Primož Peterka danes pravi, da so ga nekateri novinarji celo izsiljevali

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-03-03 ob 06:51:00
... O nekaterih stvareh nisem hotel in še vedno nočem govoriti. Večkrat mi je kakšen novinar sicer rumenega tiska rekel: A ne boš povedal? No, prav, potem bomo pa sami napisali. Dali so mi težko izbiro oziroma sem vedel, da bo v obeh primerih slabo ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
hočemo pripor za Hojsa
0
Mar 03, 2015
rubežnika, ki ima potuho v pravosodju, navkljub stotinam pritožb zaradi nehumenega dela, ODSTOPI naj minister Klemenčič zaradi objektivnne odgovornosti
#18
cox
0
Mar 03, 2015
@noe

Ko omenjaš Petro Majdič, menim, da bi morali preveriti spol, da bi lahko bili prepričani. Sicer pa bi Mateja Svet verjetno bila največja, če je Tone Vogrinec ne bi stalno posiljeval oziroma to poizkušal in jo posledično izgnal iz športa.
#17
noe
0
Mar 03, 2015
Primož je bil in ostaja eden največjih slovenskih športnikov. Med ženskami sta to Petra Majdič in Tina Maze. On je praktično oral ledino. Je eden redkih, ki se je uprl OK CKZK in zdržal vse pritiske. Seveda so bile s tem povezane tudi težave, kot so laži in podtikanja samooklicanih novinarjev. Še danes bi jim verjel, če ne bi bilo Požareporta in njemu podobnih.
#16
matr....
0
Mar 03, 2015
mi je grejo na ku.....taki tipi, kot je tale Roccoo....., ki itak samo laja in lapa. debata je o Primožu, ne njegovi ženi in družini.
#15
Blefer
0
Mar 03, 2015
Primož, če boš bral, zate imam eno samo besedo: RESPECT!!!!

Spoštujem te.
#14
cox
0
Mar 03, 2015
Bil je legenda. In odšel v legendo. Morda so ga res izsiljevali, a vseskozi jim je dajal povod za to. So pa tudi taki, ki so ga pobrali s tal in mu ponudili službo v skakalni reprezentanci. Sam ga pač še vedno dojemam kot super šampiona. Bil je večji od Prevca.
#13
@roco
0
Mar 03, 2015
verjetno misliš, veliko NAS je, a ne, pa verjetno sam na gobcu....
#12
savica
0
Mar 03, 2015
@Rocco Siffredi..Lepe ženske si lahko marsikaj privoščijo.

Tiste,ki to niso,so pa zveste.
#11
savica
0
Mar 03, 2015
@TM...noben pameten človek se mu ni smejal in vsak pameten ga ima še danes za legendo,ki si zasluži vse spoštovanje.

Je vaše osebno življenje tako čudovito,da si ga lahko "daste v okvir" pa na steno?

#10
Stromkle
0
Mar 03, 2015
Ce nimas poslihtanega podstresja je zal tako ----namesto da bi bil danes pomocnik trenerja pri moskih se valja nekje v ozadju sporta ---ja kdor visoko leta nemalokrat nizko pade
#9
Rocco Siffredi
0
Mar 03, 2015
He, he, Renata je bila poskočna kurbica. Veliko jih je, ki jo imajo v lepem spominu.
#8
povejmo
0
Mar 03, 2015
Povejmo jugoslovanskim državljanom, ki tu blatijo Primoža Peterko, da udbovski državljan jugoslavije, ki je prisesan na državno blagajno od Jugoslavije okupirane in izropane Slovenije, v življenju še ni nečesa naredilo, razen da s "svojimi" (beri zares murgloudbovskimi) srbizmi za potrebe murgloudbe blati po spletu vse, kar je slovenskega, še posebno pa tiste, ki so imeli (Primož) ali imajo (Tina) opraviti s smučarsko zvezo Foruma 21. Po njihovih delih jih boste spoznali.
#7
Peterka
0
Mar 03, 2015
Čas bi že bil, da novinarji in publicisti (čarliji) in vsi drugi prenehate enačiti psevdočarlije/antičarlije s čarliji, saj gre za dva diametralno nasprotujoča si pojma. Čarli je namreč "novinar" (slovenski novinar ali novinar v Sloveniji - najdete jih v Reporterju, Demokraciji, Politikisu ...), psevdočarli/antičarli pa je "družbenopolitični delavec" (JUGOSLOVANSKI družbenopolitični delavec - Dnevnik, Delo, Večer, pop, rtv slo ...), tak je bil namreč uradni naziv psevdočarlija/antičarlija v titoistični jugoslaviji, katere izgube psevdočarliji/antičarliji ne morejo preboleti in se z njo ne morejo sprijazniti, kakor tudi ne njihov nadrejeni, in sicer predsednik predsedstva centralnega komiteja komunistične partije jugoslavije v Sloveniji tovariš milan kučan, ki vam o psevdo SPJ čarlijih/antičarlijih pove sledeče: "Družbenopolitični delavec je namreč vojak revolucije."

