Mediji zamolčali. Luko Mesca med kongresom stranke v Krškem skoraj pretepli.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2016-04-13 ob 06:30:00
Sobotni kongres stranke Iniciativa za demokratični socializem (IDS) v Krškem, tako imenovane "socialistične avantgarde" Združene levice, se je sprevrgel v eno veliko blamažo in katastrofo. Kljub drugačnemu poročanju medijev pa za nenadno nesklepčnost kongresa, kjer bi delegati IDS morali odločati (glasovati) o nadaljnjem povezovanju z ostalimi skupinami Združene levice (TRS in Demokratično stranko dela) ter združitvi v skupno stranko, očitno niso bili krivi nasprotniki združevanja Združene levice znotraj IDS, ampak ožje vodstvo IDS, z "velikim vodjo" in poslancem Luko Mescem ter poslancema ZL Mihom Kordišem in Tadejem Vatovcem na čelu. Ti, pa verjetno še kdo, naj bi zarotniško in manipulativno povzročili nesklepčnost kongresa, in to takoj potem, ko se je izkazalo, da so nasprotniki združevanja Združene levice vendarle močnejši, kot so to pričakovali Luka Mesec & Co.. Kar dobro razkriva pisna polemika med Kordišem, Mescem in nekaterimi vidnimi člani IDS po krškem kongresu na spletnih platformah IDS in ZL; del te polemike objavljamo v nadaljevanju.

KONGRES UMOBOLNICA, MESCA SKORAJ PRETEPLI

Dopisovanje med omenjenimi politiki dokazuje tudi neverjetno selektivno poročanje medijev o dogajanjih na krškem kongresu, ki je bil po mnenju Mihe Kordiša "umobolnica, cirkus, dretje, zmerjanje in žaljenje ...", Luko Mesca pa naj bi med kongresom na hodniku skorajda pretepli. Kar je priznal tudi sam. Vse to, med drugim, so mediji slovenski javnosti očitno zamolčali, da bi tako še naprej lahko ohranjali medijsko napumpani imidž voditeljev Združene levice, predvsem Luke Mesca.
Pri tem je zanimivo, da novinarji večinskih medijev politike skrajne levice - zlasti Luko Mesca - tretirajo in ujčkajo kot medijske ljubljence, vse tiste, ki naj bi bili domnevno skrajni desničarji, pa takoj označijo za fašiste.

NAPOVED ČISTKE, GLASOVANJE PO GOLOBIČEVO

Luka Mesec, ki ga vidni člani stranke imenujejo tudi veliki vodja, pa zdaj, kot je razvidno iz spodnje polemike, znotraj stranke zahteva čistko, ven iz stranke podi vse tiste, ki so proti njemu in združevanju Združene levice, in grozi, da "prek te točke on ne bo šel ..."
Glasovanje, ki bi ga morali opraviti na kongresu, naj bi člani ali delegati IDS zdaj opravili po pošti. Spomnimo, gre za metodo glasovanja, ki sta jo na slovensko politično prizorišče uvedla Gregor Golobič in že propadla stranka Zares.

SO POSLANSKI STOLI RES TAKO UDOBNI ZA VAŠE RITI ...

