Pritiski, grožnje, čudni sestanki, srhljive zlorabe položaja! Počivalšek in Leben osebno izsiljujeta okoljsko soglasje za Magno.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-08-10 ob 06:59:00
Medtem ko se predsednik vlade Miro Cerar sonči v Črni gori, minister za zunanje zadeve Karl Erjavec po medijih ukvarja s "facebook zapisi" Boštjana M. Zupančiča, minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Dejan Židan na twitterju objavlja fotografije "radovednih koz" iz Posočja, minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek in celo državni sekretar na ministrstvu za infrastrukturo Jure Leben (sicer zadolžen za projekt drugega tira) osebno in direktno izsiljujeta okoljsko soglasje za projekt Magne Steyr v občini Hoče - Slivnica. Gre pa za grožnje in pritiske na posamezne nevladne organizacije, društva ali združenja, tako imenovane stranske udeležence ključnega postopka pred Agencijo RS za okolje (Arso) za izdajo okoljskega soglasja, kar je pogoj za pridobitev gradbenega dovoljenja za Magno Nukleus.

MOTIVI SO JASNI ...

Motivi visokih predstavnikov Cerarjeve vlade so popolnoma jasni: tuja multinacionalka Magna Steyr od slovenske vlade zahteva pravnomočno gradbeno dovoljenje najkasneje do konca septembra, sicer se kakor umika iz Slovenije. Če bi se kdo od stranskih udeležencev pritožil na prihajajoče okoljsko soglasje, ki ga bo Arso predvidoma izdal v naslednjih dneh ali tednih, in šel s pritožbo celo na upravno sodišče, gradbenega dovoljenja za Magno Steyr morda sploh ne bo, zanesljivo pa ga ne bi bilo še nekaj mesecev. Pritožbe bi bile sicer popolnoma upravičene, saj bo Arso pozitivno okoljsko soglasje po vsem sodeč izdal kljub številnim "ekološkim luknjam" in objektivnim nevarnostim za zdravo okolje, ki jih pod Pohorje prinašajo ena ali celo tri lakirnice Magne Steyr.

... PRESENEČATA PA DIREKTNOST IN BRUTALNOST

Presenečata pa neposrednost in neverjetna brutalnost pritiskov ali groženj stranskim udeležencem postopka izdaje okoljskega soglasja, kar se že nekaj časa dogaja po telefonih in na spornih neuradnih sestankih, kjer gre, milo rečeno, za pranje možganov, saj je bolj ali manj evidentno, da Počivalšek in Leben zlorabljata svoj uradni položaj, kar je kaznivo dejanje, pregonljivo po uradni dolžnosti. Predmet groženj ali pritiskov in izsiljevanj pa so izrecno povedane zahteve predstavnikov Cerarjeve vlade, da se stranski udeleženci ustno zavežejo, da se ne bodo pritoževali zoper okoljsko soglasje, ki ga bo izdal Arso. Stvar gre celo tako daleč, da pri tem sodelujejo tudi predstavniki Magne Steyr in Jorg Hodalič, že precej kompromitirani direktor podjetja E-net okolje, d. o. o., ki je pripravilo del projekta Magne Nukleus. Spomnimo, Jorg Hodalič je tudi nekdanji kandidat za poslanca SMC na Vrhniki, podobno vlogo, kot jo zdaj igra pri Magni Steyr, pa je pred leti odigral tudi pri zloglasnem Kemisu! Vse, o čemer poročamo, temelji na pripovedovanjih številnih vpletenih, ki pa, verjetno zelo razumljivo, ne želijo biti citirani ali imenovani.

PRIMERI:

* Tako se je minuli ponedeljek morala pri sekretarju Lebnu na sestanku pojaviti Barbara Kvac iz društva Focus. Leben je od nje zahteval, naj se vnaprej odreče možnosti pritožbe na okoljske soglasje, ki ga bo izdal Arso.
* Prejšnji četrtek sta se morali na sestanku v prostorih Hodaličeve družbe E-net okolje prikazati Barbara Kvac (Focus) in Renata Karba iz Umanotere. Tam so jima predstavniki Magne Steyr direktno povedali, da njihovih odgovorov na postavljena vprašanja pred izdajo okoljskega soglasja ne bodo dobili, saj bi to samo podaljševalo postopek?! Toliko o slovenski (pravni) državi in integriteti Arsa!
* Za danes dopoldne pa naj bi bil na pranje možganov na ministrstvo za gospodarstvo poklican Gorazd Marinček iz društva TRS. In to menda na pogovor osebno pri ministru Počivalšku.
* Posamezne stranske udeležence v postopku izdaje okoljskega soglasja je osebno klical tudi Goran Forbici, direktor CNOVS, Centra za sodelovanje, razvoj in informiranje nevladnih organizacij, ter se zanimal za to, ali se bo kdo od nevladnikov pritožil na bodoče okoljsko soglasje. Naši viri pravijo, da je to vsaj "zelo nenavadno" in da se je to "zgodilo prvič". Forbici pa se izgovarja, da ni vršil nobenih pritiskov niti ni vabil na sestanke, je samo spraševal, kako bodo nevladniki ukrepali?! Po naših informacijah je Goran Forbici telefonaril stranskim udeležencem na podlagi svojega dogovora z Jernejem Tovšakom, generalnim sekretarjem direktorata za internacionalizacijo, podjetništvo in tehnologijo na ministrstvu, ki ga vodi Počivalšek. Pri tem je treba še enkrat izrecno poudariti, da ministrstvo za gospodarstvo nima prav nobenih pristojnosti med postopkom izdaje okoljskega soglasja, saj Arso sodi pod ministrstvo za okolje in prostor.
No, center CNVOS, ki ga vodi Goran Forbici, kar 40 odstotkov svojih finančnih sredstev dobiva od vlade, torej iz proračuna, zato je uslužnost Gorana Forbicija do vlade bistveno bolj jasna.

				Nevladnike tudi zelo čudi, da jih je klical Goran Forbici, direktor centra CNVOS, in jih spraševal, ali se mislijo pritožiti na bodoče okoljsko soglasje, ki ga bo za Magno Steyr izdal Arso. Forbici naj bi to počel na poglagi dogovora z visokim uradnikom Jernejem Tovšakom.<br>
			Nevladnike tudi zelo čudi, da jih je klical Goran Forbici, direktor centra CNVOS, in jih spraševal, ali se mislijo pritožiti na bodoče okoljsko soglasje, ki ga bo za Magno Steyr izdal Arso. Forbici naj bi to počel na poglagi dogovora z visokim uradnikom Jernejem Tovšakom.
* Direktno lobiranje za Magno Steyr se gre tudi Gospodarska zbornica Slovenije oziroma novi predsednik zbornice Boštjan Gorjup, sicer direktor družbe BSH Hišni aparati, Nazarje. Stranski udeleženci postopka pred Arsom kot po tekočem traku dobivajo vabila na nekakšne sestanke na temo Magne Steyr, ki jih sklicuje vodstvo zbornice. In tudi gospodarska zbornica, vemo, nima nič s postopkom izdaje okoljskega soglasja.

