Iz Banjaluke z ljubeznijo (II.): od tajnih služb, Dodikovih ali Sove, do denarja za specialne informacije o Dijani Đuđić

Objavil/a Bojan Požar, dne 2018-01-12 ob 06:56:00
Potem ko je stranka SDS včeraj vrnila del počrpanega spornega posojila, menda z obrestmi vred, ki ga je dobila od 32-letne Dijane Đuđić iz Republike Srbske (vir), kar je avtor teh vrstic napovedal že v sredo zjutraj (vir), nato pa še Matej Lahovnik kot komentator v sredini odmevni večerni oddaji VVFaktor na TV3, se - očitno - uresničuje še eden od scenarijev, ki ga je bilo mogoče slišati že minuli torek. Da naj bi se v afero vmešale tudi tajne službe. Slovenske ali tuje.

TO NE GRE BREZ TAJNIH SLUŽB!

Po razkritju nekaterih informacij, ki jih je objavil Pop TV, pa je to tako rekoč dokazano. Slovenske novinarske hiše namreč do podatkov o prehodih meje med Bosno in Hercegovino ter Hrvaško, na primer v Gradiški ali Rači, z natančnimi datumi, urami in minutami vred, ne morejo priti brez direktne pomoči obveščevalnih služb ali policije, zlasti pa ne v tako kratkem času. Od tod tudi zaupni policijski podatki o tem, kdaj vse in kje sta mejo med Hrvaško ter Bosno in Hercegovino skupaj prečkala Rok Snežič in Dijana Đuđić (vir: Pop TV - faksimile spodaj).

				Televizija Pop TV je objavila natančne podatke o skupnih prehodih meje Roka Snežiča in Dijane Đuđić. Do takšnih podatkov slovenski novinarji v tako kratkem času ne morejo priti brez direktne pomoči obveščevalnih služb - Sove, OVS ali iz tujine.<br>
			Televizija Pop TV je objavila natančne podatke o skupnih prehodih meje Roka Snežiča in Dijane Đuđić. Do takšnih podatkov slovenski novinarji v tako kratkem času ne morejo priti brez direktne pomoči obveščevalnih služb - Sove, OVS ali iz tujine.

BALKANSKI OKOSTNJAKI IN POSLI, OB BELIČA DO JANKOVIĆA

Je pa vprašanje, kdo je dostop do teh informacij omogočil. Po nekaterih navedbah naj bi šlo za uslugo slovenski globoki državi, ki naj bi jo požegnal Milorad Dodik, predsednik Republike Srbske. Ni skrivnost, da je Republiko Srbsko kot posebno davčno oazo odkrila tudi slovenska tranzicijska levica, ne samo Rok Snežič (vir), razni famozni balkanski okostnjaki in sumljivi posli pa segajo iz Republike Srbske celo do Damjana Beliča, predsednika nadzornega sveta Slovenskega državnega holdinga (prek Beličevega nekdanjega podjetja Centurion iz Bijeljine, pravzaprav zasebne varnostne agencije, ki jo je bilo mogoče najti v mreži afere o financiranju zasebnih varnostnih agencij z javnim denarjem, kar naj bi po poročanju bosanskih medijev podpiral tudi Dodik, in seveda do ljubljanskega župana Zorana Jankovića, ki je ljubljansko komunalno podjetje KPL že leta 2015 prodal sporni firmi MG Mind iz Banjaluke. Firma MG Mind je bila namreč v času prodaje KPL na tako imenovanih črnih seznamih Svetovne banke, Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD) ter Interameriške razvojne banke zaradi nepoštene poslovne prakse. Zato firma MG Mind ni smela sodelovati pri poslih teh inštitucij, ta prepoved pa je veljala vsaj do avgusta 2016. Lastnik MG Minda pa je znani banjaluški tajkun Mladen Milanović Kaja, ki velja za človeka iz ožjega kroga Milorada Dodika.
Viri trdijo, da ni izključeno, da je del slovenske globoke države pri posojilni aferi SDS tudi izkoristil svoje zveze pri Dodiku ter dobil dodatno "bratsko pomoč" za uvodni obračun z Janezom Janšo - pred letošnjimi parlamentarnimi in lokalnimi volitvami. Spomnimo: tudi ne bi bilo prvič, da bi nekdo iz Slovenije v tujini prosil za pomoč pri političnem obračunu z Janšo. To je namreč celo v avtobiografski knjigi Padle maske opisal znani in dolgoletni Kučanov svetovalec Zdenko Roter, ki ga je Milan Kučan, ko je bil še predsednik države, kar tajno poslal na Hrvaško, da bi zbral orožarske dokumente, ki bi lahko bremenili Janeza Janšo.
Možno je seveda tudi, da so policijske informacije o prehodih meje Roka Snežiča in Dijane Đuđić prišle do novinarjev celo preko tajnih kanalov slovenske obveščevalne agencije Sova ali vojaške varnostne agencije OVS. To so tajne službe, zato čisto nič ni izključeno!