Mojca Žerak
Ker danes nismo bili priča kongresu, ampak navadni farsi s strani tistih, ki imajo moč v stranki. Sredi točke dnevnega reda so se naenkrat sestali trije organi, ki so odločili, da je kongres nesklepčen in zato razveljavljen. Sredi točke dnevnega reda!! Zanimivo je pa predvsem to, da se je ta "sestanek" zgodil po predstavitvah stališč članov-ic, ki so v večji meri zavračali združitev v enotno stranko, kot bi si vladajoča elita te stranke želela in, po mojem mnenju, so samo izrabili moč, ki jo imajo, da spravijo skozi to, kar želijo, ne glede na stališča članov-ic. Ker se ta niso ujemala z njihovimi, je bilo treba kongres ustavit. Sramota.
Bi se izčlanila, ampak ne bom delala usluge Mescu&co., ker mi je mar za našo stranko in ne bom dovolila, da zaradi svojega oportunizma uničijo IDS. Dokler so v stranki tovarišice in tovariši, ki sem jih spoznala danes in ki razumejo, da je hitenje in nepremišljeno združevanje na škodo socialističnemu projektu, tovarišice in tovariši, ki ne samo da na deklarativni ravni govorijo o pomembnosti terenskega dela, ampak ga tudi v praksi izvajajo, tovarišice in tovariši, ki ne dovolijo, da jih velike vodje te stranke utišajo, bom stala ob njihovi strani.
Bi pa tudi eliti te stranke predlagala, da se prenehate nazivati s "socialisti", če na kongresu preslišite in utišate glas baze, glas lokalnih odborov in želite na silo izvajati politiko od zgoraj dol! Taksno obnašanje, da o moraliziranju sploh ne govorim, ni socialistično, ampak je, kar se mene tiče, elitistično.
Tovariško,
Mojca Z.
 
Miha Kordiš
Res, to ni bil kongres, ampak v najboljšem primeru fuzbal tekma, v najslabšem pa umobolnica. Cirkus, dretje, zmerjanje, žaljenje, žvižgi in zasmeh je še najmanj, kar se je dogajalo, letelo je izrazito iz pro-klikaške strani.
In ko se je tej podivjani navijaški hordi podrl plan, ker je par ljudi pobralo šila in kopita, so kar naenkrat krivi vsi, z Mescom na čelu (ki ne pri vodenju ne pri organizaciji kongresa ni imel ama nič), v metežu se je znašel celo Dalibor (izrazito kotra ZL).
Veliki borci, ki se tolčejo po prsih s svojim socializmom in uberdemokratičnostjo pa bi svoje izpeljali kar skozi nesklepčen kongres (ki je že itak jedva reprezentativen), češ da gre za pazni formalizem. Demokratičnost je okej, ko ti odgovarja, sicer je tu zarota. Zrcali se delovanje SDS in JJ, isto, identično. Direktno enak način funkcioniranja.
Težki, težki dvojni standardi za potrebe lastne agende, v popolnosti nesprejemljive metode in totalna podivjanost (čisto dobesedno je zavladala podivjanost, ki je mestoma že obetala kar gostilniški pretep).
Ampak ne, kriv je Mesec. Kako? Kdo ve, ampak kriv je Mesec!
Sicer pa čestitam.
Komur do tega trenutka ni bilo natančno jasno, kaj se v IDS dogaja in koliko je ura, ali pa so ocene o klikaškemu rovarjenju motrili z nezaupanjem - z današnjim dnem se je vse to temeljito razblinilo. Barve so se pokazale. Moj pokongresni fb/sms count mi o tem priča dovolj zgovorno. Tako da sem kljub totalnemu debaklu vsaj v tem zadovoljen, da se je ves strup izkazal kot točno to - histeričen strup.
Aja, tudi za nizko udeležbo si lahko pripnete red za zasluge tisti, ki ste zadnjih nekaj mesecih sesuvali, zastrupljali, pljuvali in rovarili po stranki. Normalni ljudje iz od takega sranja pobegnejo, sam vztrajam izključno po funkciji. Čestitke še v drugo! In ne pozabimo: KRIV JE MESEC!
 
Matevž Hrž
Čestitke Kordiš, čestitke Mesec, čestitke Vatovec in sodelavci. Uspešno ste razjebali kongres, uspešno ste razjebali IDS, uspešno ste najverjetneje razjebali levico v Sloveniji. Vsa čast.
p.s.
Upam, da so poslanski stoli res tako udobni za vaše riti, kot kažete.
 
Miha Kordiš
Vidim, da se pretepaški ''Mesec je bil!'' miselni okvir nadaljuje še v mailing listo. Janševci rdeče barve, drugega komentarja sploh nimam več.
 
