Proti komu se borimo? Islamu? Zakaj se ne bi raje bali katolizacije?

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-11-14 ob 06:31:00
S svojim obnašanjem je država oskrunila ta tekst. Že dolgo časa si ta država več ne zasluži takšne himne, ker je to eno samo sprenevedanje in laž. Proti komu se borimo? Proti islamizaciji? Bi se morda bolj bali katolizacije? ...
Pesnica in pisateljica Svetlana Makarovič je prepričana, da slovenska politika s svojim obnašanjem - ob begunski krizi, ko na južni meji s Hrvaško postavljamo žičnato ograjo - skruni tekst slovenske himne, zato predlaga novo himno, to je različico otroške pesmi Kuža pazi, kjer je Slovenija v vlogi psa, ki uboga gospodarja, Bruselj in nemško kanclerko Angelo Merkel.
Glasi pa se takole: "Kuža pazi/schengen straži/vstane, leže, tačko da/če bo priden/ga mogoče Tante Merkel potreplja.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
naj so sprejmejo v SAZU
0
Nov 19, 2015
tam so itak sami rdečkarji, lojalni Kuurčanu
#51
Čkalja
0
Nov 19, 2015
A ne bi nekdo dotični priletni gospodični povedal, da si bo počasi morala nadeti ruto na glavo. Lahko je to tudi cota, ki jo suši na balkonu že dve leti. V koranu nikjer ne piše, da ruta ne sme imeti rdeče zvezde.
#50
IGOG
0
Nov 16, 2015
Boljše tante Merkl kot Slobo sa juga a ne srbkinjo?
#49
in memoriam
0
Nov 15, 2015
Naj čarovnica njim pogleda v obraz:

http://nova24tv.si/aktualno/zrtve-teroristicnega-napada-dobivajo-obraze-njihove-zgodbe-parajo-srce/
#48
in memoriam
0
Nov 15, 2015
Naj čarovnica njim pogleda v obraz:

http://nova24tv.si/aktualno/nekdanji-obvescevalec-napovedal-evropski-11-9-kaj-sedaj-sledi-po-njegovih-napovedih/
#47
rdeča čarovnica
0
Nov 15, 2015
napada v korist kurčancev
#46
lebac
0
Nov 15, 2015
butelj,

julija je primicova...

tej babi treba samo hrastova veja po šimbasu na prešernovi 35 vsako uro 7 x na teden...
#45
spomenka
0
Nov 15, 2015
- gospe so hemeroidi prekrili ščegetavček

- peće, boli, ...

. zdravljenje : k rimičevi juliji trnovska cerkev 3x na dan in spoved vsako uro...

govorijo da pomaga, čisto pozdraviti se pa ne da, so mi rekli...
#44
obrezani bosanac
0
Nov 15, 2015
murgelski novinarčki so tisti ki to babo dajejo v eter....

kmalu bojo šli vsi v eter - še boljše v ciklonB

ignorirati vse, še posebno to poosebleno pravoslavnomusli žlehtnobo
#43
Okupacija
0
Nov 15, 2015
Okupiranim ne pravimo ovce, četudi smo jezni, dragi jezni, ampak okupirani, zdesetkani, poklani, tepihovani, sfukovani.

K o m u n i s t i č n a internacionala je slovenski prostor dobro očistila vsega in vseh, ki so bili zmožni organizacije. Najprej sta italijanski komunist Mussolini in nemški komunist Hitler po SRBSKIH komunističnih ovadbah deportirala, kar sta pač utegnila deportirati.

Nato pa je Stalin dal Walterju Josifu Brozu vojsko (svojo in pa srbskočrnogorske izločke - lumpenproletere, torej zločince) in žegen, da v imenu komunjarske revolucije "očisti" ta prostor slovenskih rodoljubov in domoljubov, da "Izbriše slovenski narod iz zgodovinske pozornice".

T i t o v a k o m u n i s t i č k a banda, torej srbskočrnogorski k o m u n i s t i č n i klavci so udarnićki (udarniško) klali gole in bose slovenske otroke ... s čimer se je širokoustil pedofil in klavec Walter Josif Broz:

"More smo krvi prolili ... i nećemo nikome dozvoliti da nam dira to ili da nam ruje iznutra da se ruši to ..."

V hudih časih totalitarizma so številni govorili o pokolih slovenskih otrok, seveda pa je številne zato tudi "uzela magla".

Tudi v pesmih, če ni šlo drugače:

"... dolina zelena, s krvjo prepojena ..."

.

70 let totalitarizma, totalitarizma K o m i n t e r n e, po klanju, ki mu ni para v Evropi, je totalitarizem totalno omrežil slovenski prostor in v vse pore okupirane in totalno kontrolirane družbe uturil muergaljskosrbske pse čuvaje (serbuse - dejanske ovce, če vam ta pojem že tako pri srcu) tekovina revolucije, ki bi za burek in svoje dupe še rođenog oca prodali.

Vsaka muergaljskosrbska ovca (raje slišijo na ime psičuvaji - watchdogi revolucije, kot si sami pravijo) ve, kdo jo je nastavil in čigava "naređenja" mora izvršavati. Vsaka.

Kaj pa ljudje, posamezniki? Kaj naj naredi en pošten posameznik, en človek?

Posameznik je proti udbovskem aparatu takorekoč nemočen, ne glede na to, da so na vseh mestih aparata nastavljene muergaljskosrbske lutke, ki so vse po vrsti glupe ko kuratz, a vseeno ravno toliko sposobne, da tam, kamor so postavljene, pač stojijo in če že morajo po uradni dolžnosti odgovoriti na kako vprašanje muergaljskih družbenopolitičnih delavcev, pač povedo, da je kriv "J", ki ga je zato treba "tepihovati" in "sfukovati".

Zaradi tega posameznik seveda ni neka ovca, dragi jezni, je le nebogljen in neinformiran posameznik.

Za nastop proti organiziranem kriminalu Komunistične internacionale se morajo ljudje organizirati, kar pa seveda ni lahko in ne gre čez noč, saj takorekoč vse komunikacijske kanale zaseda Kominterna oziroma KP Jugoslavije.

Še na tistih mestih, kjer bi osveščeni ljudje lahko informirali neinformirane in neosveščene, se ti tako imenovani jezni posamezniki raje posvečajo blatenju okupiranih ljudi in poklanih otrok, namesto da bi govorili o zločinih muergaljskih yugokomunističnih zločincev proti človeštvu, o zločinih kreatur, ki se še same označujejo kot "smrtni neprijatelji ljudi".

https://freeslovenia.wordpress.com/2015/10/27/oblast-v-sloveniji/
#42
noe
0
Nov 15, 2015
1900 eur penzije in dva pudlja, ki jo po Rugljevo zadovoljujeta namesto urejenega desca. Pudlje lahko kupiš, desca pač ne.
#41
polo06
0
Nov 15, 2015
Ta je pa ta prava. Ne v Janši ne v Rodetu ne vidi nobene veličine. Nasprotno. Prava resnicoljubka za najmanj 85% Slovencev. Za Rovte pač ne.
#40
Čkalja
0
Nov 15, 2015
A ne bi tole makaronovićko in ostale samooklicane intelektulce poslali v svet, na primer na južno mejo čistiti drekce in smeti za begunci, namesto da iz udobnih foteljev v ljubljanskih kafanah delijo lekcije o 'pravičnem svetu'.
#39
svt
0
Nov 15, 2015
Ob milijardi jugonostalgičnih komunajzarskih opranoglavcev in njihovih balkanskih polbratov, morju raznih JNA starešin in njihovih podmladkov, ki so se privlekli in se pasejo po sloveniji zaradi privilegiranih plač in 'zaslužnih' penzionov, se ona boji zaradi 'katolizacije' Slovenije? Kaj pa pravoslavizacija in makaronizacija Slovenije, a za te pa ni bojazni?
#38
torpedo
0
Nov 15, 2015
To je ena od srbijanskih kurb na vpoklic,ki se oglašajo zmerom trakrat,ko je nevarnost,da pride do sprememb in njihova stalna propaganda zoper nas prave Slovence ne prime več.To so stare kurbetine diklić-hribar.vuk-godina,tale makarović,manjka samo še Sežanska jolka milić iz groba
#37
KAPIBARA
0
Nov 14, 2015
Vsaka baba, ki nima otrok, z leti postaja čedalje bolj zlobna..

So jo imelei samo za razonodu , poslije sastanaka..

na srečo so tudi izjeme, v to kategorijo ONA NE spada.. !!
#36
Jezni Slovenec
0
Nov 14, 2015
Če bi bili Slovenci NESTRPNI kot govori, SO PA OVCE ,ne bi bil Janković župan,ali Popović,Bossman itd ali Mišič sekretar,ali Mate minister ali Pličanič,poslanci itd NA TISOČE JIH JE..ači sodniki,direktorji,bankirji večina državnih delavcev in novinarje. Tudi na radijskih postajah se večino posluša Yu glasba,itd .Slovenci bodo kmalu manjšina v Sloveniji. Pokradli in ugrabil so nam domovino s pomočjo politike. Sedaj z temi migranti še pa uničili svobodo in življenja. Ne more nekaj zmešanih politikov narediti takšno odločitev v imenu cele EU, njihovih prebivalcev. Kar se pa tiče Svetlane in njej podobnih, naj gredo pred svoj rojstni prag razlagati oliko.

Po napadih vedno več pozivov: Omejite tok migrantov. Naj se ve, kdo vstopa v Evropo. Teroristični napadi v Parizu spreminjajo odnos do beguncev, ki prihajajo v Evropo. Poljska je zaprla vrata za begunce, podobne poteze lahko pričakujemo tudi od drugih evropskih voditeljev. Eden od teroristov, ki so izvedli petkove napade v Parizu, bi lahko v začetku oktobra iz Turčije v Grčijo prišel kot begunec, policija je poleg trupla enega od samomorilskih napadalcev danes našla sirski potni list.

#35
radovan
0
Nov 14, 2015
Srbske stare sove kot je ta makarovička, godina, hribarca in še med sodniki bi se jih našel en kup, imajo za hobi pljuvati po Slovencih. Večini teh žlehtnih babnic je skupno to, da imajo državno penzijo zaradi potporoe režimu ali dobro državno službo. Zakaj pa ta žleht in utrgana ženska ne gre tja, kjer bi ji bilo lepše kot pri nas. Še danes mi je uganka, kako lahko iz iste osebe pridejo duhovite pesmice in črna žlehtnoba. Očitno je v vsakem plus in minus oziroma pozitivna in negativna stran in pri enih se to zelo vidi in seveda sliši.
#34
vrum
0
Nov 14, 2015
ubogi bebavi novinarćki ki ji sledijo kot paršički debeli mami svinji....

novinarčki so tisti ki poveličujejo zlobo in hudobo tega bebavega duha utelešenega v čefurki...

rugelj bi ji že povedal nekaj resnic...:baba je neprefukama..
#33
Rafaelus
0
Nov 14, 2015
Če bi bili Slovenci NESTRPNI kot govori, bi jo že zdavnaj nagnali tja od koder je PRIŠLA !!!

.

Sicer pa razen da pljuva po Slovencih je njena edina ljubezen, ljubezen do mačk, zakaj si ni našla moškega ali magari ženske če ji tako bolj paše sicer ne vem, VEM pa da so taki ljudje frustrirani, zateženi in sovražni do OKOLICE. Pa nisem psihiater, tako samo opažam stanje znancev in prijateljev ki so SAMCI :)
#32
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-11-14 06:31:00 (Nov 14, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Če bo Alenka Bratušek namesto Topolka postavila Petričevo varovanko ali Golobičevo sestrično, je to prvovrstni škandal!
Je res dovolj, da je zadovoljen kralj aneksov Stojan Petrič, ker je njegov Kolektor dosegel, kar je hotel?
Ni preboja, ni zmage, ni ambicij! Ampak, saj veste, da po mnenju Marjana Šarca ne vemo niti, kaj bo jutri?!
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Ni vseeno, kdo kaj reče!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(75)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
Odmevi
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(9)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)