Po enajstih urah: Nova Slovenija verjetno ne bo šla zraven, Bratuškova super-podpredsednica vlade?!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-07-15 ob 17:08:39

Celih enajst ur so trajala včerajšnja, sobotna, koalicijska pogajanja pod vodstvom Marjana Šarca (LMŠ) v Kamniku, toda, zanimivo, vendar pričakovano, večinski mediji čisto nič ne poročajo, kaj naj bi se včeraj dogovorili, tam za zaprtimi vrati, razen tega, da prenašajo uradne Šarčeve izjave. Medijski molk naj bi bil (dogovorjen) zato, da ne bi rušili že tako mučnega sestavljanja Šarčeve koalicije.

Po navedbah naših virov pa se je zgodilo naslednje:

- šesterica potencialnih koalicijskih partnerjev (5 + 1), torej Lista Marjana Šarca, Socialni demokrati, SMC, Stranka Alenke Bratušek, DeSUS in Nova Slovenija vsebinsko še "ni usklajena, zato NSi verjetno ne bo šla v koalicijsko pogodbo".

- Kadri pa naj bi "uskladili v veliki meri": Alenka Bratušek naj bi tako postala "super-podpredsednica" vlade, Miro Cerar pa minister za zunanje zadeve, Matej Tonin bi ostal predsednik državnega zbora, Dejan Židan in Zdravko Počivalšek sta v sporu za gospodarsko ministrstvo, enako velja za tri apetite po ministrstvu za obrambo, med Karlom Erjavcem, Stranko Alenke Bratušek in NSi.

Preberite tudi:

Zakulisje pogajanj. Najhuje to sredo. Prisotni viri: Šarec ga je nadiral več kot petnajst minut!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
abram1b2 Cej
1
Jul 28, 2018
Ven iz igre so praktično vsi narodi. Slovani smo predvideni,da bomo reševali ta svet. Naj se zdi to še kako neumno in neresnično bo na koncu rezulat isti.Globalisti in tvorci NWO -elita nima več rešitev to je dejstvo.Rešitev imajo Slovani,ki so zato osovraženi od vseh ostalih narodov. Brezčasen akumuliran genski spomin naše človeške vrste se prebuja in ostali narodi podzavestno čutijo kdo jih bo reševal.Naš svet ni takšen kot ga mi vidimo in razumemo. Vedno bo poln presenečenj.Lp :)*
#17
3oqo thirdeye
0
Jul 28, 2018
George je ze ven iz igre. Verjetno ze vlecejo iz lastnega(nasega) zepa.
#16
Miha Novina
1
Jul 28, 2018
Očitno bo Georgeu Soroseu s pomočjo Milana Kučana uspelo destabilizirati Slovenijo.

Drugi globalni proces, ki se odvija v svetu in ga je sprožila globalna elita, je ustvarjanje evropskega kalifata. Gonilna intelektualna in kulturna moč ZDA se nahaja v Evropi. V Evropi se nahajajo znanstveni in kulturni temelji vse zahodne civilizacije. Najbolj preprost in zanesljiv način izklopa Evrope kot gonile sile ZDA in Zahoda v celoti so migranti. V Evropo so množično začeli prihajati migranti, ki imajo drugačne delovne navade, kulturne tradicije in so upravičeno jezni, saj je za njihove tegobe v veliki meri kriva tudi Evropa. Za ustvarjanje migrantskega toka je globalna elita ustvarila arabsko pomlad, barvne revolucije, zato so odstranili Gadafija, ki je bil zadnji branik pred navalom beguncev v Evropo. https://si.rbth.com/politics_and_society/2016/12/08/zmaga-donalda-trumpa-nakazuje-epohalne-spremembe-za-zda-in-ves-svet_654679

“Zmaga Donalda Trumpa nakazuje epohalne spremembe za ZDA in ves svet” - Russia Beyond Slovenija

Dr. Yuri Yatsko je doktor fizike, psiholog in mojster za dvig mentalnih sposobnosti, ki prihaja iz Rusije in že dve dese
#15
Komentar izbrisal uporabnik
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal Bojan Požar
Komentar izbrisal uporabnik
Zim Zelen
5
Jul 17, 2018
Niti znotraj posameznih strank se ne znajo ne zmorejo poenotiti kako bi se grizli šele v krdelu večih strank.


Nekdo nekoč je rekel:
"Saj se boste še pobili med seboj"
(a so se režali:)


#9
Aton EU
8
Jul 16, 2018
"Levi" ne marajo Janše in se nočejo pogovarjat. Toda, ali res kdo misli, da bi se pogovarjali z Zverom, Grimsem, Irglovo, Logarjem? Seveda ne. Prostituti iz javne hiše bi takoj začeli s posebnimi oddajami.
#8
Mefisto Modri
5
Jul 16, 2018
Po Jožetu P. Damjanu najbolj liberalna poslanka NSi Ljudmila Novak srčno upa, da imajo v strankah, ki sestavljajo Šarčevo koalicijo, majhne lulčke in da bo prgišče njenih poslancev zadoščalo za figov list, ki bo pokrival to levičarsko sramoto.

Če bo nocoj izvršilni odbor NSi sklenil,da se bo NSi zahvalila Šarcu za pozornost, se mi Ljudmili Novak še opravičevati ne bo gtreba, ker bo zanesljivo za vstop v koalicijo Šarčevih skrajnih levičarjev.

Odgovori
#7
abram1b2 Cej
16
Jul 16, 2018
Vse to so majhni politični povspetniki.Razen Janše-SDS ni organiziranih nastopov drugih strank na volitvah.Vedno se zbere neka druščina,ki bi rada vladala Sloveniji in jo plenila. Kakšni programi, gre zgolj za plenjenje Slovenije. Vsi ti kljukci so enaki. ZL bi pa trajbala LGBT druščino in migrante po Sloveniji. Resnih strank s programom rešitve Slovenije sploh ni.To je eno samo jodljanje v temo,da se skrije lastna želja po plenjenju..
#6
Mefisto Modri
21
Jul 16, 2018
Način, kako sestavljajo koalicijo 12,6 procentnega Šarca in kako mešetarijo in si delijo funkcije, je bolj podoben sabotaži in državnemu udaru, kot resnemu sestavljanju koalicije ter vlade.
#5
3oqo thirdeye
1
Jul 15, 2018
https://youtu.be/kVHC20jiJFA

QAnon & The Doors "Calm Before the Storm" - Music Video - YouTube

"Calm Before the Storm" by The Doors of Perception Featuring Lionel Nation, Jordan Sather, and Michael Trimm. John McCai
#4
3oqo thirdeye
0
Jul 15, 2018
Mencali bodo do novembra. Zaradi Nevihte.
#TheStorm
#Qanon
#TheGreatAwakening
#WWG1WGA
#3
borut rojc
9
Jul 15, 2018
Režimski novinarji so trobili drugače, češ, da so majhna nesoglasja le na okoljskem in področju kulture, ter, da obstaja drobna dilema, davčno olajšati štirinajsto ali devetnajsto plačo...Se mi pa smilijo ti odposlanci Mur.gel. Čel dan na žgočem soncu ob sendviču in topli coca-coli, na asfaltu, pred betonsko zgradbo, v kateri dvigalo ne deluje. Zlasti Katarina Matejčič je nekdanje sobotne večere preživljala drugače, v naročju kakšnega vplivnega gospoda in ne na stopnicah pred vhodom v upravno stavbo nekdanje, propadle tovarne. Sploh, ker na koncu ni bilo jagode na torti, to je koalicije.
#2
Mefisto Modri
15
Jul 15, 2018
Kamnik nam s Šarcem znova ne prinaša nič dobrega.

Pred prvo svetovno vojno so žandarji po Kamniku lovili nekega Josipa Broza s Hrvaškega, pa poglejte, kakšna nadloga je postal, ker jim je takrat ušel.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-07-15 17:08:39 (Jul 15, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Past za Magno: zadeva na sodišču, vse še lahko pade. Okoli pa vznemirjenje zaradi nemških napisov: Einbahn Privat Grundstück!
Bodimo pozorni na tretji obisk Milana Kučana, tokrat pri Židanu. Viri verjamejo: gre za prepir med Levico in stranko SD.
Saj so ga lepo opozarjali: Miro, pazi, da 2. tir ne bo tvoj Teš6! Zdaj je prepozno, zgodba je končana, stranke SMC ni več.
Kako je Jure Leben držal obljubo in zrihtal državni denar za agencijo ProPiar, ker se je pri 2. tiru umaknila Futuri
Tako so pobirali denar: 60 % pri poslu. Vse vodil Leben z vednostjo Mira Cerarja, Gašperšič zgolj lutka za podpisovanje.
Kdo so tisti trije, ki pri Šarcu odločajo o kadrovskih zadevah? Kralj, Črnčec in Besek. Po tem vrstnem redu.
Enkrat je že moral odstopiti, ker ni poplačal kreditov in delavcev, zdaj pa nonšalantno spet sedi ob ministru Počivalšku?!
Dva dni po razkritju švicarskih poslov Arsenovič že pod lupo Komisije za preprečevanje korupcije in Fursa!
Mi smo razkrili švicarski bančni račun in eno pogodbo, Arsenovič pa naj pokaže vse transakcije in potrdila o plačilu davkov!
Razkrivamo: račun mariborskega župana Arsenoviča v Zürichu - pri Schroder & Co Bank. 4 milijone evrov, sum davčne utaje?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(216)
desus
(71)
Vlada
(64)
sds
(60)
LDS
(58)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(38)
pop tv
(35)
levica
(26)
DUTB
(20)
nsi
(17)
2tir
(17)
DZS
(16)
sova
(16)
furs
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
Petrol
(12)
npu
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
2 tir
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
OVS
(9)
dars
(8)
Hit
(6)
hse
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
Eles
(5)
udba
(5)
Erar
(5)
sls
(5)
IDS
(4)
AMZS
(4)
OKS
(3)
NATO
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
DRI
(3)
CME
(3)
bmz
(3)
KKR
(3)
Sava
(3)
LMŠ
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
ACH
(2)
NKBM
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
arso
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
Jana
(1)
Lady
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
Jož
(1)
sviz
(1)
Irak
(1)
Iran
(1)