Nemcu kariera gre navzgor. Postaja podpredsednik, Hanove intrige kakor ni bilo.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2016-05-12 ob 06:21:00
Po odstopu podpredsednice državnega zbora in poslanke Socialnih demokratov Bojane Muršič zaradi spornega nakupa flis jopic z denarjem Občine Ruše in sramotnega zavajanja javnosti (zaradi tega bi namreč morala odstopiti tudi kot poslanka!) se - "njeno" - podpredsedniško mesto ponovno odpira za njenega poslanskega kolega Matjaža Nemca, bivšega osebnega tajnika predsednika države Boruta Pahorja.
Spomnimo, Nemec je bil v igri za podpredsedniško mesto že takrat, ko je bila izbrana Muršičeva, vendar je moral zaradi razmerja sil znotraj poslanske skupine in vodstva stranke SD umakniti svojo tiho kandidaturo.
Ker je takoj po odstopu Bojane Muršič vodja poslanske skupine SD Matjaž Han pohitel z javno izjavo, da so Socialni demokrati z Bojano Muršič že zaigrali svojega jokerja pri imenovanju podpredsednika DZ, in medijem tako sam namignil, da SD ne bo predlagal novega kandidata, so se hitro razširile dvojne govorice.
Kot prvo, da gre za Hanovo intrigo proti Nemcu (spomnimo: Nemec naj bi na začetku poslanskega mandata hotel postati vodja poslanske skupine, želel je torej Hanovo funkcijo) in da naj bi Han na tak način zvito in že vnaprej blokiral morebitni predlog SD, da Nemec postane podpredsednik državnega zbora. In zanimivo, tudi številni vidni politiki SD so Hanovo ponedeljkovo izjavo v ožjih krogih označili za nenavadno, prehitro in neusklajeno z vodstvom SD. Potem so Han, predsednik stranke in minister za kmetijstvo Dejan Židan ter generalni sekretar SD Dejan Levanič odpotovali v Berlin, na srečanje z vodstvom nemške SPD, na čelu s Sigmarjem Gabrielom, ki je sicer tudi nemški podkancler in minister za gospodarstvo. Matjaž Nemec pa je bil takrat v Novi Gorici.
Po drugi različici pa naj bi Hanova izjava pomenila napoved postopnega umika SD iz Cerarjeve koalicije, češ, Socialni demokrati ne bodo več prevzemali novih funkcij v državnem zboru, ki jih deli koalicija.
Zdaj pa naj bi zadeve umirile. Hanove intrige kakor ni bilo, umika iz Cerarjeve koalicije seveda tudi (še) ne bo in po naših informacijah naj bi Socialni demokrati spet predlagali svojega kandidata za podpredsedniško funkcijo, in to naj bi bil - Nemec, znan tudi kot mož slovenske manekenke ukrajinskega roku Irine Osypenko.
Matjaž Nemec naj bi, tako si menda želi tudi predsednik državnega zbora Milan Brglez, novi podpredsednik postal že takoj na prihodnji seji državnega zbora, v ponedeljek ali torek. Če bo seveda dobil potrebno večino poslanskih glasov ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
jurja
0
May 12, 2016
Ko jih gledaš,ase iz SD,vsi opletajo z glavo,govorijo,govorijo,ne povedo nič!Pahor,Han,Fajonka,Nemec,vsi opletajo z besedami,ampak ne povedo nič!Blagor državi,ki ima take strokovnjake!
#7
SRAMOTA - MORALA
0
May 12, 2016
Matježek Nemec SD. Sinko Nelide Nemec (ljubice Danila Kovačiča iz HITa), ki je maturirral (ne diplomiral, maturiral) na zasebni šoli pri 27 letih, naslednje leto je bil pa že osebni tajnik predsednika vlade Pahorja. - Drnovšek pomilostil Danila Kovačiča lopova ki je kradel v Hitu in prali denar v bančnih oazah med drugim v Panami. Sedaj še trošijo nakraden denar. No Slovenčki,vsi so iz istega GNEZDA. Vi pa revčki brez denarja in pokojnin. Samo da je NAŠ. Kdaj bodo vrnili 300 milijard € pokradenega denarja ????
#6
Starakura
0
May 12, 2016
Bi bilo dobro vedet, če ima kdo na uču slovensko Mato Hari.
#5
SD je novoobrazna maska KPJ
0
May 12, 2016
Formalnopravna preimenovanja:

Koмunistična þartija Jugoslavije > ZKJ (Zveza koмunistov Jugoslavije) > ZKS-SDP (Zveza kомunistov Slovenije-SDP) > SDP (Stranka demokratične prenove) > SDP Slovenije (So¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združena lista > ZL$D (Združena lista so¢ialnih demokratov > $D ($o¢ialni demokrati).

Preimenovanja $KOJ-a (ŁD$-a) in njegovi "novi obrazi":

$KOJ ($avez комunističke omladine Jugoslavije) > $KOJ se razcepi na $KOJ in USAOJ (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $KOJ in NOJ > nato se SKOJ in NOJ spet združita, sedaj pod imenom NOJ > nakar se NOJ preimenuje v SSOJ ($avez $o¢ijalističke omladine Jugoslavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SSOS (Savez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = ZSMS = Zveza $o¢ialistične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z S M S preimenovala v Ł D $ (Liвeralno demokratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁD$ - Liвeralna demokracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove obraze" - nekaj zadnjih:

sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$ - nova politka, zare$ - $ocialno liвeralni, P$ - Pozitivna$rbija, ZaAB, Zł - združeni ids, trs in radnička þartija viølete tomić, verjamem v $holte$a, $м¢ - stranka m. ¢erara mlajšega, $м¢ - stranka mødernega ¢entra. Vse to je ena in edina мurgl$rbsko køмinterni$tična комuni$tična þartija Jugoslavije.