Luka Mesec
Zdravo,
ne morem preboleti, kar se je danes dogajalo na kongresu. Vpitje "izdajalci", tolčenje po stenah, pljuvanje in poskusi fizičnih obračunavanj so enostavno stvari, preko katerih v tej organizaciji ne mislim iti. Vidim, da se v sosednji korespondenci že pojavlja upravičevanje prostaškega in do skrajnosti ponižujočega obnašanja kot "pač nismo upoštevali malomeščanskega bontona".
Resno? Tu ne gre za osnovne civilizacijske norme obnašanja in kdor se jih ni sposoben ali se jih noče držati, enostavno ne sodi v socialistično organizacijo.
Fizičnega obračuna sem bil na hodniku skorajda deležen tudi sam. Če sem vsesplošno pljuvanje po sebi in svojem delu, prazna obtoževanja in osebne diskreditacije še nekako prenesel, pa ste danes prišli do točke, preko katere ne mislim iti.
Kar se mene tiče, je danes organizacija prišla do točke, kjer ne moremo več delati skupaj. IDS je nastal kot stranka, ki naj bi se borila proti vsem oblikam podrejanja in izkoriščanja (beri: tudi proti vsem oblikam nasilja, šovinizma, poniževanja ...). Kot eden od ustanovnih članov in koordinator te stranke sem zato dolžen opozoriti, da je tako obnašanje nedopustno in obsojanja vredno. Tiste, ki se niste sposobni ali pripravljeni držati osnovnih civilizacijskih standardov in ne ogrožati drugih v demokratičnih razpravah, pozivam, da nemudoma izstopite iz te organizacije. Glede tega nisem pripravljen sklepati nikakršnih kompromisov. Poulično zdraharstvo v socialistični organizaciji nima česa početi.
Tako obnašanje je razlog, zakaj se nas (levice) ljudje bojijo, zakaj so konec koncev danes nekateri zaprepadeno predčasno zapustili kongres. Priznam, od te točke je v tej organizaciji strah tudi mene. Ko viden član stranke, ki celo kandidira za svetnika, kot poblaznel tolče po steni, vpije in pljuva, ko mi na hodniku v lastni organizaciji(!) grozijo s fizičnim obračunom in z nekaterimi celo skušajo fizično obračunati, je zame zgodba končana.
Ne gre več za frakcijski boj, niti za vprašanje IDS ali ZL, ampak za to, kdo je zmožen osnovnega spoštovanja sočloveka in kdo ne. Da o tovarištvu, ki je bilo v zadnjih mesecih tolikokrat zlorabljeno, niti ne govorimo.
Toliko govorimo o tem, kako bi morali graditi gibanje, kako moramo vanj vključiti množice, po drugi strani pa imamo med seboj skrajneže, pred katerimi se niti sam ne počutim varno, kaj šele dobro. V tako organizacijo me je sram pripeljati celo svojo družino, kaj šele koga drugega.
Zato pozivam, da vsi, ki ste šli danes preko roba, in vsi, ki s tem simpatizirate, nadaljujete sami ali pa v kakšni drugi organizaciji.
Tovariški pozdrav,
Luka
 
