abram1b2 Cej

Prijatelji (16)
Liza Whiteapple
Klavdija Hiti
Dajana Babič
Božo žabjek
Zarja23 Novak
I K A
Taja In ...
Rastko Plohl
Spremljevalci (10)
Asurbanipal A
Grega Novak
Taja In ...
Andrej Slovenija
RiOrgone Inicijativa Za Kvalitetno življenje
Almira Catovic
I K A
Vladislav Stres
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

Imenovan nov človeški organ- MEZENTERIJ
MOŽGANI
SODOBNI ANUNNAKI
DRUGI TIR - NOVA KRAJA
JE ZEMLJA RES RAVNA ?
JURTA- NOMADSKO BIVALIŠČE PRIHODNOSTI?
SIGUOIDENDRON GIGANTEUM-GORSKA SEKVOJA
JIN-JANG -Dodano k razlagi Ničelne točke
ČRNI PANTER KARANTANIJE ?
KAJ SPLOH MI VEMO ? MEGALITI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2017
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

NAŠA SEDANJA DRUŽBA PROPADA IN SE ROJEVA NOVA

abram1b2 Cej
05.10.2017 18:49 (Oct 05, 2017)

Beseda psihologija je sestavljenka iz dveh de]lov: gr. psukhe - dih, življenje, duša (lat. psyche - duša oz. um) in logos - veda, doktrina, teorija.

V skladu s tem freudskim modelom psihike je id niz nesoordiniranih instinctualnih trendov; super-ego igra kritično in moralizirajočo vlogo; in ego je organiziran, realističen del, ki posreduje med željami id in super-ego . [1

Logos (lógos, grško λόγος; množina λόγοι) je filozofski termin, ki ga v slovenščino najpogosteje prevajamo kot razum, um. Pogosto je uporabljen tudi v pomenu beseda, govor.[1] Odtod pogost pomen razlaga, razlog.Vir : Wikipedija

Ugotovljeno je,da so naši možgani najbolj egoistični organ v našem telesu,saj dnevno porabijo zase 130 gramov glukoze-grozdnega sladkorja. Nekateri jih primerjajo s plevelom,ki na vrtu zatira cvetoče ročice in se ne meni zanje. Pa je temu res tako? Možgani urejajo sočasno naš  trinivojski živčni sistem-vegetativni-,nagonski in vesoljno neomejen samozavedni živčni sistem. NIhče od svetovno pr

KAKO MI VIDIMO VESOLJE ?

abram1b2 Cej
03.10.2017 14:56 (Oct 03, 2017)

MI vidimo nam najbližjo zvezdo Proxima b  takšno kot je bila pred 4,8 svetlobnimi leti .Našo galaksijo  njeno obrobje takšno kot je bilo  pred več kot 100 000 svetlobnimi leti Ko gledamo širše  v vesolje lahko opazujemo vesolje takšno kot je bilo celo pred več milijardami zemeljskih  let..Svetloba je EM valovanje in ima hitrost v vakumu cca. 300 000 km /v sekundi.Mi celo Sonce opazujemo z zamudo ,Sončeva svetloba potuje 8,3 minute do Zemlje. Gledano iz naše ničelne točke časa sedaj, smo mi vedno v zamudi glede dogajanja na Soncu za cca 8 ,3 minute.

Koliko časa bi potovali do najbližjega planeta v Centavria Proximi b ? Če bi potovali samo s tisočinko svetlobne hitrosti 300km/sek- bi potrebovali do nam najbližjega planeta, Proxime b cca 4800 zemeljskih let.Je to sploh uresničljivo in ali bomo kdaj to uresničili, ali pa smo že in smo pozabili?

Danes se nam vse to zdi znanstvena fantastika in zato večina podpira Darwinovo teorijo samo nastanka in razvoja zemeljskega življenja.

