VRHUNEC SLOVENSKE PRAVNE DRŽAVE

Objavil/a Vili Kovačič, dne 2016-11-24 ob 02:01:57

            VRHUNEC SLOVENSKE PRAVNE DRŽAVE

- norčevanje in ignoranca tožilke

NAJNOVEJŠA  

INOVACIJA TOŽILKE PROTI dr. MILKU NOVIČU

Danes 23.11.2016 na  nadaljevanju sojenja proti dr. Milku Noviču je tožilka Blanka Žgajnar podala zelo pomembno in obenem za pravno državo katastrofalno  izjavo s katero  utemeljuje svoje početje:    

Ko obramba trdi, da ni nobenega dokaza, da je dr. Novič kriv, tožilka odgovori: dokaz, da je kriv, je pravnomočna obtožnica in dejstvo, da je Novič že 23 mescev v priporu !!!

In potem zmagoslavno nadaljuje:  "NEKAJ ŽE MORA BITI !!!"

 

To me spominja na majorja Mitjo (Ribičiča), ki je nekoč dejal:

Saj ni važno če ni kriv, bomo pač našli kaj drugega. Nedolžnih ni !

Drugače pa na sojenju ni bilo nič novega, iz posnetkov videokamer Nemci ne morejo izluščiti ničesar, ker je bojda kvaliteta posnetkov preslaba. 

 

Očitno je tožilka že v hudi krizi, da ji je v sodni dvorani ušla ta izjava !!!

Izjava kaže na to, da se najbrž hoče razbremeniti s tem  ko se je pričela "izgovarjati" na sodnike, ki sicer v njenem imenu nezakonito podaljšujejo pripor.

Breme pa bo  neizbežno vsak da težje !

Naslednja obravnanava bo  v sredo 7.decembra ob 9h  dvorana 118. 

Državljan K. 

Pripis: Vsekakor pa je mogoče iz posnetkov videokamer natančno ugotoviti fizično velikost očitnega morilca - osebe, ki se po umoru preoblači in se potem odpelje z avtom Fiat Punto. Predlagamo obrambi, da zahteva od sodnice, da se ugotovi fizična velikost osebe na posnetku. Ugotovljena velikost naj se primerja z velikostjo dr. Milka Noviča.   

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
53
Društvo CZPNN
1
Dec 16, 2016
In to ni vse.... osebno me je dne 09.09.2016 vrla sodnica Okrajnega sodišča v Ljuibljani mag. Ana Testen kaznovala z denarno kaznijo v znesku 1.400,00 EUR. Kriv naj bi bil za to ker sem trem še bolj vrlim sodnikom Višjega sodišča v Ljubljani napisal eno samo pismo v katerem sem med drugim zapisal:

- da se iz mene ne delajo norca kot iz nekakšnega obdolženca in da za tako delo prejemajo plače iz davkoplačevalskega denarja,

- da obstaja utemeljen sum, ki kaže na to, da nimajo pravniškega državnega izpita ali pa da naj bi ta izpit pridobil mimo določil Zakona o pravniškem državnem izpitu in,

- da zlorabljajo kazensko zakonodajo kot zločinsko srdstvo za zatiranje slovenskega naroda, kar se da enačiti z fašistično teorijio o zatiranju ljudstva.

Zadeva je sedaj v postopku odločanja o moji pritožbi zoper sodbo sodišča prve stopnje.

Ko pa preberem komentarje v tej zadevi, pa mi ni nič čudno več, da se mi je to zgodilo. Takšno je namreč gnilo in iztrošeno slovensko krivosodje, saj ni mogoče drugače če je pravnomočna obtožnica ključni dokaz za podtaknjeno kaznivo dejanje. Osebmo menim, da je povsem mogoče, da bodo v bodoče tožilci vlagali obtožnice, ki bodo postale pravnomočne in da da bodo sodišča izdajala sodbe brez glavne obravnave.
#53
Iva P. Ž.
2
Dec 04, 2016
Edini dokazni material, ki bi lahko obremenil dr. Noviča, bi bili ostanki strelnih delcev na rokah, če bi jih preiskovalci našli v časovnem obdobju le nekaj ur od streljanja in ne da bi se Novič dotaknil jakne Bugatti (s katero je hodil na strelišče in je bila zato kontaminirana). Vzorec je bil Noviču vzet šele 23 ur po dogodku na Via Boni.

