Zlata lisica malo drugače: Pahor pobral smetano, Cerar Cmera Jera, Janša na večerji

Objavil/a Bojan Požar, dne 2017-01-09 ob 06:37:00
V ozadju velikega slovesa ob koncu športne poti Tine Maze so na mariborski Zlati lisici - pred sobotnim veleslalomom, med njim in po njem - svoje igrali tudi politiki. Opazili smo nekaj podrobnosti:

CERAR KOPIRAL PAHORJA, AMPAK BOLJ SLABO

Predsednik vlade Miro Cerar je na prizorišču Zlate lisice ubral slab timing. Pripeljal se je prepozno in zato ga nihče ni prav dobro opazil. Hkrati je bil ves čas v senci predsednika države Boruta Pahorja, velemojstra tovrstnih dogodkov. Pahor je spet imel veliko slovensko zastavo, pa še vpadljivo fluorescentno smučarsko bundo in je pobral smetano pozornosti. Pa tudi z govorom, saj je vedno imel protokolarno prednost. Tako je Miro Cerar capljal za Pahorjem in ves čas kopiral vse, kar počne Pahor. Ko je Pahor šel - med tekmo - z lovorovim vencem do Tine Maze, se je Cerar pognal za njim, vendar brez darila, saj ga očitno ni imel. Ko je Miro Cerar videl, da se Pahor fotografira s Tino, se je hotel še sam. Ko je videl, da je Pahor čestital Tini, jo poljubil in objel, je spet hotel enako, vendar se ni znal spraviti zraven.
Mimogrede, ko je Cerar prišel in na častni tribuni srečal Pahorja, se nista rokovala. Je pa Miro Cerar na častni tribuni zaplesal macareno.

				Potem ko je Borut Pahor že med samo veleslalomsko tekmo šel do Tine Maze, jo poljubil, objel in ji izročil lovorov venec ...<br>
			Potem ko je Borut Pahor že med samo veleslalomsko tekmo šel do Tine Maze, jo poljubil, objel in ji izročil lovorov venec ...

				... je podobno poskušal tudi Miro Cerar. Vendar brez darila, poljuba in objema.<br>
			... je podobno poskušal tudi Miro Cerar. Vendar brez darila, poljuba in objema.

				Je pa Miro Cerar na častni tribuni na koncu zaplesal macareno.<br>
			Je pa Miro Cerar na častni tribuni na koncu zaplesal macareno.

SRAMOTNA ODDAJA TV SLOVENIJA

Na koncu pa fiasko večera. Na oddajo Hvala, Tina!, ki so jo predvajali na prvem programu TV Slovenija (šlo je za prenos dogajanja na Trgu Leona Štuklja v središču Maribora, oddaja pa je že med samim potekom na družbenih omrežjih doživela silovite kritike), je Cerar prišel kakšno uro po tem, ko je Tina Maze že zapustila prizorišče (oddaje) in odšla na zasebno večerjo v restavracijo Rožmarin. Kljub temu je Cerar stopil na oder in se Mazejevi zahvaljeval za kariero. Toda mariborska publika ga je gladko izžvižgala, vpili so mu "Cmera Jera". Na družbenih omrežjih pa so številni opozarjali ne samo na bizarni nastop Saše Hribarja in Radia Ga-Ga, ki s Tino Maze nima res nobene zveze, ampak tudi na dejstvo, da je Cerar z nastopom med oddajo politično zlorabil športno slovo Tine Maze.
Tako narejena oddaja javne televizije je bila po svoje dobesedno sramotna oddaja ob športnem slovesu tako velike športnice, kot je Tina Maze.

JANŠA NA VEČERJI ...

Na večerjo v Rožmarinu, trenutno najelitnejši mariborski restavraciji, kjer je šlo za zasebni dogodek Tine Maze, pa je bil povabljen Janez Janša, ki je prišel skupaj Urško Bačovnik. Povedano drugače: ko se je premier Cerar na Trgu Leona Štuklja "zahvaljeval" Tini Maze, je bila Mazejeva že v Rožmarinu na zasebni zabavi z - Janšo. No, blizu Janše sicer že nekaj časa krožijo govorice, da je velika verjetnost, da bo Tina Maze na prihodnjih parlamentarnih volitvah kandidirala za poslanko na listi stranke SDS.

... ŠEFI SMUČARSKE ZVEZE PA NISO SMELI BLIZU

Tekmovalno slovo Tine Maze pa je očitno pustilo odprto veliko rano med njo in Smučarsko zvezo Slovenije. Sliko Bloškega smučarja je Tini Maze v imenu SZS izročil Polde Flisar, "samo" tehnični sodelavec smučarske zveze. Predsednika Smučarske zveze Slovenije Enza Smrekarja ni bilo zraven niti slučajno, vse to pa naj bi se že prej natančno dogovorila pravna zastopnika Tine Maze in SZS, odvetnik Damijan Terpin in bivša direktorica Smučarske zveze Slovenije Barbara Kürner Čad.
Naslednji dan, v nedeljo, ko je bil na sporedu zgolj slalom, brez slovesa Tine Maze, na mariborski Zlati lisici ni bilo več nobenega - politika.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Jana_Zl
0
Jan 12, 2017
LINK: https://www.facebook.com/michele.kozlovic.73

Lep pozdrav vsem.

Tole je moja življenjska zgodba..Kot mati samohranilka,sem oatala z dvema majhnima otrokoma sama,v velikih težavah..skratka v revščini.Oglasil se mi je ta gospod in mi rekel,da mi lahko pomaga.Bila sem zelo skeptična,saj je na fb zelo veliko tovrstnih prevar.Sposodila sem si denar,kolikor je zahteval in poslala..Prva misel je bila..tako,sedaj me bo blokiral in bom zašla v še večje težave.Takoj mi je sporocil,naj mu pošljem štev.tekočega računa.Njegove naslednje besede so bile...dobili ste..in že naslednji dan sem imela na računu 2800€.Sprva nisem mogla verjeti..jokala sem cel dan..od sreče.

Sedaj je mimo že 5-ta tekma in zasližila sem lepo vsoto,s katero sem poravnala svoje dolgove,sem srečna in z mojima otrokoma lepo živimo.

Res neverjetno,da obstajajo tudi dobri ljudje.Morala sem z vsemi deliti mojo srečo,saj le tako dobremu človeku povrnem njegovo dobroto,ki jo vsekakor ima..in veliko srce za tuje probleme.

Če ste se tudi vi znašli v težavah,bi vam priporočala,da ga kontaktirate in si polepšate prihajajoče praznike.
#37
Godfather
0
Jan 11, 2017
Tudi Miro bi rad kandidiral pri Janši, pa ne upa povedati, oko pa meče tudi na Urško
#36
KLOVN & SLON
0
Jan 09, 2017
V trgovini iz porcelana!

RUMPL PROLETARIAT ZA KOZLAT!
#35
dapsner
0
Jan 09, 2017
Cmerar mora v zapor, zaradi odvzema koroških deklic, če bi Janša bil premier bi ga plačanci sami odstavili, že četrto žensko v letu in pol, še kur mu ne bi dal čuvat, ne pa države, pa kdor Tino žali, ne vem kako spiš pa lp.

#34
pognojitel
0
Jan 09, 2017
končno smo se znebili prevzetnice, ki misli, da se mora vse vrteti okoli nje. sluzasta prireditev v MB je bila nadaljevanje arogantne poteze, odstopa v prvem teku, za katerega je lepotička zahtevala 90k€. ne ona in ne njen makaronar nista moralno vredna počenega groša.
#33
gorenc
0
Jan 09, 2017
Noben posten clovek ni in ne more biti kompatibilen z Murgelsko kamarilo in derivati (SMC..Sramota Murgelskega Centra),SD....ZL....

Tudi Tini ta komi-kamarila ni intimna opcija, zato imajo Murgelasi probleme v komunikaciji ( ne vedo kako se sedaj prisliniti zraven, potem ko za hrbtom delali kontra)

Ravno tako se bo zgodilo tudi pri Melaniji!

Cmerar in leva banda se lahko pripravi se na dvojko iz Amerike, ta bo velika
#32
krucefiks
0
Jan 09, 2017
Je res kaj na tem?

SVET24 in Goran Janus razkrivata:

" Peter bo odstranjen, ne bo tekmoval, ne bo treniral."

#31
gorenc
0
Jan 09, 2017
Zakaj se ne omeni tudi sramotni skandal, ki so ga naredil na TV SLO, ko so umetno utisali nejevoljo, zvizge itd Mariborcanov nad nezazelenima, zraven pa v kader umetno dodali naprej pripravlene aplavze, umetno navdusenje....za bruhat!!!!

#30
drugo
0
Jan 09, 2017
Cmerar ne pride Boratu v prilizovanju in sladkobesednosti niti blizu,kaj šele,da ga skuša posnemati. Pač Borat je eden in edini,parirajo mu lahko le popi in ostali božji služabniki,ki jim uspeva lagati in zavajati naivno ljudstvo že tisočletja in jim še vedno verjamejo- čeprav vedno manjše število,medtem,ko Cmerarju in njemu podobnim ne verjame nihče več,saj še sami dvomijo v svoje obljube in sposobnosti.
#29
Veliki zmagovalec
0
Jan 09, 2017
Ja, BoratPohar je zaenkrat najveći murglsrbski jugokømunistični zmagovalac nje.

Dolg, ki je znašal 21 % BDP-ja, je borat nabio na 55 % ++++100% nje.

Se vam zdim malenkosten, so what ...

