Zloglasnega tviteraša Erlaha vrgli iz SDS. Podobno naj bi mu grozilo tudi znotraj VSO.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-09-03 ob 06:37:00
Novinarja Sebastjana Erlaha, ki je pred kratkim razburil javnost z objavo zloglasnega tvita, kjer je predlagal streljanje beguncev na slovenskih mejah, so po naših informacijah že izključili iz stranke SDS. To naj bi opravil lokalni odbor Janševe stranke v Tržiču.
Je pa Erlah v Tržiču tudi predsednik lokalnega odbora VSO, to je Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve, ki ga vodi Aleš Hojs, nekdanji minister za obrambo, vidni član Nove Slovenije in član Janševe vlade v senci. In kot kaže, Sebastjana Erlaha tudi tam čaka podobna usoda kot znotraj SDS. Ravno danes naj bi predsedstvo VSO pod točko razno razpravljalo o Erlahovem - kot pravi Hojc - "neprimernem" tvitu. Svoje videnje naj bi povedal tudi Erlah, potem pa utegnejo Erlaha izključiti. Aleš Hojs sicer opozarja, da "ima Združenje VSO, ki je organizirano kot društvo, svoja pravila, ki jih bo ob tem potrebno upoštevati".
Spomnimo, Sebastjan Erlah je pred dnevi, prav zaradi tega svojega tvita, ostal brez novinarske nagrade Boruta Meška, ki jo podeljuje Združenje novinarjev in publicistov. To združenje mu je namreč nagrado - kmalu po objavi tvita - odvzelo.
Je pa Erlah včeraj, spet na Twitterju, kakor cinično, predlagal seznam kandidatov za letošnje nagrade Boruta Meška. Po njegovem si to zaslužijo novinarji Erik Valenčič, Dejan Karba, Igor Kršinar, Nenad Glücks, Dejan Steinbuch, publicist Boštjan M. Turk, poslanec SDS Vinko Gorenak in televizijska hiša Pop TV. Erlahov daljši tvit objavljamo v nadaljevanju.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
goliotok
0
Sep 04, 2015
Ja, SDS ima še kar nekaj krtov; tudi NSI ni imuna, da se razumemo. Golobičnjaki in petani obvladujejo del mainstream medijev in zato imamo pri nas še vedno pogrom nad ljudstvom, saj drugi del obvladujejo kučanistični stepišniki in predvsem veliki pokovci!!
#27
milanfonmurgele
0
Sep 03, 2015
nekdo spodaj sprašuje kdo nam vlada

bandero rosso nam vlada in tista violeta in tisti hanžlek

in komunistbandidos nam vladajo

koliko takih nastavljenih udbašev je še v vrstah SDS ???

ma nema veze bi rekli "bratje" serbi

kud ima serba, tamo je serbija, ako ne verujete pitajte našeg malog dragog šefa slovenaćke udbe on je naš poverjenik za slovenćeke

iz latinščine:

serbus=služabnik
#26
nismo vedeli
0
Sep 03, 2015
Evropa nam je dala veliko. Neprimerno več od komunizma, pohlep jo bo pa uničil. Vlade pa vedno držijo skupaj, le Madžarska ščiti svoje državljane. Pri nas se bojijo protestov. Humanitarci in vlada vse se obrača, folku bo počilo.
#25
Tragkraft
0
Sep 03, 2015
Da pojasnim tole Erlah res ni taktno opozoril na vse večji problem,ki pa dejansko obstaja in še kar naraša.

Politiki in humanisti v EU niso nikoli bili preveč odločni in zato so se evropi zgodili prva svetovna vojna nato druga,vzpon nacizma ,fašizma in komunizma.

In sedaj se napaka ponavlja v vzonu islamizma.

Zakaj?

Zato ,ker so Evropski politiki cagavi,neodločni in velikokrat neumni ali pa gledajo le lastne interese.

TALE toleranca in solidarnost z begunci se bo EU kmalu grdo utepla,prvi znaki se že kažejo.

Val beguncev pa rase,ne gre le zgolj za begunce gre za načrten poizkus islamizacije ,ki se bo pokazal takrat ,ko bo beguncev in migrantov toliko ,da se bodo že lahko z tukaj živečimi muslimani,ki jih bodo tudi prisilno radikalizirali ,če bo treba začeli notranjo vojno v EU od ulice do ulice od mesta do mesta.Sktatka,politiki so politiki,ne vidijo pa kaj se dogaja,urepali bodo šele takrat,ko se bo morija že začela.

Ne moti me toliko Gorenak,kot Turk,ki pa pozna malo več zugodovine in že iz tega dobro ve kaj begunsko -emigrantski val prinaša s sabo-nesrečo,vojno in razdejanje upam le da to spoznanje nebo prišlo prepozno.
#24
savica
0
Sep 03, 2015
@ a nismo "šli" v evropo,da bi ne bilo več mej?!...podrli komunistični berlinski zid,zdaj bodo pa delali fašističnega madžarskega?
#23
Kdo?
0
Sep 03, 2015
To je že dolgo znano, sicer pa ne govorimo o vladanju, ampak o okupatorskem ropanju in uničevanju: https://freeslovenia.wordpress.com/2015/08/11/okupacija/
#22
MEDIO - FAŠIZEM
0
Sep 03, 2015
vsem odgovornim ljudem Slovenije,

Sprašujem vas kdo nam vlada? S kom je naša vlada povezana? Vsa čast Madžarom, ki so se potrudili zgraditi mejo, srečni so lahko, ker imajo na vladi LJUDI, pri nas jih pa ni. Pri nas vlada maskira vse realne informacije o begunskih dezerterjih. Vsem državljanom republike Slovenije onemogoča realno soočenje z begunski vali, ki so pred nami. Onemogoča nas z namerno blokado komentiranja pod novicami o ekonomskih migrantih med katerimi je zelo malo pravih beguncev. Vidimo lahko blagovne znamke - na beguncih, ste nori. Ženske imajo depilirane obrvi in to so mogoče begunke. Ne niso. Evropa izpolnjuje svoj načrt. Destabilizirati hoče posamezne dele EU- v celoti, zato si je podkupila večji del Balkana. Podkupila je vse elite in humanitarne organizacije. Vsilila nam je Novinarski kodeks, v katerem je prepovedano širjenje realnih informacij o "beguncih". Poročanja o realnih informacijah so označena za ksenofobijo in fašizem. Sama pa izvaja ravno to v navezi z vladami in aparatčki. Najbolj se sili v humanitarne organizacije. Tu se skriva največje blamaža ter poostreni nadzor za zakrivanje realnih informacij – tu se skriva največje zlo.. "Begunci" pa se po železniških postajah Madžarske že organizirajo v protestna gibanja. Še prišli niso, pa že zahtevajo svoje pravice. Zelo dobro so organizirani. Ti protesti so vodeni s strani Zahoda. Kdo so humanitarci? Karitas umiri se. Župniki in razni karitosovci kaj ste trobili Slovencu. Da mora poskrbeti sam zase, da se mora znati sam naučiti loviti ribe. Kaj pa delate zdaj s temi dezerterji. Razočarali ste me. Ponujate jim pomoč in se repenčite po cerkvah. Moški so stari od 16 - 30 let. Vsi imajo denar. Pravi reveži so ostali v svojih državah - kjer se borijo za svojo državo. Oglejte si vse v živo, kaj se realno dogaja -kako dobri so organizirani z zaščito evropskega vrha. Vašington namenoma puščam ob strani, ker to dela Evropa nam. Politika nafte. ..Mi smo v Evropi, ne pa v Ameriki, ne glede na to, da so vsi enaki. Ne opredeljujte me v stranke, nikjer nisem.

Pričakujem nekaj pogumnih novinarjev, da vendar odprejo neko svojo anonimno stran. Upam in upam…. Hvaležni vam bomo! Upam, da bo to prej, preden bo za nas prepozno. Blizu smo, upam si trditi, da nas loči promilo do dogajanja, kot ga lahko zaznate na madžarskih železniških postajah. Sklepam po tem, ker Nemčija poostruje meje – kmalu jih bo zaprla. Zbudite se!!!

Prosim, obveščajte to povezavo naprej. http://index.hu/belfold/2015/08/31/menekultek_bevandorlok_krizis_percrol_percre

#21
savica
0
Sep 03, 2015
@..a nista bla z džanijem kakor frenda?
#20
savica
0
Sep 03, 2015
..zdej me zanima,če bo vrnil krstni list?!
#19
savica
0
Sep 03, 2015
@..a je sestra od eve tud pri SDS?..in tvitniti o dokazilu za sprejem begunca,ki bi naj bil krstni list,ni pa nič takega?...tudi pri nas veliko verujočih nima krstnega lista...z namenom in razlogom in zato,ker imajo pametne starše....in erlah ni edini,ki je kolateralna škoda...kene?

#18
Od nekdaj
0
Sep 03, 2015
Od nekdaj lepe so Ljubljanke slovele, al' lepše od mjurgle bilo ni nobene, nobene očem bilo bolj zaželene ... Mjurgælska Komjunistična partija Jugoslavije ropa Slovenijo s hitrostjo 1 milijon € na uro. Uničili so skoraj vse, kar se je uničiti dalo, uničevanje in razprodaja (ŠENKANJE) preostalega poteka nemoteno. Na udbovske poštne nabiralnike in na velikosrbska parkirišča (tukaj Forum 21 in pa po luksemburških, ciprskih ... oazah) so parkirali, to je prepisali lastništvo takorekoč vseh nekdanjih podjetij v skupni lasti. Da boste lažje razumeli: delavke Mercatorja, Fructala, Žita itd. itd. bodo sedaj 20 let plačevale kupnino za Mercator in ga odkupile, da bo član velikosrbske Nove Jugoslavije, to je KPJ, postal polnopravni gazda). Saj menda še pomnite, kako sta kresnjena in njena partnerska tičica v imenu in za potrebe LDS (SKOJ-a, to je podmladek KPJ; SMC, PS, ZL, ZaAB ... so derivati (SD je formalnopravni naslednik KPJ-ja)) z našim denarjem kupovala stavbo za 40 milijonov €, katere lastnik bi nato postal njun prijateljček.

Nimamo za burek. Dolg države je preko 80 % BDP-ja, kobajagiji pa se še vedno ukvarjajo z nekim tvitkom, ki ga je mjurgljskosrbski agitpropagandni aparat KPJ po stari in preverjeni mjuragaljsko-udbovski metodi zlouporabil za diskreditacijo poslanke v Državnem zboru, sicer članice edine demokratične stranke v Državnem zboru (Eve Irgl, SDS), ki s tvitkom ni imela opravka vse do tedaj, dokler ji ga mjurgæljski družbenopolitični delavci niso podtaknili.

Akcijo je izvedla KPJ, in sicer na preverjen udovski način: že dolgo tega razkrinkani faliranček, ki so ga in ga še prikazujejo kot nekega kobajagi desnjakarćija, gre seveda za m u r a g a l j s k o desanko šakić* (http://i.imgur.com/j7G152x.jpg), je pokazal s prstom na "grešnico", nakar je u večerni izmeni levanka rukić* (http://i.imgur.com/saMAYTf.jpg) začela "grešnico" kamenjati.

Erlah je kolateralna škoda.

* https://freeslovenia.wordpress.com/2015/08/12/levost/

https://freeslovenia.wordpress.com/2015/08/22/levo-desno-for-dummies/

Ko nárbol iz zvezd je danica svetla, narlepša iz deklic je Resnica bila.
#17
savica
0
Sep 03, 2015
...sicer pa,če že;a ni vsaj eno leto za fajmoštra študiral?...erlah?!
#16
savica
0
Sep 03, 2015
@Jan....še za jonasovo "dečvo " poglej...ona je bojda tud novinarka..?!
#15
jih bo Masleša porihtal
0
Sep 03, 2015
on je specialist za prebežnike, aleluja
#14
Jan
0
Sep 03, 2015
v Cobissu ni nič videti, da bi tip končal kakšen faks, ko smo že ravno pri tem in ko govori, da ni faliran študent, pa intelektualc bi bil rad.
#13
macek
0
Sep 03, 2015
Ko vas bo večina pogruntala, da bo treba streljati, bo že za marsikoga prepozno.
#12
savica
0
Sep 03, 2015
..v tržiču tržiška bistrica teče vsaj pod enim mostom....novica za jutri?!.....kristusove dile,kaj jest berem¨!!
#11
321
0
Sep 03, 2015
Kakšen novinar? N od novinarstva ni.
#10
vrednote
0
Sep 03, 2015
Biti desničar pomeni biti konzervativen in imeti vrednote. Osebki brez vrednot ne morejo biti desničarji.

#9
punca08
0
Sep 03, 2015
Velikokrat Erlahove komentarje podpiram, velikokrat ne -očitno presegajo mojo pamet ;)...
#8
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-09-03 06:37:00 (Sep 03, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Tako je lagal Accetto: "Z Mirom Cerarjem se poznava samo iz istih poslovnih krogov." In zakaj Krivic ni mogel spati?!
12 resnic Igorja Bavčarja, kronske priče naše tranzicije. In če kdo, bi on moral napisati svojo biografsko knjigo.
Boj se režima (ali vlade), kjer je Bademajster edini z vizijo. Novinarji pa, zazrite v ogledalo in ugledali boste resnico!
Accetto lagal, toda obstal. Integriteta ustavnega sodišča pa pristala na ravni družine Jankovič. In Pahor je - tiho?!
Petričevo Delo na začetku konca. Izhajali naj bi le še 4x na teden, na podeželju sploh ne, sledijo množična odpuščanja.
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)