Zrežirani scenarij, ki ga je mafijsko ozadje skušalo realizirati s pomočjo hitro upokojenega Sabliča (glavna obremenilna priča tožilstva) se sesuva In, KDOR NAČRTUJE umor seveda ne pozabi na rokavice, ve ne le Sablič, ampak tudi NPU Majhenič, ki je sedmi dan po streljanju dejal: "Ravnanje osumljenega je bilo NAKLEPNO, NAČRTNO in dobro pripravljeno ...
Torej, od kod strelni delci na rokah po 23 urah?

V mnenju nemškega inštituta piše:

- V tem času (od streljanja do odvzema vzorca) obstaja pri živih osebah možnost raznolike spremembe obstoja dokaza na rokah.
Prej verjetno prisotne sledi je mogoče odstraniti z običajnimi dejavnostmi, še posebej s čiščenjem. Po drugi strani lahko v istem obdobju sledi predejo na roke tudi npr. v stiku z oboroženimi policisti, pri prevozu v policijskem vozilu, pri stiku s površinami na katerih so sledi izstrelkov, k temu spadajo tudi oblačila.

- Od odvzema vzorca sledi izstrelka (po 23 urah) in brez nadzora kontaminacije oz. čiščenja, ni mogoče pričakovati obremenilnih informacij v zvezi s sledmi izstrelkov v času storitve kaznivega dejanja.

IN ŠE: NI MOGOČE podati ZANESLJIVIH informacij glede soodvisnosti s kaznivim dejanjem.

Kaj bo povedal na zgornji zapis ekspert Sablič? Bo še vedno zagovarjal tezo, da je Novič morilec?

No, pa ni bil le Sablič, bili so tudi Bartol (mimogrede še Oražem), Farkaš, Horvat, kak kolesar in ne nazadnje njihov organizator - oseba X ter seveda dvojica, pobegla poklicni morilec in šofer Fiata.

Kaj pa OZADJE (naročniki), bo Majhenič nadaljeval z raziskavo ali ... ?
#52
Farnaža
0
Dec 04, 2016
Država ima enkratno priložnost, da pride v primeru Novič do končnih pravičnih ugotovitev, in sicer v sredo 7. decembra ga spustijo pod pogojem da nastopi na biatlonski tekmi na Pokljuki med 8.- 11. decembrom , Če na biatlonski tekmi ne zmaga je oproščen.
#51
Vili Kovačič
1
Dec 03, 2016
Sablič se ne more izogniti. Bo pa to dobra predstava za razgaljenje njegove nestrokovnosti.
#50
Analitik
1
Dec 03, 2016
Sodstvo s Klemenčičem na čelu je padlo na vseh izpitih. Sedaj ni več popravnih izpitov, treba bo drugam !

Sablič pa seveda na sodno razpravo ne bo prišel. Je v penziji, to ni več njegova dolžnost . Se pa postavlja vprašanje, če slovenska Policija sploh ima sedaj kakšnega balističnega strokovnjaka. Če ga ni, so ga pa na hitro ustvarili in zagotovo bo imel, ker mora, enako mnenje kot nemški strokovnjak. Le Sabljič je zanič, ha, ta poslušni in ubogljivi
Sabljič ! Ampak poslušni in ubogljivi so tudi Majhenič, šef NPU, njegovi kriminalisti, nastopajoči predstavniki NFL nacionalnega forenzičnega laboratorija,....
Kaj pa z njimi, razkritimi, ki niso še za v penzije , na boljša, " zaslužna" delovna mesta ?

Le vkup, le vkup uboga slovenska gmajna, da vidimo, če si vredna svoje države !
#49
abram1b2 Cej
1
Dec 02, 2016
Le vkup, le vkup, uboga gmajna ! Heja hejo . Za staro pravdo zdaj bo dranja. Tokrat mora sodstvo Slovenije s Klemenčičem na čelu pasti.
#48
Mitja Lom
3
Dec 02, 2016
Sablič nima 7. decembra kaj izbirati ali bo prišel na sodišče ali ne, ampak ga je TREBA PRISILNO PRIVESTI. In tudi dati v pripor, če se bo izogibal sojenju. Zakon je za vse enak in tudi za priče. Če odvetnik Podobnik ne bo zahteval prisilne privedbe za Sabliča (sploh pa ker bi se v sredo že drugič izognil sojenju), potem odvetnika Noviča ne pozna ali noče poznati zakona. NAJ POLICIJA PRIVEDE SABLIČA NA SODIŠČE KER JE TAKO PAČ PO ZAKONU !
#47
Iva P. Ž.
3
Dec 02, 2016
http://www.demokracija.si/slovenija/odlocanje-o-pritozbi-dr-milka-novica-zaradi-pripora-so-ustavni-sodniki-prelozili-nov-datum-se-ni-dolocen.html

"Na sojenje je po naših podatkih sodnica Špela Koleta povabila sodnega izvedenca za balistiko iz Nemčije ter uradnega slovenskega sodnega izvedenca za balistiko Franca Sabliča iz NFL. Ali se bosta naroka udeležila, ni znano."

Sablič se je enemu povabilu na ponovno pričanje (potem ko sta na njegovo nestrokovnost opozorila s pisnim mnenjem in pričanjem na sodišču balistik Maštruka in kemik Čeh) že izognil.

Če Sabliča 7. decembra ne bo na "soočenje" z nemškim strokovnjakom bo to pomenilo, da mora tožilka umakniti obtožnico. Sablič je namreč edina priča tožilstva glede strelnih delcev - verjetnega morilca.

Strelni delci naj bi z rok izginili najkasneje v 7 urah. Noviču pa so vzorec vzeli šele po 23 urah In našli min. sledi!? So pa ženo, kar je zelo nenavadno(!), že na večer umora spraševali o Milku (sic!). Kateri "tič" je usmerjal preiskavo? Na Novičevi jakni so pregled opravili kasneje.

Morilec je vsekakor imel rokavice. Umor pa je bil načrtovan celo do sekund natančno. Takoj po streljanju je bil na licu mesta Horvat (šel je po isti poti in na isto parkirišče kot Jamnik, čeprav je parkirišč več), ki je zavlačeval s klicem Policiji. Medtem si je morilec na sosednjem pločniku slekel zaščitno nad-obleko in se le dobri 2 minuti po umoru odpeljan-Fiat Puntom daleč stran od kraja dogodka.

Horvat se je dotikal Jamnika (je povedal na pričanju), torej bi moral imeti na rokah strelne delce, če je bil vzorec vzet takoj po prihodu Policije. Morali bi mu tudi pregledati avtomobil (prtljažnik). Pa so mu? Horvata je vsekakor morala posneti bližnja kamera, prav tako njegov avtomobil. Je sodnica pregledala vse video posnetke? In, kako to, da so na parkirišču našli le en tulec?
To so vprašanja, ki jih mora postaviti obramba

Odločanje o pritožbi dr. Milka Noviča zaradi pripora so ustavni sodniki preložili; nov datum še ni d

Na dnevnem redu današnje seje ustavnega sodišča je bila tudi ustavna pritožba dr. Milka Noviča zoper odrejeni pripor zar
#46
Analitik
3
Dec 02, 2016
Petra je zapisala danes v Demokraciji :
" Po neuradnih podatkih balistično strokovno mnenje iz Münchna potrjuje, da ni dokaza, da je dr. Milko Novič morilec. ...........Mnenje je moralo biti izvedeno preko nemškega tožilstva. ........Na sodno obravnavo v sredo sta vabljena balistični strokovnjak iz Nemčije in iz slovenskega NFL."

Od tod izhaja verjetno tudi odločitev ustavnega sodišča, da na današnji seji ne obravnava ponovnega zahtevka obrambe o izpustitvidr. Noviča.
Toda to je še ena potrditev neodgovornega in nesuverenega delovanja US. NI SPOSOBNO ODLOČITI ! Reševanje ponovno prepušča delovanju časa in zakona moči . Ščiti neodgovornost in nestrokovnost pravosodja namesto krivo obtoženega državljana, kar je njegova edina naloga !

Na potezi na sojenju v sredo ( !!!) je tožilka Žgajnarjeva in ne sodnica !!!!
Ali bo zmogla toliko odgovornosti, osebne in strokovne suverenosti in etičnosti za ODSTOP OD PREGONA !?!


#45
Analitik
3
Nov 30, 2016
SLOvenc, dobro vprašanje : kdo je Horvat ?

- mladi raziskovalec, pride preko neke firme za eno leto na KI, tam naj bi delal doktorat, po umoru ni več zaposlen na KI, kaj pa doktorat ?, zamrznjen do "ugodnega" zaključka zadeve UMOR dr Jamnika ?
- Takoj po umoru na licu mesta ( tudi on zamuja, za enak čas kot Jamnik, na novoletno zabavo) , ne ustavi, ko zagleda osebo ležati na cestišču, jo obvozi in vzvratno parkira na prostem - rezerviranem parkirnem mestu,
- Pristopi k Jamniku, vidi, kako mu kri teče iz čela in senc, kako se kri po tleh izliva v odtočni jašek, ga potrese, da vidi, ali je še živ, nato pokliče policijo (izjave na sojenju ), ko prihaja policijski avto steče k svojemu prtljažniku in nekaj vrže vanj.
- Policija po službeni dolžnosti odvzame tudi njemu z rok vzorce za sledi smodnika. Rezultat : ni sledi !
Kako ni sledi, če prime Jamnika in ga trese ? Jamnik je poln delcev, Horvat pa nič. Je imel rokavice ?!

Kaj pa druga dva mlada raziskovalec in raziskovalka, ki sta sedela vsak
v svojem avtu, eden ob drugem, na tem istem parkirnem prostoru tik ob ViaBona, ves ta čas, do umora, in nista nič videla ?


#44
Vili Kovačič
2
Nov 30, 2016
Točno to ! In še to - prosto po Ceraju. Država to sem jaz - vi ste MALI LJUDJE !
#43
Zim Zelen
2
Nov 30, 2016
http://www.ednevnik.si/uploads/a/andrejajug/208606.jpg
#42
Vili Kovačič
2
Nov 30, 2016
Ni kaj, res so odlični učenci Josipa Broza, ki je stalno poudarjal: ČLOVEK JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO. Človek pripadnik novega razreda ! Gorje drugim, ki to niso.
#41
SLOVEnc
6
Nov 30, 2016
dr. Noviča utapljajo lastni hinavski prijatetilji! Odvenik žene umorjenega je preverjal psihično stanje osumljenega. Trudijo se mu uničiti upanje in željo po življenju. Odvetnik Čeferin? A ni to ista odvetniška družba, ki brani KI? A ni to konflikt interesov?
Hribernik? Odvetnik brez JAJC ! Kako dovoli odškodninsko tožko brez obsodbe? Kaj pa dejstvo, da signal Novičevega GSMja sploh ni bil v bazni postaji VIČ ? Munchen... Sledi nejasne! zahteva po dodatnih dokazih ki jih NFL nima!!
Koleta - osebna prijateljica z g.Žgajnar. Resno?!?
Vlasta Nussdorfer - oseba ki nepozna svojih nalog in je plačana za prazen nič
Pahor - oseba ki rešuje krive in prezira očitno nedolžne

So policisti govorili resnico?
Kdo je oseba Horvat?
Horvat ?
Horvat ?
Horvat ?

Resnica je tam zunaj... Še malo pa vas vse razkrijemo... Vemo kaj ste naredili.. Vemo kdo ste...
Razkrijte se sami ali pa vas MI ! Verjemite nam, čas se vam je iztekel
#40
Vili Kovačič
1
Nov 29, 2016
Mitja imaš prav. torej zasedli bodo vse položaje ! Ivan Simič je že odstopil od kandidature - zaradi groženj.
#39
Mitja Lom
1
Nov 29, 2016
Vili, funkcija predsednika NZS je amaterska. Če bo Nemec izvoljen za predsednika NZS se njegov status v Državnem zboru ne bo v ničemer spremenil. Še vedno ga bomo mi plačevali na mestu podpredsednika DZ in poslanca.
#38
Stoyan Svet
2
Nov 29, 2016
odličen govor Primca
podkrepljen z dokazi in statističnimi podatki,
poslanci, ki si namesto vmesni črki l bolj zaslužijo vmesno črko r, ali c so itak že 25 let lutke šefov političnih strank, ki od lobistov za protiljudske zakone dobivajo visoke podkupnine.
Tudi naša kamarilja, če ne bo začela delati za ljudstvo
bo odšla prej ko slej na smetišče zgodovine.
Upajmo, da bo dr. Novič na naslednji razpravi izpuščen, da se bo lahko branil s prostosti.
#37
Vili Kovačič
2
Nov 29, 2016
Brglezu je vzelo sapo, Škoberne iz SD, ki podpira krivosodje, je zahteval fizično odstranitev Primca iz dvorane.

Matjaž Nemec iz SD zdaj kandidira za Čeferinovega naslednika, Če bo izvoljen, ga bo najbrž na podpredsedniškem mestu nasledil Škoberne.
#36
Komentar izbrisal uporabnik
Vili Kovačič
3
Nov 28, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=psqKiKQbOn0

Aleš Primc o predlogu Zakona za vzpostavitev javnosti, preglednosti in odgovornosti v pravosodju. -

Oglejte si govor Aleša Primca iz Odbora 2014 o predlogu Zakona za vzpostavitev javnosti, preglednosti in odgovornosti v
#34
Pokaži več komentarjev
Vili Kovačič
Vili Kovačič
Objavil/a 2016-11-24 02:01:57 (Nov 24, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Intervju kot ga še ni bilo - Zvjezdan Radonjić
KRIZA USTAVNEGA SODIŠČA in POZIV TREM USTAVNIM SODNIKOM K ODSTOPU !
TISKOVNA KONFERENCA: zakaj je Ustavno sodišče odločalo pristransko!
Kot neposredni oškodovanec zaradi pristranskosti sodnika Mateja Acceta v zadevi 2TIR, bom vložil tožbo proti Accettu in US.
Poziv ustavnemu sodniku Accettu naj odstopi!
Bernard Brščič podpira predlog volilne zakonodaje, po kateri bo Slovenski narod začel izgubljati svojo suverenost!
Protidomovinsko razmišljanje predsednika DOM
Trije predlogi za pravnika leta!
PROTESTNO in OPOZORILNO pismo OVSE, Evropskemu svetu, Beneški KOMISIJI in GRECU.
Država v kateri so barabe in kriminalci bolj glasni in cenjeni od poštenih ljudi je obsojena na propad.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

7372.) twilight - stephenie meyer , knjiga je v anj jeziku

Kategorija: Družboslovje

Cena: 9.99 €

1659.) ata je spet pijan - dušan čater ,  knjiga je nova

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5247.) na mrzlem severu - ritchie calder

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5668.) parnik trobi nji - boris pahor

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

4304.) poletje v zgodbi v.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 8.99 €

3595.) operni spev - besedila najlepših opernih arij - smiljan samec

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 12.99 €

4628.) svetovna književnost 1 in 2 knjiga cena je za kos

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 8.99 €

2168.) mary anne - daphne du maurier

Kategorija: Umetnost in kultura

Cena: 9.99 €

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj