Naš premier Cerar. Ni nacionalist, je domoljub, patriot, rad ima domovino.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-11-07 ob 06:28:00
Naj vam kar takoj odgovorim. Nisem nacionalist. Sem pa domoljub, patriot.
 Rad imam svojo domovino ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
ojoj Večer
0
Nov 11, 2015
v sobotni prilogi je cmerka fotkau preko dveh strani, a oni to delajo novega kurčana, še pahorja niso tako malikovali, intervju pa za rit obrisat, upam, da bo cmero kandidiral za precednika drugo leto, ko bo pohar moral impičmirat
#36
radovan
0
Nov 11, 2015
Toliko je domoljub in ljubitelj domovine kot vsak Slovenec. Najraje je tu, kjer se je rodil. Vendar ima druge vrednote. Mora imeti krivosodje, da mu pokriva svinjarije, mora vsako leto dvakrat povečati državni dolg, da pokrije potrebe svoje volilne baze - to je javne uprave. Poleg tega grabi s svojimi premoženje, ki je še ostalo in nam nabija davke in viša stroške življenja. Domovina je za ene lahko zlata, za druge pa usrana. Za njega je zlata, žalosto pa je, da jo on dela za kar lep del slovenstva usrano.
#35
torpedo
0
Nov 07, 2015
Cmeravko ni nacinalist niti patriot,on je scrkjlano dete pokojne udbotožilke,ki niti ne ve kašen je realni svet.Iz murgl ga vodijo z daljincem na valovni dolžini bizantinske balkanske politike. Slovenski tepci še malo volite take bedake pa boste sami pristali v getu imenovanem slovenija.
#34
LEVI FAŠIZEM
0
Nov 07, 2015
Skorumpirani javni uslužbenci,ki so zaradi bojazni da jim bo Janez Janša vzel nezaslužene in krivične do ostalih državljanov,previlegije -z državnim udarom vrgli legitimno in legalno izvoljenega predsednika vlade.

http://www.finance.si/8837962/Sindikati-dosegli-svoje%3B-dogovor-o-pla%C4%8Dah-za-prihodnje-leto-sprejet.

#33
runkl
0
Nov 07, 2015
Pa še to @Rafaelus, da neboš širo krive vere... ZDA se delijo na "leve" demokrate in "desne" republikance. Štala v Siriji je krivda levih, v Iraku pa desnih. Desni se tepejo za nafto, levi pa delajo revolucije. Samo, da to veš, morš kar dosti prečitat. Pozdravla te Soros
#32
runkl
0
Nov 07, 2015
E, tudi to mi dol visi, če maš ti neko čenčo z diplomo FDV iz Grasupla... za domoljuba. @Rafaelus...Jaz se zavzemam za mejo na Trojanah, če že nemrem nazaj Austro -Ogrske. Jaz sem Slovenec in bi rad še naprej ostal inu obstal. Briga mene f kaki državni tvorbi. Za koga so umirali naši hrabri fantje na Soški fronti... za DOMOVINO. Švica praviš... Tam živijo Nemci, Lahi pa Francozi in celo Retoromani fkup. Neboš mi ki zdaj reko, da je tvoj frend kelnaro v Lugano in moro znat lapat šfapsko... Zberi se. ,
#31
Rafaelus
0
Nov 07, 2015
runkl 07.11.2015 10:08:07

.

Mene kvote ne zanimajo in tudi ne begunci. Jaz nisem naredil vojne v Siriji, ampak Amerika zaradi nafte, Evropa pa premalo samozavestna da bi to na glas povedala. Sem Staro Velenčan in ne govori mi o priseljencih. Cel kup lokalov v Veleju ko te vprašajo što želiš, pa nisem z njimi krav skupaj pasel da bi se tikali, še manj pa v tujem jeziku.

.

Ko sem po osamosvojitvi šel pri Portorožu v Savudrijo pogledat kako se majo in po Slovensko naročil malo pivo mi reše: Ne razumijem što to želitea v Veleju bom spet naročal po njihovo.

.

Mi je pravil kolega gostinec ki je šel delat v Švico. Dokler ni tekoče obvladal Nemščine ni smel strči gostom. Slovenci pa ste pripravljeni doma naročiti tudi v Kitajščini in se imate za DOMOLJUBE.Daj ne bodi toliko pameten in da Janez Janša je pravi domoljub pa če ti je prav al pač NE !!!
#30
runkl
0
Nov 07, 2015
Kaj me briga, za kaj se bo borila neka lutka, kera je na tem položaju zarat glanckofa. Borit se je treba za lustracijo in novi volilni sistem. Posledic negativne selekcije se na ta način, da se vzdržuje status quo, ne da odpravit. Isto kot v Romuniji, če se kregata Ponta in Basesku
#29
CMERO
0
Nov 07, 2015
Za te ideale se bom vedno boril.

Saj denar raste na bankomat,kaj ne?Mene so javni uslužbenci nastavili,zato je moja dolžnost da čimbolj zvišam DDV ,s katerim najbolj udarim po revežih ,ki že tako komaj shajajo,da lahko moji javni uslužbenci ohranijo visoki standard tudi v bodoče.

Plače v javnem sektorju je potrebno vezati na gospodarski sektor. Če ni rasti v gospodarstvu, si javni sektor ne more privoščiti nikakršnih korekcij. V tem morajo biti vključena vsa napredovanja in podobna sranja, ki dejansko pomenijo samo dvig plač. Podobno bi moralo biti vezano število zapolsenih. Ob drastičnem padcu zaposlenih v gospodarstvu se je v javnem sektorju odražalo tako, da se je zaposlitev povečala. Kar je nesprejemljivo. Drugo nesprejemljivo dejstvo je, da se v času gospodarske krize samo sindikati javnega sektorja lahko pogajajo za plače in ostale pogoje. Tiste peščice zaposlenih, ki še dajejo v to korito, nihče nič ne vpraša. Stanje , v katerem javni sektor pogojuje godpodarskemu sektorju, je možno samo pri nas.

Ta vlada je vlada javnih uslužbencev,

oni so jo nastavili,oni jo sestavljajo.Kdaj bo gospodarstvo prevzelo vlado,kdaj bo delo vrednota,kdaj bo tisti .ki dela imel večjo plačo kot javni uslužbenec?

do kdaj se bodo iz nas norčevali,nas uničevali???

Da bodo javni uslužbenci še naprej previligerana in preplačana kasta bodo zvišali DDV,se bodo prekomerno zadolžili ne glede na višino bresti,bodo gospodarstvu pobrali vse in ga uničili,bodo ostali
#28
Domovina
0
Nov 07, 2015
za katero se zavzema CMERO

ljuba domovina, ti si izgubljena!”

“dva profesorja, domovina izgubljena, trije odvetniki, domovina izdana”

KO NAM VLADAJO SKORUMPIRANI JAVNI USLUŽBENCI, PA ŠE PROFESORJI ZA NAS NI

PRIHODNOSTI.

TO SO LJUDJE, KI GLEDAJO ZELO OZKO, SAMO ZA SVOJ TRENUTNI INTERES. Z

REALNOSTJO IN Z ZDRAVO PAMETJO SO ŽE ZDAVNAJ IZGUBILI STIK. NJIM PRIPADA VSE.

IZMIŠLJUJEJO SI PLAČNA NESORAZMERJA, DODATKE, NADURE, POLLETNE DOPUSTE,

POLLETNE BOLNIŠKE….ZA NJIH SE DRŽAVA ENORMNO ZADOLŽUJE.

VSI BREZ IZJEME SO PREPRIČANI DA DENAR RASTE V BANKOMATIH IN JE SAMO NJIHOV.

ZARADI NJIH SMO DRŽAVLJANI IZROPANI, REVNI IN BOMO UMIRALI V BEDI IN BOLNI.
#27
SINDIKAT SKORUMPERANIH JAVNIH USLUŽBENCEV
0
Nov 07, 2015


Izjava za javnost:

skorumpiranim javnim uslužbencem republike slovenije poleg dva meseca plačanega dopusta in en mesec po želji neplačanega(podaljšanje prazničnih dni) pripada tudi vsaj dva meseca plačane bolniške.

Za te pridobljene pravice ne bo nikakršnih pogajan.

To si naši skorumpirani javni uslužbenci zaslužijo.

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/imate-macka-po-zakonu-lahko-greste-na-bolnisko

#26
RAMZES
0
Nov 07, 2015
IN "TOLPA 571" JE ČISTO UTIHNILA! TO JASNO DOKAZUJE, DA SO MEDIJI LAKAJI LEVOSUČNE POLITIKE! HALO???
#25
bedaka
0
Nov 07, 2015
runkl in savica že smetita
#24
savica
0
Nov 07, 2015
...zmeraj bolj verjamem bučelci...http://buchela.blogspot.si/search?q=zdenka+cerar
#23
savica
0
Nov 07, 2015
...evo!..pa imamo bob leta....svašta pička rodi,bi rekli naši nekdanji južni bratje..
#22
runkl
0
Nov 07, 2015
@cox, to bo tak dolgo, dokler se ne zamenja volilni sistem. Lustracija je majn realna. Ljudje pri nas na volitvah volijo edino za glanckofa in proti njemu. Polovica od poslancof v parlamentu je presenečena, da so izvoljeni. Poslanec postane negdo, keri je dobo 500 glasov... To ni normalno. Gdo si je zmislo taki volilni sistem in zakaj ga še vedno mamo. To te fprašam... cox
#21
hribuc
0
Nov 07, 2015
skratka, kurirček mirko ma vas rad... ovce pohlevne !!!
#20
Karel veliki
0
Nov 07, 2015
O Bog,

reši nas bolezni kužne,

te nesnage južne.
#19
cox
0
Nov 07, 2015
Njegova domovina so Murgle, njegova opozicija pa njegovi sosedi, strici, komunistični zločinci. Domovine, Slovenije, pa, če parafriziram Pučnika, ni več. Z ljudmi kot je Cerar, ki to državo, domovino in ljudi ropa in spravlja na kolena, se Slovenija vse bolj izgublja in pogreza vase. Noben okupator v tej deželi ni povzročil toliko škode in gorja kot komunizem in komunisti. Iz tega inkubatorja je izšel tudi Cerar. Nedonošenček, a vseeno celo življenje obdan s privilegiji in bonitetami..Aktualna dogajanja okrog in v njegovi virtualni stranki SMC, kar zadeva stvari v UKC-ju in SDH-ju pa zgolj nakazujejo, da mafijski ustroj države deluje na polno...Vsi ti prevaranti, kar Cerar zame nedvomno je in kriminalci tipa ljubljanskega župana,ljubijo to domovino, za njih je najlepša. Vsi so v svojih nečednh, hudodelskih dejanjih, nedotakljivi in kazensko nepregonljivi. Hrbet jim ščitijo Murgle. Do kdaj še tako ?
#18
runkl
0
Nov 07, 2015
@Rafaelus, bolše da glancaš titof spomenik v Veleju, ko pa da lažeš za največjega hinafca glanckofa. Glanckof je meseca sptembra palamudo, takrat ko je Orban postavlo ograjo:...Niti z eno besedo ovi hinavec ni omeno dobene OGRAJE!!!! Čitaj, dementni kverulant...2.Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno. Hkrati pa seštevek kvot predstavlja končno število beguncev, ki ga je EU še sposobna sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema. http://www.politikis.si/?p=155239

#17
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-11-07 06:28:00 (Nov 07, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
5 dni pred skupščino Telekoma popuščajo živci (in dekolteji). Vizjak grozi s tožbo in spušča fake news, da ga Šarec podpira?!
Untergang. Ali zakaj v Sloveniji propada pravna država? Pozor, če tole berete stoje, potem nadaljujte na lastno odgovornost!
Boj za državne milijarde: Božič odhaja jezen in poparjen, prihodnji teden pa na čelo Darsa, pozor - Cvetka Selšek?!
Generalica, poveljnica Slovenske vojske in to: dvojna vojaška ter druga morala gospe nikoli nič krive Alenke Ermenc
Telekom (in SDH). Veliki zakulisni kadrovski finale v 10 dneh: sporni Vizjak odhaja, Rozman ostaja, Merkan prihaja.
Opice, gangsterji, heroji, geniji, prevaranti in papki. Takšnih novinarjev ne delajo več.
Mayer že ostal brez Argumenta, nova voditeljica poročil iz Ene žlahtne štorije, a sem prihaja tudi britansko-srbski CNN
Primer Spar: zelo na hitro, pod mizo. Simon Zajc je res minister medvedov, volkov in kapitala.
Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja
Grožnje Marka Bandellija za nas niso pritisk na novinarstvo. Ker mi Bandellija in njemu podobnih ne jemljemo več resno!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(232)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(66)
LDS
(64)
pop tv
(45)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(28)
sova
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
OVS
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
sls
(7)
KKR
(7)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)