Vodušek: Ko so mene metali iz RTVS, ni nihče demonstriral. Veselili so se!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-09-04 ob 06:40:00
Ko so mene metali iz TV Slovenija, ni nihče demonstriral ...
 ... Še veselili so se ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Počasi
0
Sep 05, 2015
Poskusiva torej bolj počasi, jer znam da ne umeš ...

Ker sedaj že drugič nesmiselno uporabljaš zate fensi pojem argument, čeprav pomena tega pojma ne poznaš, se bova najprej na hitro ustavila pri njem.

V sestavku torpedota je le en argument, in sicer, da bi bil "one man band" Vodušek "za nas neprostovoljne plačnike rtv naročnine" cenejši kot 2000-glava agitpropagandna horda mvrgaljskih družbenopolitičnih delavcev. Ta argument je veljaven in temelji na resničnih predpostavkah, iz katerih izpeljemo argument. Znano je, da stroški poslovanja Voduška ne znašajo 8 milijonov € (8.000.000,00 €) NA MESEC, in ker je za torpedota strošek 8.000.000,00 € NA MESEC preveč, kakor nedvoumno izhaja iz njegovega zapisa, je jasno, da niti on niti ostali neprostovoljni plačniki rtv prispevka ne bi bili pripravljeni skleniti z "one man band" Voduškom pogodbe, ki bi predvidevala strošek 8.000.000,00 € na mesec. Torej bi bil cenejši.

Razen tega enega veljavnega argumenta, ki mu ti zaradi nevednosti neupravičeno kafansko-kibicerski oporekaš, gre pri ostalih navedbah torpedota za dejstva (dejstvo je tisto nekaj, kar je, kar se je zgodilo itd.), razen trditve, da "vse" opravlja sam, od kar je privatnik.

Pojmi, kot je "vse", so lahko hitro lažnivo vsegliharski, če so uporabljeni neupravičeno.

Ker je Vodušek že imel sodelavce oziroma zaposlene, ki so z njim/zanj opravljali določena dela, je jasno, da "vsega" ni delal sam, "v času, ko je privatnik".

Prišla sva še do druge zmotne uporabe pojma argument. Ravnokar omenjeni zaposleni, na katere se ti sklicuješ, torej tisti, ki imajo/so imeli z Voduškom pogodbo, imajo v rokah zavezujoč pravni dokument, dokaz o nečem, dejstvo, ne pa argument.

Naprej.

V prvem komentarju si kibicersko-kafanđijski natolceval (tu je tipičen primer udbæškega kibicerskega nabacivanja, med sekundami 0:20'' in 0:39'' - https://www.youtube.com/watch?v=60FBMB7-b-M), da tisti, ki ni kriv, nima česa iskati na sodišču. Nakazal sem ti in povedal, da v demokratičnih državah ljudje na sodiščih IŠČEJO predvsem pravico in resnico, pravdo.

Na sodiščih v demokratičnih državah torej iščejo svoje zadoščenje krivi in ne-krivi.

Na sodiščih v okupiranih državah, kot je od zločinske mvrgaljske k o m u n i s t i č n e Jugoslavije okupirana Slovenija, torej na j_u_g_o_k_o_m_u_n_i_s_t_i_č_n_i_h sodiščih, kjer delajo po j.u.g.o.k.o.m.u.n.i.s.t.i.č.n.e.m pravu tovariša baucona ljube, soavtorja j-u-g-o-k-o-m-u-n-i-s-t-i-č-n-e-g-a prava SFRJ (https://i.imgur.com/g87NnQA.jpg), pa se znajdejo predvsem t,e,p,i,h,o,v,a,n,i in s:f:u:k:o:v:a:n:i "razredni sovražniki", ki so po partijskih direktivah krivi, čeprav na tem svetu ni dokaza in celo indica ne, da bi storili karkoli protipravnega.

Naprej.

Prepis stanovanj na otroke ni protipravno dejanje. Če je dolžan svojim upnikom, je pač dolžan. Če bi omenjena stanovanja pridelal skupaj z upniki, sedaj pa bi upnike okradel za delež omenjenih stanovanj, bi omemba teh stanovanj bila smiselna. Tako pa gre za kibicersko-kafanđijsko poturancijo.

Znano je, da je Vodušek sodeloval z m v r g e l j a š i Foruma 21 (K o m u n i s t i č n a P a r t i j a J u g o s l a v i j e), ki so ga (seveda s pozicije moči - beri: ker totalno obvladujejo sodstvo) pač nasamarili (ogoljufali - protipravno oškodovali); od tod dolgovi zanj in obveznosti do upnikov.

Dejstva so predstavljena dokaj na kratko, beri počasi in ni vrag, da jih ne rata razumeti celo tebi.

Namenjeno je temu, da se nekaj iz tega naučiš, ne pa da z maloumnostmi in tebi neznanimi pojmi repliciraš ter znova in znova kibicerski nabacivaš.