Mojca Žerak
Kaj se jeziš, Kordiš, sej ste dosegli svoje. A si užaljen, ker si bil deležen žvižgov, ko si rekel: "ZL je firma"? Al te je motlo, da se nismo po malomeščansko obnašali v standardu z bontonom in nismo bli tiho, ko ste nas, milo rečeno, je* ali v glavo? Napake pri kandidaturah da se opazi sredi kongresa? Da se sredi točke d.r. ugotovi, da je samo ena članica volilne komisije prisotna? Najprej se skoraj ni dovolilo, da se štirje člani prijavimo, ker smo 10 min zamudli, pa brez nas že v štartu ne bi bli sklepčni, potem se pa se sredi točke d.r. preverja sklepčnost, zanimivo, po predstavitvi stališč, ki so bila večinsko nasprotna vašim ... Č'mon, norčujte se iz koga drugega, ne pa ljudi, ki so iz cele Slovenije prišli v Krško, ker so želeli uveljaviti svoj glas v svoji stranki.
Ne, ni Mesec kriv vsega, krivi ste vsi, ki si dovolite, da vas v politiki vodi oportunizem. Z glavo skozi zid za enotno stranko, pa četudi na račun propada IDS, uničenja te stranke in idej, za kateremi bi naj stala, demotivacije aktivnih članic-ov . Izkušnje LO-jev očitno ne pomenijo nič. Dobro je blo rečeno na kongresu, če bo naslednjič glasovanje o enotni stranki z SD? Glede na to, kar sem vidla in slišala danes, ne bi bla presenečena, ker ja, PR pa javno mnenje, to je vse kar šteje, ker se enkrat izvolitev za VSAKO ceno, tudi upad aktivnega članstva in deradikalizacija.
Kot je napisal Matevž, so res udobni ti stolčki v DZ ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Mesečno perilo
2
Apr 13, 2016
Je prala ob potoku gospodična Luka Mesečno perilo v javnosti ...
#29
savica
6
Apr 13, 2016
...kar se mene tiče ,se lahko,že včeraj,med sabo pobijejo....

#28
RAMZES
5
Apr 13, 2016
TO PA SE LAHKO ZGODI SAMO, ČE SMRKAVCI IZ VRTCA ORGANIZIRAJO "KVAZI KONGRES"!!! IN TI PARAZITI ODLIČNO ŽIVIJO NA NAŠ RAČUN IN SPREJEMAJO ZAKONE. GROZLJIVO! NAJ SE SLOVENIJA ZBUDI VSAJ DO NASLEDNJIH VOLITEV!!!
#27
KAPIBARA
0
Apr 13, 2016
Mami je sigurno ponosns na lukca..
#26
realist
5
Apr 13, 2016
V urejeni in pravni državi stranka, ki je že v principu extremistična in celo protiparlamentarna, na noben način ne bi mogla bit registrirana!
#25
krulčan
4
Apr 13, 2016
Oni niso nobeni "socialisti", temveč komunisti z vsemi komunističnimi metodami. Tiste, ki so proti njim, je potrebno pobiti. Orožje imajo že pripravljeno.

Ravno zaradi takih metod je treba to svojat onemogočati ob vsaki priložnosti. Upam, da na naslednjih volitvah pogrnejo kot so dolgi in široki. Mesečniki in violete pa se bodo morali preživljati z lastnimi rokami.
#24
torpedo
4
Apr 13, 2016
Vesel sem,da so med skojevci tudi pametni ljudje,ki so spregledali.Lunatika so nasuvali v rit in prav je tako.Njegovih nubolz ne more poslušati nihče,ki ima vsaj malo soli v glavi.
#23
UN TV prenos
0
Apr 13, 2016
dr. Danilo Türk - Wednesday, 13 April 2016 ...... All indicated times are New York time (GMT-4) ________________________________________________________________________________________ 09:00 am UN Secretary-General Selection process – Informal Dialogue with Dr. Danilo Türk (Slovenia).http://webtv.un.org/live/
#22
Rakk
4
Apr 13, 2016
"Res, to ni bil kongres, ampak v najboljšem primeru fuzbal tekma, v najslabšem pa umobolnica"

Predvsem umobolnica ...... glede na prisotne paciente.
#21
resnicoljubnež
3
Apr 13, 2016
Kdor se druži z ultralevičarsko sodrgo, mora računati s smradom, nekulturo in nasiljem. On bi bil pa nek kabinetni levičar in samo filozofiral. Broz, Kardelj in ostali so bili morilska banda in so tudi sami preživeli marsikaj. Marsikateri jugoslovanski komunist pa ni preživel Moskve in Stalina, zlasti tisti zmernejši in manj komolčarski ne.
#20
MUJO
4
Apr 13, 2016
Jaz pa sem sinoči slišal za šankom,da so ga kar dobro v rit nasuval !!!
#19
demokratični socializem je pozorišna predstava
1
Apr 13, 2016
Saj poznate: "... njih bomo povezali nase z gledališkimi predstavami in ostalo propagando ..." (tako pravi tov. Mo$es Mo$ha Pijade, desna roka tov. Jo$hue вroza тiтa).