- večer http://i.imgur.com/qqmS4Co.jpg http://i.imgur.com/atpqd8n.jpg

- delo http://i.imgur.com/cPk7TjK.jpg

- dnevnik, nedeljski dnevnik http://i.imm.io/1hQUF.jpeg

- rtv slo http://i.imgur.com/AkuIK.jpg

- jana, lady ... http://i.imgur.com/DzjSfEv.jpg

- pop a http://i.imgur.com/JarqQX8.jpg

- STA http://i.imgur.com/M62gdfu.jpg

- planet http://i.imgur.com/n7yh5qS.jpg

itd.

To je torej družbenopolitično delavstvo (prosto po Vodopivcu: "K nogi! Priden! Piškotek!"), zločinsko početje za potrebe zločinske murgaljske jugoslavije, oziroma milo rečeno psevdočarlijevstvo/antičarlijevstvo.Novinarstvo (čarlijevstvo) pa je nekaj povsem drugega. Poleg izobrazbe, dva petka šnelkurska ali fejk vajeništvo pri fejk katedrah milosavljevićev, s čimer se ponaša večina psevdočarlijevstva, seveda ne štejemo za izobrazbo, predvideva poklic novinarja (čarlija) še dosledno spoštovanje NOVINARSKEGA KODEKSA.

Govorimo seveda o "SPJ Code of Ethics". A vendar imamo v od titoistične komunistične jugoslavije okupirani Sloveniji poleg slednjega še KNS (Kodeks novinarjev Slovenije, ki ga je pripravil Forum 571 & tov (psevdočarliji/antičarliji), to je pododdelek Foruma 21), tj. c/p omenjenega kodeksa, ki pa so si ga titovi pionirji malce preuredili. Toda tudi po tej različici murgaljski družbenopolitični delavci ne izpolnjujejo kriterijev za oznako novinar (čarli), pač pa družbenopolitični delavec murgaljske kaviar socialistične komunistične jugoslavije (psevdočarli/antičarli).

Nekaj točk iz KNS (Kodeks novinarjev Slovenije); najprej iz preambule:

"Kodeks vsebuje etične standarde kot usmeritve in ZAVEZO za delo novinarjev in drugih ustvarjalcev vsebin, ki so objavljene v slovenskih medijih, ne glede na oblike njihovega razširjanja."

Razumete, usmeritve in ZAVEZO za delo novinarjev (čarlijev). Pomagajte si s podobo: tudi čistilka dela v kirurgiji, a zato še ni kirurginja."Novinarsko (čarlijevsko) delo:- novinar mora preverjati točnost zbranih informacij ...

- novinar se mora izogibati nekorektnemu, osebno žaljivemu predstavljanju podatkov in dejstev

- novinar mora pri objavljanju informacij, ki vsebujejo hude obtožbe, pridobiti odziv tistih, ki jih te informacije zadevajo ...

- novinar ne sme zamolčati informacij, ključnih za razumevanje obravnavane teme ...

- montaža, napovedi, naslovi in podnapisi ne smejo potvarjati vsebine

- novinar je dolžan ločiti informacijo od komentarja. Razlika med poročilom o dejstvih in komentarjem mora biti dovolj razvidna ...

Ker družbenopolitični delavci foruma 571 & tovariši (psevdočarliji/antičarliji) ne izpolnjujejo ZAVEZ čarlijevskega kodeksa, pravzaprav niti ene same samcate zaveze, seveda niso upravičeni do imenovanja novinar (čarli), kakor čistilka v kirurgiji ni upravičena do imenovanja kirurginja, pač pa so upravičeni do svojega imenovanja, to je jugoslovanski "DRUŽBENOPOLITIČNI DELAVEC" murgaljske JUGOSLAVIJE oziroma psevdočarli/antičarli.

