Podatki Fursa. Janković bi bil predsednik vlade, davkariji pa dolguje milijone evrov.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-03-12 ob 07:35:00
Ljubljanski župan Zoran Janković je prek dveh skoraj identičnih intervjujev v tedniku Mladina in ženski reviji Ona Plus (Časopisna hiša Delo) posredno najavil svojo kandidaturo za predsednika vlade na prihodnjih parlamentarnih volitvah. Pri tem se Janković, kot vedno, prikazuje kot nadvse sposoben in odličen menedžer, ki zna učinkovito "porihtati" stvari.
Toda najnovejši uradni podatki davčne uprave (Furs) kažejo, da temu še zdaleč ni tako. Podjetja družine Janković namreč davkariji, torej državi, ki bi jo Zoran Janković rad vodil kot predsednik vlade, dolgujejo več milijonov evrov. Tako so med velikimi davčnimi dolžniki Electa, d. o. o., (uradno, faksimile - zaporedna številka 82536414), in Electa Holding, ki Fursu trenutno dolgujeta med 300 in 500 tisoč evrov (zaporedna številka 82536414), ter Electa Naložbe, d. o. o., ki davčni upravi dolguje celo nekje med enim in desetimi milijoni evrov (faksimile - zaporedna številka 93187190).
Sedeži vseh teh treh podjetij družine Janković so zraven Magistrata, na Mestnem trgu 8, uradno pa jij vodi Damijan Janković, starejši sin ljubljanskega župana in še vedno tudi predsednika Pozitivne Slovenije. Zorana Jankovića sicer formalno ni več med lastniki omenjenih podjetij, to so Damijan Janković, njegov mlajši brat Jure Janković ter Electa Holding, da pa Zoran Janković s temi podjetji nima čisto nič več (Electa, d. o. o., je bila dolgoletno krovno podjetje družine Janković, ustanovil in vodil pa ga je Zoran Janković), pa so seveda pravljice za "lahko noč in srečno".

				Faksimile: davčni dolgovi družbe Electa Naložbe trenutno znašajo med enim in desetimi milijoni evrov (zaporedna številka 93187190 - za povečavo kliknite na sliko).<br>
			Faksimile: davčni dolgovi družbe Electa Naložbe trenutno znašajo med enim in desetimi milijoni evrov (zaporedna številka 93187190 - za povečavo kliknite na sliko).
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Viktorh
0
Mar 12, 2017
Dvoje stvari pa še redno opravljam, navkljub umski zastalosti. Ponoči se pokakam v postelji, podnevi pa na Reporterju.
#27
Hanza
0
Mar 12, 2017
Kakšna je razlika med Italijo in Slovenijo. V Italiji imajo mafijo, v Sloveniji tudi, ampak v Sloveniji je na oblasti. Pozor to ni vic.
#26
kapibara
0
Mar 12, 2017
Bojan, pa to je že nekaj let javno znanao !!

- Ko je pred leti direktorica DURS-a objavila odlog plačila, koncernu jankoviĆ, v višini takrat 6 milja evriĆa, je dobila grozilno pismo napram otrokom, žal zbolela in odstopila od direktovanja..

-dane se pa piše Šircelj
#25
Mihec S'kumarc
0
Mar 12, 2017
Jovo Jamnica,zakaj s nesramen, kopa veš, da je tudi ta nick mojega starega.
#24
Jaka
0
Mar 12, 2017
A kdo ve kaj je z našim predstojnikom, prof. dr. sc. Mihaelom Skumavcem, dipl. univer. str. ing.?

A je res kot je napisal njegov smrkavec, da so ga pogojno odpustili, sedaj pa tava.

Rečte, kaj napravi od človeka alkohol.

Grozno, ubogi možakar.

