Zdaj je pa je že skoraj cel Pop TV na Planetu, razen Vrabca in Čakarmiša

Objavil/a Bojan Požar, dne 2015-02-02 ob 06:45:00
Pred nekaj dnevi se je na televizijo Planet TV preselila tudi Barbara Repovž, nekdanja odgovorna urednica spletnega portala 24ur.com, ki so jo, spomnimo, na Pop TV odslovili ob koncu lanskega leta, na uredniškem mestu pa jo je nasledil Denis Oštir.
Repovževa bo na Planet TV začela pripravljati nov informativni spletni portal z enakim imenom PlanetTV.si (oziroma PlanetTV.com), priprave na nov portal pa naj bi se pospešile zlasti zato, ker se Tomaž Perovič, novopečeni direktor informativnega programa na Planet TV, in Uroš Urbas, odgovorni urednik spletnega portala PlanetSiol.net, menda nista mogla "nič več pametnega" dogovoriti okoli nadaljnega sodelovanju med Siolom in Planetom.
Čeprav je TS Media, hčerinska družba Telekoma Slovenije (PlanetSiol.net), manjšinska, 49-odstotna lastnica Antenne Slo d.o.o., izdajatelja televizijskega programa Planet TV.

PRESELILI SO SE VSI, RAZEN VRABCA IN ČAKARMIŠA

Z Barbaro Repovž se je - po Marijanu Jurencu (nekdanjemu generalnemu direktorju Pro Plusa, Gorazdu Slaku, programskemu direktorju Pro Plusa, in Tomažu Peroviču, bivšemu direktorju informativnega ter športnega programa Pop TV - na Planet TV prestavila tako rekoč skoraj celotna vodilna ekipa s Krajnčeve 26 (stavbe Pop TV in Kanala A za Bežigradom), razen aktualnega generalnega direktorja Pro Plusa Pavleta Vrabca in njegovega programskega kolega Branka Čakarmiša.
Tomaža Peroviča in njegovo ponudbo za prestop na Planet TV pa naj bi zavrnili Darja Zgonc, Alenka Arko, Matjaž Erznožnik in Miha Plementaš.

NAZAJ GRE UROŠ SLAK ...

Je pa zdaj že odprta tudi obratna cesta, iz Planet TV nazaj na Pop TV.
Predvidoma prvega marca bo na Pop TV prestopil Uroš Slak, paradni voditelj še vedno edine informativne oddaje Danes na Planet TV, ki bo od marca dalje na Pop TV vodil večerna poročila - oddajo 24ur Zvečer. Po pisanju revije Lady naj bi Slak pri prestopu sicer pristal na bistveno nižji honarar, kot jih je bil vajen v zadnjih letih, res pa je, da se je spet "znebil" Peroviča.
Kar tudi ima svojo ceno ...

... NA TVS PA SI ŽELIJO TRAVEN, MAYER IN JARC

Poleg Slaka naj bi si ponudbe ponudbe za prestop na Pop TV zaželeli še nekateri njegovi dosedanji sodelavci na Planet TV, eni pa menda čakajo, da se bodo kmalu preselili na TV Slovenija, skupaj z Bojanom Travnom.
V prestopnem "paketu" s Travnom se omenjata drugi voditelj oddaje Danes Mirko Mayer ter eden od dnevnih urednikov oddaje Danes Blaž Jarc.
Na Planet TV pa si se rad vrnil prejšnji programski direktor Planet TV, režiser Igor Gajič, znan tudi kot soprog nekdanje misice Janje Zupan, ki ga je odstavil Marijan Jurenec ter namesto njega zaposlil Gorazda Slaka. Gajič, ki naj bi ostal brez dela in režiserskih aranžmajev, zdaj - kot je slišati - prosi Gorazda Slaka, naj ga nekako vzame nazaj, tudi na kakšno nižje delovno mesto, ali pa vsaj za "honorarca".

NOVINARKE PA NAD KOLEGE IN KOLEGICE

Mimogrede. Na tistem "znanem sestanku" ob kavi v lokalu Kaval med Perovičem in Jerco Zajc Šušteršič, ki bo namesto Uroša Slaka spet vodila oddajo Danes (spomnimo, Slovenske novice so s tega srečanja objavile celo fotografijo), je po navedbah naših virov, ki so čisto naključno poslušali njun pogovor, Jerca Zajc Šušteršič zelo glasno udrihala po Travnu, bivšemu uredniku oddaje Danes Urošu Urbaniji (češ - kaj vse "so morali objavljati po njunih navodilih") in tudi novinarskemu kolegu Gašperju Petovarju, pri čemer ji je Perovič dal vedeti, da Petovarja kljub temu "vidi" v svoji ekipi.
Driblanja in opravljanja med novinarkami pa ne manjka niti na Pop TV.
Tam naj bi bila trenutno bolj "slabe volje" novinarka informativne oddaje 24ur Suzana Perman, ki naj bi se "spravljala" nad kolegico Majo Cestnik, že od prej pa se menda ne preneseta Permanova in Eva Kobe, po novem poročena Pavlovič.

				Plavolasa Suzana Perman, ena od kakor paradnih novinark informativnega programa Pop TV (na sliki), naj bi se zadnje čase spravljala nad kolegico Majo Cestnik.<br>
			Plavolasa Suzana Perman, ena od kakor paradnih novinark informativnega programa Pop TV (na sliki), naj bi se zadnje čase spravljala nad kolegico Majo Cestnik.
Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Rozazvita Pujsek Rafalčič
0
Feb 02, 2015
ohoho, gledam po TV Pirc-Musarjeva, mater se je zredila, jo bo razneslo, ji ne bi škodilo malo Hude jame, to ni baba, to je kit, niti v lift ne gre
#10
jansalopov
0
Feb 02, 2015
Predlagam novo oddajo za dvig gledanost (in tičev):

Kunilingus, oddaja brez dlake na jeziku.
#9
cox
0
Feb 02, 2015
Če gre Slak s Planeta TV na rdeči POP je konec s kredibilnim informativnim programom. Povsem vseeno mi je katera blond kurbica nam bo po tem servirala svoje usluge.
#8
RAMZES
0
Feb 02, 2015
POP TV IN PLANET sta isto sr...je, SAMO DRUGO PAKOVANJE! SLOVENCI! DAJTE SE VPRAŠAT, KDAJ VAM BO TA "TOLPA 571" NEHALA PRATI MOŽGANE!
#7
Novinar je družbenopolitični delavec
0
Feb 02, 2015
je rekel že Franc Šetinc. Dodati je treba, da so na njih fakulteti zaželjeni le poslušni in nerazmišljajoči s svojo glavo. Poslušati je potrebno prišepetalce in boš dolgo živel in dobro ti bo na katerkoli Hanzi TV, so pa res vse enake.
#6
mrki
0
Feb 02, 2015
Upam da čimprej vse crkne, tko A KAnalizacija , POP sranet in SIOL TV sekret , pa še RTV štala !!
#5
ROCO
0
Feb 02, 2015
A SE NA PLANET STEKA DENAR TELEKOMA???
#4
fazp
0
Feb 02, 2015
Babji ravs, treba ga je uravnotežit z moškimi kolegi pa naj se potem izlušči zrno od plevela.
#3
Rosvita Pesek Ribičič
0
Feb 02, 2015
sama se res na vidim v politiki, sem zgolj novinarka, tudi ko sem imela Cirila v Odmevih sem sledila zgodovinski resnici: Slovenijo so zrihtal v ZKS, Ciril pa je brezmadežno rodil demokracijo, to ni dogma, to je čista zgodovinska resnica, poglejte, kako sta Kučan in Ciril oblečena - ljudsko, npr. Janša pa je vedno oblečen s kravato, vem, nekdo bo rekel, da so komunisti nekaterim zavezali kravato v povojnih pobojih, ampak to ni dokazano, namreč kako mi lohk kdo trdi, da je bilo pobitih na stotisoče civilistov, ko pa še nihče ni dokazal, da je bilo pobitih na tisoče?? Zato mi ne hodit s takimi, da je šlo za zločin!
#2
Vesna
0
Feb 02, 2015
Človek bi takole zamahnil z roko in si rekel, naj se selijo in prepirajo, saj jih itak ne gledam ! A stvar ni tako zelo preprosta. Ta vikend sem gledala oddajo Z Giannijem na kavi, gostil je Rosvito Pesek, ki mu je na vprašanje ali se vidi v politiki odgovorila s citatom Ljerke Bizilj. Slednjo je Rosvita vprašala, zakaj je vendar samovoljno zapustila Parlament in odšla ne slabše mesto na TVS, kjer ji kazensko celo niso dovolili pojavljanja na ekranu. Odgovorila je, da imajo novinarji na politiko veliko večji vpliv, kot politiki sami. In če se vrnem na zgornji članek, je še kako važno kdo vodi informativni program, s katerim "podzemljem" je povezan, kateremu politiku ali stranki je naklonjen. Klasičen primer zavajanja javnosti sta Dnevnik in ND, kjer za potrebe lastnika Petana vedno pišejo njegovemu imperiju prijazne članke in so še posebej agresivni, kadar se čutijo ogrožene iz strani desnice oziroma Janše. Kdo je že pričel napihovati afero Patria ? A ni bil to novinar, ki so ga nagradili z dobro službo na KPK in na NLB ? Zato bom morda stotič ponovila, da so slovenski mediji, vodilni seveda, del problema, katerega rešitve se, tudi zahvaljujoč Peroviču, še ne vidi na obzorju.
#1
Bojan Požar
Bojan Požar
Objavil/a 2015-02-02 06:45:00 (Feb 02, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Razburjeni, jezni, poparjeni. Je Lenarčič zgolj dobra finta Marjana Šarca, da se gre na predčasne volitve?!
Mi pravijo iz koalicije: nič ne vemo, očitno le Črncec in Šarec vesta ime. Slednji pa naj bi se odločal za Lenarčiča.
Kdo je ukazal ta pošastni medijski molk okoli pretepene in skoraj umorjene mariborske sodnice? In zakaj?
Bizarni predlog ministra Počivalška: bankirja v predkazenskem postopku bi dal za šefa Mladinske knjige?! Samo v Sloveniji.
Konec seksi slik na Instagramu, Eva Erjavec dobila redno (resno) službo!
Velika poletna zakulisna bitka za Telekom: najprej Vizjak in Rozman, potem pa Seljak, Potokar, Berger, Lončarjeva?!
Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
Izgubljena Alenka Ermenc. Neodločna, zajedljiva, maščevalna. In za dobro Slovenske vojske bo poveljnico treba zamenjati!
Grožnje in razkoli znotraj ZDUS. Sušnik v slogu "mi ali oni", gre pa, jasno, za denar. Govorice, koliko naj bi pokasiral?!
Razkrivamo, kdo vse odhaja iz Generalštaba?! In če bo šlo tako naprej, bo poveljnica Alenka Ermenc ostala čisto sama.
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
SMC
(228)
desus
(76)
Vlada
(67)
sds
(65)
LDS
(63)
pop tv
(43)
večer
(42)
sdh
(41)
Zares
(40)
levica
(30)
sova
(27)
DUTB
(27)
furs
(19)
DZS
(17)
nsi
(17)
2tir
(17)
Petrol
(14)
npu
(14)
OVS
(14)
btc
(13)
kpk
(12)
2 tir
(12)
nlb
(11)
delo
(11)
Odmevi
(11)
AKOS
(11)
hse
(10)
teš 6
(10)
Ultra
(10)
dars
(8)
Eles
(6)
Hit
(6)
udba
(6)
ACH
(6)
Lek
(6)
krka
(6)
SNS
(6)
sls
(6)
KKR
(6)
Erar
(5)
Sava
(5)
šoa
(5)
NATO
(4)
NKBM
(4)
DRI
(4)
IDS
(4)
CME
(4)
arso
(4)
AMZS
(4)
LMŠ
(4)
OKS
(3)
FDV
(3)
SIJ
(3)
Jana
(3)
Lady
(3)
bmz
(3)
Tv3
(3)
24ur
(2)
sdv
(2)
AUKN
(2)
trs
(2)
kpl
(2)
ibm
(2)
CIA
(2)
lnbp
(2)
ALDE
(2)
zdus
(2)
nba
(2)
Ptuj
(2)
Siol
(2)
osa
(2)
vomo
(1)
ww3
(1)
ZaAB
(1)
soz
(1)
laž
(1)
ATVP
(1)
nuk
(1)
HSBC
(1)
ZZB
(1)
VTB
(1)
uber
(1)
nzs
(1)
SID
(1)
DVK
(1)
SCT
(1)
Lent
(1)
IMI
(1)
Tam
(1)
UBS
(1)
FIS
(1)
eu
(1)
Hvar
(1)
JLA
(1)
sfrj
(1)
g20
(1)
Koks
(1)
Koto
(1)
FIBA
(1)
sta
(1)
grki
(1)
Nyon
(1)
lidl
(1)
durs
(1)
FMR
(1)
BBO
(1)
UMAR
(1)
geto
(1)
Tito
(1)
bmw
(1)
Riko
(1)
CGP
(1)
SKEI
(1)
Ihta
(1)
E3
(1)
GENI
(1)
osho
(1)
FAM
(1)
trst
(1)
ddv
(1)