Tik pred formalnopravnim (de iure) propadom мurgłsko$rbske Jugoslavije, dejansko (de facto) je jugoкomuni$tična udвovska totalitarna mreža, ki je razprta čez Slovenijo, skoraj nedotaknjena in z vso potrebno podporo к ο m i n t e r n e ropa/uničuje Slovenijo ter jo s polno paro bałkanexpressa vodi k ponovni aneksiji k $ovjetski $o¢ialistični republiki pozitivni$rbiji (Nova Jugoslavija - Zahodni Balkan), torej tik pred formalnim propadom jugo-ko-mu-nis-tične diktature in berlinskega zidu, je KÞ JUGOSLAVIJE v Sloveniji pripravljala preimenovati svoj zločinski koмunizem v "demokratični $o¢ializem".

Za potrebe predstav łutkovnega gledališča мurgl$kega, kot rečeno in kot je prastar koмinterni$tični modu$ operandi.

Vendar pa je K.o.м.i.n.t.e.r.n.i tačas uspelo po Evropi in svetu spromovirati "łiberalizem", "łibertarizeem", "łibertinizeeem" in kar je še кre-ten-izmov za pranje možgančkov. Tako se je tudi KÞ JUGO$LAVIJE uskladila s кomjnternov$kim "mainstream-izmom" (łiberalizmom) in svoj podmladek, to je $KOJ ($avez кomuni$ti-čke omladine v Jugoslaviji, ki se je medtem preimenoval v SSOJ - $avez $o¢ialističke omladine Jugoslavije) oziroma njegov tukajšnji oddelek ZSMS (Zveza $o¢ialistične mladine $rbije v Sloveniji) preimenovala v ŁD$ (Łiberalno-demokrat$ka stranka, zatem pa v ŁD$ - Łiberalna demokra¢ija $rbije v Sloveniji).

Po 12 letnem ropanju pod okriljema ŁD$-a (vsa ta leta je bil $ekretar ŁD$-a ($KoJ-a) tov. zare$ faliranec GGolubić - diplomo mu kupijo po končanem $ekretiranju, ker ga je ¢K KÞj želel postaviti za prvega ministra po $D-вarbie-poharki (kot veste, so zare$ ultra łažnivega in lopovskega golobčka zavrnili kar tovariši sami, ker so mu še pred uro zrasla krilca nje)) in po trenutni tedanji nepozornosti pri štetju, ki je leta 2004 povzročilo padec мurgl$rbske јugokoмuni$tične vladavine v Sloveniji, je ¢K strnil redove ter po "velikem Þoku" in par preimenovanjih svojo formalnopravno centralo preimenoval v $D ($o¢ialne demokrate + De$U$), ŁD$ postavil na stran, njegovo članstvo pa razpršil po "novoobraznih" Zare$, Pozitivna$rbija, ZaAB, $tranka мurgl ¢entra ter na omizju Foruмa 21* v hotelu U.n.i.o.n (leta 2013) predstavil "nov" k o м i n t e r n i $ t i č n i trik za pranje мožgančkov ("pozorišne predstave za zavaravanje protivnika"), torej tedaj že več kot četrt stoletja staro, zamrznjeno in v мurgl-wave pogreto floskulo oziroma "iniciativo" — "demoкratični $o¢ializem".

_______

* predsednik Foruмa 21 je seveda tudi predsednik pred$edstva ¢K Kþ JUGOSLAVIJE v Sloveniji tov. мiłan кućan.

»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

http://tinyurl.com/hpnxv2j
#18
partijec
2
Apr 13, 2016
Od kje pa mladičem denar za kongres? A iz članarine?
#17
gorenc
3
Apr 13, 2016
Tipicno za levico. Primitivno, necivilizirano in nasilno. Drugega nikoli niso znali in tudi nikoli ne bodo. Ce bi imeli postene medije bi narod ze davno spregledal in jih pognal na smetisce zgodovine. Ker pa mediji njihove barabije prekrivajo smo pa tam kjer smo
#16
državljan
3
Apr 13, 2016
Nikomur ne prevoščim,da ga prebijejo,ampak par vzgojnih bi mu pa vseeno lahko kdo prisolil,mu navil ušesa in ga poslal domov,da se napije še kar nekaj materinega mleka.Pa ni le on potreben tega,pridruži mu se lahko kar še nekaj njegovih mentorjev,od uvožene sponzoruše,do tistih,ki preskačejo levo desno in naj gredo uganjat in zganjat ta cirkus kam drugam in na drugi račun...
#15
BimboSan
4
Apr 13, 2016
Res škoda, da ga ni kdo kresnil po trobilu.

#14
Starakura
1
Apr 13, 2016
No, zdaj pa čakam prostitutko, da zaukaže narediti enourno udarno oddajo o tem kongresnem velerausu parlamentarne stranke, kot jo je ukazala narediti iz enega samega Ljudmilina stavka.
#13
goliotok
3
Apr 13, 2016
Točno, UMOBOLNICA je vaš domet. Spet so našli SDS in JJ. Kako perfidno, kako kučanovsko, kako golobičistično! Ubogi mlečnozobci, ne pozabite Slovenci na čelu z JJ smo osvobodili Slovenijo. Ni je osvobodil Kučan!!
#12
KordisCvicekBarve
2
Apr 13, 2016
No ja, Janševci rdeče barve??? A so se kdaj Janševci med sabo tepli in kričali in izžvižgali? Nikoli, čeprav si nekateri to ZELO želite.
#11
trdnjava
3
Apr 13, 2016
Banda 571 pa o levakarskih mesečnikih samo pozitivno?! Če se bi kaj takega dogajalo v Lepeni, bi nabijali vsaka poročila, štirinajst dni zapored.

