Skrivnost Kotnikove ulice 22 ali odstavimo Šarca in ustavimo Črnčeca, preden bo prepozno!

Objavil/a Forum !, dne 2019-10-05 ob 07:13:30

Evangelij po Šarcu v Katedrali svobode:

LAŽNI PREROK, PADLI ANGEL

Piše: Aljuš Pertinač

Če ne želimo postati druga Srbija, kjer nas bodo prorežimski mediji prepričevali, da smo vodilni v regiji, in nas bo oblast sprla z vsemi sosedi, mi pa bomo prejemali 150 evrov penzije, je Marjana in Murija treba ustaviti.

KO MAČKI STOPIŠ NA REP, ZACVILI

Pretekli petek sem se dobil z bivšim sodelavcem v lokalu Moby Dick na Kotnikovi ulici v Ljubljani. Kafič je priljubljen predvsem pri uslužbencih številnih državnih organov tam okoli. Ko sem moral tja, kamor gre še cesar peš, sem, skritega v najoddaljenejšem kotičku lokala, opazil nikogar drugega kot Damirja Črnčeca, državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade in premierjevega svetovalca za nacionalno varnost, v družbi meni neznanega moškega. Ker sem pred kratkim korenito spremenil osebni videz in ker sta se najina pogleda srečala zgolj za hip, sem bil prepričan, da me Črnčec ni prepoznal. Podcenjeval sem ga. Ko sem se slabo minuto zatem vrnil iz sanitarij, ju ni bilo več. Izginila sta kot kafra. Tudi pred lokalom ali v bližnji okolici ju ni bilo na spregled. Hja, tako verjetno delajo obveščevalci, posebno tisti, ki ne delujejo v nacionalnem, ampak zasebnem interesu in se, kot je postalo kristalno jasno v zadnjih tednih, ukvarjajo predvsem s tako imenovanimi črnimi, umazanimi operacijami.

Črnčeca se je v času, ko je še služil Janezu Janši, oprijel vzdevek Muri. Spomnimo, z Janšo je bil še iz časov Depale vasi. Kasneje je bil v obdobju Janševih vlad direktor tako vojaške obveščevalne službe OVS kot tudi civilne Sove. Bil je tudi med najglasnejšimi in najtrdovratnejšimi vztrajniki pred sodiščem, ko so Janši sodili v zadevi Patria. In Janšo je celo osebno pospremil na Dob. Kasneje je iz nikoli docela pojasnjenih razlogov zamenjal gospodarja in sedaj služi Marjanu Šarcu. Z njim je že od Marjanove neuspešne kandidature za predsednika republike. Ko je Marjan postal premier, ga je kljub protestom koalicijskih partnerjev in samoizpovedno opozicijske stranke Levica, dominantnih medijev ter dela javnosti imenoval za državnega sekretarja za nacionalno varnost.

Agenti Sove sicer pravijo, da se Muriju pozna, da ni nikoli delal na terenu. Da torej ni pravi operativec. Ne vem. Meni se je njegov pobeg zdel precej spektakularen. Ampak jaz sem samo voditelj oddaje Faktor na TV3 in se z vohunstvom ne ukvarjam. Vem pa recimo, kar je prorežimskim medijem in samooklicanim medijskim poznavalcem ter mnenjskim voditeljem, v resnici pa plačanim ploskačem in internetnim trolom na bolj ali manj očitni plačilni listi globoke države tranzicijske levice kakor ušlo. Kje stanuje Muri? Očitno na Kotnikovi 22. Kje stanuje odgovorni urednik časopisa Delo, pardon Kolektorjevega tovarniškega glasila Uroš Urbas? Očitno na Kotnikovi 22. In ne nazadnje, kje stanuje nekoč vsemogočni in še danes presneto vplivni Gregor Golobič? Ja, uganili ste. Očitno na Kotnikovi 22.

Vir: Ajpes Vir: Ajpes

Vir: Ajpes Vir: Ajpes

Vir: 24ur.com Vir: 24ur.com

Zakaj je Muri s kompanjonom stisnil rep med noge in jo ucvrl neznano kam tisti hip, ko me je ugledal, ni treba dvakrat ugibati. Je namreč že vsaj en mesec, lahko pa da še bistveno dalj časa na čelu specialne vojne, ki jo proti uredniku spletnega portala Požareport in producentu oddaje Faktor na TV3 vodi kabinet predsednika vlade, z odkrito asistenco prorežimskih medijev v državni, paradržavni in/ali tajkunski lasti, propadlih bivših novinarjev, ki jim grozijo dolgoletne zaporne kazni in so dolžni enormne zneske denarja, ter spletnih kreatur tipa Roni Kordiš - Had, za katere ne veš, od česa pravzaprav živijo, so pa zmeraj glasni in pri roki takrat, ko jih globoka država tranzicijske levice najbolj potrebuje.

Vse to Muri očitno počne z vedenjem oziroma po izrecnih navodilih našega Marjana in pa na vaše stroške. Ne verjamete? Poglejmo podrobnosti.

POŽAR = ŠARČEVA POGUBA

Nervoza v zvezi z novinarskim delom Bojana Požarja se je pri Šarcu pojavila tako rekoč hkrati s prihodom na oblast. Saj vemo, kadri, ki jih je osebno selekcioniral za najodgovornejše funkcije v državi ali stranki, ministre, državne sekretarje v kabinetu predsednika vlade, generalne sekretarje v svoji istoimenski stranki, so predvsem na podlagi Požarjevih razkritij in zapisov odpadali kot zrele hruške. Tugomer Kodelja, Marko Bandelli, Dejan Prešiček, Jure Leben, Peter Vilfan, Katja Damij, Brane Kralj … Dolg je seznam in praktično vsak mesec je daljši.

Kdor v obveščevalni agenciji zaposluje premierjeve ljubice, pač ni primeren za njenega direktorja. Kdor premierjevim ljubicam rihta službe v obveščevalnih agencijah, pač ni primeren za svetovalca za nacionalno varnost. In ja, kdor ima ljubico in zlorabi položaj, da ji zrihta službo, do katere ni upravičena in zanjo ne izpolnjuje pogojev, pač ni primeren za premierja.

Naš Marjan je poizkušal vse, da bi Požarja ustavil. Najprej je javno zahteval prenehanje oglaševanja državnih podjetij v nerežimskih medijih. Pa ni pomagalo. Najzvestejši kadri so padali kot domine. In ko je Bojan predpretekli ponedeljek razkril še jasen in očiten konflikt interesov premierjevega najzvestejšega medijskega psa Murija v aferi Črnčec-Iglu-Westinghouse, je sodu dokončno izbilo dno.

Medijski pogrom nad Požarjem, ki ga je na podlagi podvojenih oglasov s strani državnega Telekoma Slovenije najprej peljal samo tednik Reporter, je končno dobil pravi veter v jadra in očitno navodilo, da lahko gre do konca. Namesto da bi dominantni mediji poročali o konfliktu interesov premierjevega glavnega svetovalca, so se spravili nad Požarja. Skratka, večinski mediji v Sloveniji so zavestno in za vedno poteptali osnovno načelo novinarskega dela. Da mediji nastavljajo ogledalo oblasti ter da ji predvsem ves čas in pozorno gledajo pod prste. Če so pri aferi s hrvaškim prisluškovanjem še zmogli toliko profesionalnosti, da so po začetnem navdušenju in ja, uganili ste, poročanju Požareporta le uvideli, da gre za sproducirano afero, navadno medijsko raco, ki je namenjena zgolj utrditvi tako rekoč družinskega razmerja med našim Marjanom, Murijem in vodilnimi na komercialni televiziji Pop TV - Kanal A, so pri aferi Črnčec pogrnili na celi črti.

Osebne povezave Murija s popovci so znane. Ne nazadnje, Irena Joveva, dolgoletna novinarka njihove osrednje informativne oddaje 24ur, je bila nosilka liste Marjana Šarca za zadnje evropske volitve. Prav tako je znano, da je Muri v upravo Telekoma osebno inštaliral svojo zaupnico in znanko še iz časov SDS Vido Žurga, ki je ekspresno postala odgovorna za odvisni "medijski družbi" Planet TV in Siol.Net, ki Telekomu sicer že leta prinašata milijonsko izgubo, v skupnem znesku prek 50 milijonov evrov. To seveda plačujemo uporabniki Telekomovih storitev in v končni fazi vsi davkoplačevalci.

Vida, ki je sicer privlačnega videza, ima en velik problem. Namreč, za člana uprave Telekoma je pogoj najmanj pet let delovnih izkušenj na vodilnih delovnih mestih. Vida tega nima. Štiri leta in pol (pol leta je pol leta) je vodila zgolj zasebni računovodski zavod. Je pa doktorirala pri Muriju. Kako je nadzorni svet Telekoma v njej prepoznal kaliber za članico uprave, je vprašanje za policijo, Komisijo za preprečevanje korupcije in Slovenski državni holding. In ja, uganili ste, kdo je o vsem tem prvi in najdalje poročal? Bojan Požar.

Ni naloga Bojana Požarja, da skrbi za brezskrbno vladanje našega Marjana in njegove kamarile iz ozadja. Kot to tudi ni naloga drugih medijev. Ni naloga Bojana Požarja, da zamolči in olepšuje napake, kazniva dejanja in kadrovske fiaske, ki se dogajajo pod patronatom našega Marjana. Kot to tudi ni naloga ostalih medijev. Nasprotno, naloga Bojana Požarja je, da najširši javnosti vsak dan razkriva vse potencialne slabe plati in napake vladanja našega Marjana. Da je torej novinar.

ZAKAJ JE NOVINARSKO DELO BOJANA POŽARJA V JAVNEM INTERESU?

Če smo bili v preteklosti torej priča medijskim posegom iz zakulisja, ko so urgirali, nadzirali in mestoma celo narekovali medijsko poročanje dominantnih medijev razni golobiči, šetinci in zavrli, smo z vlado našega Marjana in njegovega zvestega Murija stopili v novo obdobje. Zdaj ne kličejo več strici iz ozadja, ampak kar neposredno premierjev glavni svetovalec. Tako rekoč njegova desna roka. Dominantni mediji so tako dokončno postali prorežimski mediji. Kar bo na daljši rok tudi njihova poguba. Če so sedaj še lahko nekako životarili na podlagi astronomskih zneskov, ki jih dobivajo od državnih firm ali pa celo neposredno iz proračuna, bodo po tem samorazkritju, ki so ga uprizorili z medijskim pogromom nad Bojanom Požarjem, težko še kdaj računali na podporo naslednje oblasti. Bi vi hranili in skrbeli za psa, ki vas je na ukaz prejšnjega gospodarja še do včeraj besno grizel? Jaz tudi ne.

Kaj je torej storil Bojan Požar, da si je zaslužil tako oster, umazan, nesorazmeren ter skrajno neprofesionalen odziv kabineta našega Marjana in prorežimskih medijev? Hja, nič posebnega. Opravljal je zgolj svoje novinarsko delo. In to prekleto bolje od drugih medijskih hiš v državi. Če ne verjamete, si še enkrat poglejte zgornji seznam.

Ni naloga Bojana Požarja, da skrbi za brezskrbno vladanje našega Marjana in njegove kamarile iz ozadja. Kot to tudi ni naloga drugih medijev. Ni naloga Bojana Požarja, da zamolči in olepšuje napake, kazniva dejanja in kadrovske fiaske, ki se dogajajo pod patronatom našega Marjana. Kot to tudi ni naloga ostalih medijev. Nasprotno, naloga Bojana Požarja je, da najširši javnosti vsak dan razkriva vse potencialne slabe plati in napake vladanja našega Marjana. Da je torej novinar. Zato je poročanje Bojana Požarja absolutno v javnem interesu. Javnost, torej mi, drage bralke in bralci, imamo vso pravico, da izvemo, kdo nam v resnici vlada. Da naš Marjan, kot pravi stalni komentator oddaje Faktor Božidar Novak, razume državo kot plen. S svojimi hišniki in natakarji vred. Da si Muri očitno obeta mastno provizijo od enega izmed potencialnih graditeljev novega bloka jedrske elektrarne Krško, potem ko je o nujnosti tega desetmilijardnega projekta očitno prepričal našega Marjana.

Veste, kako daleč je od Murija do Zvonke Truden, direktorice Murijevega zasebnega inštituta in hkrati predstavnice ameriškega Westinghousa za Slovenijo? Minuto hoje. Nič več.

Vir: Googlemaps Vir: Googlemaps

ZAČETEK KONCA = AFERA LEPA N.H. - SOVA

Zato smo lahko veseli in hvaležni, da se Bojan kljub hudim pritiskom ni dal, ampak je nadaljeval svoje poslanstvo. Kako bi sicer drugače izvedeli, da ima premier ljubico, ki ji je zrihtal službo in jo plasiral v obveščevalno službo, kot pravi Tomaž Štih alias Libertarec na twitterju. Ja, z N.H. je sodu res izbilo dno. Pa ne za Bojana Požarja, da ne bo pomote. On zgolj opravlja svoj posel in to dela bistveno bolje, kot svoj posel recimo opravljajo naš Marjan, Muri in sotrudniki.

Epilog afere še zdaleč ni znan, je pa popolnoma jasno, da se bosta morala posloviti vsaj Rajko Kozmelj, direktor Sove, in Damir Črnčec, premierjev svetovalec za nacionalno varnost. Kdor v obveščevalni agenciji zaposluje premierjeve ljubice, pač ni primeren za njenega direktorja. Kdor premierjevim ljubicam rihta službe v obveščevalnih agencijah, pač ni primeren za svetovalca za nacionalno varnost. In ja, kdor ima ljubico in zlorabi položaj, da ji zrihta službo, do katere ni upravičena in zanjo ne izpolnjuje pogojev, pač ni primeren za premierja.