Cmeravo mu počasi sledi, dolg je nabio na +++ 82 % BDP-ja — nimamo za burek, kmalu bomo brez gat,

ampak važno je, da Barbie zmaguje, kajne.

Še nekaj podrobnosti:

http://i.imgur.com/aEwNXpX.png
#28
biggbrader
0
Jan 09, 2017
Veseli me, da je večerjo organizirala z bodočim mandatarjem. Upam, da ji bo zaupal odgovorno službo v slovenskemu športu, podobno kot so to storili Hrvatje z svojo Janjo.
#27
pravi 123
0
Jan 09, 2017
Ne me zajebat.

Majnši sem od nekdaj, tudi moj stari je bil. Tudi Kučan ni velik pa ga vsi spoštujejo bolj kot vašga šefa.
#26
Fudbal
0
Jan 09, 2017
Ljudje ste počasi najbrž že doumeli, da:

"Ni vse, kar je v Sloveniji, s tem in zaradi tega tudi že kar slovenskø!"

Ru$ka amba$ada v Słoveniji ni sløvenska, je ru$ka.

$rbska ambasada v Słoveniji ni sljøvenska, je $rb$ka ... nje.

...

Ni vse, kar je v Španiji, s tem ali zaradi tega tudi že kar špansko.

.

- M€ssi NI ŠPAN$KI nogometaš, ni španski klovn, ni "španska sramøta",

ampak je argentinski nøgometaš v Španiji.

- Rønaldo NI ŠPANSKI nogømetaš, ni španski klovn, ni "španska $ramota",

ampak je portugalski nøgømetaš v Španiji.

Lahko sta in tudi sta Barcelønina in Realøva igralca, NISTA pa ŠPANSKA in ne igrata za Španijo.

Igrata "v Španiji".

#25
Viktorh
0
Jan 09, 2017
torpedo 09.01.2017 10:27:43

A še vedno ne raste več.

Vem, da je nehal rasti, ko ga je Janez prvič vrgel iz pisarne...
#24
Hvala
0
Jan 09, 2017
Nekaj takega, kot naj bi bilo svetøvljanstvo, preprosto ni, je le v agitprøp agendi Køminŧ€rne in v opranih glavi¢ah.

Ker pa se kømint€rna¢iønalci zavzemajo za "Nov s v e t o v n i red", jih lahko upravičeno imenujemo tudi $vetovljani nje,

kot si sami radi rečejo ti sicer pripadniki Kømjuni$tične int€rna-¢iønale.

.

Tina pa seveda ni članica te svetøvljanske zløčinske družbe,

ampak je S l o v e n k a.

Po rodu in po delu je pripadnica kulture življenja,

torej S L 0 V E N S T V A.

#23
krulčan
0
Jan 09, 2017
Kakšni diletanti so politiki "strank", ki se bile ustanovljene na brzino za zavajanje folka!

Kakšen diletantizem najstarejše televizije v Sloveniji!!! Kaj sploh še znajo na tej televiziji? V rit lezti politiki in politikom. In cenzurirati vse od A do Ž! Dejte spokat tam na Moše Pijadeja! Še vedno ste na ulici s tem imenom. Še vedno niste pogruntali, da je zdaj Kolodvorska!!!
#22
MUJO
0
Jan 09, 2017
Cerar , pojdi čimprej k zdravniku,da ti pomaga pri tvoji bolezni...pa menda ja vidiš da vse ženske bežijo od tebe...
#21
torpedo
0
Jan 09, 2017
Mefisto in ostali.Pravi 123 je udbovček iz Radovljice v višino meri 145 cm.Udinjal se je tudi v stranki SDS,dokler ga ni Janša brcnil v rit.Za začetek je dovolj.
#20
pravnik bavcon
0
Jan 09, 2017
Človek ne ve , ali bi se smejal ali jokal, ko prebere (če!) veleumne komentarje od revčka "pravi123", normalno izobražen človek, pa naj si bo levo ali desno opredeljen, ali pa neopredeljen takoj razbere, da je ta človek bolnik!
#19
Mefisto
0
Jan 09, 2017
Najbolj všeč mi je bil tale stavek:

"Ko je videl (Cerar), da je Pahor čestital Tini, jo poljubil in objel, je spet hotel enako, vendar se ni znal spraviti zraven."

Potem se pa čudite, da ga bo kmalu zapustila že četrta, ki ni pasla s huške.
#18
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2017-01-09 06:37:00 (Jan 09, 2017)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Kriminalka! Srhljive razsežnosti afere Lepa N.: Sova poslancem ne da njene kadrovske mape, sta to naročila Črnčec in Šarec?!
Afera Lepa N. Dokaze zlorabe ponujajo kar same od sebe: poglejte, kako amatersko so se zaplezali Kozmelj, Črnčec in Šarec.
Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
Dokazi: kako je oddaja Preverjeno izdala novinarski vir. Bivši novinar Branković pa je hotel vir s prevaro še javno razkriti!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)