Vodušek je, kar je, vsekakor pa ni problem okupirane Slovenije, pač pa je problem okupirane države njen okupator, in sicer zločinski mvrgelski oddelek K o m u n i s t i č n e partije Jugoslavije:

https://freeslovenia.wordpress.com/2015/08/11/okupacija/
#22
protesti
0
Sep 05, 2015
Kaj če bi se g. Vodušek, Primic itd., organizirali v obrambno zaščito Slovenije v bojkotu proti dodeljenim kvotam beguncev. Na tisoče Slovencev bi se vam pridružilo. To je zdaj naš pereč problem, ki se bo manifestiral v naslednjem letu.... Nimamo nikogar pokončne drže, vsi kričite v isti rog in podpirate EU nevzdržno politiko, ki bo imela megalomanske posledice. Potrebujemo nekoga, ki bi podprl Viktorja Orbana in vse več držav bi se nam pridružilo. Sedaj še imamo nekaj sekund časa, da to storimo.
#21
državljan
0
Sep 05, 2015
Bi se jih pa verjetno veliko oglasilo in imelo usta do ušes,ko bi ga zaradi lopovščine in izsiljebanja že enkrat spravili kamor spada in to v družbi z njegovo "nekdanjo" partenerko...
#20
noe
0
Sep 05, 2015
Voda v kolenu mi pravi, da so ti uporniški "novinarji" hkrati tudi vstajniki, ko je to potrebno. Torej: Kopi-pejst vestičarji alias zombiji.
#19
čefurka
0
Sep 04, 2015
savica se pa res na vse teme spozna
#18
KAPIBARA
0
Sep 04, 2015
@ je narobe: Beri spodnji komentar in govori S prejšnjimi honorarci na njegovi opevani tv postaji.. je pa res, da imajo oni argument(pogodbo)

- Neutemeljen je pa neutemeljeno obsojen....

Predvidevam da sva utemeljeno NE-nasodišču- za sebe vem..
#17
KAPIBARA
0
Sep 04, 2015
v vir sind.. to pa vprašaj upnike,katerim je dolžan poplačilo obveznosti in si je s potezo prepisa lastništva obrisal čelo dolga..na vsezadnje taki polnih riti, razglasijo osebni stečaj..
#16
savica
0
Sep 04, 2015
a slavko,ki sam sebi reče gospod,bo pa še kar inventar...pa šopar v svojih muzejskih gvantih in nesrečno sključeni shujšanec?
#15
savica
0
Sep 04, 2015
..a rončel je šel pa že v penzijo?..kdaj gre pa štefančič?
#14
vseved
0
Sep 04, 2015
No, VV se vsaj trudi in dela naprej v glavnem kot one man band.Razvajeni honorarci pa...
#13
korl
0
Sep 04, 2015
končno bojo ene mojce mavec, sašo hribarji, dragan bulići, pstali brez bajnih honorarjev brez delneži jedni
#12
Vladko
0
Sep 04, 2015
Ja ponavadi se ljudje veselijo, ko odide nategun in izsiljevalec.
#11
savica
0
Sep 04, 2015
@..čebelca je zakon...še nihče,ki se je znašel tam ,ni nikoli ničesar zanikal....
#10
savica
0
Sep 04, 2015
@....bunkelj...
#9
ta spodnja
0
Sep 04, 2015
savica se itak dobr razume na njene rojake trubače pa delno na trote če se preimenuje v čbelo
#8
savica
0
Sep 04, 2015
@nič ni narobe,ako oddajaš flet....moraš pa imeti vsaj še enega,kamor lahko skrasiš svojo rit,kene....no,nič slabega mu ni,bi človek rekel....

*

ne vem,kaj je z mano,da ne morem sočustvovati z novinarji in njihovimi kakor problemi?!
#7
DRW
0
Sep 04, 2015
Daj Lado, glede na to pri kakšnih 'poslih' so te dobili bi se od sramu moral skrit v zadnjo luknjo. Lovšin, Vodušek, Leljak in podobni. Dokler bojo taki okol SDS, komunistom ne bo težko ostat na oblasti.
#6
je narobe
0
Sep 04, 2015
Tu imamo lep primer prihvaćanja mνrglskega agitpropa, za kar je poskrbel kapibara, ki ga je seveda nabral preko kibicera po kafićima.*

Vodušek se ne vlači po sodiščih, pač pa ga mνrgaljska Jugoslavija ("u svrhu političkog prevaspitanja" - za potrebe j u g o k o m u n i s t i č n e prevzgoje) vlači po sodiščih, ker se je želel iti oziroma biti vsaj malo tudi novinar, ne pa le mνrglski družbenopolitični delavec, kot so člani Foruma 571. Tukaj je nekaj tipičnih primerkov mνrglskega "družbenopolitičnega delavstva":

https://freeslovenia.wordpress.com/2015/02/24/polis-politika/

Celo v pravni in demokratični družbi, kakršna bi bila Slovenija, če ne bi bila okupirana od komunistične JUGOSLAVIJE, se lahko mimogrede znajdeš na sodišču, če te neka mνrglska udbovska poturica obtoži nečesa NEUGOTOVLJENEGA, na NEUGOTOVLJENEM kraju in NEUGOTOVLJENEM času. Tedaj na sodišču IŠČEŠ pravico in resnico.

Pa tudi sicer so sodišča (v svobodnih, demokratičnih in neokupiranih državah) namenjena le temu, da tam IŠČEŠ pravico in resnico.

Shvaćaš, kapibara?

Sodišča v demokratičnih državah niso namenjena tepihovanju in sfνkovanju ljudi, torej že v naprej znanih dežurnih krivcev za neugotovljeno, na neugotovljenem, pač pa ravno ZA ISKANJE pravice in resnice.

* kibicerstvo - https://freeslovenia.wordpress.com/2015/08/12/levost/
#5
Wir sind bereit...
0
Sep 04, 2015
kapibara, kaj je narobe, če stanovanje oddaš za snemanje bara? In nekaj zaslužiš?

...sam prašam...
#4
KAPIBARA
0
Sep 04, 2015
@torpedo.. si v zmoti z argumentiranjem vodušeka.. vprašaj zaposlene iz prejšnjega podjetja.. še zmeraj se vlači po sodišču(če nisi kriv, tam nimaš kaj iskati).. stanovanja je oba na froca prepisal.. v enemu so celo snemali "bar", če se ne motim..
#3
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-09-04 06:40:00 (Sep 04, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Konec seksi slik na Instagramu, Eva Erjavec dobila redno (resno) službo!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)