Kako lahko m

KAJ MANJKA NAM SLOVENCEM ?

abram1b2 Cej
19.09.2017 11:23 (Sep 19, 2017)

Testosteron
Testosterón je najmočnejši androgen, ki ga izločajo intersticijske celice v modih pod vplivom luteotropina. Uravnava rast in razvoj moških spolovil, spermatogenezo, je odgovoren za sekundarne spolne znake, deluje anabolno.Formula: C19H28O2
Tališče: 155 °C
Molska masa: 288,42 g/mol
ID CAS: 58-22-0
Gostota: 1,17 g/cm³
Po BMZ je krivec,da nismo več borci za svoje osnovne življenjske pravice pomanjkanje testosterona pri naši moški populacija. Raje se mi pustimo nategovati politikom kot,da bi mi njih nategovali .!!!!
Žal je to naravni ciklični pojav v naši civilizaciji.Kdor pozna enotno vseobsegajočo naravno zakonitost in njeno cikličnost ve,da drugače sploh biti ne more.
Danes se moška energija razpršuje,ženska pa se magnetizira.Družba se vse bolj feminizira in več je žensk,ki so primorane biti moškinje,ker jih moška energija več ne zadovoljuje.
To ni naravni ciklični pojav samo v Sloveniji ,ampak je prisoten na svetovni naravni. Moška potenca se je v pe

JIN-JANG -Dodano k razlagi Ničelne točke

abram1b2 Cej
18.09.2017 17:56 (Sep 18, 2017)

Najpopolnejši simbol vseobsežnega vesolja,ki se ga razumeti skozi enotno večno sedaj isto vesoljno samozakonitost.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9IBmou7CX85aLllefGREky5dAiaJNU_5I7TjFXg7DLfluBgA_SB7H7A

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/09/18/publishwall_1505747964_2281100.jpg

Zakaj v Cernu ne najdejo higgsovega bozona, oziroma odgovora ali snov dobi maso in kako?

https://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnologija/bozji-delec-masa-vsega.../273471

Zakaj se toliko trudim s svojim dokazovanjem,da je znanstveno izhodišče v Cernu popolnoma napačno.Lahko in upam si trditi,da smo mi v pogledu razumevanja vesoljnega večno sedanjega samodogajanja v resnici mentalni palčki.Mogoče sem tudi sam,ker sem obrnjen stran od celotnega civilizacijskega znanja in spoznanj zadnjih 14000 let ,sedanjega 28000 letnega civilizacijskega vala..Ugotovil sem,da nima niti ena naravoslovna ali družboslovna veda pravega izhodišča. Vse je naučena papagajska -dogma .Lahko,da sem nepismen -neizibražen za naučene papagaje,pa še vedno je moja neodtuljiva življenjska pravica misliti s svojo glavo. To pravico nikomur nihče ne zmore oduzeti.

Da bi vsak normalen človek razumel zmote samovš

Energija Ničelne Točke T.0. - Zero Point Energy

abram1b2 Cej
18.09.2017 11:19 (Sep 18, 2017)

Raje kot s politiko se ukvarjam z vseobsežnim  vesoljem.Tu me mihče ne zmore omejevati .!!!

Vse v vesolju tako živo kot elementarno večno sedaj samodeluje  na osnovi večno sedanjega samozlivanja Realizirane mase energije,prostora, t. časa in *življenja in Akumulirane mept* preko skupne ničelne točke T.0.

Xmept* = Rmept* > EM T.0. A/O <Amept* = Xmept*

Xmept* - X =vsa in vsaka vesoljna pojavnost mase,energije,prostora, t. časa,*življenja

Rmept*-realizirana vrednost mept*

EM -Elektromagnetna sila,ki je edina sila v vesolju -gravitacija,ki jo ni--- je posledica  vleka ali odboja v vezeh Rmept* in Amept .Isto je z močno in šibko jedrsko silo. Vsaka individualna Xmept* pojavnost od osnovnega delca do /galaksij ,ki so največje individualne pojavnosti mept* /se lahko sočasno izraža navzven v svojih vezeh naprej nazaj kot Rmept* in Amept*. Če bi to pojavnost izvzeli iz njenega vezja bi se navzven izražala nevtralno kot Xmept*.Zakaj se vse v vesolju vrti in samodeluje in ciklično EM valovi,kjer

Zemeljska civilizacija- čebelji panj brez matice

abram1b2 Cej
17.09.2017 11:03 (Sep 17, 2017)

Matica ne nadzoruje svojega panja,ona skrbi da panj sploh živi.Mi se danes obnašamo in živimo kot panj brez matice. Troti in delavke skrbijo zgolj za svoj položaj, a ne uvidijo,da takšni kot so- ne bodo preživeli. Nihče več ne skrbi za panj inj panj /civilizacija/ umira na obroke.

