Operacija Petrol. Če bo na vrhu pristal Napast, je šlo za scenarij LMŠ. Zadaj pa vedno eni in isti: od Južne do Ivanjka.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2019-11-04 ob 07:18:12

Načrt, ki se preigrava v globokem ozadju, pa je prodaja Petrola po principu javne prodaje delnic (IPO), kot pri Novi Ljubljanski banki. Šlo naj bi "priložnost generacije", zdaj ali nikoli, ki naj bi jo začutili tudi nekateri v kabinetu predsednika vlade.

"Maribor je mesto ki je bilo med najbolj bombardiranimi v II. svetovni vojni na področju nekdanje Jugoslavije. Dejstva. Mesto je po vojni dobesedno zraslo z bombami, saj so jih odkrili in deaktivirali ob vseh večjih gradbenih posegih in prenovah. Bodisi da je šlo za gradnjo nove železniške postaje in širitve trase pri Košakih, bodisi da je šlo za gradnjo novega mostu, kompleksov na Teznem, gradnji večjih stanovanjskih kompleksov v 50 in 60 letih itd. itd. Nikoli to ni bila tema, razen kratke omembe pod rubriko kronika.

Zgodba, oziroma limonada o dveh bombah v nekem mestu, nosi zato dvoje sporočil:

1. Dokončno duhovno osiromašenje nekega, nekoč kulturno propulzivnega mesta, v katerem ni več nič o čemer je vredno poročat in v katerem dve bombi povzročita stanje nacionalne evforije, mestu pa omogočita prve strani medijev.

2. Senzacionalizem in banalizacija večine medijev, ki so s patološko doslednostjo iz dneva dan, v prvem planu, do črke natančno, in s posebnimi poročevalci z vznemiŕjivim glasom in tekstom, ponavljali vse podrobnosti o obeh bombah in pripravah na deaktiviranje.

Človek je ob tem poročanju dobil vtis, da so avstrijske oborožene sile na pohodu na južno Štajersko. Po tisti znani trasi Šentilj-Pesnica-Maribor!"

To je zapis Mariborčana Aleksandra Geržine, znanega diplomata, sicer pa sina Saša Geržine, dolgoletnega poslovneža ter vodilnega politika stranke DeSUS, ki ga je Geržina mlajši sinoči objavil na svojem facebook profilu (vir).

Ni kaj dodati, razen tega, da gre pri teh dveh bombah iz druge svetovne vojne pravzaprav za eno samo aktualno dimno bombo, ki je poročanje večinskih meidjev vsaj za teden dni odvrnila od drugih, bistveno pomembnejših tem. Recimo o aferi SRIPT, kjer Sloveniji grozi celo blokada evropskih kohezijskih sredstev za turizem, in kjer bi morala odleteti ne samo direktorica Turistično-gostinske zbornice Klavdija Perger (Markež), ampak tudi ministrica za kmetijstvo, prehrano in gozdarstvo Aleksandra Pivec, ali pa za odvračanje pozornosti od dveh velikih medijskih debaklov predsednika vlade Marjana Šarca, predpraznični konec tedna na Pop TV in TV Slovenija, kjer se je potrdilo vse dosedanje poročanje portala, ki ga pravkar berete, in oddaje Faktor na TV3, da je cesar Šarec gol, in da je predstave konec, luči pa so se prižgale, in kot da bi se na Pop TV post festum ustrašili posledic ter vseh razsežnosti intervjuja Maje Sodja z "nesrečnim Šarcem", pa so se raje zatekli k mariborskima bombama ...?!

Toda slovenska medijsko-politična scena že dolgo časa ni doživljala toliko metanja dimnih bomb. Kar pa ni slučajno ali nepričakovano. Metanje medijskih in političnih dimnih bomb namreč sodi med črne operacije in obveščevalne dejavnosti, danes pa kabinet predsednika vlade na Gregorčilevi ulici obvladuje in vodi nekdanji obveščevalec Damir Črnčec, državni sekretar za nacionalno varnost, ki svoje prstne odtise pušča na večini Šarčevih afer, pa tudi na večini Šarčevih napadov na koalicijske partnerje. Prstni odtisi Damirja Črnčeca so sicer tako prozorni, da jih opazijo tudi/celo takšni, denimo profesor prava Matej Avbelj, ki ne veljajo za medijske ali politične insajderje (tukaj).

Največ očitnih dimnih bomb je kabinet predsednika vlade odvrgel po izbruhu afer Črnčec-Westingouse in Lepa N. - Sova, zlasti preko novinarjev Igorja Kršinarja (Reporter) in Vladimirja Voduška (TopNews) ter skozi spletni portala Siol.net (Telekom Slovenije), ki ga Črnčec zdaj upravlja preko nove odgovorne urednice Katje Nakrst in "svojega" hišnega novinarja Aleksandra Kolednika, metanje dimnih bomb pa se nadaljuje tudi ob aferi Petrol. Večina člankov, ki se začenjajo takole: ekskluzivno, zakaj je morala oditi uprava Petrola ali podobno ... je prejkone metanje dimnih bomb. Ali - na primer - takšni članki, ki jih formalno podpisuje Vladimir Vodušek, vsi pa vemo, da jih niti slučajno ne piše on, ampak jih samo objavlja:

... ali pa tovrstno poročanje provladne televizije Planet TV (Telekom Slovenije):

... pred dnevi, na podlagi javno dostopnih podatkov o načrtovani gradnji nove mega Petrolove stavbe za 60 milijonov evrov, ki jih je Petrolova uprava s Tomažem Berločnikom na čelu, spomnimo, predstavila julija letos, javno, sredi ljubljanskega Magistrata?! Toda tovrstno poročanje dejansko zgolj dokazuje, da ima prste zraven - Damir Črnčec.

Tako se je Tomaž Berločnik 18. julija letos v spremstvu ljubljanskega župana Zorana Jankovića sprehajal po atriju Magistrata, med odprtjem razstave prispelih del mednarodnega arhitekturnega natečaja za novo poslovno stavbo Petrola. In danes, dobre tri mesece kasneje, Berločnik ni več predsednik uprave Petrola ... (foto: STA) Tako se je Tomaž Berločnik 18. julija letos v spremstvu ljubljanskega župana Zorana Jankovića sprehajal po atriju Magistrata, med odprtjem razstave prispelih del mednarodnega arhitekturnega natečaja za novo poslovno stavbo Petrola. In danes, dobre tri mesece kasneje, Berločnik ni več predsednik uprave Petrola ... (foto: STA)

IN ZAKAJ GRE PRI TEM ZA DIMNE BOMBE? KER NISO BISTVENE POST FESTUM PODROBNOSTI, ZAKAJ SO BERLOČNIK IN NJEGOVI ODLETELI, BISTVENO JE NAMREČ NASLEDNJE:

- Kdo je zamenjavo Petrolove uprave "pokril"?

- In kdo pri tem profitira?

Spomnimo: naskok Liste Marjana Šarca na Petrol je že med volilno kampanjo pred parlamentarnimi volitvami osebno napovedal Šarec, češ, zanimajo ga tri državne družbe, Telekom Slovenije, Petrol in Krka.

Telekom je padel prvi. Šarčev kabinet je sprva dosegel, da so nadzorniki za novo članico uprave imenovali Vido Žurgo, nekdanjo članico pomladka SDS in bivšo računovodkinjo Janševe stranke, ki pa je že med volilno kampanjo delala posamezne računovodske posle za Listo Marjana Šarca, predvsem pa je dobra znanka Damirja Črnčeca, in to kljub temu, da Žurga - kot vse kaže - za imenovanje ni imela niti formalno predpisanih pogojev (tukaj). Potem je sporazumno odstopil še predsednik uprave Rudi Skobe, a menda potem, ko so mu pokazali fotografijo, posneto v lokalu na ljubljanskem hipodromu Stožice, kjer je Skobe na sliki z nekdanjim inkriminiranim vodilnim uslužbencem Telekoma Igorjem Rojsom, te fotografije pa naj bi posnel celo agent Sove.

Sledil na bi Petrol, kjer bi se morale prve zamenjave zgoditi že na redni skupščini - aprila letos. LMŠ je takrat skoraj odkrito zahtevala dve mesti v nadzornem svetu in enega novega člana uprave, toda zamočil je tedanji član uprave in poslovodeči Slovenskega državnega holdinga Andrej Božič, ki je kasneje - zato in na zahtevo LMŠ, čeprav so ga oni, LMŠ, prej postavili v upravo SDH - moral oditi iz SDH. Menda naj bi se Božič že pred skupščino tako dogovoril z Berločnikom. O vsem tem smo na tem portalu poročali sproti in bili smo tudi praktično edini, ki smo sploh poročali (vir). Toda tajni načrt zamenjave Petrolove uprave se je zakulisno odvijal naprej in čakal na pravi trenutek, odvilo pa se je na seji nadzornega sveta v dveh delih, 20. in 24. oktobra, obakrat zvečer.

KDO VSE JE VEDEL, DA BODO PADLI BERLOČNIK & CO.?

Po naših zanesljivih informacijah so izven nadzornega sveta za načrt zamenjave Berločnika in uprave vedeli minister za finance Andrej Bertoncelj, predsednica nadzornega sveta SDH Karmen Dietner, sicer pred leti tudi zasebna spremljevalka Darija Južne, danes drugega največjega lastnika Petrola, poleg države, in Gabrijel Škof, novopečeni predsednik uprave SDH.

In če je vedel finančni minister Bertoncelj (LMŠ), sta vedela tudi predsednik vlade Šarec, oziroma njegov zaupnik Črnčec. Po naših zanesljivih informacijah Šarec sedi tudi na najožjih sestankih vrha LMŠ, takrat, ko sedijo samo trije ali štirje poklicani, in ko gre za tovrstne "poslovne" in kadrovske odločitve, ki zadevajo državna podjetja. Zato se predsednik vlade Marjan Šarec najmanj spreneveda, oziroma laže, ko javno razlaga, da za načrtvovano zamenjavo uprave Petrola on ni vedel.

NAPAST? LIPOLT? NADA DROBNE POPOVIČ?

Zlasti pa scenarij, po katerem bi novi predsednik uprave Petrola postal Boštjan Napast, zdaj direktor Geoplina, kaže na scenarij LMŠ, še natančneje, na scenarij kabineta predsednika vlade. Napast nam je sicer štiri dni po padcu "njegovega prijatelja" Berločnika zanikal govorice, da se "približuje LMŠ", toda naši viri pravijo drugače. Da je Napast, ki ima odlične zveze z Rusi (ja, če jih ima kje, jih ima v Rusiji!), Šarčev izbranec za vrh Petrola. In zanimivo, kar je pravzaprav potrditev prejšnje teze, kako se pri tem pojavljajo vedno eni in isti ljudje, ki se zdaj, tokrat, pač selijo pod kapo LMŠ: ko je bil Napast član uprave Petrola, upravo pa je vodil Marko Kryžanowski, pod vlado Janeza Janše, je Petrol dejansko fural Napast, zraven, ob Napastu in Petrolovih operacijah, pa so bili Dari Južna (za katerega poznavalci pravijo, da se na koncu vedno prikloni vladajoči politiki - nenazadnje, ta gospod enkrat je že bil - zaradi gospodarskega kriminala - tudi pravnomočno obsojen; vir) in razvpiti Leo Ivanjko, znan po poslih, neposredno povezanih s Petrolom, Zvonovi in cerkvijo (vir), ki pa se danes, ne boste verjeli, na sceno vrača kot zasebni spremljevalec - Vide Žurga, prej omenjene sporne članice uprave Telekoma Slovenije?! In smo že spet pri Damirju Črnčecu, oziroma pri kabinetu predsednika vlade.

Povedano drugače: če bo na vrhu Petrola po novem pristal Boštjan Napast, je pri zamenjavi Berločnika in njegove uprave šlo za scenarij LMŠ. Načrt, ki se preigrava v globokem ozadju, pa je prodaja Petrola po principu javne prodaje delnic (IPO), kot pri Novi Ljubljanski banki. Šlo naj bi "priložnost generacije", zdaj ali nikoli, ki naj bi jo začutili tudi nekateri v kabinetu predsednika vlade.

Favorit Socialnih demokratov za vrh Petrola, oziroma, vsaj za člana nove uprave, pa je Andraž Lipolt, ki zdaj na Petrolu skrbi za investicije in tehniko (vir). Lipolta naj bi v upravo vabil že Berločnik, politično pokritje pa Lipolt na široko uživa pri Matjažu Hanu, vodji poslanske skupine SD, povezave pa naj bi imel tudi pri stari partijski gardi, zlasti Dragu Isajloviču in Janezu Zemljariču. Mimogrede, pozornim opazovalcem dogajanj ni ušlo, da je Lipolt takoj po padcu Berločnika prestopil na komunikacijsko omrežje Signal, stranka SD pa je Lipolta že pred časom spravila med nadzornike Luke Koper.

Nekateri poznavalci tudi ocenjujejo, da ni izključeno, da predsednica uprave ostane kar Nada Drobne Popovič, ki zdaj začasno vodi upravo, sicer pa predsednica Petrolovega nadzornega sveta, pri čemer bi se Lipolt potem preselil "samo" med člane uprave, stranka SD pa naj bi to bila pripravljena sprejeti. To naj bi bil kompromis.

ZAMENJAVA NADZORNIKOV PETROLA - TO JE SAMO ŠE ENA DIMNA BOMBA, IN BOJ PROTI JAMNIKU

Mimogrede, da naj bi vlada zahtevala sklic izredne skupščine ter dosegla zamenjavo nadzornikov, ker so zamenjali Berločnikovo upravo, sodi med metanje dimnih bomb. Pač bolj predstava za javnost, zaradi velikega pritiska javnosti. Malo je namreč verjetno, da bi vlada lahko pridobila več kot 75 odstotkov delniških glasov, potrebnih za takšno operacijo. Kabinetu predsednika vlade pa vsekakor zelo ustreza, da se v javnosti utvarja vtis, da gre za "boj proti Borutu Jamniku in njegovemu omrežju" ...

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Hugo Flander
0
Nov 04, 2019
Daj, daj @V.H.#17. Petrofc se je fsaj kolturno meno z onemi, ke jih ni pozno. Sploh si nea morš mislit, kaki fajn gefil je, ko jas tebe poznan, ti pa mene ne. Pa bi lahko špuko po tebi, pa te žalo tak, da bi se kuj smodilo. Anpak ne. Jas sn na nivoji. Al pa po slovensko... kot bi dejal predsednik Pahor - Za visoko raven kulture je treba le nekaj širokosrčnosti in dobre volje.
#18
Miha Skumarc
0
Nov 04, 2019
Boli mene kurac kdo si ti, ne sprejemam pa podtikanj tvojega nivoja, bebček - only horses and fools, to so tvoji..
#17
ivan maček
0
Nov 04, 2019
Ha, ha, … ne me jebat! V tej vukojebini od države so res vsi totalno zjebani v glavo. Neki kao berločnik najboljši moneyžder v slove,...vukojebini, to bi pilo vodo, v kolikor bi monopolist Petrol proizvajal kakšno visoko tehnološko dobrino, iskano po svetu, tako pa...… bo kar držala ona balkanska "glupost je neuništiva", pa ke si fukjen...
#16
Hugo Flander
0
Nov 04, 2019
Jok @Miha#14. Res se mi dopade, ko šiziš ko neki piršpintar. Jas sn doma is Slovenskih goric, zvani Jovo. Petrofc pa je Gorenc.
#15
Miha Skumarc
0
Nov 04, 2019
No, ne gre dvomiti v to, da si ti izvirni Mihael Skumavc S.P., BELCA 14, 4281 MOJSTRANA, stari udbovki sodelavec, prijatelj Zemljariča in prijatelj Mira G.
Pa sva razčistila, primitivec, udbovski.
Sam si se izdal, tele zarukano, Zemljarič te je pomanjkljivo izobrazil, gnoj, udbovski..
Bolje, da držiš gobec, govedo, zahojeno.
#14
Hugo Flander
0
Nov 04, 2019
Hehehehe V.H. (Miha#12). Taki se mi najbol dopadneš. Aufbiks! Črejve na plout!
Te pozdravla stari @runkl. ROTFL
#13
Miha Skumarc
0
Nov 04, 2019
"Mihael Skumavc 22:22 05.januar 2017",
a to te jebe?

A si ti dislektik?. A sploh veš kaj je dislektik in o kom govoriš, usrane. Misliš na Mihaela Skumavca z Gorenjske, pišeš pa o Miha Skumarc
Ti nimaš 100 pik, revček.

#12
Hugo Flander
0
Nov 04, 2019
@Miha#10, humorist. Mihaela sem si zahvaljujoč spletni objavi tvojega "kamerada" M.G., celo v živo ogledal na TV Dnevniku, 14.6.2013

https://4d.rtvslo.si/arhiv/dnevnik/169536098

Petrovca si seveda ti lovil po spletu. In to brez povoda! Komu se želiš kazati poštenega na tem pogrošnem portalu? Človeka, ki se je podpisal s polnim imenom in priimkom si anonimno pritlehno izzival. Mihael ti na izziv ni repliciral! Svoj komentar je zapisal dan preje. Dokaz:

Mihael Skumavc 22:22 05.januar 2017.

#Kako balkansko razmišljanje imata Mazejeva in Massi ,...SE BO ŽE NAŠEL NEKDO, KI BO TEGA NAGRAVŽNEGA MAKARONARJA BRCNIL V RIT!#
---------

Zmago 13:43 06.januar 2017.

#Drži, sigurno se bo našel kak Scum (mavc) ;-)))))))#

https://www.zurnal24.si/forum/thread/massi-slo-je-za-pravico-ki-ni-upostevana-48649

Še kaj?
#11
Miha Skumarc
0
Nov 04, 2019
@Hugo Flander, kaj ste mi hoteli povedati?
Morda povezavo med Mihaelom Skumavc - MIHAEL SKUMAVC S.P., BELCA 14, 4281 MOJSTRANA, prijatelja Zemljariča in ovaduha?. Poznam ga, srečevali smo s na Vranskem, poznam TUDI MEFISTA.. Mihael Skumavc je uporabljal in še vedno uporablja številne nicke. Ne uporablja pa več nicka Petrovec - ime svojega očeta
Jaz pa sem mu pred nekaj leti kontriral s tem, da sem si nadel nick
Miha Skumarc. Popizdil je, sedaj pa ga ne najdem več niti ga ne iščem.
Še kaj?
#10
Hugo Flander
0
Nov 04, 2019
Hja, spoštovani V.H.- (@Miha#8). Resigniranost pa taka. Da razbijem dolgočasje: Velikokrat sva trčila na forumih. Včasih plodno, včasih neplodno. Kakorkoli. Sila podoben komentar je nekoč(2011) na spletnem portalu Politokis, spisal možakar, ki te je motiviral pri ideji za tvoj psevdonim na tem portalu. Kako ga je takrat napadel tvoj znanec M.G.? Vsa korespondenca je še dosegljiva na spletu. Tako nekako se je začelo.
Primer:
MEFISTO pravi Pred 8 let

#Kot sem napovedal.

Včerajšnjemu nastopu Mercatorjevega štacunarja na Pogledih Slovenije je takoj sledilo znižanje bonitetne ocene Slovenije.#
-------
Petrovc pravi Pred 8 let

#POSTENO: bonitetna ocena Slovenije se NI ZNIZALA ZARADI JANKOVICA!!!!
Bonitetna ocena je financni pokazatelj stanja za nazaj in forecasting za naprej! Tudi, ce bi, Jansa bil prvi mandatar, bi bilo enako!
KRIVI SMO SLOVENCI, ker nsmo lustrirali Kucana in njegove zlocinske kamarile!

IN SE TO, NAPOVEDOVAL JE SAMO IN SAMO PETROVC!#
------
Petrovc pravi Pred 8 let

#MOJI LUBI KRANCI: kar nekaj jih je, ki se kitijo z mojimi napovedmi, tudi na “vest.si!”
Pa ni to!
Bil je tudi,ki mi je rekel:”Ti pa me ze ne bos ucil, gospodarja stranke!” Pa bi bilo bole, da bi me poslusal!
Pa ni to!...#
-------
Petrovc pravi Pred 8 let

#MEFISTO says:
23. 12. 2011 at 09:37

Seveda , PETROVC, prvi in pravilno si tudi napovedal, kao lepi časi se nam obetajo pod murgeljskim izbrancem.

Bi lqahko tole razlozil, ti veliki prerok!? Predno te odpikam!#
#9
Miha Skumarc
0
Nov 04, 2019
Prišli smo tako daleč, da ne moreš verjeti nikomur več - pri tem ni družine. Blefirajo in lažejo politiki, tudi v moji stranki SDS, lažejo novinarji. Vsi čakajo ugoden trenutek "za svojih 5 minut".
Strinjam se z mojo pokojno materjo, da je politika kurba. Ne razumem pa političnih liderjev, ki nimajo jajc in nočejo svojemu članstvu posredovati ustreznih informacij - posredno preko lokalnih organov strank, ali pa javno. Skrivaštvo, konspirativnost ali pa, preprosto zajebavanje članstva in bitka za dosego lastnih ciljev.
#8
Hugo Flander
0
Nov 04, 2019
Bral Voduška in takoj našel pri Bojanu korpus delikti. Namreč, Požar je že 28. oktobra 2019 objavil na Publish Wall enako fotko in tekst, kakor danes pred sedmimi urami. Dokaz v linkih. Objava seveda kompromitira Berločnika.

#Bojan Požar
Objavljeno: 2019-10-28 20:11
Tako se je Tomaž Berločnik 18. julija l...#

http://www.publishwall.si/pozareport/photos/photo/275252

Danes pa:

#Bojan Požar
Objavljeno: 2019-11-04 05:45
Tako se je Tomaž Berločnik 18. julija letos v spremstvu..#