ZA DENAR - VSE O DIJANI ĐUĐIĆ

Kot je razvidno iz dopisa, ki ga kot faksimile objavljamo na koncu članka, pa so specialne (najverjetneje gre spet za obveščevalne ali policijske) informacije o zdaj že razvpiti Dijani Đuđić iz Prijedora postale tudi pravo tržno blago. Mediji jih lahko, če imajo le dovolj denarja, preprosto kupijo. Za denar, keš, so na voljo tudi informacije o njenem zasebnem življenju in poslovnih povezavah z nekaterimi politiki Republike Srbske, ki naj bi bili povezani s pranjem denarja in elitno prostitucijo ...

				Tako se, za denar seveda, ponujajo obveščevalne ali policijske informacije o Dijani Đuđić. Prek spleta in tako imenovanega<br>
			Tako se, za denar seveda, ponujajo obveščevalne ali policijske informacije o Dijani Đuđić. Prek spleta in tako imenovanega
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
torpedo
0
Jan 12, 2018
Hitrost pridobitve podatkov o prehodih bosanske meje in objave na fejk tv je samo dokaz kako je koordinirana in učinkovita udbomafija na prostorih bivše juge.Na polno jim tudi asistirajo omenjena tv,dnevnik,večer,mladina in ostala udbomafijska trobila.Janez bi to tudi moral vedeti,da je tako.Ne verjamem,da je tako naiven.Prav je tako,da se ta kredit razčisti kot tudi pranje denarja v NLB,finaciranje cmerotove volilne kampanje,turkove kampanje,odpisane dolgove gangsterja lublanskega itd,itd.

Vse to je treba razčistiti vkolikor želimo postati vsaj približno pravna država.
#23
CKZK
0
Jan 12, 2018
Probleme imamo, ker je ugrabljena drzava negativska in nepostena, poglej samo Zupankovica in njegovo gangstersko bagro...
#22
Kojak
0
Jan 12, 2018
ČE SI POŠTEN IN SE UKVARJAŠ S POŠTENIMI POSLI, ti tudi TAJNE SLUŽBE NE MOREJO NIČ. ČE pa mutiš....
#21
CKZK
0
Jan 12, 2018
Sovrastvo in averzija rdeckarjev do Janeza Janse je globoko nenormalna, patoloska.

Posledica 30 letnega pranja mozganov, 571 druzbenopoliticnih delavcev,sicer mentalnih kripljev, pokvarjencev in nesposobnih hlapcev.

160 konstruiranih procesov, katere je Janez vse dobil, ni bilo dovolj, da se vprasajo, ce se velikemu sinu nasega naroda vendarle ne dela velika krivica. Po besedah ultralevicarja Vebra , so tajkuni pokradli in spravili v davcne oaze 70 milijard. Mafija vodi drzavo. To je prime tema za raziskovanje in obvescanje nevednega naroda. Ne ponovni pickin dim od nekih posojil.No potem se pa najdejo ogledala, bolje receno ogledalca, ki bi moralizirala in pametovala. Za vsakega zavednega Slovenca bi morala biti prva prioriteta, kako pomagati Jansi , da razfuka to komunajzarsko, mafijsko, cefursko, jugonostalgicno, pedersko zdruzbo ! Drugega korenjaka, ki bi bil realno sposoben to izpeljati, namrec ne vidim. Vidim pa veliko

pametnjakovicev, bolj ali manj zmedenih, preracunljivih in butastih...
#20
Ogledalo
0
Jan 12, 2018
Žalostno je gledati in prebirati, kako se zdaj moralna "desnica" zagovarja..., češ naš greh je čisto majhen..., zakaj drugih ne kličete k spovedi!

Star pregovor pravi: začneš z iglo, končaš na vislicah.

Pa še ena tisočletna modrost: kdor v drugega uperi prst, ima tri prste uperjene vase. Podaljšajmo to v razmislek, da JJ kar naprej govori o "udbomafiji", ki naj bi bila kriva, da SDS nikoli ne more pretopiti ugodnega javnega mnenja v adekvaten volilni izidi in še poglejmo malo frekvenco potapljanja verodostojnih SDS kadrov, kot je bil na pr.: Ivo Hvalica.

#19
SLO nedotakljiva MAFIJA
0
Jan 12, 2018


Kaj če je Rok Snežič kakšen TAJNI sodelavec ali prikriti agent,kot iz filma?????? Ha,Ha,HA… "Če enkrat delaš za tujo obveščevalno službo, delaš zanjo zmeraj. S tega vlaka ni mogoče izstopiti."

Na območju Celja so ovadili inštruktorja vožnje, ki naj bi od kandidatov prejemal denar v zameno za "hitrejšo" pot do izpita. "Zaračunaval" je od 25 do 600 evrov, KAJ PA nedotakljivi »LOPOV« Janković na desetini ali stotine mio €, PA NIČ,župan Zoran Janković na podlagi prisluhov in tajnega opazovanja kriminalistov, osumljen, da je dve leti prejemal podkupnino od Ranka Mimovića, šefa ljubljanskega komunalnega podjetja. Od vsakega posla naj bi Janković prejel deset odstotkov provizije, po gotovino v zneskih od 50 do 100 tisoč evrov pa naj bi hodil njegov sin, Jure Jankovič. Janković je osumljen tudi kaznivega dejanja v zvezi z nezakonitim posredovanjem pri izvedbi postopka javnega naročila. Tako naj bi nezakonito posredoval pri razpisnih pogojih za dela pri vodovodnem podjetju Vodovod in kanalizacija. Dosegel na bi, da so razpisni pogoji ustrezali Mimovićevem podjetju KPL. "Eno kaznivo dejanje naj bi bilo storjeno tudi v zvezi z nezakonitim posredovanjem pri izvedbi postopka javnega naročila, povezanega z gradbenimi deli, ki sta ga naročila občina in javno podjetje," je potrdil Majhenič. Od farmacevtke v zameno za službo zahteval spolne usluge. In kdo je danes HIŠNO PODJETJE MOL v desetinah mio € KPL. Lasnik KPL je že leta 2015 prodal sporni firmi MG Mind iz Banjaluke. Firma MG Mind je bila namreč v času prodaje KPL na tako imenovanih črnih seznamih Svetovne banke, Evropske banke za obnovo in razvoj (EBRD) ter Interameriške razvojne banke, zaradi nepoštene poslovne prakse. V Slovenji ,kjer vlada MAFIJA so vsi isti. Levi in desni, samo da pridejo na OBLAST. Pokradli so nam državo IN ŠE JO ,KAR KRADEJO. Slovenski volivci ( beri OVCE ) se pa pustijo ŠIŠATI vsake volitve,kot v DZ,DS,in občine.. Morali bi narediti LUSTRACIJO v Slovenski politiki in nagnati vse ki so več kot 4 leta v politiki,ostale pa preveriti in državno UPRAVO z sodstvom na 4 letni mandat,pa da vidimo kaj so naredili ?????? Beeeeeeeeeeeeee…….

#18
pravnik bavcon
0
Jan 12, 2018
Zavedni Slovenci, čim hitreje in čim bolje se oborožite! Za slovenski narod in naše bodoče rodove gre!!!!!!!
#17
CKZK
0
Jan 12, 2018
Ce ga bo se naprej biksal, bo najprej izgubil odlicno stalno komentatorko, posledicno pa bo povsem sesul, sicer najboljse gledano oddajo. Izgleda, da tovaris stoji in podpira kontinuiteto, undercover...
#16
mrki
0
Jan 12, 2018
@ CKZK 12.01.2018 09:20:40 - pojdi malo na Twitter od Lucije , pa boš videl kako Pertinač še kar najeda in najeda in najeda in najeda !! tipično rdečkarsko - da imajo vedno prav!
#15
CKZK
0
Jan 12, 2018
Pertinac se mora zavedati, da pet sekundni prikaz telopa-popravka se zdalec ni dovolj, da bi opral slab vtis iz prejsnje oddaje. Spodobilo bi se, da bi ga vsaj naglas prebral.

Ali pa ga pustil vsaj toliko casa, da ga normalen clovek lahko prebere. Zaradi tega

se dvom o njegovi objektivnosti in kredibilnosti vsekakor nadaljuje...
#14
How much money
0
Jan 12, 2018
Na POP TV je bilo povedano, da SMC nima nobenih kreditov. Naj izstavijo račun koliko smo davkoplačevalci plačali za vse njegove Izraelske svetovalce in albanske režiserke Gaši. Izreelec je delal za Jankovića in ga ni obdržal, Gaši naj bi delala zelo kratko obdobje pri bivši županji Viki in je tudi ta ni obdržala sami pretenstani ostanki.
#13
Naglica ni nikoli prida
0
Jan 12, 2018
Vse kaže, da je šlo pri kredit stranki SDS za dobo premišljen skupni projekt leve nomenklature, levih strank in obveščevalnih služb ter policij Slovenije in Republike Srbske ter neokrnjen slovenske udbe ter režimskih medijev.

Toda, naredili so dve veliki napaki!

Niso namreč računali, da bo SDS kredit z obrestmi vred takoj vrnila in s tem vzela vetra iz jader levice in prehitro so šli na plano z afero, ki se bo zvodenila prej , kot se je začela.
#12
Bumbarji na levici
0
Jan 12, 2018
Ne morem verjeti, da so levičarji taki bumbarji!

SDS je najela kredit in ga z obrestmi že sama vrnila.

Cerar bo pa zaradi volitev do konca predvolilne kampanje zapufal Slovenijo za dodatne tri milijarde Evrov.

Toda ta kredit bodo še dolgo po volitvah vračali tudi vsi levi bumbarji.
#11
Aligator
0
Jan 12, 2018
To je albanos PR služba SMC na naslovki Zarja by Gaši na gamaši.
#10
YQLA
0
Jan 12, 2018
On sexsa, Belić in Kešeljević igrata golf. Spermije je potrebno v mandatu enakomerno razpršiti in mi nimamo prve dame. Trenutno je sezona vlaganja kumaric na rodivtni zemlji v Šenčurju. Prva dama po protokolu je ena in edina Tanja Pečar. Stropnikovi ta naziv ni in ne bo pripadal.Pa laho se 100X slika pri pocukranih piškotih glumača treščena.
#9
krucefiks
0
Jan 12, 2018
A to pa nikogar ne zanima, da se nekdanjemu in bivšemu trikratnetmu predsedniku ne dvigne več?

Tudi ni prav, da ničesar ne vemo o trenutnem spolnem življenju vsem nam dragega premierja, niti tega, katero prvo damo po vrsti že imamo v tem mandatu.
#8
Marko
0
Jan 12, 2018
Fajonovi so v Tiraniji odprli v čast lokal, kaj pa to? Ma vsi imajo ene posle dol.
#7
Karin
0
Jan 12, 2018
Me zanima po katerem ključi se je znašla Sabina Remar na fotografiji Snežiča in Janše v družbi žene Snežiča, ko se je s selfijem pohvalila na svojem FB profilu.Ta postarana manekenka se preživlja že veš čas na plečih poslovneža Kinga žal večkrat opitega, kot reznega in se preklada po lokalih, zabavah maksimira koristi. Ne verjamem, da ima punca en dan delovne dobe in da je v življenju kaj konkretno oddelala. Morda pa bi se rada zrinila v JJ medije saj je Snežičeva žena v določenih % lastnica.Osipenkova se je tudi na podoben način oskrbela.
#6
Wir sind bereit...
0
Jan 12, 2018
SDS je prelukjana z nekimi smljivimi pezdeti, ki jo stalno navučejo v neki drek. Nea se prvič špilajo s sumlivim gnarom. Majo katarskega pa srpskega (đamija, hotel..) pa še kakega mogoče prek svojih ludi. Če ni neka taktika v pozadini te je to naivno ke se tak pustijo ot pozadi nategnt.
#5
Aristovnik
0
Jan 12, 2018
Pa kaj se čudite, če je JJ kredit vzel pri bosancih in ga tudi vrnil. Malo se zakopajte v posle Belića, NLB..in ga je Miro Cerar postavil za prvega nadzornika SDH in celo posadko zraven od napihnjene lutke Glavina, Popović, Kešeljević,..za kratek čas so vključili tudi bančno seksuljo iz garaže SKB banke Smolnikar Barbaro, ki naj bi jo varnostne kamere ujele na parkirišču v garaži SKB banke v akciji z francozom direktorjem SKB. Zato naj bi butikarico iz Ajdovšine 4 Smolnkar Barbaro nato prestavili na Vito in zadevo pometli pod preprogo. In tako se je gradila njena karjera. Sedaj pa jo je Kešeljević iz NS SDH prestavil potiho v upravo Zavarovalnice Triglav, da lahko dalje puši. Njej ni bil dovolj mož kelnar iz Valvazorja stare Ljubljani.Raje poslujem z srbi in bosanci, kot pa da nam neki Izraelski svetovalec z neko Tijano vodi vlado. No sedaj pa si je v stranko presvetli Cerar pripeljal baje albansko Anušo Gaši in jo nastavil za vodjo za stike z javnostjo - poznavalci prve lige in frizerji ali Mići ( ki posluje po balkanu) to je slovensko gospodarstvo.
#4
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2018-01-12 06:56:00 (Jan 12, 2018)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Janez Šušteršič: Brezno 2 ali luknjice v zgodbah o bančni luknji
Kaos na SDH?! Zaposleni z uničujočo kritiko nad Božiča. Njegovi spori z Beskom in nagajanja na HSE.
Nove podrobnosti: Načelnica Slovenske vojske se je zlomila prav na sestanku pri Erjavcu, na dan žena?!
Rado Pezdir: Harij Furlan? To je epska zgodba!
Nesojeni evro-sodnik Pavliha. Natisnil anonimko, potem pa stekel k ženi in ji zaprepadeno bled kot stena, dejal: To je konec!
Nova obtožnica za Jankovića, pa verjetno spet ne bo nič. Poglejte, kako so povezani, tudi z družino tožilke Blanke Žgajnar.
Dokumenti. Umikajoči se Kitajci iz mariborskega letališča bi zdaj na hitro in poceni pokupili "pol Pohorja"?!
To je šolstvo, ki se bo znašlo na Evropskem sodišču za človekove pravice?!
Dokler bo Alenka Bratušek ministrica, bodo njeni rezultati dragi, neuspešni in pokvarjeni. Kot vedno doslej!
Welcome na angleškem trekingu, mr. Bojan Požar. In pred menoj je točno 1014 kilometrov hoje!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(226)
desus
(72)
Vlada
(67)
sds
(63)
LDS
(62)
večer
(42)
pop tv
(41)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(25)
DUTB
(25)
furs
(18)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
npu
(14)
Petrol
(13)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
OVS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
hse
(9)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)