Vprašanje je ,kaj je,kam je šla in kje se nahaja civilizacijska matica. Po mojem razumevanju zadev je matica po naravni poti izgubljeno civilizacijsko znanje. Izgubljeno znanje je naravni ciklični proces,kateremu se nikoli ne moremo izogniti,zaradi same enotne večno-sedaj iste vesobsežne vesoljne naravne zakonitosti njenega večno sedanjega  samodelovanja. Mi kot civilizacija nismo še sposobniti tega izgubljenega znanja dešifrirati v civilizacijski brezčasni teološki zapuščini,ki je enotna  osnova vseh verstev sveta. Iz tega vzroka naš civilizacijski panj ne more normalno živeti.Nima matice-znanja in razumevanja večno sedanjega vesoljnega samodogajanja in njegove enotne vseobsegajoče zakonitosti..

Civilizacijo

ČLOVEŠTVO IZGUBILO ZAUPANJE VASE IN ZATO DELUJE PANIČNO?

abram1b2 Cej
17.07.2017 07:22 (Jul 17, 2017)

Na Artarktiki se je odlomila ledena plošča  površine velikosti 1/3 Slovenije,in teže preko milijarde ton.Vsi svetovni mediji in strokovna javnost straši človeštvo,da se bodo svetovne gladine oceanov dvignele v prihodnosti od 40cm  do 1,5metra.Temu pojavu sledi sprememba obličja Zemlje in možno katastrofo..Vsi mediji po naročilu opozarjajo na zmanjšanje toplogrednih plinov. MI lahko zmanjšamo te  emisije toplogrednih plinov na nulo,pa naravnih cikličnih procesov ne bomo zaustavili. Vsa ta medijsko naročena opozorila imajo drug namen in ta je, čim bolj prestrašiti ljudi in jih omejiti.Zadaj pa stoji interes velikega kapitala,da bi iz takšnih naravnih pojavov koval dobiček zase in s tem omejeval življenske svoboščine osnovne človekove pravice večine človeštva.

Ker mi kot civilizacija ne poznamo enotne vseobsegajoče vesoljne zakonitosti,ki vlada našemu planetu in vseobsežnemu vesolju enako,po nepotrebnem zganjamo paniko za vsako spremembo ki o zaznamo  na tem planetu.Pri tem pa ne vemo ,da

PAMETARJENJE,GOVORIČENJE IN OPOZARJANJE NIČESAR NE SPREMENI

abram1b2 Cej
12.07.2017 20:45 (Jul 12, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/07/12/publishwall_resized_1499885131_4905837.jpg

Vsi,ki se trudite,da vaša resnica in razumevanje družbenih in naravnih pojavov pride do ljudi, se zaman trudite.!! Vedite, vlečejo samo vzgledi in realna dejanja,ki bodo primogla k boljši  pravičnejši družbi. Ta dejanja morajo nositi konkretno izboljšavo, /rezultat/kjer ne bo več prostora za  blefiranje,laž in za nikakršen privilegij nikogar.To dejanje mora celotni civilizaciji ponuditi možnost,da se odpravijo vse družbene anomalije.Vedite,če neko novico preberete in jo nato  obdelate in posredujete naprej niste ničesar konkretnega naredili.Enostavno ste zbrali splošno dostopne informacije. Ne mislite,da ste naredili veliko delo.Nekateri se trudite z spremembo slovenske družbe in politike. Že vnaprej ste obsojeni na neuspeh,ker ne posredujete konkretnega dokaza,da bo vaša ideja izpeljana v korist vseh. Ideja ni realiziran projekt,ker ideja še vedno dovoljuje manipulacijo tistim,ki se z vami ne strinjajo. Vsi si želimo ,ljubezen srečo,blagostanje in napredovanje .Napredovanja pa ni,če

GRAVITACIJA ?

abram1b2 Cej
12.07.2017 09:55 (Jul 12, 2017)

Je to največje znanstveno odkritje 21. stoletja?