Upravičeni so za silo tudi do imenovanja "novinarji" v narekovajih ali "t. i. novinarji", kar lahko jasneje izrazimo s pojmom PSEVDOnovinarji (pseudo - LAŽNI, torej LAŽNI novinarji, FEJK novinarji), lahko "kobajagi novinarji", "murgaljski novinarji", "titovi novinarji", "kaviar komunistični novinarji", "pozitivno srbski novinarji" oziroma "opankarski žurnalisti", nikoli, ampak zares nikoli pa ta murgaljska jugokomunistična omladina ne more biti označena s pojmom novinar, ker to pač ni.
#6
državljan
0
Mar 03, 2015
Kronični pijanec,ki je svoj talent usmeril v alkohol in razvratnost,sedaj pa bi rad naprtil svoje neumnosti drugim...pa saj se mu že na obrazu vidi,da je preskočil s svojim načinom življenja dobrih 20 let+ in izgleda kakor kakšen slabše ohranjen abrahamovec. Res žalostno,še posebno za družino,ki je z njim potrpela veliko ,čeprav se skuša vse prikazati v svetli in blagi luči.Primož,res si iz VELIKANA,ki smo ga vsi cenili naredil eno sramotno in ubogo pojavo.
#5
TM
0
Mar 03, 2015
@Goliotok

Težava je v tem, da bi moral novinarjem povedati, da se sam naliva z alkoholom, ko mu punca nabija roge. Vesoljna Slovenija se mu je pa režala...
#4
goliotok
0
Mar 03, 2015
Takole gre tale stvra, g. Peterka: sami ste si krivi. Povedali bi in bi bebavim in abotnim novinarjem porezali krila. Na začetku!! In ne pozabite, da je bila vesoljna Slovenija z vami. Zgražali bi se nad novinarskimi norostmi (še danes namreč delajo isto in enako, seveda z blagoslovom in zahtevami stricev iz ozadja)in ne nad vami. Slovenja bi dobila boljše novinarje, vi pa mir. Ampak res je tudi, da se mi smilite, veliko ste dali Sloveniji in dobili...kaj že?
#3
falcon
0
Mar 03, 2015
to mu je lahko govoril samo Lomovšek. To so bile njegove metode, ki so ga pa potem itak stale službe.
#2
punca08
0
Mar 03, 2015
Tko to je z našimi novinarji...."prav, bomo pa napisali po svoje"....in to se prevečkrat dogaja, odgovarja pa nihče ne. In-dosežejo svoje! Ovce jim nasedejo.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-03-03 06:51:00 (Mar 03, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Obroč okoli Šarca, Črnčeca in direktorja Sove vedno ožji: dve napaki zaposlitve Lepe N. in česa ti trije ne morejo pojasniti?
Ministrica Aleksandra Pivec pokasirala denar za delo, ki ga - kot kaže - ni bilo?! Poglejte zneske in seznam vpletenih.
Ekskluzivno, začelo se je: na tožilstvu že prva ovadba zoper Accetta. Toda pozor, v Nemčiji takšni sodniki gredo v zapor.
Zasebni detektiv naj bi "zalotil" Lepo N. in Šarca. Vroče informacije curljajo tudi iz policije, ki varuje Šarca.
Tako je lagal Accetto: "Z Mirom Cerarjem se poznava samo iz istih poslovnih krogov." In zakaj Krivic ni mogel spati?!
12 resnic Igorja Bavčarja, kronske priče naše tranzicije. In če kdo, bi on moral napisati svojo biografsko knjigo.
Boj se režima (ali vlade), kjer je Bademajster edini z vizijo. Novinarji pa, zazrite v ogledalo in ugledali boste resnico!
Accetto lagal, toda obstal. Integriteta ustavnega sodišča pa pristala na ravni družine Jankovič. In Pahor je - tiho?!
Petričevo Delo na začetku konca. Izhajali naj bi le še 4x na teden, na podeželju sploh ne, sledijo množična odpuščanja.
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(237)
desus
(79)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(39)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
KNOVS
(10)
NH
(8)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)