Toda, kot ugotavlja Dejan Steinbuch, odgovorni urednik Portala Plus, naš Marjan ne bo odstopil. O, ne, kot sam pravi na družabnem omrežju, se v kabinetu še zmeraj počutijo presneto močne in složne.

Vir: Facebook Vir: Facebook

Ste razumeli? V njegovem kabinetu. Ja, Marjana očitno zanima samo še, kaj se dogaja v njegovem kabinetu. In posledično se mu zaposlitve njemu bližnjih dam zdijo "resni problemi, ki jih moramo reševati skupaj?" Bilo bi smešno, če ne bi bilo žalostno. Kam je namreč Muri po navodilih našega Marjana parkiral lepo N.H? Na Sovo! Dečko je pač (bil) zaljubljen. In je mislil, da jo lahko Sova skrije. Najbolj kvakajoča srenja v Sloveniji. Kot rečeno, bi bilo smešno, če ne bi bilo žalostno.

Ne, novinar Dejan Steinbuch ima popolnoma prav, Marjan sam ne bo odstopil, zato ga moramo odstaviti mi. Konec koncev ga niti izvolili nismo. Od 52 odstotkov volivcev, ki so se udeležili zadnjih parlamentarnih volitev, je našega Marjana oziroma njegovo istoimensko listo obkrožilo zgolj 12,6 odstotka volivcev. To je daleč od relativne, kaj šele absolutne večine. Če ne želimo postati druga Srbija, kjer nas bodo prorežimski mediji prepričevali, da smo vodilni v regiji, in nas bo oblast sprla z vsemi sosedi, mi pa bomo prejemali 150 evrov penzije, je Marjana in Murija treba ustaviti. Če tega ne bo storil parlament z ustavno obtožbo, moramo to storiti sami. Z Marjanom in Murijem oziroma ljudmi, ki, ko so na oblasti, gledajo zgolj na lastno korist in jim je za vse drugo malo mar, ne bomo nikoli tako enotni in složni, kot smo bili pri podpori našim odbojkarjem ali v bitki za malega Krisa. Ne, čas je, da gremo na ulice. Rešimo Slovenijo, preden bo prepozno. Rešimo Slovenijo, odstavimo Marjana in ustavimo Damirja, preden bo prepozno.

(Aljuš Pertinač je voditelj televizijske oddaje #Faktor na TV3)

Kolumne izražajo stališča avtorja in ne nujno ustanovitelja spletnega portala Požareport.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Janez Kepic-Kern
0
Oct 06, 2019
PISANJE IN RAZISKAVE O PRIKRITIH DOGAJANJIH
V JAVNIH FINANCAH IN V PRIKRITI "POLITIKI" naše R. Slovenije

- kakršno gojita cenjena gospoda - ekonoist R. PEZDIR in novinar g. B. POŽAR

v naši R. Sloveniji - seveda - ZELO POTREBUJEMO IN GA IMAMO TUDI
PO USTAVI
- GA IMAMO - TUDI - PRAVICO - I M E T I - javno, zlahka - VSAKOMUR DOSTOPNO.

Če komu njuno pisanje
- ni všeč
- vedno lahko - objavi - nasprotno mnene, še druga dejstva ird.

V primeru
javno zapisanih "razžaljenj ali neresnic itd." - o kom?
Vedno obstoji- sodna, pravna pot.

INFORMATIVNOST OZ. MANIPULIRANOST INFORMATIVNOSTI dela vsebin
posredovanih nam v osrednjih zlasti TV medijih - je
- DOKAZLLJIVO
"NIZKA IN POGOSTO - ZELO SAMO-CENZURIRANA, "KANONIZIRANA" itd.

Večina Slovencev in ostalih državljanov naše R. Slovenije - nas je
- dovolj MENTALNO SVEŽIH - da takoj - ZAZNAMO,

DA NPR. V 1. PLAN NA 1. PROGRAMU RTV SLO OBJAVLJANIMI
- STROKOVNO SPORNIMI
T.I.
JAVNOMNENJSKIMI RAZISKAVAMI - agencij kot je "NINA MEDIA" - nekaj - NI OK.

Karkoli že je s temi "raziskavami"
NIKAKOR NE DAJEJO PRAVE PODOBE - JAVNEGA MNENJA - v naši R. Sloveniji.
Kaj šele,
da bi iz takih "javnomnenjskih" anket - bilo - res razvidno,
kdo in kakšno realno pozitivno delo
v R. Sloveniji - opravlja.
"Manipulativnost" " teh anket je "slepim - očitna" L.r. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
#38
Istok Potočnik
1
Oct 06, 2019
Ne bo ravno tako. Obstaja močan sum, da so jim odpisali dolgove v nasprotju z Zakonom.
Zdaj naj se izkaže Šarec. Diskretno naj pritisne neodvisne organe, da stvar preiščejo, obtožijo, obsodijo in odgovorne dajo pod ključ.

Kolikor vidim, preiskava poteka.
#37
Henrik Stanjko
1
Oct 06, 2019
Kdo pa bo podal interpelacijo? JJ/SDS? Saj delujejo skupaj/usklajeno/dogovorjeno oziroma nimajo interesa kljub vsemu, da bi vlada padla.
#36
Miha Skumarc
5
Oct 06, 2019
Hi, hi, rdeči nosek, tudi Jankovićevemu imperiju so v skladu z U RS in področnim zakonom odpisali 95% dolgov, toda, vsem je znano, tudi policiji in tožilstvu, da so do ustreznega odstotka prišli s prevaro dolžnika - fiktivnimi odkupi odkupi terjatev - z namenom...
#35
Janez Kepic-Kern
2
Oct 05, 2019
ZA LAHKO NOČ - VSEM. ČUDEŽI IN PRESENEČENJA - so malo možna dogajanja,
ki pa se dogajajo,
sicer teh dveh besed - sploh - ne bi bilo.
SDS - da stoji za aktivnostjo - g. B. POŽARJA, Ta izjava se mi pa zdi - "močna"
SDS - da ima kak vpliv na cenjenega novinarja - gospoda B. POŽARJA ?
Ta javno na TV izrečena domneva premierja LMŠ M.Š. - me je spravila v smeh !
Jaz sem podpornik SDS, nisem član. Podpiram pozitivne stvarii za katere se zavzema SDS.
Bil sem na številnih shodih SDS-a.
Nikoli - na nobenem od teh shodov SDS - gospoda novinarja B. POŽARJA - NISEM VIDEL.
Tudi na CCA 200 shodih
ODBORA 2014 v zvezi z zadevo PATRIA - g. POŽARJA - PRAV NIKOLI - NI BILO.
Na teh shodih - pa je bil g. Damir ČRNEC - v začetku je ODBOR 014 - celo vodil.
Meni se zdi
OK gospod - novinar B. POŽAR - SAMOHODEC.
Povezava njega s stranko SDS - me spravlja v smeh.L.r. Janez K. Kern KOMENDA
#34
Janez Kepic-Kern
0
Oct 05, 2019
ODSTOP PREDSEDNIKA VLADE, SPREMEMBE VLADE ? Poziv k spremembi vlade
v tem prispevku se mi zdi v marsičem utemeljen - a nerealen.
Z veliko argumenti se s pomočjo t.i. interpelacije Vv PARLAMENTU.
Kako
drugače - pač - ne gre. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
#33
Janez Kepic-Kern
2
Oct 05, 2019
KOTNIKOVA ULICA - na t.i. LEDINI OZ. na TABORU v centru LJ.
No kaj pa je - TAM ?
Urbanistično malo urejen del centra LJUBLJANE.
TAM STA TISTI - MIGRANTSKI CENTER
in
znana - VISOKA ŠOLA ZA VARNOSTNE VEDE - približno tak naziv, ime ima - se mi zdi.
O tej šoli - ne vem - NIČ.
Želim si le - da bi bila max. DOBRA.
Zadnjič je do PEKARNICE v centru LEDINA, kjer se, bil na enem tdr. pregledu v MEDICORJU
- prišel PO MALICO
- znani poslanec g. DOBOVŠEK, verjetno profesor na tisti "VARNOST" šoli.
Mimo
SO S KOLESI DIVJALI NEKI VERJETNO "ISLAM MIGRANTI" - iz azila Kotnikova.
Upam,
da ne bo kdo od te migrantov
- kdaj NAPADEL G. DOBOVŠKA !
Ali koga drugega. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
#32
Henrik Stanjko
3
Oct 05, 2019
Moje osebno mnenje je, in nikogar ne pozivam k temu dejanju, da je potrebno to vlado čimpej odstraniti: na milo ali na grobo... Vedno bolj očitno je, da bo na grobo verjetno dosti lažje, enostavno in učinkovito, kot pa čakati, da se sami odstranijo ali na volitve (ker drugače očitno ne bo šlo, zaradi že prej navedenih razlogov:botrov,medijev,...). Tako kot je g.Miha napisal medtem pa narod jebe ježa zaradi teh bedakov (seveda navaden narod, ne tisti , ki so "naši" ali pri koritu).. Bojazen, da bodo bedake menjali z novimi bedaki, pa je ne opravičuje neaktivnosti oziroma nedejstvovanja. Po drugi strani pa ima g.Istok prav, ko opozarja, da je veliko (če ne večina) volilcev/državljanov za status quo. Mene v primeru protestov po ulicah zanima samo: kaj bo vojska in kaj policija? Tudi oni so ljudje in državljani z enakimi težavami (če ne celo večjimi) kot vsi mi, ostali civilisti. Kaj bodo ti ljudje? Stali in gledali ter solidarizirali z morebitnimi protestniki? Ali pa bo spopad, kot napoveduje g.Istok? Velika večina Slovencev pa je ta ali drugače preveč sebičnih in usranih, da bi karkoli: pozaprli se bodo doma, gledali televizijo in pazili, da se njihovemu imetju in najdražjim ne zgodi karkoli ter čakali, kaj bo. Na koncu bodo vsi z tistimi, ki bodo "kakor" zmagovalci ter poskusili iztržiti iz tega kar se da največ (temu je lepa beseda oportunizem).
#31
Janez Kepic-Kern
1
Oct 05, 2019
GREGORJA GOLOBIČA - NIČ PREROŠKEGA, "POKLAPANEGA" človeka, EX politika - sem imel v življenju v živo priložnost videi le 1x !
V t.i. Vodnikovi domačiji - je imel ON - G. GOLOBIČ, pa neka EX PROF, pa neki EX minister za kulturo, pa neki EX propagandist iz EX LDS - EN IZJEMNO SLABO OBISKAN POGOVOR - O KNJIGAH IN O KNJIŽNICAH V NAŠI R. SLOVENIJI. Niti 10 nas ni bilo v podstrešni dvoranici VODNIKOVE DOMACIJE.
Zelo sem bil presenečen, ko je G. GOLOBIČ - na moje stališče, da se je ex KP, ZK STALINIZEM, KOMSOCIALITEM z veliko škodo za nas Slovence - "IZPEL" - odgovoril, DA TO O "IZPETOSTI"
- seveda - ve. Da pa on,
G. GOLOBIČ - NE VE - na kaj naj bi se POLITIKA V SLOVENIJI - OSLANJALA
v prihodnje.
Malo je manjalo, da mu nisem rekel:"ALI NE VEŠ, DA SI SLOVENEC?"
Na
naše SLOVENSTVO - se bo opirala - naša prihodnja - SLOVENSKA POLITIKA
Če se ne veste !
B.oljša od - vaše ex
KP, ZK "POLITIKE" - bo - naša -
- NA SLOVENSTVU
UTEMELJENA - SLOVENSKA - POLITIKA. l.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
P.S.
NAD G. GOLOVIČEM SEM BIL - ZELO RAZOČARAN. Brez idej,
brez vizije, brez slovenske zavesti - se mi je zdel.
Precej velik, a čisto "poklapan" človek.
#30
Istok Potočnik
0
Oct 05, 2019
Na oblast so ga postavili volilci. Imamo z ustavo in zakonom določen volilni sistem in po tem sistemu postavljeno oblast, ki je zakonita.
#29
Miha Skumarc
6
Oct 05, 2019
@Igor Hauptman,
to je bistvo aktualne politike. Nastavljeni vedo, da so "nastavljeni", nastavljači se zavedajo, da so zasrali nastavitve, narod pa jebe ježa zardi bedakov.
#28
igor hauptman
6
Oct 05, 2019
Če lahko Požar in Aljuš spravita na cesto toliko ljudi, da bodo odstavili Šarca, potem naj ga kar. To je vse kar lahko rečem, Istok. Sicer pa naj o tem razmišlja tisti, ki ga je ustoličil, to pa niso bili volivci.
#27
Istok Potočnik
1
Oct 05, 2019
Torej meniš Igor, da je pozivanje na ulice za zamenjavo oblasti upravičeno, ker se pač borita za svoj obstoj?
Glej, če pozivaš k temu, potem moraš pričakovati, da se bodo tisti, ki so s to oblastjo zadovoljni, uprli prevratnikom. Kaj iz tega sledi je jasno. Najbrž.
In najbrž imajo ljudje pravico biti zadovoljni z oblastjo. Ali pa je to prepovedano.
In kaj razmišlja tisti, ki poziva na ulice za zamenjavo oblasti? Da bo oblast kar tako sestopila, ker si do njihovega korita želita Pertinač in Požar.
Seveda ne bodo. Torej bosta morala to storiti s silo. Druge ni. To so pa že nevarne stvari.
In Slovenec se bo spet pretepal s Slovencem. Zato, da bi ene prašiče pri koritu zamenjali drugi prašiči.
Ne želim si pretepanja med sonarodnjaki. Absolutno sem za ustavne poti menjave pri koritu.
#26
ivan maček
2
Oct 05, 2019
"štala" ki jo je uprizorila "kamarila", na seji odbora za delo, socialo in.....etc. .. "bulšite"..., en dober odziv sem si sposodil.
APMMB • 11 ur nazaj
Sicer gre za drobiž s katerim država ne bo obogatela. Je pa dobra demonstracja zdravega razuma, ki bi moral vladati v parlamentu.
Levica je razdiralna organizacija, ki se bori za lažno socialo.
Blaginjo lahko v državi zagotavlja samo delo, zaposlenost.
Čim več ljudi je zaposlenih, čim več ljudi se preživlja z delom, manj je transferjev , več je vplačil v državne blagajne in država ima več denarja, ki ga lahko troši za javno blaginjo.
Delovna mesta lahko ustvarjajo podjetniki. Tisoči nezaposlenih delovnih mest ne ustvarjajo. Peščica podjetnikov pač.
Levica je proti podjetnikom, kapitalistom, ki baje izkoriščajo delavce, zato jih preganja celo v tujino.
Če družba nasede takšnim demagogom, bo Slovenija še enkrat bankrotirala, zato je potrebno levičarjem preprečiti, da ustvarijo iz Slovenije socialistično republiko.
Pomni Slovenec! Za zmeraj.
#25
Janez Kepic-Kern
0
Oct 05, 2019
ŠALA - "VODA BO NEHALA TEČI NAVZDOL" .. se zdi,
če "pade" LMŠ POKOMUNISTIČNA
- NE-DELAVSKA FAKE EX KP, ZK SAMOZVANA "NE-LEVICA".
Kaj - groza bo pa potem,
če NIHČE VEČ NE BO SKRBEL,
DA BI TEKLA VODA - NAVZDOL" Kot je normalno.
Še huje bo - se zdi
- če bo "denarna reka države R.S. nehala teči
- se zdi - v nekatere žepe izbrancev, samooklicane
ex KP, ZK ŽE ZELO POSTARANE "ELITE" Se zdi. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
P.S.
KONEC ŠALE
#24
igor hauptman
5
Oct 05, 2019
Kot običajno potegneš napačne zaključke, Istok. Osebno mi je žal, da ne gledam na VV Faktorju večkrat Simića pa koga podobnih kvalitet ter znanj glede komentiranja še česa drugega, a takšna je realnost. V njo pa nas je pahnil Šarec in njegova kompanija, da ne omenjam zaslug Šarčevih predhodnikov, ki pri tem veselo asistirajo. Kar pa se Požarja in Pertinača tiče, imata oba najmanj toliko pravice, da se borita za svoj obstoj kot tisti, ki jih razkrinkavata na tem portalu. Boj z njimi pa ni lahek.
#23
Janez Kepic-Kern
2
Oct 05, 2019
"V JAVNEM INTERESU" - seveda je v javnem interesu
OK, SVOJEVRSTNO
- A - OK - NOVINARSKO DELO - iizkušenega, iznajdljivega g. B. POŽARJA

NIKAKOR PA NI
TAKO SAMOUMEVNO - v javnem interesu
NADALJEVANJE BREZPERSPEKTIVNEGA VLADANJA
TEH VSEBINSKO NEKVALITETNIH EX KP, ZK "strančic.
Vse bolj so osrednje osebe teh "BREZPERSPEKTIVA" EX KP, ZK strančic
razni
"MANEKENI, IMITATORJI, NASTOPAČI, ZASTOPNIKI-SKRITIH" itd.,
KI V SVOJIH NA ZUNAJ - KOREKTNO, A NEKAM
"PRAZNO" izgledajočih podobah, videzu, pojavah
brez temeljnih za kvalitetno vodenje države - nujno potrebnih - STROKOVNIH ZNANJ.
Pri
LMŠ M.Š.
JE OČITNA TUDI - PRETEŽNA - ODSOTNOST LASTNE INICIATIVE.
Kako
naj nekdo,
ki niti osnovnih znanj s področij kot so EKONOMIJA, PRAVO itd.
sploh
karkoli -
- samo PREDLAGA,
da bi se v državi - UREDILO.
"Ja bom rekel ministrici za pravosodje, naj poskrbi -
- da bo pravosodje - bolje delalo"
Komaparacija - Z GOSPODINJSKO SITUACIJO: "zmanjkalo je SLADKORJA.
Bom šel
k sosedi in ji rekel, naj mi posodi - malo SLADKORJA".
Nekako tak
se zdi način LMŠ M.Š. - "VLADE". Se zdi. L.r. JANEZ KEPIC KERN KOMENDA
#22
Istok Potočnik
0
Oct 05, 2019
Aha, ni smiselno, da ta portal odpira pomembne ekonomske teme, ker to Slovencev ne zanima.

Smiselno je ljudi pozivati na ulico, da zamenjajo oblast. To torej Slovence zanima.

Mislim, da razgrajanje po ulicah in nasilna menjavanja oblasti Slovencev ne zanimajo. Za to imamo volitve.
Ti, ki pozivajo ljudi na ulice so na volitvah izgubili. In ti poraženci se s tem ne morejo sprijazniti. Izhod vidijo v zakonu ulice.

Požar želi kuriti ognje, z varne razdalje vse lepo posneti, popisati in potem prodajati.
Prav briga njega življenje tistih, ki se bodo pretepali. Zanima ga denar. In najslajši mu je državni.
Komur paše, naj se pretepa zanj. Izvolite.
#21
Janez Kepic-Kern
1
Oct 05, 2019
"LAŽNI PREROKI IN PADLI NE-ANGELSKI ANGELI"
dober podnaslov - za ŠALO - o novi
delavski stranki - "NAJBOLJE JE DELATI - NIČ" Se pravi: nič delati in biti plačan.

Kako - "revno"
- že deluje ta v veliko stvareh "PORAŽENIi" Zmago J.P.
Zakaj ne gre v penzijo in posedati po kavarnah - kot nekateri drugi penzionisti.
In tam - brez škode - politizirati.
ŠALA
KANDIDATII ZA - SKRBNIKE -
DA - BO VODA TEKLA
NAVZDOL !
se že zbirajo.
Predlagam ustanovitev - DELAVSKE STRANKE !
"DELAVSKA STRANKA
-- NAJBOLJE JE - NIČ - DELATI". In biti plačan. L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
#20
igor hauptman
6
Oct 05, 2019
Nima smisla ponavljati že izrečenega kot je, da je Šarec z namestitvijo svoje intimne prijateljice v obveščevalno službo naredil napako, kar je bila neumnost, ki si je do zdaj ni privoščil nobeden od njegovih predhodnikov. Kar glede na njegov miselni domet ter absolutno nekritičen tretma dominantnih medijev njegovega delovanja niti ne čudi preveč.Tudi nima smisla ponavljati, da je nesmiselno polemizirati s tem, na kakšen način in koliko se financira Požarjeva medijska dejavnost, razen v primeru, ko gre za morebitne nezakonite rabote. Takšna je realnost naše medijske krajine. Požarjeva naloga niti njegov namen ni analiziranje ekonomske situacije v državi ter spodbujanje družbene polemike o ustreznosti ukrepov državne politike na aktualne ekonomske izzive. Če se s tem ne moreš sprijazniti, Istok, je bolje, da ta portal zapustiš, vendar te opozarjam, da se povprečni slovenski volivec ni pripravljen soočati z resnejšimi vprašanj ekonomske politike države. Za to bo poskrbela nova gospodarska kriza, ki se nezadržno približuje, oz. je praktično že tu, le da dominantni mediji o tem poročajo le kadar in kolikor vladajoči koaliciji to ustreza za lažje prepričevanje socialnih partnerjev ter javnosti pri žongliranju z na vrat na nos predlaganimi enkrat davčnimi, drugič socialnimi in tretjič ukrepi, ki zadevajo vprašanje zagotavljanje zdravstvene oskrbe. Da gre pri vsem tem za bolj dnevne ukrepe kot resne politike vedo tisti, ki posamezna področja bolje poznajo, ne pa pozabiti medklica bivšega direktorja davčne uprave Simića ob začetnih potezah te vlade na VV Faktorju in sicer, da jo bomo še najbolje odnesli, če bo vlada čim manj ukrepala in spreminjala. Tega takrat ni izrekel nihče drug nikjer drugje in od takrat dalje se ubadamo le še z ljudskimi modrostmi Marjana Šarca po novem pa še z njegovim prešuštništvom.
#19
Pokaži več komentarjev
Forum !
Forum ! je objavil/a na zid osebe Požareport
Objavil/a 2019-10-05 07:13:30 (Oct 05, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Kriminalka! Srhljive razsežnosti afere Lepa N.: Sova poslancem ne da njene kadrovske mape, sta to naročila Črnčec in Šarec?!
Afera Lepa N. Dokaze zlorabe ponujajo kar same od sebe: poglejte, kako amatersko so se zaplezali Kozmelj, Črnčec in Šarec.
Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
Dokazi: kako je oddaja Preverjeno izdala novinarski vir. Bivši novinar Branković pa je hotel vir s prevaro še javno razkriti!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)