Znanstveniki so še drugič zaznali gravitacijsko valovanje, o katerem je že pred sto leti govoril slavni fizik Albert Einstein. Obstoj pojava so ameriški astrofiziki za javnost prvič potrdili februarja letos, odkrili pa so ga septembra lani.  Kaj gravitacijsko valovanje pravzaprav je in zakaj je to odkritje tako pomembno?siol.net/.../vse-kar-morate-vedeti-o-morda-najvecjem-znanstvenem-odkritju-21-stoletj.  Gravitacijska sila je vedno privlačna (torej nikoli odbojna). Gravitacijska sila je zelo šibka razen če so telesa zelo masivna.zvezde.asteroidi-planeti itd.

Gravitacija v resnici sploh ne obstaja. Moje mnenje,ki ga bom probal obrazložiti ...po svojem samoprebujenem akumuliranem brezčasnem spominu naše vrste in z samo enotno večno sedanjo  vseobsežno vesoljno samozakonitostjo..

Če začnem  razlago z samo enotno vesoljno  zakonitostjo: Xmept* = Rmept* > EM T. 0. A/O < Amept* = Xmept*

V saki X pojavnosti mase,energije,prostora,t.časa,*živl

METAN NA ARKTIKI - naravni ciklični pojav

abram1b2 Cej
09.07.2017 09:37 (Jul 09, 2017)

Metan uhaja iz morskega dna na Arktiki

Znanstveniki trdijo, da imajo dokaze, ki kažejo, da močan toplogredni plin metan uhaja iz arktičnega morskega dna.

Ko se temperature povišujejo, se segreva tudi morsko dno in zamrznjeni kristali vode, ki se nahajajo v usedlinah, razpadajo. Metan, ki je sicer ujet v kristalih vode, zaradi razpadanja slednjih lahko uide.
 
Na dnu blizu Norveške so znanstveniki našli več kot 250 mest, iz katerih uhajajo mehurčki metana. Ta mesta so našli s pomočjo sonarja, s katerim navadno iščejo jate rib. Ko so jih našli, so mehurčke testirali na različnih globinah, da preverijo, ali se v njih res nahaja metan.
 
Preko tega so znanstveniki ugotovili, da zaradi klimatskih sprememb metan uhaja iz vedno večjih morskih globin. Večina plina, ko uide, razpade v morski vodi še preden pride na površje. Toda strokovnjaki opozarjajo, da to še ne pomeni, da ta metan ne vstopa v atmosfero. Na nekaterih mestih se lahko pojavijo tako silovita uhajanja mehurčkov metana, d

POSTALI SMO NAVADNI PAPAGAJI

abram1b2 Cej
07.07.2017 22:02 (Jul 07, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/07/07/publishwall_1499457756_4251546.jpg

Ne spreminja se svet z besedami,niti z dobro voljo, ljubeznijo,ker je vse to naša iluzija, ampak sam po sebi in po svoji zakonitosti.Vesolje samo nas bo spremenilo po svoji zakonitosti,mi neučakani pa mislimo,da bomo mi spremenili svet in sebe. Mi ničesar ne moremo spremeiti sami,če nas vesolje samo ne spremeni. Mi vsi  smo živ individualen izraz vseobsežnega vesolja . In vesolje /Bog /je ravno takšno kot smo mi sami.Kdor misli,da bo spreminjal svet s svojim zgledom,vernika,znanstvenika,politika,bankirja ali duhovneža se najbolj moti,ker ne razume ne sebe ne sveta. In mi ne razumemo sveta in  ga še nismo dojeli v njegovi večnosti. Vse zadnjih 14000 let Zemljani živimo v iluziji in v lastni zlobi,egoizmu,samovšečnosti. Izmišljamo si razne teorije zarote,celo Boga smo si izmislili na njegova ramena smo prenesli vso svojo grešnost in neodkritost.Skrivamo se za vero, a si s tem samo peremo svojo nevednost in domišlijo,da smo vsevedni. Mi nismo vsevedni, mi smo zelo daleč od vsevednosti

