Nekaj tako groznega, kot je bil minister Počivalšek, že dolgo nisem videl

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-03-01 ob 07:33:00
Gledam ministra Počivalška na @24UR. Nekaj tako groznega že dolgo nisem videl. Govor, mimika, nastop ... res groza! #cimos Who are these people?!
(vir: Twitter)
(Tako Bojan Požar, urednik spletnega portala Požareport, ob včerajšnjem nastopu ministra za gospodarstvo Zdravka Počivalška na Pop TV.
... In menda je bilo podobno tudi na Odmevih, TV Slovenija.)
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Minovak
0
Mar 05, 2017
Slabša od Počivalška je samo še cela vlada, ki pravzaprav to ni, ker rdeče mafijski camorri sploh ne moreš reči vlada, temveč kup gnoja. Spomnim se nekega davnega oglasa, ki se glasi: zamenjam vlado za samokolnico gnoja, pod šifro - gnoj za gnoj. Direktna etiketa!
#24
Renata_J
0
Mar 05, 2017
LINK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015496663979

Lep pozdrav vsem.

Tole je moja življenjska zgodba..Kot mati samohranilka,sem oatala z dvema majhnima otrokoma sama,v velikih težavah..skratka v revščini.Oglasil se mi je ta gospod in mi rekel,da mi lahko pomaga.Bila sem zelo skeptična,saj je na fb zelo veliko tovrstnih prevar.Sposodila sem si denar,kolikor je zahteval in poslala..Prva misel je bila..tako,sedaj me bo blokiral in bom zašla v še večje težave.Takoj mi je sporocil,naj mu pošljem štev.tekočega računa.Njegove naslednje besede so bile...dobili ste..in že naslednji dan sem imela na računu 2800€.Sprva nisem mogla verjeti..jokala sem cel dan..od sreče.

Sedaj je mimo že 5-ta tekma in zasližila sem lepo vsoto,s katero sem poravnala svoje dolgove,sem srečna in z mojima otrokoma lepo živimo.

Res neverjetno,da obstajajo tudi dobri ljudje.Morala sem z vsemi deliti mojo srečo,saj le tako dobremu človeku povrnem njegovo dobroto,ki jo vsekakor ima..in veliko srce za tuje probleme.

Če ste se tudi vi znašli v težavah,bi vam priporočala,da ga kontaktirate in si polepšate prihajajoče praznike.
#23
gorenc
0
Mar 01, 2017
Luzerji, hlapci, nesposobnezi tipicno za Murgelsko mafijsko negativno selekcijo. Samo da je zadosti rdec pa pamet in znanje nista pomembna. "Junaki" so samo doma proti opoziciji( ki hoce Slovenijo le potegniti iz komunisticne-lopovske greznice nazaj v civilizacijo) . Ti sramotni rdeci "junaki" znajo le minirati dobre predloge SDS-a, zunaj Slovenije pa so pravi nicvredni cucki, ki niso sposobni dobiti NITI ENE BITKE in to niti proti navadnim balkanskim hrvatom. Se, ko se je treba zmeniti za eno firmo, jih navadni jugosi z lahkoto prinesejo naokoli ....Res sramota, takih bebcev brez hrbtenice resnicno ne more spostovati nihce ....in naj vsak Slovenec plune vanje......
#22
Vikorh
0
Mar 01, 2017
Bojan, jaz sem starejši, pa še nisem slišal in videl večjega bedaka, ki je minister.
#21
macek
0
Mar 01, 2017
Danes pa "@cox" res vrhunsko, ni praktično kaj dodati.
#20
Murglska kominternovska jugokomunistična partija
0
Mar 01, 2017
Murgle bi bile vsekakor primernejše kot ime "Kraja nesrečnega imena ...", saj zgodba o tepanskih sosedih ni splošno znana,

torej resnično (po)znana, po sistemu rekla kazala je seveda trčila že ob vsako uho,

med drugim pa jo (Zgodbo o tepanskih sosedih seveda) vseskozi krasi "non plus ultra kolektivna SAMOkrivda",

ki se še kako dopolnjuje z vseprisotnim KO MIN TER NI STIČNIM in MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNIM agitpropom,

češ da smo si žrtve KO MIN TER NI STIČNIH in JU GO KOMU NISTIČNIH zločinov "same krive" nje,

kar pa je tako glede na predstavitev dejstev v besedilu kot dejstev samih nesprejemljivo,

saj dejstva kažejo dejanskega krivca = KO MI N TER NA in tu njena MUR GL JU GO SLA VIJA,

Tepanci in tu pa tam celo kak njihov sosed pa so žrtve.

Krivec je krivec, ker je kriv (zločina), žrtev (zločina) je žrtev.

Naslovnik sporočila seveda do neke mere in v predstavljeni meri upravičuje naslov, a ostaja vprašanje,

ali je smiselno uporabiti prispodobe iz pripovedk,

ki sicer do pikice RESNIČNEMU BESEDILU ne dodajo in ne morejo dodati "dodane vrednosti", jemljejo pa mu jo.

.

Sicer pa, kot že rečeno,

je besedilo prispevka "01.03.2017 11:23:06" Resnica Božja, čista dejstva.

Dodamo lahko le še PREIMENOVANJA (t. i. "nove obraze" oz. "novo-obrazne maske") teh JU GO KOMU NI STIČNIH kreatur:

.

SĐ je torej po vseh pravnih in stvarnih normah (de iure in de facto) "pravna oseba" Kømunistična pærtija Jugø$lavije v Sloveniji.

.

Kømunistična þartija Jugo$lavije > ZKJ (Zveza kømuni$tov Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zveza kømunistov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($o¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($o¢ialni demøkrati).

.

LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):

$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:

sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.

Vse to je ena in edina murgl$rbsko køminterni$tična K0MUNISTIČNA parŧija JUG0$LAVIJE.

.

.

»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

#19
cox
0
Mar 01, 2017
Ko smo nedavno Hrvate premagali v rokometu, smo dobili medaljo bronastega sijaja. Oni so obdržali ponos in državo, ki je mi nimamo oziroma jo izgubljamo z bando, ki nam vlada, bolje izraženo s tistimi, ki vladajo iz ozadja... Zaskrbljujoče je, da se niti ne trudijo več prikriti plenilske politike režima, ki povzema vse konture zločina nad slovenskim narodom. Slišimo zajebavanje poslancev vladne koalicije v čefurščini sredi parlamenta, ministri popivajo in dremajo službenem času. Človek sploh ne more verjeti, kakšna garnitura nekih podljudi nam reže kruh...
#18
butale
0
Mar 01, 2017
Kdo so ti ljudje? To niso ljudje, ampak so beštije, krvoločne zveri, genocidni morilci, klavci in banditi, ki slišijo na ime jugoslovanski komunisti. Ti so podaljšana roka sovjetskih boljševikov, vsi skupaj pa so podaljšana roka NWO globalističnih sionistov, ki želijo iztrebiti belo raso in uničiti zahodno civilizacijo. Te zločinske beštije so med leti 1941 in 1945 zverinsko poklale med 10 in 15% slovenskega prebivalstva in se s prevaro, nasiljem in revolucijo dokopale do oblasti, ki jo s totalitarno enopartijsko diktaturo vzdržujejo in čvrsto držijo v svojih krvavih tacah vse do današnjih dni... Vi, topoumni in opranoglavi bedaki se pa po 76 letih terorja, masovnih pobojev, ropanja, balkanizacije in uničevanja Slovenije še vedno hinavsko, sprenevedavo in kakor naivno sprašujete, "kdo so ti ljudje"???... Nič čudnega, da se nikakor ne moremo znebiti okupacije jugo-komunističnih banditov, če se pa še kakor "najbolj pronicljivi, prodorni in neodvisni raziskovalni novinar v Sloveniji", dela neumnega glede tega ključnega vprašanja za obstoj in preživetje Slovenije in Slovencev kot naroda.
#17
marijan
0
Mar 01, 2017
Čestitam g. Požar že dolgo sem istega mnenja in čakal kdo se bo končno obregnil ob to mimiko bademajstra in njegovo dremanje.

Nekaj še hujšega si je privoščil Kremenko E cigara s svojim priklanjanjem in zameglevanju in zapletanjem s svojim grdim in pokvarjenim jezikom
#16
krulčan
0
Mar 01, 2017
Omemba Jankovića spodaj, me spomnila na že zopet oživljeno idejo murglsko-runklske mafije, da bi Jankovića nastavili za predsednika vlade! Ta je zelo podoben Počivalniku. Ne zna se vesti, najhuje pa je, da govori nerazumljivo, da požre več kot pol besed. Da bi imeli takega predsednika vlade? Kaj ste nori? Neki njegovi "stranki" na volitvah ne smemo dati niti enega glasu. Poleg tega pa ne zna nobenega tujega jezika. Tak je kot Počivalnik, skratka - runkl.
#15
pravnik bavcon
0
Mar 01, 2017
Ja, predragi moji Slovenci, dokler bo madžarskosrbski če-fur z jugomafijo in manj vrednimi slovenceljni manipuliral s Slovenijo in z ostalim poštenim zavednim delom Slovencev, se nam ne piše dobro! Če-fur iz murgelj rabi pokvarjene debile z IQ račke, da so mu poslušni in , da opravljajo vsa svinjska dela zanj in njegovo gola-zen! Ja to gol-azen ala cmerar, kocjančić, janković, počivalšek, erjavec itd ,je treba čim hitreje uničiti, obstajajo razni"spreji" za dezirtacijo te svinjarije! Za naše bodoče rodove gre, za mlade Slovence in našo Slovenijo!
#14
krulčan
0
Mar 01, 2017
@milogled! Žukov je bil sposoben vojak. Zaradi zmage v vojni je po priljubljenosti zasenčil samega Stalina. Zaradi tega je pri njem padel v nemilost.

Pri nas so ministri runkli, ki med ljudmi niso priljubljeni. Priljubljeni so samo med nepriljubljenimi.
#13
Kje si ti, prvi123
0
Mar 01, 2017
Da nam razložiš kako je za vse kriv J.J.
#12
krulčan
0
Mar 01, 2017
Ljudje, ki imajo znanje, ljudje, ki imajo nastop, ljudje, ki so nekaj posebnega, ker so sposobni, si nočejo mazati kariere in življenja z najvišjimi državnimi funkcijami. Zato so v vladi desetorazredni ljudje, ki ne znajo nič in se obnašajo kot opice. Tak runkl kot je Počivalnik nas samo sramoti doma in po svetu.
#11
kiki43
0
Mar 01, 2017
Kaj za vraga ste pričakovali od nesposobnega bademaistra, ki se je začasno

prerinil na opuščeno mesto ministra za gospodarstvo in s tem v prve vrste

do napol praznega korita. Korito mu lepo pristoji, ker z njegovim kruljenjem

do tja nekako priplazi, drugače pa bi bilo dovolj in bolje da kar počiva...Manj

škode in manj traume za vse nas, ki moramo tega svinčeta gledat in poslušat!
#10
milogled
0
Mar 01, 2017
sem gruntal, na koga me spominja tale Počivavšek... na generala Žukova... ista faca...

http://webtribune.rs/75-godina-od-bitke-za-moskvu-vermaht-je-bio-na-19-km-od-moskve-a-onda-ih-je-docekao-zukov/
#9
reqw
0
Mar 01, 2017
kompetentna levosučna sodrga
#8
cox
0
Mar 01, 2017
Vedno se zgrozim, ko vidim podobo tega, ne morem se izraziti drugače, kot prašiča, za katerega nisem prepričan, da obeduje z žlico, vilicami in nožem in vidi vodo vsak dan. Vsekakor pa se Počivalšek, zanikrn kapitalec, kakršen je, dobro znajde v koritu udbomafijske nesnage...Za to vlado je pomanjkanje naravne inteligence, ključna značilnost, vseeno pa so z gospodarskim ministrom šli malo predaleč. Ta človek ni primeren niti, da stoji za kamero, kaj šele pred njo. Čeprav marionetna, bi morala vlada imeti vsaj primerno zunanjo podobo. Z avtisti, pijanci, zanikrneži in takšnimi, ki niti ne zadržujejo več vode in blata, se podoba Slovenije navzven le ruši. Ne čudi, da izgubimo čisto vse bitke na zunanje-političnem parketu. Hrvati se nam dobesedno smejijo v brk. Edino v rokometu smo jih premagali. Verjetno so nam to pustili. Za tolažbo...Mafijskega botra pozivam, da umakne to govedo in najde nekoga, ki bo deloval času in funkciji primerno. Že v Murglah bi se našel kdo.
#7
drugo
0
Mar 01, 2017
Važno je,da so ga naučili na pamet izgovoriti stavek- naredil sem vse in ne bom odstopil,razen,če se bom za to sam odločil,saj me podpira tudi šef in cela koalicija....
#6
0206
0
Mar 01, 2017
Žalost velika,sramota za vsako najmanjšo državico,ki bi sploh lahko obstajala,ampak to smo si zbrali in točno to imamo.Dokler bomo tako izbirali bomo tudi to imeli.Očitno je teh počivalškov-potrganih starih stolov še vedno dovovolj in na pretek.Kak narod taki voditelji.
#5
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-03-01 07:33:00 (Mar 01, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Konec seksi slik na Instagramu, Eva Erjavec dobila redno (resno) službo!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)