Prosim,sporočite.
#23
noe
0
Mar 12, 2017
@krulčan - Imaš prav. Zato tudi nisem napisal Zoki, temveč Zoko. Nisem se spomnil bolj neumnega imena, da bi vi razumeli, za koga gre. Se opravičujem. Naslednjič ga bom poimenoval Zoki Koki. Čeprav ne verjamem, da je ata tudi na koki.
#22
Jovo Jamnica
0
Mar 12, 2017
Kaj dobiš, če križaš slona in prasicpo? Pettonskega Viktorha, ki ti ga potrgne za en arašid.
#21
Krtača17
0
Mar 12, 2017
Viktorha so policaji metal ob steno in pretepel po glavi z macolo. Pravijo, da se tam najmen pozna.
#20
Cerarjeva pravna država in POŠTENA
0
Mar 12, 2017
Sedeži vseh teh treh podjetij družine Janković so zraven Magistrata, na Mestnem trgu 8, uradno pa ju vodi Damijan Janković. Electa naj bi parcelo na Rudniku prodala Hypo Alpe-Adria in Hypo Leasingu, za dobrih 24 mio € z »dobrim CENILCEM nepremičnin« in jo kupila nazaj na leasing, ampak NIČ plačala. KAM JE ŠLA KUPNINA, dobrih 20 mio €? To ne zanima naših organov pregona ! To parcelo je Zoran Jankovič kupil pred časom, ko je bil direktor Mercatorja za 145 tisoč € (stopetinštirideset tisoč eurov ) od Mercatorjevega dobavitelja Ljubljanske mlekarne, za kar mu je dala kredit kolegica Sevškova- direktorica SKB ,pa čeprav ni bil takrat kreditno sposoben za tako velik kredit.

Mimogrede, nekaj dni nazaj je bilo v medijih, da sta prav tako od Hypo Leasinga prodala in nazaj kupila sinova znanega Sandija Grubelića , jahto za 600 tisoč evrov in nista plačala leasinga .Oba brata - Sandija in Edvarda Grubelića, so zaradi goljufije, težke 338.000 evrov, obsodili, vsakega na eno leto zapora in VRNITI DENAR Hypo Leasingu . KAJ pa Jankoviće ??, enaka metoda, NIČ, NIČ organi pregona in Slovenske OVCE,.Beeeee

To se vidi, da je Slovenija MAFIJSKA država z ČREDO ovac (beri Slovenskih državljanov – davkoplačevalcev in VOLILCEV , ki to dopuščajo ). Kje so naši organi pregona in sodstvo, kje so naši pošteni mediji in njihovi novinarji, kje so naši pošteni politiki??, VSI, ki bi lahko UKREPALI in lopova Jankoviča spravili za zapahe in njemu podobne!! Takratni predsednik vlade Anton Rop, je prav v prostorih GZS opomnil Jankovića, da ga je sam postavil za direktorja Mercatorja. Še se spomnite, kako je Jankovič na soočenju na Na POP TV?, iz posnetka je bilo tudi vidno, da je Zoran Janković Cerarja vprašal, ali je prebral njegovo sodbo glede poročila KPK, in Cerar pa mu je obljubil, da bo to storil v kratkem. In kaj se je zgodilo? ,Cerar postane predsednik vlade, NEDOTAKLJIVI lopov Jankovič, pa na svobodi, vodja KPK pa za ministra. HALO??!! Še več, Jankovič naj bi kadroval po državnih podjetjih in bankah; NLB – predsednik uprave Brodnjak ,Gorenje – Debeljak, nadzorni sveti – Pantoš Miloš, Voljč, Lozej,Grozde, Cesar, Duhovnikova,itd.

Da je Mercator kot večinsko državno podjetje posloval tudi z Jankovićevim družinskim podjetjem Electo in družbo Volos, kjer je bil udeležen njegov sin.

Poleg Zorana Jankovića so lastniki KLM Naložb še Jadranka Dakić, Aleš Čerin – posrednik MEDEX , Marjan Sedej in Stanislav Brodnjak, njegov sin je sedaj predsednik uprave NLB. Vsi ti so najeli za nakup delnic Mercatorja v Slovenski banki NEZAVAROVANI kredit ! Sedaj bodo to 15 mio € poplačali ( beri Slovenske OVCE ) , ker je KLM v stečaju. Kam so pa dali med tem časom razlike in dobičke, več mio €, ko je delnica umetno skakala gor in dol, pa NE ZANIMA organe pregona.

Tako ne zanima ORGANE pregona niti, kam so šle razlike pri nakupu Slovenskih trgovcev in njihovih direktorjev, v 100 mio €; ERA, Emona merkur, Živila Kranj,itd. Tako je »zlato moštvo Mercatorja«, zadolžilo Mercator za več kot milijardo €. Pri prodaji Mercatorja je to moštvo in politika, odgnalo kupce z denarjem, da je lahko potem Jankovičev prijatelj Todorić, za drobiž kupil Mercator.

Tako nič ne zanima ORGANE pregona za Stožice, več 100 mio € je izpuhtelo v »zrak« in sedaj za drobiž prodan trgovski center, in še in še, posredovanje pri pridobivanju kreditov v bankah je kaznivo dejanje,pranje denarja po bančnih oazah,Ciper,Bosna,Srbija,Luxemburg, ,itd.Uničenje podjetij in podjetnikov z samomori , prekupčevanje z zemljišči, TEGA je ŠE in ŠE, in ŠE,... Njega in podobne, in njihove podpornike, bi morali dati za zapahe in odstraniti od državnih funkcij in politike za vedno !!!

In šele takrat bi Slovenski delavci in upokojenci prejemali dostojne plače in pokojnine.

#19
FORUM 21 - MURGL SRBO KOMINTERN JUGOSLAVIJA
0
Mar 12, 2017
T0 VA RIŠ Zo ran Jan ković je soustanovitelj F0RUMA21 in član KOMU NI STIČNE PAR TI JE JU GO SLA VIJE.

"S"D" = K0MU NI STIČNA PAR TI JA JU GO SLA VIJE — de iure in de facto.

"L"D"S" oz. njegovi """novi obrazi""" SMC DeSUS ZL PS Zares ZaAB Verniki v Š0LTE$A

PS= Pozitivna $RBIJA nje ... = de iure in de facto SK0J —

je SA VEZ KOMU NI STIČ KE OM LADI NE JU GO SLA VIJE.

.

Če nekdo spremeni ali zataji svoje donedavno ime, seveda ne pomeni, da tega nekoga ni več,

pač pa kvečjemu pomeni,

da morda tiste neke pravne osebe s tistim imenom ni več, entiteta sama pa še kako obstaja

in svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduju Z ROPANJEM in UNIČEVANJEM Slovenije

ter totalno restavracijo MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNEGA totalitarizma

in tukaj in zdaj

25 let na 45 let podlage "TEPIHUJE" in "SFUKAVA" ljude nje.

UDB@ = Uprava državne bezbednost Jugoslavije, ki jo nastavi, postavi MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNA PA R TI JA,

seveda po zgledu tavarišev ZSSR,

KBG = Komitet (Uprava) Gosudarstvenoj (državne) Bezopasnosti (bezbednosti).

.

De iure (formalnopravno) MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNE države JUGO SLAVIJE ni več,

seveda pa vsi tisti, ki so jo furali, jo furajo še vedno,

po celotnem prostoru kao bivše JUGE nje,

s to razliko, da so si sedaj vse tisto, kar je bilo prej ("... sve je ovo naše ...") le v oblasti,

sedaj zares dejansko njihovo, V LASTI imajo, olastnili so si, prepisali so nase, poduzeli su poduzeća nje,

(zdaj je de iure in de facto vse njihovo — V LASTI),

saj so lastništva izcuzanih, izropanih podjetij prenesli nase —

vsa večja podjetja v Sloveniji, ki smo jih ljudje postavili na noge,

si je MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNA PAR TIJA prepisala na svoj račun,

sedaj jih ima v lasti, razumete, v lasti,

F0RUM21 združuje vsa naropana podjetja, ki so registrirana v Sloveniji,

Mercator Žito Droga Rogaška itd. so prepisali na svojo UDB@ško izpostavo v Rvackoj,

Radenska Laško itd. na svoje KO MIN TER NI STIČNE kamerade u Europama sa oazama po oazama nje,

Perutnino itd. na industrijo jekla, ki je v lasti S0VJETSKE ZVEZE,

spet druge na kao "zamejska" PODUZEćA nje (primer revije oz. skret papirja MLADINA — 1909 safti itd),

pa cel kup poštnih nabiralnikov v Liechtensteinu Luxemburgu Cipru nje ...

...

KOMU NI ZEM je kavjaržidovski izum za iztrebljanje ljudi,

je "smrtno neprijateljstvo do ljudi", ki na posamznih lokacijah napraska podn od podna kloake, lumpenproletere nje,

avantagrdo R€VO LUCIJE, ki jo naplavi na površje.

Kjer tega takorekoč ni,

tak primer je seveda Slovenija (ves komunajzeraj je čefuraj in kavjaržidovsko bastardstvo),

pač uvozi kanalizacijo, ono sereorska govna nje,

ki naplavljena sedaj postanejo kakor stroka, kao najbolš meneđeri na svet u najlepš mest na svet nje,

ja, kaostroka za LAŽ, za nastavljanje dupeta, za ropanje, za klanje golih, bosih in z žico zvezanih otrok in žensk ...