SIGUOIDENDRON GIGANTEUM-GORSKA SEKVOJA

abram1b2 Cej
29.06.2017 13:34 (Jun 29, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/06/29/publishwall_1498734791_3583252.jpg

Včeraj je moja 27 letna gorska sekvoja prvič imela pet zrelih storžev s semeni. Takoj sem pobral cca 200 semen in jih danes že posejal v visoko gredo.Moja sekvoja je stara kot že omenjeno 27 let-spodnji obsek debla je cca 5m višina okoli 20 -23 metrov.Imam tri iste starosti- druga ima isto višino obseg debla spodaj 2m, tretja niti meter obseg debla in višino komaj okoli 8 -10metrov..Zame so gorske sekvoje poleg himalajske cedre najlepša drevesa. Imam sibirske in himalajsko cedro iste starosti kot sekvoje.Letos bom imel drugič semena sibirske in jih bom verjetno nekaj posejal.Lani jih nisem in mi je žal,da jih nisem. Kako kaj vi,kaj vrtnarite?

ČRNE LUKNJE

abram1b2 Cej
28.06.2017 10:37 (Jun 28, 2017)

Astronomi so odkrili staro in zelo svetlo galaksijo z ogromno črno luknjo v središču (t. i. kvazar), ki postavlja nova vprašanja o nastanku vesolja.

Galaksija je namreč od nas oddaljena skoraj 13 milijard svetlobnih let, kar pomeni, da je nastala 770 milijonov let po velikem poku - torej v času, ko se tako velike črne luknje še naj ne bi mogle oblikovati.

Do zdaj so astronomi verjeli, da je najstarejši kvazar nastal 870 milijonov let po velikem poku, ki je pred približno 13,7 milijarde let ustvaril vesolje. Zdaj odkriti kvazar ULAS J1120+01641 pa je starejši še za približno sto milijonov let.

Svetloba je potovala 12,9 milijarde let
Vrednost rdečega premika, s katerim merijo oddaljenost od Zemlje, ima namreč 8,6, kar pomeni, da je svetloba od kvazarja do Zemlje potovala 12,9 milijarde let, so v zadnji izdaji revije Nature objavili evropski astronomi. "Ta kvazar je bistvenega pomena za raziskave zgodnjega vesolja," je poudaril vodja skupine astronomov Stephen Waren iz Londona. "Gre za zel

BOGA JE,ČE VEŠ KAJ BOG SAM JE !

abram1b2 Cej
25.06.2017 17:07 (Jun 25, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/06/25/publishwall_1498403272_1633845.jpg

Vsak tisti,ki računa na božjo pomoč in odrešitev, še ni dozorel sam v sebi. Človek .ki išče življenjsko odrešitev in poplačilo za svoja dobra dela izven sebe in grešnik,ki misli, da mu bo bog odpustil,  še ni  našel  resničnega živega boga v sebi.Takšen človek v resnici živi z lažnim upanjem v sebi in si tega svojega življenjskega dejstva ni sposoben priznati. Bog ni ne oseba ne odrešitev. Bog ni pomočnik človeka niti življenja. Bog je izmišljen po človeku,ker človek še ne pozna pravega živega boga v sebi..Verjeti v boga je čista utopija in znak nevednosti ter nerazumevanja pojma boga.

24 ur na dan lahko molite k bogu in bog vas ne bo prepoznal in uslišal,ker vas enostavno ne more. Tisti,ki se sklicujete na božjo moč in njegove čudeže, lažete nevedni sami sebi. S tem pa se v resnici oddaljujete od živega boga v sebi, ker iščete boga izven sebe in ga lažno malikujete v resnici pa se vam ne sanja o pravem bogu,ki je živ v vsakomur in v vsemu .

Najprej je potrebno boga spoznati v sebi

NESMRTNOST?

abram1b2 Cej
14.06.2017 21:52 (Jun 14, 2017)

Po težkih preizkušnjah je Gilgameš naposled le prispel do Utnapištima, ki mu je povedal, da so ga bogovi nagradili z nesmrtnostjo, ker jih je ubogal in v čudežni barki rešil pred potopom predstavnike vseh živih bitij, tudi človeka. Prav tako mu je razkril skrivnost nesmrtnosti. Dejal mu je, da na dnu svetovnega oceana raste čudežna zel, tisti, ki jo zaužije, pa pridobi večno mladost. Utnapištim je prav tako odvračal Gilgameša od iskanja nesmrtnosti in mu pojasnil, da ima vse človeško svoj konec, kajti človek je zaznamovan s pečatom smrti. Vir: Prepis  Ep o Gilgamešu.

Utnapištim sam je protisloven,saj je človek,ki so mu bogovi naklonili -podarili nesmrtnost. Moramo mi bogove ubogati ,da bi postali  nesmrtni? Ne ,mi moramo Boga spoznati. Pozna kdo Boga in njegovo večno sedanjo vseobsežno enotno samozakonitost?  Ali ni Jezus Človek-Bog nesmrten ?

Se bojimo misliti,da se da večno živeti? Ja, strah nas je,ker ne razumemo večno sedanje vseobsežne vesoljne samopojavnosti in njene enotne zakon

IZVIRNI GREH IN IZGON IZ RAJA ADAMA IN EVE- PRAVA RAZLAGA

abram1b2 Cej
26.05.2017 09:28 (May 26, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/26/publishwall_resized_1495783723_8735029.jpg

Izvirni greh je v resnici še večja enigma našega bivanje kot je spočetje in rojstvo Jezusa Kristusa-človeka Boga po Svetem duhu..

Vprašajmo se, ali  flora in favna /rastline in živali/ počnejo izvirni greh ko vzdržujejo svojo življenjsko samoreprodukcijo? Vsi se boste strinjali,da je to nujno,da se življenje na Zemlji samoreproducira , samovzdržuje in nadaljuje življenjske cikle  svoje vrste.

Je pri ljudeh danes drugače? NI, tudi s tem se moramo strinjati. Vprašanje,ki je nujno je,pa je vedno tako,da moramo imeti potomce,da se naša človeška vrsta  ohranja?  Kje je potem skrivnost izgona Adama in Eve iz Raja in zakaj? Kaj skriva  v sebi pojem rajskega življenja/ človeštva/-Adama in Eve?

Vsi vemo,da je Sveto pismo skrajšana verzija starejše enotne teološke zapuščine človeštva takratnega sveta civilizacij, ki so nastale v pasu 35 S-J zemljepisne širine.. Teološka zapuščina je enotna osnova vseh verstev sveta.Vere imajo namen  in obstajajo samo zato,da ohranijo znanje iz rajskega obdobja

POENOTENJE DRUŽBE RES NI MOGOČE?

abram1b2 Cej
25.05.2017 21:50 (May 25, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/25/publishwall_resized_1495741828_1132124.jpg

Mrhovinarji so bolj enotni od ljudi!

Mi kdo zna odgovoriti,zakaj nismo ljudje kot družba poenoteni? Zakaj se naši življenjski cilji tako razlikujejo? Zakaj ne dojemamo življenja,boga,vesolja.ljubezni,spoštovanja,pravice, laži,vsi ljudje enako?  Je to sploh mogoče? Zakaj vsak med nami trobi v svoj rog, če je pa večno sedanja vseobsežna vesoljna samobitnost enovita samodelujoča,samozadostna ,samohranitvena vseobsežna konstanta. ? Smo mi razdvojeni sami v sebi in ne dojemamo ne sebe ne vseobsežne večno sedanje vsepojavnosti?. Kdo je zapisal neumnost,da razum ne more spoznati boga ?

Ali naši čutni senzorji niso del sistema našega živčevja kot so možgani-naš razum? Ali ne prevedejo oni našega čutenje v misel občutenja in čutenja?

Mi v resnici sami nismo celovita enost. Mi smo v resnici nezavedajoč se tega vsi v sebi razklane osebnosti,ki niso sposobne povezati svoj  podedovani gensko brezčasen spomin z realiziranim genskim bistvom,ki je časovno omejen z naši rojstvom in smrtjo.MI danes vs

SAHARA BO ZOPET ZELENA

abram1b2 Cej
23.05.2017 09:34 (May 23, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/15/publishwall_resized_1494867130_1080938.jpg

Ugotovili so da je bila Sahara pred 12000 leti zelena in vse do 500 let pred n.št.Potem se je začelo puščavsko obdobje in Sahara-puščava se še kar širi. Širila se bo še najmanj 10000 let,potem bo zopet ozelenela. Kako je to mogoče? Mislim,da bo Afrika kot celina ob naslednjem gravitacijskem nihaju Zemlje-konec in nov začetek 28000 letnega civilizacijskega vala ostala podobna današnji. Verjetno bodo manjše spremembe dalo se jih bo ugotoviti še vnaprej z računalniško simulacijo.Ob gravitacijskem nihaju Zemlje Severni tečaj udari do Kalifornije ,Južni do Avstralije ,/od tu členovit teren Zemlje/-takrat se obličje Zemlje /ko se kopno in morja medsebojno prelijejo/popolnoma spremeni.V svetih spisih je to ciklično zemeljsko dogajanje opisano kot /vesoljni potop/. Človeštvo in življenje je zelo zdesetkano.Takrat nastane parno prašni oblak.vulkani bruhajo,vode se prelijejo itd. To povzroči novo 7000 letno ledeno dobo. Led sega vse do 35 stopinj S-J zemljepisne širine in samo ta pas je v resni

Megalitski PICUGI-POREČ

abram1b2 Cej
11.05.2017 09:11 (May 11, 2017)

Opažam,da večino,ki raziskujejo megalite in megalitske strukture vodi velika domišlija.

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/10/publishwall_resized_1494405021_9771553.jpg

Uutirjeno magnetno polje,energetski vir,ali večna luč.. 1.Mali picug predstavlja samo notranji stator in ohišjeni rotacije.. 2.Srednji stator in  rotor z ohišjem,kjer manjka osrednji osni kamen.-ni rotacije 3. Veliki picug je kompleten vendar zopet brez osnega kamna zadeva gre takole  1. notranji stator,2 rotor na osi,3.zunanji stator in 4. ohišje. Vse zapisano pomeni,da so pred približno 3300 leti plemena- živeča na področju Istre vedela kaj postavljajo,niso pa bila v stanju zadevo urtesničiti,ker niso imela potrebnega materiala in tehnologije. Takratna plemena Istre so vedela komu zapuščajo te megalitske tvotrbe in zakaj jih zapuščajo.

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/11/publishwall_resized_1494484182_7704091.jpghttp://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/11/publishwall_1494485028_5119438.jpg Ž.krog podoben Picugom

Rezultat iskanja slik za kamniti krogi v slovenijihttp://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/11/publishwall_1494485660_4621816.jpg Krog pod Krnom SLO

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/11/publishwall_1494485876_5732493.jpghttp://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/11/publishwall_1494485974_4063053.jpg

Mogoče bo kdo,ki bo dojel moje delo in kaj želim doseči ?

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/11/publishwall_1494486691_5638789.jpg Žitni krog okoli leta 2003. Nam želi kdo kaj povedati?

Skoraj sigurno bodo morali tvorci NWO zelo prositi za milost ? Zatirani in izkoriščani se vedno osvobod

MISEL DANAŠNJEGA DNE

abram1b2 Cej
09.05.2017 10:58 (May 09, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/09/publishwall_resized_1494320325_9050863.jpg

Vseobsežno vesolje ima svoj smisel,človeško življenje ima svoj smisel v lastem  življenjskem nesmislu.Dokler človek ne dojame vesoljnega smisla ,bo njegovo življenjsko iskanje smisla v njegovem lastnem nesmislu.Kdor želi spreminjati svet in človeštvo mora najprej najti vesoljni smisel v  lastnem življenju.

Danes se človeška družba deli na dva nesmisla. Nesmiselno je početje tistih,ki so uzurpirali vso oblast in bogatstvo Zemlje zase ,enako nesmiselno je početje zatiranih in tlačenih od sistema priviligiranih.Človeška družba v kvaliteti življenja ne napreduje ,ampak je v statusu quo,ker nima potrebne /družbene sile vleka/ ima samo silo odboja med dvema nesmisloma priviligiranih in nepriviligiranih.

Da vesoljna večno sedanja samobitnost lahko uravnoteženo krožno samodeluje ima zato sočasno silo vleka in silo odboja.Naša civilizacija ima samo silo odboja med priviligiranimi in nepriviligiranimi,nima pa sile vleka,ki bi lahko civilizacijo vrnil v izgubljeno izvorno stanje. Naša civilizaci

Oglasi

objavite brezplačni mali oglas na strani http://www.kupimprodam.si/ tudi vi. primerjajte ugodno ponudbo kupim prodam malih oglasov. nepremičnine, avto-moto, mobilni telefoni, športna oprema, računalniki, dom, kmetijstvo, živali,...

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

iščete inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo? pri amikum-u vam ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverjeno. preizkušeno. uspešno. kontaktirajte nas. gsm: 031/530-081 e-pošta: info@amikum.si spletna stran: https://www.amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 12 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne  pa vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 e-pošta: info@amikum.si spletna stran: https://www.amikum.si/lektoriranje facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

terapevtske masaže in terapije robert tonković s.p., dunajska cesta 63, 1000 ljubljana parkirišče za stranke brezplačno! terapevt robert tonković   tuina masaža, akupresura, kineziotaping, refleksoterapija, meditacije,.. nudimo relaksacijske masaže in terapije s terapijami odpravljamo ali rehabilitiramo težave v vratu,težave v ramenih, kalcinacije, glavobole, migrene, težave s karpalnim živcem, težav v hrbtenici, križu, bolečine v kolenih, krči pri otrocih, prebavne motnje, težave z notranjimi organi, težave v limfnem delovanju, prebavne motnje, zaprtosti, inkontinenci, rehabilitacija in odprava posledic po možganskih kapeh, poškodbah,...   nudimo tudi 45minutni brezplačni posvet, kjer se seznanimo s težavami in naredimo plan izved tehnik, za čimprejšnje okrevanje in rezultate, da najdemo vzrok in ga odpravimo. www.facebook.com/terapevtske.masaze.in.terapije.robert.tonkovic gsm: 040 635 272

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če ste se poškodovali na delovnem mestu, potem je nujna prijava poškodbe pri delu, saj ima večina delodajalcev sklenjeno zavarovanje svojih zaposlenih in vam posledično pripada tudi določena odškodnina. 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

strešniki gerard so tako kakovostni, da so odpori na vse vremenske razmere. prav tako so enostavni za namestitev, saj jih večinoma lahko kar namestite na obstoječo strešno kritino.

Kategorija: Gradbeni material

Cena: Pokličite za ceno

najboljša otroška trgovina je tista, ki nudi vse, kar družinica potrebuje ob prihodu novega družinskega člana. ena od takih trgovin je tudi spletna trgovina hajdi.si, ki ponuja tudi razne popuste za tiste, ki bi te izdelke želeli kupiti po malce nižji ceni. 

Kategorija: Ostala otroška oprema

Cena: Pokličite za ceno

zlatarna muršič izdeluje nakit po naročilu. če torej iščete poročne prstane in bi radi, da bi bili le-ti nekaj posebnega, potem obiščite njihovo spletno stran. prstane vam bodo naredili hitro in kvalitetno ter v skladu z vašimi željami. 

Kategorija: Modni dodatki

Cena: Pokličite za ceno

looking for reputable and accredited private credit companies that give loans a chance to live. did banks and other financial institutions refuse you? do not look for more than we are here to make all your financial problems become a thing of the past. no social security number is required and no credit check is needed, 100% is guaranteed.

Kategorija: Nepremičnine

Cena: 1 €

če želite, da bodo vaša lesena vrata še dolgo časa izgledala kot nova, uporabite vosek silvacera

Kategorija: Gradbeni material

Cena: Pokličite za ceno

6302.)  cashelmara 1

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

7637.) shakespeare

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj