Članek
Čas nepremišljenosti, z njim pa vsi drvimo v pogubo!
Objavljeno May 04, 2017

ČAS JE ZA DOBER RAZMISLEK DRUŽBA MOJA ALI NAS BO TA OBLAST POKOPALA ŽIVE, SI RES ŽELIMO TEGA?

Nihče, prav nihče se ne zaveda, še posebno od naše oblasti, da simpatizirajo z največjimi svetovnimi uničevalci človeštva, uničevalci narave, zemlje in tega planeta, prej jim ne bo zadosti, vse dokler ne bodo uničili vse dobro. Naši oblastniki pa rinejo prav v tisto smer, z njimi in katera nas kot državljane te male in lepe državice vodi v pogubo.

Ne razumem, zakaj mi kot narod, ljudstvo te Slovenije, dovolimo in jim dopuščamo, da nas vodi ta oblast v pogubo, kaj si resnično želimo tega?..., čas bi bil, da se združeno upremo in to na miren način, potrebno se nam je le povezati družba moja, za vse ostalo ne potrebujete skrbeti, za vse bomo potrudili in poskrbeli mi organizatorji. Če bomo močna ljudska iniciativa, lahko dosežemo prav vse, zapomnite! To deželo naredimo lahko varno, družbeno in socialno urejeno, kjer bomo naprej živeli srečno in brez vsiljivcev, kakršne imamo sedaj iz vsega sveta. Tudi pokvarjenih politikov-oblastnikov se moramo rešiti, ti nas sedaj le uničujejo, izkoriščajo, jemljejo dobro voljo in nad nami vršijo počasen genocid!..., nam je res potrebno vse to preživljati in to samo zaradi pokvarjenih ljudi?

Na vas je le, da se pridružite Ljudski iniciativi za razvojne spremembe, le to potrebujemo. Zanesljive ljudi, državljane, katerim je moč zaupati, državljane, ki bodo zaupali sebi in tudi nam, ne glede na razlike med nami.... Ko se boste odločili, da želite z nami sodelovati, se potrebujete le najaviti, da nas boste podržali-PODPRLI! pri spremembah, je to res tako težko ali ne zmorete ni tega koraka?

Prisluhnite srcu in priznajte sebi, da si želite sprememb v naši državi, katero vsi ljubimo, vsem tem oblastnikom in vsej politični drhali pa pokažemo in dokažimo, kje jim je mesto!..., na teh položajih katere zasedajo sedaj, sigurno ne!... Zato se čimprej prijavite in nam javite, da ste na naši strani!!!

Vsi, kateri si želite sodelovanja, priključitve Ljudski iniciativi za razvojne spremembe, vas prosim, da potrditev označite v komentarju. Napišite le: SEM ZA!..., že v naprej se vam lepo zahvaljujem za zaupanje in sodelovanje z vami vsemi prijatelji-sodržavljani. Državo in oblast ljudstu, da končno spet posijejo žrki sonca na svobodno deželo!


Tu je sprememba. Jo vidiš? https://www.pravapeticija.com/signatures/proti_skodljivim_odlocitvam_o_drzavnih_investicijah__drugi_tir/

Anelimus, dobiš navodila ob pravem času, hvala za zaupanje!

Zahvaljujem na branju tega prispevka in da ste pripravljeni sodelovati pri projektu. Seznanjeni boste o nadalnjem sodelovanju. To je naša prava pot, da rešimo to deželo pred nenasitnimi vampirji in da se previdno približamo realnosti, kjer bomo enakopravni, neizkoriščeni in socialno varni. Novi družbeni sistem z novo ureditvijo nam bo omogočal in zagotavljal predvsem varnost za vsakega državljana brez razlik. Še enkrat hvala na zaupanju in zavedajte se, združeni smo močni, razdeljeni propadamo!

Romano, podpiram to civilno pobudo za spremembe ( pridružila se pa žal ne bom, ker se ne ukvarjam s politiko) Kljub temu sem vesela takšnega civilnega gibanja (ki verjetno temelji na bio-humanizmu o katerem si pisal) in upam, da bo prineslo pozitivne sadove :)

Nisem proti.

AM

SEM ZA

Zahvaljujem Abram, za mene je to že potrditev, kar si napisal in to mi zadostuje. Vsa navodila bodo sledila...

SEm za. Kje so prijavnice podpore. Romano daj posreduj naslov.)*