http://www.publishwall.si/pozareport/photos/photo/275449

28.oktobra verjetno še ni bilo zrelo za objavo na Požareportu, ker je Bojan še čakal navodila "plačnikov".
#7
Ajdemi Popushi
1
Nov 04, 2019
Napasta se spomnim še iz časov, ko mi je na Perutnini Ptuj hodil moledovat naj, za božjo voljo, kupim kak sod strojnega olja ali masti...ker potrebuje realizacijo. Pri meni ni uspel, ker je bil "duplo" predrag...ko se je zaslinil nadrejenim pa je ratalo...celo na zalogo smo morali kupiti.
#6
ivan maček
9
Nov 04, 2019
Edina rešitev za to mafijo je, način da se prekine dotok denarja. Kar je pa skoraj nemogoče, kajti imajo monopol. Denar iz te socialistične firme izginja v potokih, ma ne, v rekah.
Zato pa imajo takšno socialistično poslovno zgradbo, ki je samo še za podret.
Mogoče bi pomagala kakšna od najdenih bomb v Mariboru. Če prav razumem, je eksploziv v njih še vedno uporaben....
Napast,... hm,.. ta je pa kot plesen, ko jo enkrat "fasaš", se je ne znebiš več.... Da je on vodil Petrol, ja Bojan imaš prave informacije.
Sicer pa Petrol ali Geoplin, razlika je samo v agregatnem stanju, … ogljiko-vodiki....
#5
slavko pezdir
6
Nov 04, 2019
V slovenskih medijih izpod ozvezdij vlade in vladajočih parlamentarnih strank je vedno potrebno razbrati, katero temo ali dogodek so nekritično in neprofesionalno prenapihnili ter se vprašati, kaj so s tem želeli zamolčati in prikriti pozornosti javnosti.
Bombni preplah v Mariboru je prišel kot naročen za preusmerjanje pozornosti naivne javnosti ter je omogočil celo nekaj trdo zaslužene (samo)promocije gasilcev, policije, civilne zaščite in pirotehničnih specialcev, kar tudi ne škodi.
Več kot očitno pa manjšinski vladi Marjana Šarca in vladajoči koaliciji 5 + 1 ne bo več dolgo mogoče vladati zgolj in samo na osnovi bolj ali manj pristran(kar)sko potvorjenih in prenapihnjenih mesečnih anket javnega mnenja in njihovih pristran(kar) skih interpretacij ter na osnovi podedovanih in od zunaj generiranih pozitivnih gospodarskih in socialnih razvojnih tokov.
Slej ko prej se bo tako vlada Marjana Šarca kot vladajoča koalicija 5 + 1 morala trezno srečati in soočiti z vse očitnejšimi in vse zahtevnejšimi gospodarskimi, demografskimi, socialnimi, varnostnimi, naravovarstvenimi ... težavami državljanov RS, na katere Šarčeva vlada doslej ni odgovorila ne v svoji ohlapni in neobvezujoči koalicijski pogodbi in še manj v vsakodnevni dnevno prilagodljivi, pragmatični in pretežno komajda "gasilsko" kratkovidni praksi vladanja.
#4
Igor Hauptman
4
Nov 04, 2019
Postopoma postaja tudi vedno bolj očitno, zakaj je ravno Šarec postal izbranec tranzicijske nomenklature. Nihče od ostalih morebitnih kandidatov namreč ni izkazal podobnih atributov popolne ignorance svoje lastne nesposobnosti, s katero se spopada v situacijah, kot je tudi ta s Petrolom (spomnimo se le Cerarja, kako ihtavo, skoraj histerično je reagiral ob vsaki zanj neprijetni situaciji in teh tudi ni bilo ravno malo). Niti ni toliko pomembno, ali je Šarec vedel za zamenjavo ali ne, oz. kdaj mu je to bilo sporočeno. Šarec bo, z izdatno medijsko podporo seveda, to neprizadeto prenesel ter svojo pripravljenost sodelovanja še naprej izkazoval do konca. Zato se je bolj kot Šarcu posvetiti tistim, ki igro vodijo, zdaj se glede tega sprenevedajo vsi. Židan tako kot Šarec nima pojma, drugi se sploh ne oglašajo. Sicer pa jih tudi nihče nič ne vpraša. Propulzivnost pa Geržino bi lahko pa mirno črtali iz članka.
#3
borut rojc
24
Nov 04, 2019
Če bi Šarec ne vedel za dogajanje v Petrolu, potem nimamo predsednika vlade in državo vodijo tepke kot je Drobne-Popovičeva. Gre za še eno prozorno laž nastavljenca Murgel, kakršne morda imajo težo zgolj še pri njegovi ženi, ko ji razlaga, da ljubi samo in edino njo...Je pa Šarca vedno in samo vodil le denar. Tudi, ko je imel mater, ki ga je posvojila, na smrtni postelji, ga vonj denarja ni ustavil, četudi je takrat služil s krohotom in slaboumnimi norčijami. Le solze njemu ne tečejo...Tudi sam sem včeraj malo za šalo malo zares stavil petstotaka, da bo komik dokončal mandat in gladko zmagal na prihodnjih volitvah. Zakaj menim tako, drugače od tistih,sicer inteligentnih ljudi, ki Šarca ne marajo in mu predvidevajo skorajšnji konec? Mafija, ki ga je nastavila ima v naslednjih sedmih letih odprto avtocesto na poti plenjenja in zlizanosti z državno politiko. Nikakor to ne bodo sušna in dolga leta skomin za vse ljudi lepljivih prstov in krvavih rok. V tem pogledu se mora stranka LMŠ le nekoliko kadrovsko ojačati v upravah in nadzornih svetih družb pod okriljem države. Petrol je vsekakor kokoš, ki nese zlata jajca in preden jo bodo zaklali oziroma prodali, si bo vsak vzel nekaj zase...V življenju je zanesljiva le smrt, predvidljivo pa vreme in način delovanja mafijske države. Tam vidim le nevarne in v glavo totalno zjebane ljudi. Normalnih ni... Bobovnik, ko ga že predhodnik omenja , udbovski zasliševalec, vsekakor sodi v rang ne preveč bistrih, predvsem pa po gnilem in strohnelem, zaudarjajočih riti. Bljak.
#2
Janez Mihevc
17
Nov 04, 2019
Najhuje pri vsem tem je, da so novinarji popolnoma izgubili kurs o tem, kaj je prav in kaj ne. Sprašujem se, če so ga sploh kdaj imeli. Ko berem Bobovnika sem šokiran, ker se iz neba vidi, da se gre za hudo pokvarjeno rit.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2019-11-04 07:18:12 (Nov 04, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Šarec mora na vprašanja, povezana z afero Westinghouse in Lepa N., odgovoriti Bojanu Požarju, sicer ga čaka globa!
Razkrivamo: kdo bo vodil Petrol in Telekom, zakaj je v resnici moral oditi Merkan in kdo je že izpadel iz igre?!
Se jim je pri Počivalšku zmešalo: tretjina ljudi komaj preživi, oni pa dajejo milijon evrov za Michelinove restavracije?!
Študentski funkcionar s kolegom napadel drugega študentskega funkcionarja, mu ukradel mobilni telefon in pobegnil
Ekskluzivno: video, ki bi moral odnesti direktorja stanovanjskega sklada iz Kopra. Pijan nori po mizi sredi pisarne!
Kje se danes brani Slovenijo, kdo jo v resnici osvobaja in trije prijazni nasveti za stranko SD
Šef tožilstva Šketa zanika indice o skritih dogovorih z ustavnim sodiščem, predsednik ustavnega sodišča Knez še molči
Nov in še večji škandal ustavnega sodišča - dogovor Šketa-Knez: vi pustite na miru Accetta, mi vas rešimo pred Kanglerjem?!
Zakaj po komaj dveh mesecih že odstopa Merkan, šef uprave Telekoma? Razkrivamo 5 možnih skritih razlogov za njegov odhod.
Razkrivamo: kako tudi tajno poročilo Knovsa o razrešitvi brigadirja Škerbinca bremeni Erjavca in kako Črnčec kontrolira OVS?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(241)
desus
(82)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sova
(46)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(16)
npu
(15)
btc
(13)
KNOVS
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
NH
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
LMŠ
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
TGZS
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
PSS
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
NEK2
(2)
SPS
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)