Ker se starata. Marjetka in Aleš po zmagi na Emi hladna kot špricer.

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-03-01 ob 19:46:00
Starava se ...
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
još i danas teku suze jedne žene
0
Mar 05, 2015
žene koja voli mene! to spustmo na €song, je tut v tujščini, ka pa te, ha?
#11
Lady GA GA
0
Mar 02, 2015
@Vesna, tole ( Citiram: "Osebno nimam zares nič proti tej populaciji, še posvojitev otrok me ne moti, saj se zavedam, da je spolna usmerjenost stvar narave in ne vzgoje.") si pa v zmoti. Je delno stvar narave in tudi stvar vzgoje. Geji so statistično pogosteje otroci samohranilk. Nič novega.
#10
men se zdi, da Lady GA GA
0
Mar 02, 2015
poje enako pesem
#9
arcobaleno
0
Mar 02, 2015
@Tako pač, kako ? Ma kaj naj ti rečem, najbulje bi blu, da se ti drugu lejtu prjavš in enu zapoješ, sigurnu pa bi blu še buljše, da nehaš srat na tej strani, sej še svojh tekstu ne kapiraš. In pusti coxa pr miri, on je zvejzda tega portala, zmerm napiše taku, da paše za tisti dan.
#8
Vesna
0
Mar 02, 2015
Evrovizija je projekt homoseksualcev. Osebno nimam zares nič proti tej populaciji, še posvojitev otrok me ne moti, saj se zavedam, da je spolna usmerjenost stvar narave in ne vzgoje. Sem pa odločno proti, da v tem cirkusu sodeluje Slovenija, saj je v ta projekt vplačan tudi moj denar. Ali morda veste, zakaj Francozi vsako leto pošljejo pevko in pesem, za katero se še vnaprej ve, da ne more zmagat ? Ker je organizacija tega glasbenega tekmovanja predraga in ker se z njim nič ne pridobi ! Skratka, čisto prevelik strošek, zaradi okusov in ambicij Miše Molk in Maria Galuniča. Morda bi za ta denar lahko posodobili zastarel in neokusen razvedrilni program ?
#7
Andrej
0
Mar 02, 2015
@Tako pač, kako?

A boli, če te rani v zlato žilo? A si hotel povedati, da gaji nimate veze s komunjarami? Ok. Ampak preveč opevanja, da "CELA Evropa" opeva Končito, je pa še večje vsegliharstvo. Pomiri se in pocajtaj žilo.
#6
državljan
0
Mar 02, 2015
V skladu z varčevalno nastavljeno vladno-Mramorjevo politiko verjetno po navodilih izbrana pesem,ki sigurno ne bo dosegla vidnega rezultata na ES oziroma bo njena uvrstitev primerljiva lanski,dosti slabša tudi ne bo mogla biti,saj vemo,da slučajna zmaga na ES-u lahko podere javno finančno zdržnost in pahne Slovenijo tja kamor spada.
#5
Tako pač, kako?
0
Mar 02, 2015
Kako to gre, koksić? In predvsem, zakaj, koksić? Po vzrokih se ljudje sprašujemo in sprašujemo, ne glede na to, ali želimo odpravljati posledice ali jih le motrimo. Kajti vsaka posledica ima svoj vzrok in vzrok je vzrok posledici tudi na jugoslovanski udbohanzi oziroma natančneje milan dorić tv, lahko pa tv, ki je pod totalno kontrolo titove jugoslavije, pri kateri je v sklopu del in nalog za medije skrbel še en milan, tovariš milan kućan, ki nato postane predsednik predsedstva centralnega komiteja komunistične partije Jugoslavije v Sloveniji, rečemo kar tv pozitivnesrbijemilankućan http://i.imgur.com/e7MVV3D.jpg Poznavalec ljubljanskih beznic koksić nam tudi ni povedal, kdo je primeren za dvocevno toplovodarski miting. Ampak pri koksiću tako pač to gre, raje iz naftalina privleče neko Tanjo, ki je na ízbôrù ni bilo videti, kot da bi rekel besedo ali dve o svojih cigu migu rojakih iz Guče, ki pa so na ízbôrù bili in bi na toplavodafestu kobajagi zastopali Slovenijo z niško banjo.

Ko smo že pri nišljijah, se za trenutek pomudimo še pri cigumigu balkaniadah, kot zadevo skoraj do potankosti pojasni Venet, kajti govorimo o pristnem srbskem jamranju in stokanju, ne neki neidentificirani balkaniadi, in sicer res ciganskega izvora, ki torej res spada v Gučo, saj tam domuje že vse od časov, ko so ti barbari z dvema svinčnikoma v tazadni in gatami na glavi preplavali tisto reko in se kot turški hlapci naselili v naših krajih. Poleg tega pa bomo Veneta še opozorili na butasto in nepotrebno vsegliharstvo o "Evropi", ki naj bi bila ena in enovita. Milo rečeno je razdeljena vsaj na dve Evropi, kot je razdeljen tudi svet, na eni strani so ljudje, pošteni, delavni, demokratični, svobodoljubni in kar je še odlik, ki koreninijo v Slovenstvu, v kulturno civilizacijski zibki Evrope, na drugi strani pa so zločinci proti človeštvu, satanistične kreature, to je komunistični paraziti, tukaj naprimer pozitivno srbski murgaljski kaviar komunistični paraziti, ki parazitirajo na ljudeh, ki ropajo ljudi, ki morijo otroke ali pa jih še žive zabetonirajo, ki uničujejo delo ustvarjalnih ljudi, saj se s slovenskimi vrednotami ne morejo in ne mislijo sprijazniti, kot vam zna povedati zgoraj že omenjeni tovariš predsednik predsedstva CK KPJ: “O odcepitvi Slovenije od Jugoslavije je težko celo misliti, ker to ni nikoli bila moja najintimnejša opcija. Z njo se ne morem sprijazniti.”

Torej, Venet, potemtakem je kobajagi od Evrope velecenjena konćita original Sestr ali morda Dive Dane international? (vsaka podobnost s komunistično internacionalo in propagiranjem tople vode je seveda zgolj namerna, saj je to eden izmed pomembnih vidikov poneumljanja in podrejanja ljudi, ki ga izvaja Kominterna). Vzrok - posledica, Venet! Ne moreš si dovoliti, da te imajo murgalji za norca in ne moreš vzeti "zdravo za gotovo" tisto, kar ti murgaljski okupator servira preko svojega agitprop aparata.
#4
cox
0
Mar 02, 2015
Klovna. Primerna za rajanje po ljubljanskih beznicah in ne za Eurosong. Tako pač to gre na Hanzi tv. Po zaslugah. Naslednje leto, kdo? Tanja Žagar ? Vsekakor. Ne more punčara zaključiti pevske kariere na Jankovičevih kolenih.
#3
Aton
0
Mar 01, 2015
Tako kot na vseh področjih. Vidi se ustvarjalna plagiatorske beda!
#2
Venet
0
Mar 01, 2015
Jež ne more iz svoje plagiatorske kože, tokrat si je "sposodil" Adele. Evropa ceni originale, ne kopije, zato bo rezultat temu primeren. Je pa še vedno bolje kopija Adele kot pa tista Bučarjeva cigo-trubaška balkaniada, ki spada v Gučo, ne pa na Dunaj.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-03-01 19:46:00 (Mar 01, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Petričevo Delo na začetku konca. Izhajali naj bi le še 4x na teden, na podeželju sploh ne, sledijo množična odpuščanja.
Utapljajo se v lažeh: če ne laže Accetto, pač lažejo sklepi ustavnega sodišča. In zdaj laže še predsednik sodišča.
Slovenija, 5G, Inis in načelo previdnosti na krilih LDS & prijateljev
To je pa preveč! Če Accetto ne odstopi, imamo ustavnega sodnika, ki dokazano laže, je brez integritete in sodi politično.
Pravna klika SMC. Dokumenti in dokazi: podpredsednik ustavnega sodišča lagal kolegom, strankam postopkov in javnosti.
Medijski kartel v službi kabineta šefa vlade: Povest o hrabrem Marjanu in hudobcih ali kako se ohranja na oblasti amaterje.
Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Kriminalka! Srhljive razsežnosti afere Lepa N.: Sova poslancem ne da njene kadrovske mape, sta to naročila Črnčec in Šarec?!
Afera Lepa N. Dokaze zlorabe ponujajo kar same od sebe: poglejte, kako amatersko so se zaplezali Kozmelj, Črnčec in Šarec.
Na Sovi vre. Razkrivamo: 40 tisoč evrov proračunskega denarja za agentko NH, časovno povezano tudi z Marjanom Šarcem.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(235)
desus
(78)
sds
(71)
Vlada
(67)
LDS
(66)
pop tv
(51)
sdh
(43)
večer
(42)
Zares
(40)
sova
(37)
levica
(30)
DUTB
(29)
furs
(20)
OVS
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
AKOS
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
dars
(10)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
Eles
(7)
sls
(7)
KKR
(7)
NH
(7)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
NATO
(5)
Erar
(5)
CME
(5)
arso
(5)
Sava
(5)
LMŠ
(5)
Siol
(5)
šoa
(5)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
AMZS
(4)
Tv3
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
SODO
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
osa
(2)
IGLU
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)