ARSO VEDNO NA STRANI ONESNAŽEVALCEV OKOLJA

Po navedbah naših sogovornikov se nevladniki teh sestankov in pranja možganov udeležujejo zato, da tako zmanjšujejo pritiske, češ, pridejo na sestanek in poslušajo, kako bodo ukrepali zoper bodoče okoljsko soglasje, pa menda še ne vedo. Pravijo tudi, da se Arso praviloma vedno postavi na stran onesnaževalcev okolja.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
KNEDL
0
Aug 10, 2017
pravilno,te objemalce dreves bi itak morali okoli kepe vsak dan,kar tako,brez razloga
#13
radovan
0
Aug 10, 2017
Ko so se delili na rdeče in črne je za navaden narod še nekak šlo, ko pa so si enotni v požrtnosti smo pa izgubili. cerar je pod eno streho spravil skupaj brezkompromisne, brezvestne in pokvarjene stremuhe, ki gredo preko trupel, da dosežejo svoje cilje. Kdor živi nasilno življenje se mu to tudi nasilno konča. Tako je že mnogokrat pokazala zgodovina in upam, da bo tudi pri teh gangsterjih tako - slej ko prej, če ne drugače bodo za njimi prišli njihovi potomci, ki bodo sigurno še večji in bolj brezvestni lopovi in jih bodo ostranili. Tak je krog življenja.
#12
SLO MAFIJOZI
0
Aug 10, 2017
Pritiski, grožnje, čudni sestanki, srhljive zlorabe položaja! Počivalšek in Leben osebno izsiljujeta okoljsko soglasje. Bravo vsaj eden minister, ki bo naredil RED pri teh nedotakljivih državnih uradnikih. Tako bi moralo biti pri vseh ministrih, od sodstva, do policije , do Cereja. Treba jih je enkrat NEDOTAKLJIVE državne uradnike pripeljati do REALNOST, če jih plačujemo naj se potrudijo in HITRO in POŠTENO opravijo svoje delo. In takšna MERILA morajo veljati a vsakega državljana, ki bo hotel zidati ali imeti kašno drugo vlogo ali sodbo rešeno hitro in POŠTENO. To moramo zahtevati od POLITIKE, leve in desne, Saj to sta že poskušala pred leti je pisalo v medijih pri ARSO,ko je bila šefica, Vesna Metelko Skutnik žena od Skutnika, ki opravlja to dejavnost potom svojega podjetja Hidrosvet d.o.o. Branko SKUTNIK, (Vesna in Branko Skutnik naj bi kot solastnika podjetja Hidrosvet preprečevala gradnjo poslovnega objekta na Celjskem in še mnogo podobnih SVINJARI. ) baje če si hotel dobiti soglasje od ASOta , si moral najeti Hidrosvet . ki te je udari z ceno v nebesa. In to še kar dela, posebno pri Občinah naveza župani, DRAGO je DRAGO za NEDOTAKLJIVE. Mafijska posla in kaj je bilo NIČ in še NIČ, zakaj ???? upam da na Upam da na Pčivavška ne pritiska pod precednik vlade Židan. Ki mora svojemu šefu priskrbeti delo za POMGRAD lasniku oligarhu Polaniču. Verjetno niso tu kašne podkupnine ali osebne koristi za vpletene saj so sami POŠTENJAKI VPLETENI, ki so prišli do milijonskih premožen z plačo. BEEEE
#11
Mefistp
0
Aug 10, 2017
Prej ko boprišel prvi avto, ali karkoli že bo, iz hočke Magne, bo Počivalška zalila mast.

Mar nič ne kavsa, se giblje ali dela?
#10
Wir sind bereit...
0
Aug 10, 2017
Ne vem ke se čaka?!
#9
CKZKS
0
Aug 10, 2017
Pravnik Bavcon, se popolnoma strinjam s tabo. Z daljincem v roki , iz naslonjaca, se teh kriminalcev ne bomo resili !
#8
SLOVENCI smo svetu dali SVOBOD0 ...
0
Aug 10, 2017
SLOVENCI smo svetu podarili "kulturo življenja",

ki ji v okviru države = polisa = politeje pač pravimo SLOVENSKA POLITIKA:

poštenost,

pravičnost,

resnicoljubnost,

prijateljstvo do ljudi,

domoljubnost,

rodoljubnost,

svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ODLIK, ki smo jih Slovenci podarili svetu.

Politika je torej skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.Vsi SLOVENSKI politiki (Slovenska demokratska stranka, JanezJanša, Primc idr.) delajo za polis/politejo/državo Slovenijo,

medtem

pa

VSI politiki P0LISA P0LITEJE MU R G L SR B0 K0 MU NI STIČ N€ JU G0 SL AVI J€

(S M C - S D - D e S U S - Z L - Z a A B - L D S itd. so le "novo-obrazne maske"

JU G0 K0 MI PA RTIJE in njenega podmladka S K 0 J)*

delajo

za svojo K0 MU NI STIČ NO JU G0 SLA VI JO.

.

.

Res je, da je CILJ K0 MIN TER N€ ZASUŽNITI vse LJUDI,

toda to ne pomeni,

da smo SLOVENCI = STVARNIKI SVOBODE

kar naenkrat postali brezglavi sužnji, kot jao njega, jao njemu, kukulela in kukuriće oprano pionirće,

ker če bi bili brezglavi,

ti ne bi opranoglavemu vsak dan razlagali, kaj nekaj dejasnko (( RESNIČNO )) je,

in kaj je LAŽNIVI agitprop in BLATENJE ljudi,

ki ti ga JU G0 K0 MU NI STIč NI propagandni stroj dnevno turi u glavić.

Slediš, samoimenovani brezglavi suženj?

Ker smo SLOVENCI svetu podarili svobodo, smo jo tudi tebi, kar pomeni,

da si seveda lahko brezglavi suženj, kot si praviš,

nimaš pa pravice tega svojstva podtikati ljudem.

Slediš?

Pomeni, da imaš pravico govoriti zase, nikakor pa zame!

Slediš?

Pisat ću polako, jer znam da ne umeš da čitaš brzo nje.

.

.

Poštenost,

pravičnost,

resnicoljubnost,

prijateljstvo do ljudi,

narodnost, pripadnost narodu, kulturi nekega naroda,

domoljubnost,

rodoljubnost,

svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ODLIK, ki smo jih Slovenci podarili svetu,

vse to so temelji ČLOVEČNOSTI,

ki pa jih

K0 MIN T€R NA ne more smisliti in NISO njena OPCIJA.

Slediš?

Opcija K0 MIN TER N€

(( tu zanjo MU R G L SR B0 rv ac ko KAV JAR ŽI D0 skratka K0 MU NI STIČ N€ JU G0 SL AVI JA ))

je

= Nov svetovni red.

=

K0 MU NI STIČ NI red razredov = nič narodov, nič kulture življenja,

ampak

le RAZREDI in "kultura smrti":— PRV0RAZREDNI (gazde K0 MIN TER N€)

— DRUG0RAZ R€DNI (WATCHD0GIćI — p$i čuvaji T€K0VINA R€ V0 LU CIJ€, praznilci kahl in brisaći riti in nastavljaći dupeta gazdam nje)

— TRETJE RAZ RED NI = ljudje, pošteni delavni resnicoljubni svobodoljubni ljudje = SU Ž N JI.

.

.

Sledimo?

.

Ja, oni delajo na tem (On dela nje), vendar to ne pomeni, da sem jaz brezgalvi suženj,

pač pa pomeni, da me, da nas K0 MIN TER NA zasužnuje.

Bezglavi so papki, ki se tu logirajo, da nasračkajo onanijčke o umazančkih,

o poklekanjih, o barabicah itd. nje.

.

.

.

Torej, kdo so in ZA KOGA delajo?

Najprej moraš vsaj enkrat povedati, za kaj (za koga) delajo tvoji umazančki?

ZA koga? ——— Za TI-TA!

ZA k0ga? ——— Za PAR TI JU!

ZA kog@? ——— Za JU G0 SLA VI JU!

.

To je torej delo za DRŽAVO=P0LIS=P0LITEJO JU G0 SLA VIJ0,

kot prisegajo u ST0ŠCAH nje:——Ev-iva com mu nismo (prevod: NAJ ŽIVI Z L0 ČIN NAD ČL0 VE ŠTVOM)

——BA DI €RRA R0$$A la tri om fera (Rdeča zastava bo zmagala!)

——dru-že TiT0 mi ti se ku nemo, da sa tvoga puta ne skre ne mo!

——dru-že TIT0 mi ti se ku ne mo, po bedi t ćemo!

Prevod:

Dragi tavjariš P€ D€ RASTI P€ D0 FIL TiT0,

prisegamo ti, da ti bomo vedno nastavljali rito

in da s tvoje ZL0 ČIN SKE poti ne bomo skrenili.

Prisegamo ti, zmagali bomo!

.

Sledimo?

.

KAR€L-VIKT0R je član LĐS, ki ga je K0 MU NI STIČNA PAR TI JA JU G0 SLA VI JE

nastopila za predsednika """N0V€GA-0BRAZA"""=D€$U$, ki ga je naredila iz par starih prdcev iz SĐ-ja=K..P..J.*

Tako kot CM€R0, se tudi KAR€L-VIKT0R ni niti za milimeter oddaljil od norme, torej

od M0RALE K0 MU NI STIČNE PAR TI JA JU G0 SLA VI JE,

ampak z vsemi štirimi dela za svojo P0LITEJO=P0LIS=DRŽAVO K0 MU NI STIČN0 JU G0 SLA VI J0.

Sledimo?

LĐS=$K0J=formalnopravna naslednica SA VE ZA K0 MU NI STIČ KE _OMLADINE JU G0 SLA VIJE

* -

Preimenovanja K0 MU NI STIČ NE PAR TI JE JU G0 SLA VI JE

oz. MU R GL SR B0 RVA CKO KAV JAR ŽI D0 skratka JU G0 K0 MU NI STIČ NEGA pašaluka v Sloveniji:

Kømunistična þartija Jugo$lavije > ZKJ (Zveza kømuni$tov Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zveza kømunistov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($o¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($o¢ialni demøkrati).Predno so si spremenili ime v __SĐ__, so se imenovali ___ZŁSĐ____ - Združ€na li$ta S0 CIA L NIH d€mokratov.

Predno so si spremenili ime v ___Z L S D___, so se imenovali ZD RUŽ €NA LISTA: v __ZLSD__ so se kakor združili s "S€MULIć€V0_____SZDL" = S0C. zveza delavnega ljudstva...=

=SSRNJ=SO CIA LI$ TIČ KI SA VEZ radnog naroda JU GO SLA VIJE

ki je postala $$$ -

S0-CIA-LIST-i-č-na stranka Slovenije (danes Z$$$) in z De$u$-om, ki ga __K._P._J__ ustvari iz peščice starih

prdcev ZKS-SDP.

De$u$ bo JU Go K0 MU NI STIČ NI agitprop (99 % medijev v okupirani Sloveniji)

začel pumpat na polno šele po koncu

"__LDS___ zgodbe o uspehu", ko za predsednika postavijo SK0J-evca oziroma ___LĐ$-ovca

KAR€LA VIKTORA.

.

LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):

$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:

sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.

Vse to je ena in edina MU R GL $ RBO K0 M IN TER N IS TIČ NA K0 MU NI STIČ NA PAR TI JA JU G0$ LAVI JE.

.

.

SD je "maska demokracije", je preimenovanje, je "nov obraz", je le kakor nova "pravna oseba",

stvarno pa je ena in ista pravna oseba, ni sicer

K0 MU NI STIČ NA PAR TI JA JU G0 SLA VIJE,

ki spreminja svoje ime.

LĐS je "maska demokracije", je preimenovanje, je "nov obraz", je le kakor nova "pravna oseba",

stvarno pa je ena in ista pravna oseba,

SA VEZ K0 MU NI STI ČKE OMLA DI NE JU GO SLA VI JE

ki za potrebe farbanja ljudi (za potrebe GLEDALIŠKIH PREDSTAV, kot jih imenuje M0$€$ M0SHA PIJAD€) spreminja svoje ime.Pomagal nam bo torej SR B0 JU GO kavjaržido K0 MU NI STIČ NI prerok M0S€S M0$HA PIJAD€

(prerokba je prevedena iz izvirne SR B0 JU GO K0 MI KAV JAR ŽI D0 spakedranščine):"... Tisti, ki nimajo hiše, zemlje, živadi,

se bodo k nam hitro priključili kar sami, ker jim bomo obljubili veliki rop.

Težje bo s tistimi, ki imajo neko posest.

Te bomo navezali nase z GLEDALIŠKIMI PREDSTAVAMI in ostalo propagando.

Na tak način bomo postopoma obdelali vse pokrajine.

Kmet oz. vaščan, ki ima hišo, zemljo, živino, delavec, ki prejema plačo in ima za kruh,

je za nas NIČ-vreden. MI MORAMO IZ NJIH NAREDITI brezdomce, pro-le-tar-ce.

Samo nesrečniki postanejo kømjuni$ti. ZATO MORAMO NE$REČO USTVARITI in množice spraviti v obup.

MI SMO $MRTNI S0VRAŽNIKI VSAKE BLAGINJE, REDA IN MIRU..."(tako torej J0SEPH TiT0 BR0Z0V prerok M0$€$ M0$HA PIJAD€).

.

Še en prevod, izvirnik je v isti spakedranščini kot "preroške" besede TiT0VEGA M0S€SA:»Že na t. i. ustanovitvenem kongresu od 20. do 23. aprila 1919 je 27 članov ljubljanske sekcije Jugo$lovanske

$o¢ijaldemokratske stranke (JSDS) izstopilo iz članstva le-te ter utemeljilo t. i. Slovensko $o¢ijalistično stranko,

ki je sprejela V€RO v politiko tavariša Vładimira Iłjiča Lenjina, zavzemajoč se za nasilno bøljševistično r€volucijo in

nasprotovanje parlamentarni demokraciji. Ko je bila v Beogradu ustanovljena $0 CIA LI $TIČNA delavska stranka JU GO SLA VIJE

(vsaka podobnost z NA CI 0 NAL-S0 CIA LI $ TI ŠE-Dojč-Artbajt-Partej je zgol namerna — kasneje preimenovana v K0 MU NI $ TIČ NO PAR TI J0 JU G0 $ LA VI JE),

se je t. i. Slovenska $ø ¢ia list ična stranka vanjo vključila

ter prenehala z lastnim obstojem. Kømuni$te na Slovenskem ($rbske kømuniste v Sloveniji) sta vodila glavna tajnika K..P..J.

Filip Filipović in Sima Marković.«

.

.

»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

.

»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

#7
pravnik bavcon
0
Aug 10, 2017
Jaz vidim rešitev za slovenski narod v državljanski nepokorščini in odstranitev kućana in njegove zalege!
#6
krulčan
0
Aug 10, 2017
Z demostracijami so vrgli zadnjo Janševo vlado. Torej državni udar. Z demonstracijami (ali čem hujšim) jo bodo tudi zapustili. Vmes pa se kažejo kriminalna dejanja prave, resnične mafije. Podobno se kažejo posledice nasilnih dejanj za prevzem oblasti tudi v Mariboru.

Te mafije se moramo znebiti. Ta mafija mora izginiti, drugače bo narod požrla.

Generalno in široko gledano pa so to vse posledice 27. aprila 1941. Jebenti OF, jebenti komuniste in tita! Kako dolgoročne posledice nastanejo zaradi divjanja komunistov v preteklosti!! Danes so ustanovili mafijsko združenje, ki popolnoma obvlada državo. Venezuela (ali S.Koreja) pa je nam in njim kažipot, kaj se lahko zgodi, če dobijo v roke državo ljudje povsem brez vesti in odgovornosti, ki ŠE VEDNO mislijo, da je njim dovoljeno vse.
#5
kiki43
0
Aug 10, 2017
Dober dan žalost! Slovenci potrjujemo, da smo brezglavi sužnji

umazane politike največjih barab, zbranih pod eno streho- vlado!

Vsem institucijam za okolje pa en sam opomin: ne delajte si sramote

in ne poklekajte pred podkupljivimi umazanci!!!
#4
Miha
0
Aug 10, 2017
Za dosego naših ciljev so dovoljena vsa sredstva.

S takšnimi ljudmi na prostosti ne moremo živeti skupaj.

Adijo mir,svoboda, demokracija, varnost, spoštovanje temeljnih človekovih pravic in dostojanstva, adijo pravna država.
#3
CKZKS
0
Aug 10, 2017
Tako si ti mentalno zaostali, pokvarjeni aparatciki, razlagajo demokracijo...
#2
Viktorh
0
Aug 10, 2017
Banda!
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-08-10 06:59:00 (Aug 10, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
12 resnic Igorja Bavčarja, kronske priče naše tranzicije. In če kdo, bi on moral napisati svojo biografsko knjigo.
Boj se režima (ali vlade), kjer je Bademajster edini z vizijo. Novinarji pa, zazrite v ogledalo in ugledali boste resnico!
Accetto lagal, toda obstal. Integriteta ustavnega sodišča pa pristala na ravni družine Jankovič. In Pahor je - tiho?!
Petričevo Delo na začetku konca. Izhajali naj bi le še 4x na teden, na podeželju sploh ne, sledijo množična odpuščanja.
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)