.

Osamosvojili smo se, nismo pa se še osvobodili.

Slovenija je fomalnopravno pravna in demokratična država, kar pomeni, da naj bi za vse prebivalce veljalo dejansko slovensko pravo, ki smo ga takorekoč enoglasno sprejeli na plebiscitu, na edinih poštenih volitvah v teh krajih, ki ga lahko strnemo v:

ne laži/ne kradi/ne ubijaj!

oziroma v "prijateljstvo do s poštenim delom pridobljenega blagostanja, reda in mira",

če parafraziramo мurglsk$rbsko jugoкомunistično samooznačbo tovarišev velezłočincev,

ki je seveda diametralno nasprotje človeškosti in se glasi tako:

"... Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba,

ZA NAS NIŠTA NE VREDI. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere… Samo nesrećnici

postaju коmunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti,

MI SMO SMRTNI NEPRIJATELJI svakog blagostanja, reda i mira…”

(tako torej tov. Mozes мoša Pijade, desna ročica levanke rukić Joshue вroza тiтa, največjega morilca slovenskih otrok vseh časov).

Ker pa je Slovenija okupirana, okupator pa je seveda мurglskor$rbska jugoкомunistična zločinska združba ZLOČINCEV PROTI ČLOVEŠTVU imenovana комunistična þartija Jugoslavije, velja v glavnem "pravo" SFRJ — $o¢ialistićke federativne republjik Jugoslavije nje:»Zasedanje Ljudske Skupščine od 7. do 26. avgusta 1945 v Beogradu je v razpravi

o kvalifikacijah za sodnika zahtevalo od sodnikov politično primernost, pod katero

se razume vdanost tekoči politiki vladajoče stranke. Sodniki so lahko tudi pravniki,

vendar samo pod pogojem, da so »brezmejno vdani«. Zato je treba v primeru, če je

potrebno izbirati med neukimi, a vdanimi laiki in učenimi pravniki, ki niso vdani,

dati absolutno prednost laikom. TEMELJNA NALOGA SODSTVA MORA BITI

L I K V I D A C I J A POLITIČNIH NASPROTNIKOV IN SOVRAŽNIKOV, ne pa

reševanje nastalih sporov z uporabo zakona. Zato je razumljivo gledanje na sodišča

kot na odvisne in borbene oblastvene organe, na »trdnjavo«, iz katere bo ljudstvo

obračunalo s svojimi sovražniki«.Še besedica ali dve soavtorja мurglskor$rbskega jugoкомunističnega zločinskega prava tov. вav¢ona Ljube:

"V naših družbenih razmerah mora biti kazensko pravo v skladu z bistvenimi značilnostmi družbene in državne ureditve, se pravi demokratičnega $o¢ializma",

torej:

"Kazensko pravo je sredstvo za zatiranje in za sistematičen boj proti določenemu delu prebivalstva. Za boj PROTI RAZREDU, ki se zaradi svojih drugačnih pogledov, upira celovitosti obstoječe družbene ureditve ali njenim sestavnim delom" (tako torej tov. ljuba вav¢on (http://i.imgur.com/q45Mo2J.jpg); tukaj tov. skupaj s tov. sekretarjem komisije pri $zdl in predesednikom predsedstva ¢entralnega комiteja комunistične þartije Jugoslavije v teh krajih.

.

Ljudje, torej žrtve zločinskega мurglskor$rbskega jugoкомunističnega totalitarizma, niso in ne morejo biti odgovorni za množične poboje, ampak so za množične poboje odgovorne мurglskor$rbske jugoкомunistične $atanistične kreature, ki lastne ANTI-človeškosti (PROTI-človeškosti) niti ne tajijo, saj celo javno priznavajo, da so "smrtni neprijatelji ljudi".

.

Torej,

z besedami Človeka:

»Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

https://goo.gl/XW11oi
#4
MUJO
0
May 12, 2016
Krucefix , ta bo pa tepravi komunist za podpredsednika DZ...
#3
državljan
0
May 12, 2016
Lakota je neizmerna....
#2
mrki
0
May 12, 2016
Toliko o Hanu in komunjarah !?
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2016-05-12 06:21:00 (May 12, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Kriminalka! Srhljive razsežnosti afere Lepa N.: Sova poslancem ne da njene kadrovske mape, sta to naročila Črnčec in Šarec?!
Afera Lepa N. Dokaze zlorabe ponujajo kar same od sebe: poglejte, kako amatersko so se zaplezali Kozmelj, Črnčec in Šarec.
Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
Dokazi: kako je oddaja Preverjeno izdala novinarski vir. Bivši novinar Branković pa je hotel vir s prevaro še javno razkriti!
Ponavljalci: Vlada, Sova, Banka Slovenije, NPU - ni tako, da ne veste. Od tega članka dalje zelo dobro veste!
Skrivnost Kotnikove ulice 22 ali odstavimo Šarca in ustavimo Črnčeca, preden bo prepozno!
Razkrivamo firmo Lepe N. za posredovanje hostes, ki naj bi 7 let delala za Šarca. In kaj naj bi ona vse vedela o Šarcu?
Afera Lepa N: Šarec se laže in spreneveda. A to žal ni Škrabčeva domačija, za vlado in državo gre! Na Sovi pa panika.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(234)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(65)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(38)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)