.

»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

.

Preimenovanja KOMU NI STIČNE PA RT IJE JU GOP SLA VIJE v Sloveniji skozi čas:SĐ je torej po vseh pravnih in stvarnih normah (de iure in de facto) "pravna oseba" Kømunistična pærtija Jugø$lavije v Sloveniji.

.

Kømunistična þartija Jugo$lavije > ZKJ (Zveza kømuni$tov Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zveza kømunistov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($o¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($o¢ialni demøkrati).

.

LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):

$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:

sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.

Vse to je ena in edina murgl$rbsko køminterni$tična K0MUNISTIČNA parŧija JUG0$LAVIJE.

.

»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«
#18
totex39
0
Mar 12, 2017
Obveščamo komentatorje, da smo zjutraj hospitalizirali Mefista v Idrijo.

Istočasno smo zgrabili znanega razgrajača Viktorh in ga odpeljali na policijsko postajo, ter v kevdru temeljito izprašili. Cvilil je kot svinja ob zakolu.
#17
krulčan
0
Mar 12, 2017
@sajnires!

Ljudje so LENI. Ne da se jim pisati. Če zapišeš Janković, je treba večkrat udariti po tipkovnici, kot če zapišeš "Zoki". Zato tudi desni napišejo Zoki. Ker so leni. Povsem pozabijo na izpovednost jezika. "Zoki" napišejo tisti, ki so zatreskani vanj, vsekakor pa ne smejo tako zapisati tisti, ki ga nikakor ne prenesejo. Še nikoli nisem napisal "Zoki", marveč nevtralno Janković ali pa mafijanković, solatar, primitivc, opankar, balkanc, saraorc in še kakšen tak "ljubkovalni" naziv bi se našel.

Ljudje se ne zavedajo, kako so ŽALJENI, ker je on župan glavnega mesta države. Še hujša ŽALITEV pa bo, če bo predsednik vlade! Tako hudo se jaz ne pustim žaliti.

Če bi postal predsednik vlade, je naša naloga, da demonstriramo toliko časa, da to ne bo več. Policija pa naj kar uporablja vodne topove, paralizatorje in pendreke. Ne smemo se pustiti ŽALITI!! On NE SME biti predsednik vlade!!!!!!
#16
sajnires
0
Mar 12, 2017
@krulčan, moram te nekoliko popraviti.Tako ga ne kličejo prijatelji temveč ritolizniki,ker on prijateljev nima,Vse kar se suče okoli njega je ali kupljeno ali pa življensko odvisno od njega.Poglejte tega ubogega Čerina.Že vse življenje je prisesan nanj,ker brez njega ne bi bil nič.In takih se najde na tisoče.Kar je res je res.Jankovič zna narediti uslugo za katero ga prosiš.Prositelji pa ne vedo,da so si s tem podpisali doživljensko pokorščino in odvisnost.Redko kdo se je uspel sneti z uzde potem ko ga je Janković kupil na tak ali drugačen način.
#15
krulčan
0
Mar 12, 2017
Če bo ta primitivni goljuf, balkanc in mafijc zares kandidiral, se nam obeta repriza "Tržiča". Vsekakor bodo nekaj storili, da bodo rezultate volitev ponaredili.

On NE SME biti predsednik vlade!!!! Na nas je, da mu to preprečimo. Pred zavednimi Slovenci je velika odgovornost.
#14
krulčan
0
Mar 12, 2017
@Noe P.S.!

Nikoli ne oporekam, če levak zapiše "Zoki". Pošteni ljudje nikoli Jankovića ne kličejo/mo z ljubkovalnim vzdevkom - Zoki. Tako ga kličejo prijatelji. Srčno upam, da ni tvoj prijatelj.

#13
krulčan
0
Mar 12, 2017
Slovenci so taki KRETENI, da utegnejo izvoliti tega mafijskega SRBA.

Po moje jih bo fasal, zato naj si uredi dobro varovanje.
#12
goliotok
0
Mar 12, 2017
Zmedeni Ljubljancani pac niso merilo inteligentnih Slovencev in Slovenk! Jankovica podpirajo samo ljudje tipa "pola sebi pola sarcu daju "! Slej ko prej pride resnica na dan, to pa pomeni osvoboditev ljudi od kucanisticnega jankovicizma!
#11
macek
0
Mar 12, 2017
Kar brez skrbi, srbski cigan ne bo predsednik vlade, niti se ne bo igral z rastuder ćefurskimi bananami. Verjemite da bo tako...............
#10
cox
0
Mar 12, 2017
Glede na to, da živimo v mafijski državi, prepleteni z nikoli sodno procesuiranimi, kaj šele kaznovanimi zločini in kaznivimi dejanji ostarelih komunističnih zločincev in balkanskih kriminalcev, se kandidatura gangsterja in srbskega cigana, zdi logična in samoumevna...Medtem, ko se ljudem za nekaj sto eurov dolga, jemlje hiše in stanovanja, se omenjeni cigan ob milijonskih dolgovih, s silo in grožnjami spravi na finančne in davčne uradnike. In uspe...Razumem primitivna balkanska plemena, ki mu bodo vedno dala svoj glas. To so ljudje, vzgojeni s kriminalom, nasiljem in prevarami. Trudijo se nam razlagati, kdo je kdo, a v bistvu se v vseh pretaka ciganska kri...Glede na to, da je sin telovadca videti nekoliko utrujen, sploh pa bi rad obdržal trenutno spremljevalko, bi ga kriminalec s kupljeno visokošolsko diplomo res lahko nadomestil. Glasovi javnega sektorja in čefurjev, čakajo nanj. Končno pa volilne glasove prešteva mafijski boter, da se zadeva ne prepusti naključju... Upam le, da se je srbski cigan v tem času naučil vsaj osnov matematike, seštevanja in odštevanja. Množenje in deljenje, lahko počaka do naslednjega mandata. Tako kot Zdenkin sin jecljati, pa gangster momljati nikoli ne bo nehal. Žal.
#9
sajnires
0
Mar 12, 2017
No morda je tudi moje nekajkratno vzpodbujanje pomagalo,da je Požar ponovno obudil vprašanje moralnih in sploh kvalitet ljubljanskega šerifa.Ta tip je neuničljiv.Ko je človek tako brez vsakršnih moralnih kvalitet kot je ljubljanski šerif,se navkljub vsem kazenskim pregonom še drzne napovedovati naskok na premiersko mesto.Spomnimo se kako klavrno je pogorel ob prvem pouzkusu,a kljub temu ne bo odnehal.Seveda mu štango drži pri vsem tem naše pravosodje,ki ni bilo do sedaj sposobno prevarantu dokazati niti enega kriminalnega dejanja.Še zadnja preiskava v njegovi hiši pri kateri so baje imeli celo telefonske prisluhe ni pripeljala,do nič konkretnega.O njegovem dolgu davčni upravi ni vredno izgubljati besed.Se pa prevarant lepo krije za imeni svojih sinov,ki pri celi stvari nimata nič,saj se v tej familiji nič ne zgodi brez dovoljenja starega.Ali mu bo res uspel naskok na predsedniški položaj,kar sicer močno dvomim,je odvisno predvsem od nas volilcev,ki ga bomo ali pa ne bomo volili in ali bomo zahtevali od našega pravosodja,da se h koncu pripeljejo vsi sodni procesi,ki tečejo proti njemu.O njegovih sposobnostih ni vredno izgubljati besed,saj je ne nazadnje spravil v stečaj vse svoje firmr,tudi mlajšega sina Jureta,seveda pa se je lažje igrati s tujim premoženjem v tem primeru našim,davkoplačevalskim.Ob njegovih moralnih kvalitetah pa me spreletava srh.
#8
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-03-12 07:35:00 (Mar 12, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Bratuškova naj bi se odločila: ne Petričeva varovanka ne Golobičeva sestrična, novi Topolko bo Monika Pintar Mesarič?!
Če bo Alenka Bratušek namesto Topolka postavila Petričevo varovanko ali Golobičevo sestrično, je to prvovrstni škandal!
Je res dovolj, da je zadovoljen kralj aneksov Stojan Petrič, ker je njegov Kolektor dosegel, kar je hotel?
Ni preboja, ni zmage, ni ambicij! Ampak, saj veste, da po mnenju Marjana Šarca ne vemo niti, kaj bo jutri?!
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Ni vseeno, kdo kaj reče!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(75)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
Odmevi
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(9)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)