Ekskluzivno. To je skrivnostna farmacevtka, ki lahko uniči Zorana Jankovića.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-12-24 ob 06:49:00
Skrivnostna ljubljanska farmacevtka, od katere naj bi po trditvah policije oziroma Nacionalnega preiskovalnega urada ljubljanski župan Zoran Janković zahteval (in tudi dobil!) spolne usluge za stalno delovno mesto v javnem podjetju Lekarna Ljubljana, je temnolasa Katarina Ravnikar. Dela v Lekarni Šiška, dostop do nje pa je vodstvo Lekarne Ljubljana, ki jo vodi nekdanji Jankovićev tesni sodelavec iz uprave Mercatorja Marjan Sedej, po izbruhu afere tako rekoč blokiralo, no, pravzaprav so jo skrili.
Ko smo jo včeraj dopoldne poskušali dobiti na telefon, nas je kadrovska služba Lekarne Ljubljana prepričevala, da gre za "varstvo osebnih podatkov", pri čemer se v kadrovski službi javnega podjetja Lekarna Ljubljana nihče ni hotel predstaviti po telefonu. Ko smo končno le dobili lekarno v Šiški, pa nam je vodja lekarne Robert Vičič dejal, da je Ravnikarjeva "do nadaljnjega odsotna", saj naj bi bila na dopustu. Tudi Vičič se je komajda predstavil, morali smo ga dvakrat prositi, bil je v hudi zadregi, saj naj bi bila Katarina Ravnikar po nekaterih informacijah do včerajšnjih novinarskih telefonskih klicev še v službi, potem pa umaknjena.
Na vsa pisna vprašanja, povezana z njihovo farmacevtko Katarino Ravnikar, v Lekarni Ljubljana odgovarjajo, da "postopki v tej zadevi še tečejo", zato na nobeno vprašanje ne morejo odgovoriti niti ga komentirati.

PRED KRIMNALISTI POTRDILA, DA JE BILA Z JANKOVIĆEM

Katarina Ravnikar, ki naj bi diplomirala leta 2008, na spletni strani Lekarne Ljubljana pa je mogoče zaslediti njen članek o hemoroidih, naj bi bila v Lekarni Ljubljana sprva zaposlena za določen čas, kasneje pa naj bi dobila pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, ki naj bi jo potrebovala za nakup stanovanja. Po navedbah naših virov naj bi na zaslišanju pred kriminalisti NPU potrdila ugotovitve iz tajnih policijskih prisluhov in povedala, da je "bila z Jankovićem".
Policijske obtožbe zoper Zorana Jankovića, da naj bi za službo v javnem podjetju zahteval (izsiljeval) spolne usluge, so izjemno hude in Jankoviću po kazenskem zakonu grozi celo do osem let zapora. Predkazenski postopek zoper župana Jankovića v tej zadevi sicer vodi znana državna tožilka iz specializiranega državnega tožilstva Blanka Žgajnar.

PRI CLINTONU IN BERLUSCONIJU GLASNI, ZDAJ PA NIČ ...

Prvič v zgodovini samostojne Slovenije se je tudi zgodilo, da je vrhunski slovenski politik javno in celo uradno osumljen takšnih hudih kaznivih dejanj. Zoran Janković sicer vse - pričakovano - zanika, je pa skrajno nenavadno, da se nihče od mainstream medijev ali pa - predvsem samooklicanih - raziskovalnih novinark tipa Anuška Delić niso niti potrudili priti do Katarine Ravnikar in pridobiti njene verzije policijskih obtožb zoper Jankovića. Takšne obtožbe ali afera bi skoraj povsod v tujini, zlasti pa v zahodnih demokracijah in tudi na Balkanu, postale prva medijska tema, pri nas pa celo tisti mediji, ki so pred leti skoraj orgazmično poročali o aferi Monice Lewinsky in Billa Clintona ali pa o seksualnih eksapadah in posledično kazenskih procesih bivšega italijanskega predsednika vlade Silvia Berlusconija, okoli Jankovića preprosto ne delajo nič in molčijo. Čeprav gre za temo, ki je v prvovrstnem javnem interesu.
To je čudno tudi zato, ker je Zoran Janković eden od tistih slovenskih politikov, ki je svojo soprogo Mijo Janković in celotno družino, od svoje mame Ivanke do vnuka in vnukinje, večkrat neposredno izkoriščal v politične namene (se predstavljal kot izrazito družinski človek) in z njimi paradiral na političnih shodih.
Njegova žena Mija Janković je hodila celo na kongrese Pozitivne Slovenije in tam glasovala za moža Zorana.
To je ta neverjetna patologija slovenske medijsko-politične scene.

				Janković je znan tudi kot eden tistih slovenskih politikov, ki je svojo soprogo Mijo Janković in celotno družino, od svoje mame do vnukov, večkrat neposredno izkoriščal v politčne namene, se predstavljal kot izrazito družinski človek ter z njimi paradiral na političnih shodih. 			Janković je znan tudi kot eden tistih slovenskih politikov, ki je svojo soprogo Mijo Janković in celotno družino, od svoje mame do vnukov, večkrat neposredno izkoriščal v politčne namene, se predstavljal kot izrazito družinski človek ter z njimi paradiral na političnih shodih.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Dajana Babič
0
Sep 20, 2018
Anton EU... da nisi ti Požar osebno? Resnica da je bolj ogabna od komentarjev?

Kako ogaben je Bojan Požar?

A se gremo, kdo je bolj ogaben ali kaj?

A ti povem nekaj? Pentagon je naznanil da se z oktobrom začne zapirati vse, ki imajo povezavo s kabalo!

Nihče se ne more skriti! Nimaš se kam skriti! Če je Janković naredil kaj narobe, bo prišlo na dan, oz. je že prišlo. Pa ne zaradi tega članka in še bolj komentarjev, ki hočejo nekoga linčati.

Kaj pomeni ta ostudni članek na PW-ju?

A se gremo, kako nam je lahko še slabše, ali kako nam je lahko boljše?

Meni bi prepovedal komentarje, ti pokveka anonimna? Izvoli!

Resnice ne moreš prepovedati! Eni ne bomo nikoli prodali duše hudiču!
#62
Aton EU
1
Sep 20, 2018
Dajana, resnica je bolj ogabna od komentarjev. In res bi lahko prepovedali tebi podobne - da ne bomo postali dežala molka.
#61
Zim Zelen
0
Sep 19, 2018
*Dajana - zdaj veš?
Eden je od mrtvih obudil star zapis (L.2015) ;-)
#60
Dajana Babič
0
Sep 19, 2018
Oh... razumem... gre za linč s strani Požarja... najde se en članek, kjer so grdo komentirali proti njemu, nihče registriran... sami anonimci...

groza!!!!
#59
Dajana Babič
0
Sep 19, 2018
Od kje so nekateri komentarji napisani leta 2015?
#58
Dajana Babič
0
Sep 19, 2018
Pozivam Branja Gabra da tukaj zapre komentarje, ker tole je pa poden.
#57
Medijski Opazovalec
0
Sep 18, 2018
http://pozareport.si/post/393860/jankovic-je-nesrecni-farmacevtki-zrihtal-tudi-odvetnika-ogabno

Janković je nesrečni farmacevtki zrihtal tudi odvetnika?! Ogabno.

Janković farmacevtki v zameno za spolne usluge očitno ni uredil samo službe, ampak tudi odvetnika? Ogabno. (vir: Twitte
#56
goliotok
0
Dec 28, 2015
Lahko rečemo samo tole: bravo Janković, dokler bodo Ljubljančani idioti, si na varnem!
#55
raja
0
Dec 24, 2015
se spomni te ženske še iz Štepanjskega naselja kjer je živela in že tam je veljala za radodajko
#54
@pa
0
Dec 24, 2015
pa ali nekdaj DANTE

spet si skrenuo sa tvoga puta, druže Dante ukvarjaj se s temo kako je veliki gangster sexualno zlorabu mladenko
#53
Komentar izbrisal Bojan Požar
swinger aurelio
0
Dec 24, 2015
torej bosta naslednja danilo in vasilka...???

kar je tudi prav...

banda komunistična udbovska...
#51
opančar zoki
0
Dec 24, 2015
a pogoltne ?
#50
Del Boy
0
Dec 24, 2015
Hudo potrebna (službe) češplja.
#49
Janez Pizdek
1
Dec 24, 2015
marija pomagaj smo danes zmolili za gangsterja kot za Katarino, res to diši po prostituciji kot je nekdo že navedu med komentatorji, ampak zakaj se ne začne kazenski postopek še zoper direktorja lekarne, isti je kot gangster
#48
Jana
0
Dec 24, 2015
Letnik 1983. Mlajša od sinov. Perverzneš stari, pokvarjeni.
#47
Vlevorucija
0
Dec 24, 2015
Kje so sedaj prosvetljenke in zaščitnice žena in železnih časov (menda so zato svetlane, pa še enkrat svetlane, pa jasne in vlaste, oh kakšna neža bo dala tako hiter komentar, da ji bo spodnja čeljust nazaj skočila..., sicer bi pa na kurah lahko izpadli portal leta, če bi objavili seznam tistih, ki so ga že zavrnile...
#46
cox
0
Dec 24, 2015
Seveda se srbskemu ciganu ne bo nič zgodilo. Živimo v mafijski skupnosti. Tistemu, ki je pod okriljem Murgel, se ne more zgoditi nič. Krivosodje nadzorujejo prav tisti, ki izsiljujejo, posiljujejo, ubijajo. Nekaznovano, seveda... Mogoče ni prav, da se farmacevtko javno izpostavlja, zasluži pa si poklon. Ni jih dosti, ki bi rekle ne, nedotakljivemu gangsterju. Zdi se mi, da bi Katarina lahko bila celo edina...Čale je pač menil, da je boljši od njegovih mutavih sinov. Pa, žal, ni. Lahko dobi le, če plača. Nastavijo mu le prostitutke.
#45
komunistka
0
Dec 24, 2015
ostaja upanje da bo KATARINA RAVNIKAR POSTALA SLOVENKA LETA
#44
Frac
0
Dec 24, 2015
tole je za Persen ali beli recept,..piši kuči propalo
#43
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-12-24 06:49:00 (Dec 24, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Trendi naše politike: prihajajo tipi, ki kandidirajo zato, ker vidijo super priložnost za razširitev svojih mafijskih poslov!
Dva, ki prihajata: Igor Masten za guvernerja, Dušan Zorko pa na 2. tir
Lahko delo za kriminaliste! Prikrivane odločbe pri Koprivnikarjevih razkrivajo: BTC dobil frekvence brez projektov.
Nismo vsi Karba! Saj nismo vsi provladni novinarji in nismo vsi na listi SD.
Tri težave za Arsenoviča, ki mu je vzornik Janković: je na listi SMC, je močno zadolžen in posluje z mestno občino!
Kakšne so možnosti Bojana Požarja po ovadbi vrhovnega sodnika in državne sekretarke, ker je poročal o nasilju njunega sina?!
Afera Koprivnikar-BTC se seli od Cerarja do Šarca! Na Akosu pa: 1.500 evrov potnih stroškov na dan - direktorica pač potuje!
Dali so mu Golobičevo sestrično, močno in posesivno žensko. Nje se je edini znebil Počivalšek, Mramor pa je samo ni hotel.
Ključni datumi in dokumenti afere Koprivnikar-BTC: načrte za režirani razpis nehote uničil marčevski odstop Mira Cerarja!
Stranka rabata ali veliki pohod agrarnega komunista Židana in tovarišev - ob rob 11. kongresu Socialnih demokratov
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(81)
desus
(43)
LDS
(33)
sds
(32)
večer
(25)
levica
(21)
Zares
(20)
Vlada
(20)
sdh
(17)
pop tv
(17)
2 tir
(12)
delo
(10)
nlb
(9)
DZS
(9)
AKOS
(8)
btc
(7)
sova
(6)
DUTB
(6)
SNS
(5)
kpk
(5)
Lek
(4)
Hit
(4)
krka
(3)
Tv3
(3)
dars
(3)
Tam
(3)
udba
(3)
OVS
(2)
hse
(2)
IDS
(2)
trs
(2)
2tir
(2)
AMZS
(2)
nba
(2)
SIJ
(2)
furs
(2)
NATO
(2)
nsi
(2)
Erar
(2)
LMŠ
(2)
arso
(2)
ACH
(2)
vomo
(1)
Eles
(1)
Ikea
(1)
JLA
(1)
nuk
(1)
24ur
(1)
Sava
(1)
Nyon
(1)
Irak
(1)
FIBA
(1)
IMI
(1)
grki
(1)
sls
(1)
ddv
(1)
zdus
(1)
JJ
(1)
HSBC
(1)
VTB
(1)
soz
(1)
eu
(1)
Iran
(1)
Hvar
(1)
laž
(1)
ww3
(1)
DRI
(1)
OKS
(1)
Jož
(1)
SID
(1)
FDV
(1)
FIS
(1)
a1
(1)
sviz
(1)
SCT
(1)
ZZB
(1)
ZaAB
(1)
ATVP
(1)
NKBM
(1)
Spar
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2018
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

stava bet365 je ena izmed vodilnih spletnih stavnic na svetu, zahvaljujoč izjemno bogati ponudbi stav in izrednim številom iger za vsako tekmo. stave bet365 je po mnenju večine igralcev najboljša stava na svetu in to je tudi naša najljubša spletna stavnica, zahvaljujoč fantastičnemu stavnemu vmesniku in odličnim koeficientom.   poleg bogatih ponudb vsem svetovnim nogometnim ligam in različnim drugim znanim in neznanim športom se lahko pohvali z velikim številom razpletov za ogromno število iger, prenosi za svoje uporabnike in fantastične stave v živo.

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: 111 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com

Kategorija: Vrtni program

Cena: 30 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com

Kategorija: Nepremičnine

Cena: 90 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com    

Kategorija: Stroji in orodja

Cena: 30 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com    

Kategorija: Turizem

Cena: 90 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com    

Kategorija: Gradbeni stroji

Cena: 90 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com  

Kategorija: Storitve

Cena: 90 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com  

Kategorija: Storitve

Cena: 90 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com

Kategorija: Vrtni program

Cena: 90 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com  

Kategorija: Čistilni stroji

Cena: 30 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com  

Kategorija: Motorni stroji in orodja

Cena: 30 €

izposoja šotora 5x8 in 3x6 , agregata , visokotlačnega čistilca , električne škarje za živo mejo , kotnega brusilnika , udarnega vrtalnega stroja , vbodne žage. info na telefon   drustvo.paviljon@gmail.com https://drustvo-paviljon.jimdo.com

Kategorija: Vrtni program

Cena: 30 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj