Da pravnih standardov ne loči prva ljubljanska sodnica, je pa hudo!

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-05-01 ob 07:07:00
Da novinarji ne ločijo med dokaznimi standardi na eni ter standardi za zakonito sojenje ..., ni seveda nič čudnega - če tega ne loči sodnica, je pa to zelo hudo ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
smradi ustavni sodniki
0
May 02, 2015
pri Janši so se zavzeli, kaj pa ostali obsojenci za zrežirane sodbe????

na tisoče nas je!!!!
#67
pravni
0
May 02, 2015
Čeprav imamo opraviti z zares nepismenimi družbenopolitičnimi delavci mųrġelske komunistične Jugoslavije, in sicer tako v sferi jugokomunističnega sfukovalstva in tepihovalstva kot v medijski sferi (preko 90 % medijev je v LASTI/oblasti KPJ/Forum 21), pa tako eni kot drugi seveda še kako razumejo in s tem ločijo, kaj piše v ZAKONIH in USTAVI Republike Slovenije, seveda pa ravnokar omenjeni akti niso merodajni za člane in pripadnike komunistične JUGOSLAVIJO. Ta ima svoje JUGOKOMUNISTIČNO pravo, ki ga je soustvarjal tovariš zombi bavcon - http://i.imgur.com/SFGiFke.jpg - ki tako pravi:

"Kazensko pravo je sredstvo za zatiranje in za sistematičen boj proti določenemu delu prebivalstva. Za boj proti razredu, ki se zaradi svojih drugačnih pogledov, upira celovitosti obstoječe družbene ureditve ali njenim sestavnim delom".

Razumete vi to, tovariš Krivic?

Ali razumete vrhovnega tepihvalca in sfųkovaća tovariša Maslesho, ko vam jasno in glasno bere (tovariš si je govor zapisal, pripravil), kdo je "sovražnik sodstva št. 1"? Razumete vi to, tovariš Krivic?

Kaj pa to, še vedno govori vrhovni sfųkovać in tepihovalec Slovenije:

"Janeza Janšo je potrebno sfukati, popolnoma ga je potrebno sfukati!"

Razumete vi to, tovariš Krivic?

Seveda razume. Tovariš Krivic med drugim trdi, da je za tepihovanje in sfųkovanje Človeka "kriva" njegova obramba.

Torej ne tepihovaći in sfųkavaći mųrġelske komunistične JUGOSLAVIJE, ki za obranu tekovina revolucije Človeka tepihuju in sfųkavaju za NEUGOTOVLJENO, na NEUGOTOVLJENEM kraju, NEUGOTOVLJENEM ČASU, na NEUGOTOVLJEN način, pač pa "obramba". Ob tem spomnimo, da so tovariši tovariša Krivica proti Človeku sprožili "obtožni predlog", ki seveda ne predvideva obrambe, saj gre za akt sodišča, s katerim sodišče preverja vsebino samega akta - tu sledi vprašanje za tovariša Krivica:

Kaj stori katerokolili sodišče v demokratičnem svetu, če do njega pride zahtevek za pregon Človeka zaradi NEUGOTOVLJENEGA, na NEUGOTOVLJENEM kraju, NEUGOTOVLJENEM ČASU, na NEUGOTOVLJEN način?

Še pomnite tovariša "dr.-kađijskega psevdopravnika tureka danüla, ko je ta komisarčić SZDL-ja celo lajal o sicer NEOBSTOJEČEM pravnem aktu, in sicer da Janeza Janšo "... bremeni pravnomočni obtožni predlog"?!

Po zakonih in Ustavi Republike Slovenije so ti jugokomunistični zločinci (http://i.imgur.com/6tUEwsr.png) pač zločinci (http://i.imgur.com/tyvO47H.jpg) in bi za svoje zločine morali odgovarjati, biti torej predmet ovadb, sodb in dolgoletnih zapornih kazni.

Dokler pa bo stanje jugokomunistične okupacije, bo pač tako. Tovariš Krivic ne nasprotuje jugokomunistični okupaciji Slovenije, pač pa se tovariš Krivic tu in tam vsaj delno postavi na stališče veljavnega prava, kajti tovariš Krivic je predvsem "hud nasprotnik" Janeza Janše, kot sam zase pravi, torej je (in je) tovariš Krivic "hud nasprotnik" svobodni, pravni in demokratični Sloveniji, ki jo simbolizira tepihovan in sfųkovan borec za svobodo, pravo in demokracijo, borec za Slovenijo Janez Janša, "Človek", s katerim je tudi tovariš Milan Kućan v "stalnem nasprotovanju", kot sam pravi, saj tovariš Milan Kućan seveda ne more smisliti svobodne, demokratične in pravne države Slovenije:

“O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.”

In še tovariš Milan Kućan, predednik predsedstva CK KPJ in Foruma 21:

"Drugič te, da slovenske identitete, naj si še tako domišljamo, da je, v Evropi in svetu ni, vsaj ne kot nečesa avtonomnega in do kraja razpoznavnega – je predvsem identiteta Jugoslavije ali celo Balkana."

Kaj torej povsem pravilno berejo jugokomunistični "pravniki":

»Sodniki so lahko tudi pravniki, vendar samo pod pogojem, da so brezmejno vdani. Zato je treba v primeru, če je potrebno izbirati med neukimi, a vdanimi laiki in učenimi pravniki, ki niso vdani, dati absolutno prednost laikom. TEMELJNA NALOGA SODSTVA MORA BITI LIKVIDACIJA POLITIČNIH NASPROTNIKOV IN SOVRAŽNIKOV, NE PA REŠEVANJE NASTALIH SPOROV Z UPORABO ZAKONA. Zato je razumljivo gledanje na sodišča kot na odvisne in borbene oblastvene organe, na trdnjavo, iz katere bo ljudstvo obračunalo s svojimi sovražniki«.

Dve državi, dva pravna sistema:

JUGOSLAVIJA in njeno komunistično tepihovanje/sfųkovanje na montiranih mųrġelskih procesih, medtem ko mųrġelska zločinska kaviar socialistična tolpa uničuje slovensko državo s hitrostjo zadolževanja (ropanja) 1 milijon € na uro (DOLG je že preko 82 % BDP-ja!!!!), prepisuje lastništva nekoč naših podjetij na lokalne udbovske račune (podjetij v lasti Foruma 21) ali na udbovska podjetja moderno imenovanega Zahodnega Balkana - JUGOSLAVIJE (mercator, žito, fructal ... i tako dalje do tokija),

ali

Slovenija in z njo pravo demokratičnih držav, kjer je temelj prava Resnica.Mimogrede, dolg države leta 2008 (po 4 letih vlade Janeza Janše) je znašal le še 21 % BDP-ja - to je bil čas, ko je mųrġelska JUGOSLAVIJA sicer vseeno ropala, "kjer je stigla", seveda pa se to ni dogajalo na prav vsakem koraku. Zato je pač moralo priti do sfųkovanja Človeka, da se lahko nadaljuje tepihovanje Slovenije na celi črti, kot zna lepo pojasniti tovariš maslesha siceršnje kominternovske načrte uničevanje Slovenije in "Brisanja slovenskega naroda z zgodovinske pozrnice" http://i.imgur.com/g0Gr0tG.jpg
#66
TWITTER
0
May 01, 2015
Patria vzporedna politiki novih obrazov

VIR

- Časnik

http://t.co/CiCAC8aATM
#65
runkl
0
May 01, 2015
tabletke mi še vedno ne prijemljejo, zato pa Glanckofa sanjam in pogrešam uvoženo savico iz južnih republik
#64
runkl
0
May 01, 2015
@ĆeLEX, pa z totimi masnimi črkami se tut nea rabiš delat frajera...
#63
runkl
0
May 01, 2015
@ĆeLEX... dobro istočnico si mi našo:... Glanckofa lahko isklučiš iz partije, ne morš pa isklučit partije iz glanckofa. :lol:
#62
TWITTER
0
May 01, 2015
Sprava je umazana komunistična finta,

da ni treba poiskati resnice,procesirati morilce in pokopati pomorjene.
#61
TWITTER
0
May 01, 2015
Stara:

Človeka lahko spraviš iz socializma,

ne moreš pa spraviti socializma iz človeka.
#60
runkelček - POHABLJENI DRŽAVLJAN
0
May 01, 2015
Iz svoje glave, kjer imaš le boljševistićčni gnoj pa res ne boš potegnil kaj

Še nikoli nisi mislil z lastno glavo.

Ali šteješ koliokokrat si že ponovil kakšno slabo prebrano laž?

Še ena boljševistična laž za boljševistične uporabne idiote "Vojno dobičkarstvo in veleizdaja"

runkelček, danes ni to nič večja neumnost, kot je bila včeraj, predvčerajšnjim, predpred...

runkelček moj najljubši IDIOT

#59
70 let SOCIALIZMA
0
May 01, 2015
70 let SOCIALIZMA in boljševiki v ilegali

Ali nam že vsak dan prepevajo Evviva il comunismo, kot da nismo del Evrope?

KDO še sploh šteje vse boljševistične KONSTRUKTE?

Kaj je še ostalo od 1000 boljševističnih DISKREDITACIJ? NIČ? Le še boljševistični gnoj in smrad!

Vedno najprej medijski linč, nato izrabljanje krivosodstva in nato murgelski prdec....

DANES naši boljševiki tega prav nič več ne skrivajo

in celo po kuloarjih parlamenta odmeva

"Naj nas ni sram sprejeti neustavno odločitev"#58
BE52
0
May 01, 2015
@Vojno dobičkarstvo in veleizdaja01.05.2015 16:44:31

Krasen primerek komentarja vojne zgube iz leta 91.

Ali jugooficir, ali KOS.

V vsakem primeru pravi vojak revolucije.

Brez sramu in dostojanstva.

Laž je nesmrtna duša komunizma.

(...pa slovenščina "ti nije baš jaka strana.")
#57
sodbe
0
May 01, 2015
In njihova ločevanja http://i.imgur.com/2KMG8Qu.png nič čudnega.
#56
Vojno dobičkarstvo in veleizdaja
0
May 01, 2015
https://www.dnevnik.si/1042712202/posel/novice/kako-je-jansa-vodil-nkbm-ceprav-to-zanika

Bivši predsednik vlade:

Vaš vpliv je bil gromozanski in nesporen,bili ste avtoriteta vsem uslužbencem državnega aparata republike Slovenije.S položaja moči ste lahko vplivali na njih pri nečednih poslih proti interesu republike Slovenije in njenih državljanov.

S skrbno planiranimi in organiziranimi dejanji ste naredili ste škodo republiko Sloveniji v svetu.

S takšnim vašimi dejanji ste doprinesli razočarnju ljudi v sistem in ustvarili splošno atmosfero apatije in brezizhodnosti v društvu.

Ustvarili ste prepričanje ,še posebno pri mladih ,da se delo ne izplača in da se do nekih ciljev lahko pride po bližnjici.

Svojo funkcijo ste izkoristili za svoje lastno bogatenje in ne za splošno dobro.

#55
gostilniški akademik Kmecl
0
May 01, 2015
aja, no seveda, japajade, itak, Kučanu gre zahvala, da je uspel osamosvojiti slovenijo in jo v 25 letih dvigniti na nivo švice, japajade
#54
savica
0
May 01, 2015
@plagiator!..bebo ostane bebo,dokler se ne zvrne v jamo..pika!!
#53
savica
0
May 01, 2015
nak!..nekaj drugega bo...sicer pa...sploh ni važno...tako ali tako sem rekla,da sem ne pridem več.pa me neumnost dotičnih tako razkuri...mah ni pomembno...grem lp
#52
savica
0
May 01, 2015
runkl saj ti si bister in dobro razumeš nas uvožene iz južnih republik
#51
savica
0
May 01, 2015
@Gre za določene besede,ki jih ne moreš vpisati...je to bivši zet plavega?
#50
savica
0
May 01, 2015
@runkl..sem jih zaobšla.poglej,kako je napisan spodnji komentar...kot sonet ;-)
#49
runkl
0
May 01, 2015
@savica, ne, ne... To imajo nekateri portali vgrajene nekakšne avtomatične filtre. Po kakšnem ključu, meni ni znano. Logike ni. Edina rešitev je, da se jih naučiš, če se ti seveda ljubi, zaobiti. Tudi jaz sem tukaj naletel, da mi česa ni uspelo objaviti, sploh če je tekst bil v angleškem jeziku. No, na tem portalu nimam motiva, podajati svojih mnenj za vsako ceno, ker je Bojan moj znanec. Tudi občasna adminova cenzura me ne moti. Je včasih sprejemljiva zaradi ljubega miru in mnenj, ki s člankom nimajo nikakršne zveze.
#48
Pokaži več komentarjev
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-05-01 07:07:00 (May 01, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Šef tožilstva Šketa zanika indice o skritih dogovorih z ustavnim sodiščem, predsednik ustavnega sodišča Knez še molči
Nov in še večji škandal ustavnega sodišča - dogovor Šketa-Knez: vi pustite na miru Accetta, mi vas rešimo pred Kanglerjem?!
Zakaj po komaj dveh mesecih že odstopa Merkan, šef uprave Telekoma? Razkrivamo 5 možnih skritih razlogov za njegov odhod.
Razkrivamo: kako tudi tajno poročilo Knovsa o razrešitvi brigadirja Škerbinca bremeni Erjavca in kako Črnčec kontrolira OVS?!
Srhljiva podoba države. Erjavec in Drenikova ujeta celo na usklajenih lažeh, mediji pa ju še branijo. Epilog?!
Zakaj Košir javno laže o nakladi Dnevnika in zakaj Petan grozi, da je vrag vzel šalo in da jih ne čaka nič lepega?!
Pokopana Slovenija. Kako in zakaj so #našisti v borbi proti #janšistom spremenili našo državo v obetaven britof.
Ma, jebi se ti mal Šarec. Zakreditiraj se ti, ti prodaj svoje premoženje in pojdi ti v osebni stečaj, ko se ekonomija ohladi!
Burni odzivi na pismo policista Andreja: grožnje s tožbami, kdo ostaja brez službe in celo ponarejanje elektronske pošte?!
Šarec je res le blebetal, a tega ni pisal policist Andrej, ampak Mitja Gregorc, kandidat za šefa NPU, ki dela tretji sindikat
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(241)
desus
(82)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sova
(45)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(15)
npu
(15)
btc
(13)
KNOVS
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
NH
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
LMŠ
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
TGZS
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
PSS
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
SPS
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)