Nedeenošenčki so se pokazali v svoji "doraslosti"? So za v otroški vrtec.
#10
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2016-04-13 06:30:00 (Apr 13, 2016)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Čelanova hobotnica, 2. del. Ptuj se trese, boji in sprašuje: koliko nas bo stal Štefan Čelan, če bo spet župan?!
Zadnji tango v Parizu: Zoran Janković in Tjaša Ficko. Ekskluzivne fotografije: videti sta kot dva golobčka.
Na koncu je Bandelli celo jokal, a se hkrati spet lagal. Še zloglasna Katarina Kresal je padla z več dostojanstva!
Baj, baj, Bandelli! Se bo Bratuškova maščevala Šarcu tako, da ministrica postane njena frendica Maša Kociper?!
Nova razkritja: Arsenovič zaposlene plačeval z gotovino. Ob koncih tedna, na roke, s kešem, mimo Fursa.
Bandelli. Betonelli, Pijandelli, Praselli, Banditelli. Gomorra. Bratuškova se ga menda boji, Šarcu in ostalim pa - ustreza!?
Upokojenko Julko, podpisano pod ukaz Zveze borcev - Volite Jankovića, župan Zoki dodatno plačuje 10 tisoč evrov letno!
10 dni pred volitvami je Zveza borcev izdala pisni ukaz: Volite Zorana Jankovića!
Vrhovni sodnik Miodrag Đorđević odgovarja: Kdo se tu spreneveda?
To je pravi Janković iz Pivke. Vse v rdečih številkah, on pa bogati kot Trump. Odkar je župan - že 20 let!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(89)
desus
(43)
LDS
(34)
sds
(32)
večer
(25)
Vlada
(22)
levica
(21)
Zares
(21)
pop tv
(18)
sdh
(17)
2 tir
(12)
delo
(10)
AKOS
(9)
nlb
(9)
DZS
(9)
btc
(8)
DUTB
(7)
sova
(6)
kpk
(5)
SNS
(5)
Hit
(4)
Lek
(4)
Tv3
(3)
krka
(3)
dars
(3)
furs
(3)
udba
(3)
OVS
(2)
IDS
(2)
NATO
(2)
LMŠ
(2)
trs
(2)
arso
(2)
hse
(2)
24ur
(2)
2tir
(2)
Erar
(2)
Tam
(2)
nsi
(2)
ACH
(2)
Ptuj
(2)
SIJ
(2)
AMZS
(2)
nba
(2)
NKBM
(1)
SCT
(1)
FIBA
(1)
laž
(1)
ww3
(1)
Jož
(1)
VTB
(1)
Sato
(1)
Iran
(1)
IMI
(1)
OKS
(1)
HSBC
(1)
sviz
(1)
FIS
(1)
ALDE
(1)
eu
(1)
ATVP
(1)
Hvar
(1)
ZaAB
(1)
Sava
(1)
Nyon
(1)
vomo
(1)
Eles
(1)
sls
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
a1
(1)
npu
(1)
FDV
(1)
Irak
(1)
Atim
(1)
ZZB
(1)
JJ
(1)
SID
(1)
soz
(1)
grki
(1)
JLA
(1)
nuk
(1)
DRI
(1)
IŠČI PO ARHIVU
November 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Oglasi

sex shop poredni-zajcek.si je spletna erotična trgovina, kjer lahko najdete različne erotične pripomočke in igre namenjenih igri v dvoje.

Kategorija: Storitve

Cena: 30 €

prodajem stan u centru trsta, udaljen oko 1,5 km od mora. na trećem spratu, bez lifta, renoviran (nove instalacije struje, vode, gasa, odvoda i grejanje) 78 m2 plus terasa, dnevna soba sa kuhinjom, 3 mae spavaće obe i kupatilo plus odvojen wc. stan je u vlasništvu, trenutno se izdaje za 600 evra mesečno- cena 115.000 evra. +393483732978 (viber, whatsapp) +381612582885 (viber, whatsapp) drazeta.mirjana@gmail.com

Kategorija: Italija

Cena: 115000 €

prav gotovo se vsi kadilci zavedate, da kajenje, škoduje vašemu zdravju? gotovo ste že tudi večkrat poskušali opustiti to škodljivo navado vendar brez uspeha? vam terapija po metodi kvantne medicine na sistemu scio lahko pomaga pri opustitvi kajenja? pravzaprav je že 30-minutna terapija učinkovita in to ne glede na število cigaret, ki jih dnevno pokadite! kako poteka terapija? vsaj dve uri pred terapijo ne smete kaditi, saj mora sistem izmeriti frekvenco organizma brez prisotnosti nikotina. med terapijo pokadite cigareto in ogorek odložite na napravo. sistem ponovno izmeri frekvenco in jo primerja z vrednostmi pred terapijo. z uporabo zahtevnih matematičnih algoritmov sistem izračuna povprečno krivuljo in jo posreduje organizmu prek posebnih elektrod. organizem dobi občutek, kot da bi pokadili sto cigaret, kar v kali zatre željo po ponovnem kajenju. program pomaga absorbirati nikotin iz pljuč, zmanjšuje stres in čisti žrelo. na terapijo prinesite eno cigareto in škatlico, ki jih najpogosteje kadite. terapija je popolnoma neboleča in brez tveganja za pojav neželenih stranskh učinkov. p.s.: ali ste vedeli, da vsebuje cigaretni dim preko 4.000 kemičnih spojin, vključujoč preko 50 znanih kancerogenih in metaboličnih strupov? razlog več da opustite škodljivo navado.

Kategorija: Storitve

Cena: 20 €

konopljina smola cbd je naravni izvleček cvetov industrijske konoplje z 20 % deležem kanabidiola (cbd) in je proizvedena s sodobno metodo ekstrakcije s superkritičnim ogljikovim dioksidom, ki ohrani širok spekter kanabinoidov, terpenov, flavonoidov in drugih blagodejnih učinkovin konoplje. to je ekološko vzgojena industrijska konoplja slovenskih pridelovalcev. ker je v njej širok spekter biološko aktivnih molekul, se učinki medsebojno dopolnjujejo in pomagajo pri obnavljanju uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema. kanabidiol ali cbd je najbolj zastopani kanabinoid v rastlini industrijske konoplje, mogoče pa ga je najti v vršičkih vseh sort konoplje. cvetovi konoplje so ročno pobrani in naravno posušeni. v primerjavi s thc je cbd popolnoma nepsihotropna komponenta, ki učinkuje predvsem na periferno živčevje in imunski sistem,  namesto na centralno živčevje, in ne povzroča omame. znanstvene študije kažejo na potencialno terapevtsko rabo kanabidiola (cbd) pri epilepsiji, multipli sklerozi, alzheimerjevi bolezni, shizofreniji, depresiji, tesnobi, psihični nestabilnosi, rakavih obolenjih, diabetesu, vnetnih obolenjih, čezmerni teži, ščitenju živčevja, bruhanju, hepatitsu, poškodbi jeter in možganov, sepsi, alergijah in astmi. na splošno lahko rečemo, da cbd pomaga pri obnovi uravnoteženega delovanja endokanabinoidnega sistema, fiziološkega sistema, ki ima velik vpliv na delovanje možganov in je vključen v vzpostavljanju in ohranjanju zdravja ljudi.

Kategorija: Lekarna

Cena: 74 €

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 30 ml

Kategorija: Lekarna

Cena: 15 €

<span rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "open="" sans",="" arial,="" sans-serif;="" font-size:="" 15px;"="">neto količina: 500 m

Kategorija: Lekarna

Cena: 20 €

vsak podjetnik si želi povečati prodajo. enostavna rešitev za ravno to je spletno oglaševanje. pri podjetju degriz d.o.o. nudimo kvalitetne storitve oglaševanja, od adwords - google oglaševanja, facebooka poslužujemo se pa tudi novih, kreativnih načinov oglaševanja.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

poskrbite za to, da bo vaša spletna stran delovala nemoteno s pomočjo podjetja, ki vam nudi vzdrževanje spletnih strani po ugodnih cenah!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

izdelava spletnih strani je dandanes zahtevno delo. podjetje degriz ima s tem dolgoletne izkušnje in ustreže vašim željam.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kvalitetna in ugodna izdelava spletne trgovine pri podjetju degriz. z izdelavo spletnih trgovin se ukvarjajo že več let. preverite celotno ponudbo na strani degriz.net!

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

nudim kvalitetno in strokovno poučevanje violine v ljubljani za različne nivoje znanja ter starosti!. način dela se prilagodi glede na vaše želje ter (morebitno) predznanje. prav tako lahko po želji pomagam tudi pri učenju teorije glasbe. pogoj je lasten inštrument, notni material priskrbim jaz. sem akademsko izobražena violinistka z več leti izkušenj v poučevanju. učne ure potekajo v šiški. za več informacij me konaktirajte na naveden e-mail.   <p rgb(102,="" 102,="" 102);="" font-family:="" "lucida="" sans="" unicode";="" font-size:="" 13px;="" text-align:="" justify;"=""> instrukcijevioline@yahoo.com

Kategorija: Inštrukcije - Umetnost

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj