Šarec je res le blebetal, a tega ni pisal policist Andrej, ampak Mitja Gregorc, kandidat za šefa NPU, ki dela tretji sindikat

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-11-08 ob 06:45:00

Potrjeno: govor Marjana Šarca na kongresu PSS je bil res eno samo navadno blebetanje in nabiranje političnih točk, je pa menda, tako vidni član PSS Primož Cuznar, hvalil oba policijska sindikata ...?!

Po včerajšnji izjemno odmevni objavi pisma insajderja - "policista Andreja" (tukaj) se nam je med drugimi oglasil tudi Primož Cuznar, eden od vidnih članov Policijskega sindikata Slovenije (PSS - vir) in nam potrdil večino navedb iz pisma insaderja, trdi pa, da predsednik vlade Marjan Šarec, čigar govor je bil, tako navaja tudi Cuznar, res "eno samo navadno blebetanje in nabiranje političnih točk" - ni blatil konkurenčnega policijskega sindikata SPS, ampak hvalil oba sindikata (?!), res pa je, da je - spet po navedbah Primoža Cuznarja - pismo policista Andreja, objavljeno na Požareportu, med oba sindikata "vneslo nemir". Zdaj pa pozor: Cuznar misli in sporoča, da insajder, ki se predstavlja z imenom policist Andrej, v resnici ni Andrej, ampak M. G. oziroma Mitja Gregorc, ki se je ob zadnjem razpisu prijavil, resda neuspešno, celo za direktorja Nacionalnega preiskovalnega urada (vir).

Vir: Požareport, 7. april 2015 Vir: Požareport, 7. april 2015

Gregorc pa naj bi to počel zato, ker naj bi po navedbah Primoža Cuznarja ustanavljal še tretji policijski sindikat v državi, in sicer Sindikat kriminalistov Slovenije (SKS)?!

Objavljamo pa tudi oba odziva vodstva Generalne policijske uprave, ki je potem na naše dodatno zaprosilo razkrilo tudi imena kandidatov za policijskega atašeja v Zagrebu. Imena kandidatov hkrati potrjujejo navedbe iz pisma policista Andreja, da je (bil) med kandidati tudi Bruno Blažina, ki pa ga generalna direktorica policije Tatjana Bobnar očitno ni predlagala za imenovanje.

POKLUKAR NI IZBRAL NOBENEGA ...

"V povezavi z vašim člankom, ki ste pod naslovom Pismo Insajderja, poglejte, kaj se gre Šarec: skrivaj prišel na kongres enega policijskega sindikata in ščuval proti drugemu objavili danes, 7. novembra 2019, vam posredujemo spodnje pojasnilo in vas pozivamo, da ga zaradi objektivne obveščenosti javnosti in skladno z medijsko zakonodajo, čim prej objavite.

Vodstvo Policije suvereno, brez upoštevanja kakršnihkoli pritiskov, vodi delo Policije kot tudi njeno kadrovsko politiko. Dva primera, ki ju v prispevku izpostavljate, dokazujeta prav to.

V primeru razpisanega prostega delovnega mesta policijskega atašeja za Republiko Hrvaško je izbirna komisija v Policiji izmed sprva sedmih prijavljenih kandidatov generalni direktorici policije predlagala seznam najprimernejših kandidatov. Komisija je primernost kandidatov ocenila na zelo transparenten način in na podlagi dosedanjih strokovnih dosežkov in
kompetenc, prijavne dokumentacije, preizkusa poznavanja jezika,
informacijsko telekomunikacijskega sistema policije, predvsem pa končnega razgovora s člani izbirne komisije. Le ta je vseboval selekcijski intervju (osebnostna predstavitev s poudarkom na izbrana vprašanja članov komisije) in odgovarjanje kandidatov na splošna pravna in druga naključno izbrana vprašanja s področja mednarodnega policijskega sodelovanja, vprašanja s področja dela uniformirane in kriminalistične policije s poudarkom na mednarodnem sodelovanju.

Generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar je soglašala s predlogom izbirne komisije in ministru za notranje zadeve Boštjanu Poklukarju v končni izbor posredovala po usposobljenosti pet najprimernejših kandidatov, ki so izpolnjevali pogoje za zasedbo mesta policijskega atašeja v Republiki Hrvaški. Pravilnik o policijskih atašejih namreč določa, da je končna izbira ministrova.

Tudi v drugem izpostavljenem primeru domnevnega vplivanja na kadrovanje na založbi je Policija, skladno z veljavno zakonodajo in stroko preverila vse okoliščine primera. Ne le z vidika obstoja razlogov za sum kaznivega dejanja nezakonitega posredovanja, temveč tudi kaznivega dejanja zlorabe položaja pri gospodarski dejavnost.

Razlogi za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje, za katero se storilec
preganja po uradni dolžnosti, se niso potrdili, zato smo z vsemi
ugotovitvami seznanili državno tožilstvo. Za razliko od laičnega
ocenjevanja primera, ki je podvrženo zgolj vtisu o dogodku, pa mora policija odkriti in potrditi objektivne znake, ki jih za konkretno kaznivo dejanje natančno določa Kazenski zakonik Republike Slovenije.

Lep pozdrav, mag. Vesna Drole, vodja Sektorja za odnose z javnostmi, policijska svetnica"

"Na podlagi vašega zaprosila vam pojasnjujemo, da je generalna direktorica policije mag. Tatjana Bobnar za delovno mesto atašeja v Republiki Hrvaški ministru na notranje zadeve Boštjanu Poklukarju kot najprimernejšega kandidata predlagala mag. Srečka Jarca, kar je bila tudi ocena izbirne komisije Policije.

Ker pa je skladno s Pravilnikom o policijskih atašejih končna izbira ministrova, mu je na podlagi razvrstitev glede na dosežene rezultate predlagala v izbor spodnjih pet kandidatov.

Kadidati, razen prvonavedenega, so razvrščeni po abecednem vrstnem redu.

- mag. Srečko Jarc,

- Andrej Zakrajšek,

- Anton Štubljar,

- dr. Bruno Blažina,

- Damijan Apollonio.

Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar ni izbral nobenega od predlogov.

Lep pozdrav, mag. Vesna Drole, vodja Sektorja za odnose z javnostmi, policijska svetnica"

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Hugo Flander
0
Nov 08, 2019
Ha,ha, @Miha#10, kokretne informacije. Konkretno informacijo se da tako, da se navede vir.

#V ožjem pomenu besede se kapitalizem nanaša na način produkcije. Ker ta določa temeljne lastnosti preostale družbene strukture (tj. njeno nadstavbo), je kapitalizem splošna družbena ureditev. To zadeva tudi vprašanja, kot na primer pravo in državo, pa tudi kulturo, filozofijo ter vlogo posameznika in družine v družbi. V širšem pomenu besede kapitalizem tako vključuje tudi družbeno nadstavbo, ki se izoblikuje na osnovi produkcijskih odnosov (baze) in jih pomaga reproducirati. #


https://sl.wikipedia.org/wiki/Kapitalizem

Kapitalizem - Wikipedija, prosta enciklopedija

Kapitalizem je družbeno gospodarska ureditev, ki temelji na kapitalistični privatni lastnini in trgu. Iz kapitalistične
#11
Miha Skumarc
0
Nov 08, 2019
Fogglof Tunnek:
Pa ka fsi nekaj mutite?...Jas vam dajem konkretne informacijei dokaze...dokazljive...vi pa ste fsi neki mutibariči na totem portalu... Zakaj?...Ka nimate izobrazbe?

Da, da, različni smo...
#10
Hugo Flander
0
Nov 08, 2019
Hahahaha @Miha#8, kak si pa ti pametn. Pravi filozof. Glej, jaz sem tudi. Jaz pa trdim, da je edina prava pot marksizem, ker marksizem kapitalizem pojmuje kot zgodovinsko obdobje v razvoju človeške družbe, ki je nastalo iz protislovij fevdalizma (razrednih konfliktov ter razkolom med produktivnimi silami ter produkcijskimi odnosi). Ključna dejavnika za nastanek kapitalizma sta zgodovinsko bila prvotna akumulacija kapitala (nastanek kapitalista z razlastitvijo cerkve, plemstva in kmetov, kasneje tudi obrtnikov) ter industrijska revolucija (nagel razvoj produktivnih sil). Po marksistični misli ista protislovja v kapitalizmu slednjega obsojajo na propad in gradijo podlago za novo družbeno ureditev(komunizem). To je to. Zato so sicer Etruščane Rimljani zbrisali z lica zemlje. Etruščani so fizično delo zaničevali, ker so bili grškega porekla. Etruščani so naprimer Umbrijce brez milosti pobijali. Pa jim Umbrijci tega niso zamerili tako, kakor to, da so jim tudi požgali vinograde in žitna polja. Uničevali so sadove dela človeških rok. Rimljani so častili kult dela. Benediktinci pa Zahodni civilizaciji v 6. stoletju predstavili... ora et labora.
#9
Miha Skumarc
0
Nov 08, 2019
Aton EU, prav imaš.

Vodeb in Mesec trdita, da je naša prihodnost ENAKOST - torej socializem.
Jaz pa trdim, da je edina prava pot kapitalizem - v ožjem pomenu besede, ko se kapitalizem nanaša na način produkcije. Ker ta določa temeljne lastnosti preostale družbene strukture (tj. njeno nadstavbo), je kapitalizem splošna družbena ureditev. To zadeva tudi vprašanja, kot na primer pravo in državo, pa tudi kulturo, filozofijo ter vlogo posameznika in družine v družbi. V širšem pomenu besede kapitalizem tako vključuje tudi družbeno nadstavbo, ki se izoblikuje na osnovi produkcijskih odnosov (baze) in jih pomaga reproducirati.
To je to.
Bo treba DELATI.
#8
Aton EU
1
Nov 08, 2019
O načelnosti. Trdim, da je zemlja ravna plošča že par desetletij. A sem načelen, ali nisem?
#7
Miha Skumarc
2
Nov 08, 2019
@Aton, le kako je lahko načelen ta sfaliran študent Do sedaj je bil zaposlen le kot "polikant", hoče pa vse vedeti in znati. On se ne more zavedati kaj pometi voditi lastno gospodarsko družbo z nekaj deset ali nekaj sto zaposlenimi strokovnjaki, ki delujejo na evropskem krutem trgu. Vidi le njihov dobiček, ne ve pa kako se vsak evro reinvestira v razvoj.
Generalna direktorica GZS Sonja Šmuc JE argumentirano razbila Mesca in ga pustila brez besed!
Osmešila ga je prav tako kot sta voditelj Faktorja in Simič osmešila nevednega Vodeba. Le čevlje sodi naj Kopitar, je rekel FP...
#6
Hugo Flander
1
Nov 08, 2019
Ma kaj naj sploh tukaj komentiram? Mi je všeč, da je dal včeraj Vodeb tinte piti ostarelim nergačem, ki so svoj današnji status dosegli z iskoriščanjem vseh možnosti, ki jim jih je nudila bivša Juga. In na koncu koncev, namesto, da bi bili Vodebu hvaležni, ker se je zavzel prav za njih varnost v bodoče, je deležen z njihove strani pogroma. Nekateri so celo zgroženi. Zahtevajo linč. Mlajši tipi, ki se bahajo pred "rajo" z Lexusi, pa zmerjajo Vodeba, da je nor. Je Cankar že v začetku 20. stoletja napisal Hlapca Jerneja. Ja. Takrat so Jerneja linčali prav takšni tipi, ki danes pljuvajo po stališčih Vodeba. In takšni tipi kurijo revolt.
#5
Aton EU
0
Nov 08, 2019
Načelen je Mesec, pa ne vem, koliko je zraven, pa tudi ne vem če so ta načela čisto v redu!
#4
Miha Skumarc
1
Nov 08, 2019
@Aton, no, morda pa je med vsemi še kakšen načelen človek..
#3
Aton EU
6
Nov 08, 2019
Popravek - prepleteno je treba izpustit. Torej - na oblasti so policaji, obveščevalci v službi mafije, pa polpismeni politiki in grebatorji.
#2
Miha Skumarc
10
Nov 08, 2019
Oblast je prepletena s policijo, civilno in vojaško obveščevalno službo, mafijo, polpismenimi politiki, grebatorji...
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-11-08 06:45:00 (Nov 08, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Šarec mora na vprašanja, povezana z afero Westinghouse in Lepa N., odgovoriti Bojanu Požarju, sicer ga čaka globa!
Razkrivamo: kdo bo vodil Petrol in Telekom, zakaj je v resnici moral oditi Merkan in kdo je že izpadel iz igre?!
Se jim je pri Počivalšku zmešalo: tretjina ljudi komaj preživi, oni pa dajejo milijon evrov za Michelinove restavracije?!
Študentski funkcionar s kolegom napadel drugega študentskega funkcionarja, mu ukradel mobilni telefon in pobegnil
Ekskluzivno: video, ki bi moral odnesti direktorja stanovanjskega sklada iz Kopra. Pijan nori po mizi sredi pisarne!
Kje se danes brani Slovenijo, kdo jo v resnici osvobaja in trije prijazni nasveti za stranko SD
Šef tožilstva Šketa zanika indice o skritih dogovorih z ustavnim sodiščem, predsednik ustavnega sodišča Knez še molči
Nov in še večji škandal ustavnega sodišča - dogovor Šketa-Knez: vi pustite na miru Accetta, mi vas rešimo pred Kanglerjem?!
Zakaj po komaj dveh mesecih že odstopa Merkan, šef uprave Telekoma? Razkrivamo 5 možnih skritih razlogov za njegov odhod.
Razkrivamo: kako tudi tajno poročilo Knovsa o razrešitvi brigadirja Škerbinca bremeni Erjavca in kako Črnčec kontrolira OVS?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(241)
desus
(82)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sova
(46)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(16)
npu
(15)
btc
(13)
KNOVS
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
NH
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
LMŠ
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
TGZS
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
PSS
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
NEK2
(2)
SPS
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)