič več skrbi za vas. to je ponudba, ki vam bo pomagala doseči svoj cilj. imate možnost pridobitve zneska po vaši izbiri po letni stopnji 2% in roka odplačevanja, ki se giblje od 12 mesecev do 360 mesecev. če ste v nujnih primerih, se obrnite na mene, da boste zadovoljni v največ 48 urah. pop marie  e-mail: marie58pop@gmail.com , telefon: +33 638 503 596 , whatsapp : +33 638 503 596

Kategorija: Ostalo

Cena: 28 €

pozdravljeni dame in gospodje če ste posameznik ali podjetje, ki išče sredstva za financiranje svojih projektov, ali si morate izposojati denar za dvig vaše socialne ravni ali oživitev vašega podjetja? nič več skrbi za vas. to je ponudba, ki vam bo pomagala doseči svoj cilj. imate možnost pridobitve zneska po vaši izbiri po letni stopnji 2% in roka odplačevanja, ki se giblje od 12 mesecev do 360 mesecev. če ste v nujnih primerih, se obrnite na mene, da boste zadovoljni v največ 48 urah. pop marie  e-mail: marie58pop@gmail.com , telefon: +33 638 503 596 , whatsapp : +33 638 503 596

Kategorija: Storitve

Cena: 28 €

ultrazvok ščitnice je neboleč in hiter pregled. ta nam omogoča, da pregledamo žleze slinovke, bezgavke in s tem ocenimo stanje ščitnice. več o tem: https://ultralab.si/ultrazvok-pregledi/ultrazvok-vratu-in-scitnice

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

184.) globoko in daleč -cvetko zagorski

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3620.) laboratorijske vaje iz fizikalne kemije

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 12.99 €

2579.) veliki človek tedenska kronika o partizanski kroniki  -  alenka vogelnik

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj