abram1b2 Cej

Prijatelji (15)
Klavdija Hiti
Aleksander Zamuda
Rastko Plohl
Azra .
Dajana Babič
Taja In ...
Stoyan Svet
Andrej Bajt
Spremljevalci (8)
Taja In ...
Andrej Bajt
RiOrgone Inicijativa Za Kvalitetno življenje
Almira Catovic
štulič ;)
I K A
Vladislav Stres
NAJBOLJ OBISKANO
Najbolj obiskane objave v zadnjem tednu. Osveži se vsako nedeljo.

DIAGNOZA : SLOVENIJA JE RAKASTA BOLNICA
SAMODEJNI MAGNETNI MOTOR
DROGIRANI POLITIKI- PROPADLA DRŽAVA SLOVENIJA
SLOVENIJA BILA SI LJUBEČA MATI, KI JE POSTALA NAŠ KRVNIK
BOG SAMONAFESTIRAN V ČLOVEKU SAM SEBI LAŽE
JUPITER NE KROŽI OKOLI SONCA
RAZMIŠLJANJE NORCA ?
Imenovan nov človeški organ- MEZENTERIJ
MELANIA TRUMP JE PREKRŠČENA V BOŽIČNO DREVO SLOVENCEV
DRUGI TIR - NOVA KRAJA
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2017
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

RAZMIŠLJANJE NORCA ?

abram1b2 Cej
19.02.2017 11:36 (pred 15 urami)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/19/publishwall_1487500763_1146149.jpg

ALI SOLATA NA PAPIRJU ?

Nietzche je zapisal: Bog je mrtev ! Njegov Norec je s svetilko pri belem dnevu iskal Boga. Ali ni že Diogen v 4 st pr.n.št iskal s svetilko poštenega človeka? Sam iščem že vse svoje življenje človeka,ki bi enakovredno meni samemu potrdil mojo bit in   moje enkratnost  življenja. Ne iščem papagaja,ki mi bo kimal.  Iščem sebi enakovredno osebo, ki bo enakovredno bivala z menoj in me razumela tudi brez najine medsebojne besedne komunikacije. Je to sploh mogoče? Človeštvo ni  sposobno medsebojne komunikacije.Šum v tej vsakodnevni človeški komunikaciji je premočan,da bi lahko priznal posamezniku  pravico njegovi volji do lastne samobitnosti.

Človek človeku podarja življenje in to slehernika naredi soodvisnega od soljudi.Kaj bi človek moral preseči v življenju,da bi postal sam sebi dovolj? Po meni lastno rojstvo in lastno smrtnost. Postati mora samoosvobojen NOREC,ki ga nihče ne more razumeti niti kopirati in on nikogar ne kopira.Kakšna volja je zato potrebna? Kakšno

DROGIRANI POLITIKI- PROPADLA DRŽAVA SLOVENIJA

abram1b2 Cej
17.02.2017 08:26 (pred 3 dnevi)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/17/publishwall_resized_1487319766_2134357.jpg

Kako nazorno. Pet črtic mamilarskega propada Slovenije :Zakonodajna veja, sodna veja ,izvršilna veja oblasti , črtica slovenskih medijev in peta za javno upravo.

Kdo se še čudi,da  Slovenija in svet propadata?  Vas čudi dvoličnost t.i. elit? Vas čudi neživljenska zakonodaja, s katero se ustvarja  brezpravna država Slovenija. Vas čudi,da lahko v tej zmedi lokalni birokrati zavirajo razvojne projekte in vodijo državo, medtem ko državno vodstvo vseh treh vej oblasti zdrogirano živi v oblakih opojnih substanc. Te elite se zgovarjajo,da je njihovo delo prenaporno in preveč stresno, zato rabijo psihofizične stimulanse. Kako bi potem Slovenija lahko bila urejena država, če politiki sami trdijo in se opravičujejo na očiten način,da v nobenem primeru niso sposobni voditi države, ne trezni ,ne zdrogirani. Se spomnite stečajne upravitelje in njihovih zdrogiranih  fešt ?

SE  še čudite,da je Slovenija mentalno neuravnovešena, brezpravna  državna tvorba? Celotno mamilarska afera zadnjih dni,da jasn

JUPITER NE KROŽI OKOLI SONCA

abram1b2 Cej
16.02.2017 17:06 (pred 3 dnevi)

Forget What You Heard: Jupiter Does Not Orbit The Sun

Tudi planeti ne krožijo okoli Sonca, ampak krožijo okoli glavne osi osončja, ki  jo tvorita Sonce in Jupiter. Sonce ni središče našega osončja.

Središče je osna  vez v asteroidnem pasu osončja. Na to osrednjo- os- vreteno so vezani vsi planeti. Sonce in Jupiter sta osni par, notranji par sta Zemlje in Mars ,Osrednji  par ,Saturn in Uran , Zunanji par sta Neptun in Pluton. VEnera in Merkur sta naravna satelita Sonca.

Sonce skupaj s planeti predstavlja realiztirano vrednost mase energije osončja ,Jupiter in vsi sateliti pa akumulirano masno energetsko vrednost osončja. Zato imamo sočasno rotacijo v obe smeri in sočasno  EM zlivanje v nasprotnih smereh akumulirane in realizirane vrednosti mase energije osončja.To je v bistvu sistem ki večno sedaj samodeluje ,ko se zlivanje obeh masno energetskih vrednosti v posamičnem pojavu konča se začne nov cikel samozlivanja. Osončje ,galaksije, vesolje in človek z vsem življenjem,,,,, ni nikoli na

SAMODEJNI MAGNETNI MOTOR

abram1b2 Cej
15.02.2017 11:01 (pred 5 dnevi)

https://www.youtube.com/watch?v=HtaRKd9rmj0   Ostoje Rajić

Na pol poti se že prikazuje video.Gre samo za lastno promocijo.V resnici je delo Ostoje Rajića polovičarska rešitev za zastonjsko energijo.Čim mora magnetni motor priključiti na elektriko, da deluje v resnici magnetni motor ne deluje samodejno.Vsi prikazani video posnetki so samoprevara izdelovalcev. Ne vem kaj imajo iskalci te energije od tega,da gredo ven s polovičarskimi rešitvami.Gre za namerno zavajanje,ali so izdelovalci tako vshičeni, če se jim magnetno polje malo samodejno zavrti? Sam zadevo izdelujem že 30 let in sem sigurno dlje od vseh, pa zadeva še vedno ne deluje. Vesolje večno sedaj samodeluje in magnetn agregat mora samodelovati brez dodane energije. Potrebno je utiriti magnetno polje tako ,da dobite tudi sočasno libracijo osrednjega rotorja na osi..Imeti morate tri stopnje regulacije. Dno .vrh sredina.,zaustavitev, s spustom ali dviigom rotaorja na osi  .S tem določite smer rotacije po osi in zaustavitev. Zadeva

SLOVENIJA BILA SI LJUBEČA MATI, KI JE POSTALA NAŠ KRVNIK

abram1b2 Cej
14.02.2017 11:39 (pred 6 dnevi)

SLovenija bila si ljubeča mati svojih otrok. Zakaj si  postala neizsprosna morilka in  krvnik lastnih otrok? Kdo je uničil tvojo ljubezen do lastnih otrok? Kdo je iz tvojega ljubečega srca, sklesal brezčutno kamnito srce,da ti ni več do lastnih otrok? Kaj se ti je zgodilo na tvoji življenjski poti,da nas svoje otroke ne ljubiš več ? Saj smo vendar tvoj otroci. Kako naj te ljuba  naša mati ljubimo in spoštujemo,če nas vsakodnevno zanemarjaš in pozabljaš na svoj rod. Je tvoj mož iz EU zatrl vso ljubezen,ki si jo gojila do svojih otrok ? Te je tvoj evropski mož naredil brezsrčno, pohlepno ,da si sebe in nas/ tvoje otroke/pahnila v novo ječo narodov. Postala si tiranka,  saj si se vključila v mednarodno tiranijo.   Ne zmoreš več sama skrbeti za svoj rod? Si postala nesposobna mati samohranilka ? Ne verjamem.

Preveč si mlada in lepa, da bi tvoj rod umrl v tvoji brezbrižni drži. MI tvoji otroci te bomo zbudili in ti pokazali pravo pot ,da boš zopet naša ponosna  skrbna in ljubeča mati.Nihče

BOG SAMONAFESTIRAN V ČLOVEKU SAM SEBI LAŽE

abram1b2 Cej
13.02.2017 18:30 (pred 6 dnevi)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/13/publishwall_1487007008_3571530.jpg

Komu naj verjamem, Bog? Kdo mi bo povedal resnico? Kdo mi bo odgovoril po resnici?

Lažejo si sosedje o meji ... lažejo branjevke na trgu o svoji zelenjavi ... lažejo časopisi o tem, kar se godi ... lažejo za govorniškimi pulti ... Še celo s prižnice sem slišal laganje ...Lažejo lopovi o svojem poštenju ... lažejo tatovi o svojem imetju, politiki o svojem početju ... lažejo krivoprisežniki na sodiščih ... laže kmet o svojem pridelku, delavec o izdelku ...Komu naj verjamem, Bog?Lažejo zdravniki ... lažejo matematiki – o ne, ni bila le napaka! Ni naključje! Le laž! Pesniki pišejo lažnive besede ... igralci lažejo – to se ve ... in podobe, ki jih postavlja predme umetnik so laž ... in megla ...Laže mož ženi, žena možu, otroci staršem ... Laže ves svet! Pa komu mar svet! Lažem jaz sam ... In lažem sam sebi ... in Tebi ... Komu naj verjamem, Bog?  Do tu je vse resnica !

Od tu naprej je vse dogma in veter na mlin  RKC !!! Tu Bog -večno sedanja, nikoli začeta nikoli končana,samo zadostna,samo

DIAGNOZA : SLOVENIJA JE RAKASTA BOLNICA

abram1b2 Cej
11.02.2017 13:34 (Feb 11, 2017)

Iz veliko zapisov je razvidna vsesplošna  jeza in razočaranje slovenskih državljanov. Danes se mi še med seboj jezimo drug na drugega, ker nam je vsem dovolj tega  našega nakladanja,da se moramo upreti temu kar je naša država postala v zadnjih 26 letih.Danes sproščamo svoje nezadovoljstvo med seboj. Ko se bo zgodil klik v naših glavi se obrnil v prave krivce, bodo krivci za porazno stanje Slovenije spoznali,  koga so vlekli za jajca zadnjih 26 let.  To naše pisanje in sproščanje vsesplošnega nezadovoljstva se samo navidezno zdi brezplodno.!!!

Vsak med nami naj se vpraša, ali občuti v sebi neustavljivo jezo, da bi naši politično kapitalski eliti dobesedno zavil vrat. Iz zapisov je to očitno. Zakaj se ne združimo z samo enim namenom izpostaviti državo po naši meri, ne pa po meri teh hijen,ki nas načrtno uničujejo in nam jemljejo vse možnosti za normalno življenje?..

Ali se zavedamo, da imamo najhujše teroriste doma v Sloveniji? Se bomo zbudili  in končno  spoznali kdo so pravi teroristi

SLOVENIJA ETIČNO MORALNA IN PRAVNA DRŽAVA

abram1b2 Cej
09.02.2017 13:08 (Feb 09, 2017)

Kdo že to propagira? Kdo je ob izvolitvi trdil,da bi Slovenija postala najbolj  moralno etično pravna država? Kdo je govoril in pridigal o svetilniku sveta? Kaj sedaj počnejo ti izvoljeni ljudje? Kje je njihova etika in morala? Kje je samo njihovo zasebno življenje etično in moralno? Vsi ločeni, samski ali na koruzi že najmanj 20 let.

Tu se vidi njihova stabilna moralna in etična drža. Ali še pri pedesetih niso ugotovili svoje spolne usmerjenosti,ali se jim pa fučka za partnerja? Tako se kaže tudi njihova aroganca do lastnih državljanov.  Točno tako kot živijo v privatnem življenju dojemajo tudi državo Slovenijo.Ta je za njih nekaj kar je potrebno izkoristiti za lastno dobro in osebno korist. To isto počnejo v privatnem življenju izkoriščajo svoje partnerje in jim obljubljajo gradove,. Ko jih izrabijo do konca jih zamenjajo kot cunje.Problem je,ker se ti etično moralni samodržči ne zavedajo, da se naroda in volivcev ne da zamenjati.

Ti se bodo nekega dne zbudili in njih zbracali iz Slo

SAMI SEBI SRAMOTA

abram1b2 Cej
07.02.2017 14:45 (Feb 07, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/07/publishwall_1486475590_7265277.jpg

Se človek lahko sramuje samega sebe?  Ko se sramujemo sami sebe šele začnemo  zoreti sami v sebi. Lastna nekritičnost je usodna za vse nas.!!

Ko se začnemo sramovati sami sebe, šele začnemo zoreti. Prvi korak osebnega napredka je ozavestiti v sebi, da nismo popolni . Kdor ne zazna tega dejstva nikoli ne bo v sebi našel lastnega vodnika skozi življenje. Naš notranji pastir pri večini ljudi spi. Samoljubje  mu ne dovoli,da se prebudi v nas samih. Mi sami namerno počnemo s svojo lažno samovšečnostjo vse samo da zatremo ta glas, ki v nas kriči,da nismo popolni. Na ta način si sami sebi še bolj zapletamo lastno življenje in krivimo druge, da vstrajno počnemo  neumnosti.

Te pa včasih že mejijo na očitno obsesijo,ki z našo realno osebnostjo nimajo nič skupnega. Tako začnemo obsesivno okupirani zagovarjati neke zadeve, ki so popolnoma ilerevantne za naše osebno življenje. Na ta  zunanji način delovanja pehamo sami sebe-- od samih sebe. Tako vse bolj zatiramo svoj notranji glas razuma in vse

ZMAGOVALCEV NI MED NAMI

abram1b2 Cej
05.02.2017 13:41 (Feb 05, 2017)

Kako to ,da je potem človeštvo za vsakogar od nas skupek  bebavih ?  Se preveč posvečamo drugim in premalo sebi ? Če bi ljudje bolj skrbeli za lastno zavest,bi bili samoumevno strpnejši do naše različnosti.  Ljudje največ zla podzavestno naredimo sami sebi.

Zakaj? Zato ker ne iščemo vzrokov za našo očigledno nestrpnost do soljudi v sebi. Naš egoistični um nas same želi predstaviti kod idealne. Naš neozaveščen del pa spi ravno zaradi našega ego uma.  Ko v življenju ne dosežemo zastavljenih ciljev,so za naš neuspeh vedno krivi drugi in okolje,ki nam ne da izživeti  naše življenje. Iz svoje lastne izkušnje lahko povem,da je vsa skrivnost našega bivanja skrita v nas samih.

Dokler naš ego um ni sposoben sodelovanja z našim brezčasnim genskim spominom /dušo/ smo mi bolj nestrpni divjaki in nespametni lovci sreče,kot pravi ozaveščeni ljudje. ZMAGOVALCEV NI MED NAMI.

Pehamo se za lastno sreče in s tem pehamo sami sebe v nemogoče situacije iz katerih vedno pridemo nazaj kot poraženci.

Zakaj isk

DRUGI TIR - NOVA KRAJA

abram1b2 Cej
03.02.2017 09:09 (Feb 03, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/03/publishwall_1486109321_8329208.jpg

Jože P. Damjan je skupaj s svojo ekipo strokovnjakov izračunal končno ceno drugega tira Koper-Divača. Izračun vlade je 1.280 000 000 evrov. Damjanova ekipa je izračunalas končno ceno cca 700 milijonov evrov. Kam bo šo 580 milijonov evrov? Dragonja  je na soočenju pri Slaku s J.P. Damjanom samo nekaj mrmral sebi v brk. Videlo se je kako Dragonja laže in želi pokriti že vnaprejšnji dogovor ,da se zopet  pokrade pol milijarde evrov davkoplačevalskega denarja.

Kdo  bo ta ogromen kolač denarja delil? Kdo so tisti kvartopirci , ki  igrajo in mešetarijo s slovenskim denarjem ?  Se zavedate, da bodo ti lopovi pokradli vsakemu Slovencu najmanj 300 evrov ?  Točno toliko na letni ravni pokasirajo z dodatnim zdravstvenim zavarovanjem,a zdravstvo je na psu. Koga še čudi osiromašena in pokradena Slovenija?  SE bomo Slovenci postavili po robu temu plenjenju ?  Več kot tretina Slovencev živi na pragu revščine in mi še kar dovolimo to očitno plenjenje Slovenije. Ne zmoremo reči- stop lopovi ? Ne zna

ZEMLJANI SMO LAHKO OPTIMISTIČNI

abram1b2 Cej
02.02.2017 20:22 (Feb 02, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/02/publishwall_1486067619_6996436.jpg

Kljub navideznemu kaosu, ki vlada naši civilizaciji smo lahko brezkrbni in optimistični kot dislocirana sinova civilizacija južnega galaktičnega pola nasproti dislociranim sinovim civilizacij severnega galatičnega pola. Po meni danes južne sinove civilizacije kljub navideznemu kaosu psihofizično rastemo naš itelekt in naša zavest se vse hitreje stopnuje,  dočim sinove civilizacije severnega galaktičnega pola hitro nazadujejo in vse hitreje nazadujejo in padajo v galaktično zimo in mi prihajamo v galaktično poletje, kjer se bomo nesluteno razcveteli.

Danes je lahko vsak starš na južnem polu galaksije srečen ,ker je njegov otrok pametnejši od njega in psihofizično bolj razvit,dočim so starši severnega pola sinovih civilizacij vse bolj razožarani,ker opazujejo kako njihov rod potomcev  ne dosega njihovega psihofizičnega nivolju.Dnevno izgubljajo bitko z znanjem in tehnologijo in fizično so vse nižji,mi vse višji.

Vse sinove civilizacije severnega in južnega galaktičnega pola živijo pod

JE ZEMLJA RES EDINSTVENA V VESOLJU?

abram1b2 Cej
02.02.2017 12:58 (Feb 02, 2017)

Nova znanstvena odkritja: Zemlja je edinstvena, v vesolju ji ni para

nova24tv.si/.../nova-znanstvena-odkritja-zemlja-je-edinstvena-v-vesolju-ji-ni-para/

Tu se tudi hvali Einsteina in njegovo teorijo-gravitacije. Mediji vstrajno lažejo,da je v Cernu bil odkrit Higgsov bozon.V resnici se v Cernu niso niti pribrižali temu odkritju,ker se enostavno ne da ločiti akumulirane in realizirane vrednosti mase energije osnovnovnega delca.Sodobniki fiziki ne dojemajo,da se lahko osnovni delec sočasno v navezi z drugimi delci izraža kot akumulirana in realizirana vrednost mase energije. Če delec vzamemo iz njegovega vezja se bo navzven izražal enotno-nevtralno. Če želimo osnovni delec s silo razcepiti bodo vsa nastala polja vedno izražala enotno vrednost navzven in bodo ponovno izpostavila svoja vezja nazaj v osnovni delec. To pomeni ,da je vseobsežno vesolje enoten gravitacijski hologram temne snovi , sestavljen iz njenih polj, kjer sta ujeti akumulirana in realizirana vrednost  mase, energije, pro

NOVA JEZUSOVA MANEKENKA NA ZEMLJI

abram1b2 Cej
01.02.2017 16:48 (Feb 01, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/02/01/publishwall_1485963397_3922303.jpg

Angelica Zambrano 1st Testimony of Heaven and Hell | Christ is Coming Pričevanje o nebesih in peklu -Jezus prihaja ---lulat po ljudeh?

https://christiscoming777.com/.../angelica-zambrano-1st-testimony-of-

Namesto,da bi punca povedala,da si želi  V Hoollywood ali vsaj na manekenske piste,si izmisli zgodbo o Božjem kraljestvu Holy Kingdom. Punca je dosegla, da jo zaslepljenci obožujejo in po božje častijo. Vse za lastno slavo,če ne gre drugače tudi z zabeljeno in izmišljeno Jezusovo pravljico o njegovem  nebeškem kraljestvu.. Kdor ne vidi kaj punca želi- je slepec. In takšnih slepcev je polna Zemlja-žal.

ZA KAJ ŽIVIMO ?

abram1b2 Cej
30.01.2017 16:31 (Jan 30, 2017)

Mi vsi zmotno mislimo,da je naše materialno blagostanje vir življenske sreče.Danes zmotno poteka boj med ljudmi,ki imajo in tistimi ki nimajo nakopičeno bogatstvo, s katerim bi lahko celotna zemeljska populacija živela brez lakote. Je porazdelitev tega predatorskega bogastva  med vse ljudi , kakšna garancija, da bo celotno  človeštvo srečnejše? Po meni je puščica tega t.i. razrednega boja napačno usmerjena. Trenutni nivo obče človeške zavesti, takšen boj med bogatimi in revnimi,med kapitalisti in brezpravnimi... ne omogoča resničnega živlenjskega napredka. V bistvu ni problem pri današnjem človeku zaznati, resnico,laž, zlo in dobro .Vse to se dogaja na intelektualnem realiziranem nivoju zavesti.Problem človeštva danes je.. neozaveščen del naše biti. Ta del naše neozaveščene biti nam ONEMOGOČA ,da smo tisto kar v resnici smo. Tisto kar v resnici smo,se včasih hipno prebudi v nas in takrat se zavemo, da to naše življenje ni to, kar od njega pričakujemo najglobje v sebi.

Kdor meni danes r

GLAVO POKONCI

abram1b2 Cej
29.01.2017 11:55 (Jan 29, 2017)

glavopokonci.ltfe.org/mozgani.asp?Tip=1
2% telesne teže človeka predstavljajo možgani
20 % energije za delovanje porabijo možgani
73 % vode jih sestavlja
2 %dehidriranost že vpliva na vašo pozornost, spomin in druge kognitivne procese
90 minut potenja možgane skrči za toliko, kot bi se skrčili v enem letu staranja
1,3 - 1,4 kg tehtajo možgani
60 %njihove teže predstavlja maščoba, zaradi česar so organ z največ maščobe v telesu
25 %vsega holesterola, ki ga imamo v telesu, se nahaja ravno v možganih. Brez njega bi možganske celice umrle.
Na teh straneh iščem možganske deformacije,ki so značilne za nas Slovence, da ne nosimo glave pokonci. Iščem odgovore zakaj Slovenci  ne  poznamo samozavesti in se pustimo nategovati tistim ,ki imajo preveč masti v in na glavi.
Mogoče se nam od našega prostovoljnega suženjstva  /vsakodnevno potenje za tamastne/ krčijo možgani ? Ali pa imamo vsi Slovenci sami preveč mastne možgane in nam ta njihova maščoba onemo

DINOZAVRI NISO NARAVNO UZUMRLI

abram1b2 Cej
26.01.2017 15:06 (Jan 26, 2017)

Še danes vladajo Zemlji človeški Tiranno-sarsusi,kralji človeške vrste. Ker človeštvo še vedno živi v živalskem svetu,je čas ,da PONOVNO iztrebimo te predatorske in tiranske človeške živali ,ki pobijajo in plenijo po Zemlji nas nemočno čredo.

MI ljudje smo potomci tistih,ki so prinesli na Zemljo življenje.MI sami smo potomci nezemljanov vsi neglede na barvo kože in celotno zemeljsko življenje je nezemelkskega izvora. Naši predniki so s seboj prinesli živ DNK zapis celotnega zemeljskega življenja. Oni so ustvarili dinozavre,da so dobili prepotrebno bio maso,za naselitev ostalih višjih življenjskih vrst. Naselili so morja in kopno z življenjem.KO je na ZEmlji bilo dovolj prepotrebne bio mase so dinozavri opravili svoje kopensko življenjsko poslanstvo.Zato so bili uničeni, ker so bili po svoji naravi prenevarni za sesalce.Naši nebeški predniki so dinozavre enostavno uničili. Tako bi morali storiti tudi mi danes s svojimi kapitalističnimi in lažno liberalnimi dinozavri,ki nas plenijo in na

SLOVENIJA TAKŠNA KOT JE NIMA PRIHODNOSTI

abram1b2 Cej
25.01.2017 21:37 (Jan 25, 2017)

Javni sektor in sektor država

Javni sektor sestavlja sektor država in družbe pod javnim nadzorom. V letu 2011 je bilo v javnem sektorju zaposlenih več kot 237.000 oseb, od tega nekaj manj kot 160.000 oseb v sektorju država; v javnem sektorju je tako bilo v letu 2011 zaposlenih 25 %, v sektorju država pa 17 % vseh zaposlenih in samozaposlenih v Sloveniji. Je 42% vseh zaposlenih.!!!

Število zaposlenih oseb se je v februarju 2016 v primerjavi z januarjem 2016 povečalo za približno 3.700 (na približno 715.000). V resnici je vseh zaposlenih v javni upravi  več kot 250 000 in v gospodarstvu 270.000 ostalih 100.000 je samozaposlenih. Brezposelnih je preko 100.ooo ljudi.

VNemčiji je procent javnih služb vsega skupaj  26%  od tega 15 % v javnem sektorju in 11% v državnem sektorju.

Slovenija 25% +16% = 42 % Nemčija 15 %+11 %= 26%

Slovenija vlaga 0,6% BDP v znanost in v vse inovacije. Švedska 4% .Povprečje v EU je trikrat večje od tovrstnih vlaganj Slovenije.

Imamo preobilni javni , državni s

ČRNI PANTER KARANTANIJE ?

abram1b2 Cej
24.01.2017 20:06 (Jan 24, 2017)

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/01/23/publishwall_1485196941_4358642.jpg

Ime Karantanija je nedvomno predslovanskega izvora, o njem pa sta možni dve razlagi. Po prvi razlagi je ime izpeljano iz predindoevropske besede *karra v pomenu 'skala', po drugi razlagi pa je ime keltskega izvora in izpeljano iz besede *karantos v pomenu 'prijatelj'.[1] Wikipedija

Carnuti, Sennones, Rutheni, Lernovices, Turones, Tiri, Helvii (ne Helveti), Veneti = Antes, Slavi, Vinidi, Venedae, Eneti, Vindili, Morini v Armorici. Ime Eneti (Heneti) je v uporabi pri Grkih in v Mali Azij.

Moj uvid:

1. Kar-gora  2.Ant stari- 3.Agniji varuhi večnega ognja življenja= Karantanija

Zanima me kaj vidi v Črnem panterju današnje slovensko oko ?  Je res Črni panter samo enotna podoba ?

Rezultat iskanja slik za Tribhuvana

Vas ta podoba na kaj spominja? Tribhuvana ? Trimužjat! Nepal -Slovenija !

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/01/31/publishwall_1485858530_3296233.jpg

DOMOLJUBJE

abram1b2 Cej
22.01.2017 11:47 (Jan 22, 2017)

Vsak  samooklicani  slovenski domoljub, ki danes pričakuje domoljubje pri Slovencih v resnici ni domoljub, ker ne pozna lastnega naroda. To je isto kot trdi Vlada, da je vsak Slovenec bogataš, saj ima  milijion evrov na Lotu,ki čakajo nanj, samo ujeti  jih še mora. Tako je z domoljubjem pri Slovencih, ki vedno samo čakajo,da bodo dobili milijon ,pri tem pa niti Loto listka ne napišejo..

Tisti ki pa v resnici igrajo pa vedno izgubijo milijon in samo eden od njih ga vzame. Dokler bo domoljubje v resnici navadno koristolubje in mahanje s praznimi  Loto listki ,resničnega domoljubja ne bo.Bo pa prepir za dobitno kombinacijo,kar vsi DOMOLJUBI iščejo zase. Resnični domoljub mora najprej poznati naravo Slovencev,njihovo zgodovino in kulturo.

Danes se slovensko domoljubje prodaja kot blago za promocijo raznih izgubljenih duš v vesolju,ki so se samooklicali za domoljube. Lajati v Luno in pri tem varovati svoj lažno domoljubje,je navadno blefiranje, ki nikoli ne more biti uspešno in ne bo.!!!

Sl

Oglasi

ajdovo kašo lahko pripravimo kot prilogo ali pa glavno jed. ajdova kaša malinca ne vsebuje glutena, in je tako lahko prebavljiva. pri malinci je na voljo v eko pridelavi.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

new apple iphone 7plus & 6s plus 128gb gsm factory unlocked whatsapp: +14049824263   contact us through the below email for more information.   email : simoncowan983@gmail.com   whatsapp: +14049824263     apple iphone 7plus   1 year manufacturer warranty 5.5" retina hd display with 3d touch fingerprint-resistant oleophobic coating a9 chip with 64-bit ultrafast 4g lte advanced wireless new 12-megapixel isight camera 4k video recording ios 9 with touch id and apple pay

Kategorija: IP telefoni

Cena: 500 €

3039.) alternativni  načini zdravljenja

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 19.99 €

4341.) 3. stopnja

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

bi radi smučali po ugodnih cenah? potem obiščite spletno strani 1nadan, kjer lahko najdete več dnevne ponudbe za smučanje italija. celotno ponudbo preverite na 1nadan.si!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

351.)  svoboda v razvalinah

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 9.99 €

4849.) o osebnem računalku

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

5983.) bon appetit

Kategorija: Kulinarika

Cena: 9 €

6160.)  govorica telesa

Kategorija: Turistika

Cena: 13.99 €

7506.) nadaljevanje naše poti

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

živjo, jaz sem posameznik, ki zagotavlja mednarodnih posojilo. e-pošta: contact.gmfinance@gmail.com  

Kategorija: Biolekarna

Cena: 1 €

z kapitala za kratkoročno in dolgoročno posojil med posamezniki iz 2000 € do 50.000,000€ za vse resne ljudi v dejansko potrebuje. jaz sem na voljo za moje stranke izpolniti v obdobju največ 3 dni po prejemu obrazca za vlogo.

Kategorija: Biolekarna

Cena: 1 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj