Aleš Primc kandidira za mestnega svetnika v Ljubljani!

Objavil/a Glas za otroke in družine, dne 2018-11-14 ob 10:38:24

Aleš Primc kandidira za mestnega svetnika v Ljubljani. Prosili smo ga, da posebej za 24kul.si, predstavi razloge zakaj se je odločil za kandidaturo in kaj želi kot mestni svetnik v Ljubljani narediti.

Zakaj ste se odločili, da boste kandidirali za mestnega svetnika v Ljubljani?
Prepričan sem, da gre Ljubljana v napačno smer – to je smer Zorana Jankoviča in korupcije. Razlog zakaj je zavladala takšna politika je en sam: ker se dobri ljudje nočejo ukvarjati s politiko. Prepričan sem, da morajo imeti v mestnem svetu prestolnice svoje predstavnike tudi dobri in pošteni prebivalci. In prav za to sem se odločil, da kandidiram. Imam številne izkušnje z javnim delovanjem in sem prepričan, da bodo imeli vsi ljudje, ki me bodo podprli in izvolili, odličnega predstavnika, ki se bo boril za njihovo lepše in boljše življenje v Ljubljani.

Kandidirate na skupni listi Slovenske ljudske stranke in vaše stranke Glas za otroke in družine. V javnosti je ta odločitev naletela na odobravanje. Je bilo težko priti do dogovora?
Slovenska ljudska stranka je po nedavnem kongresu odločena, da se vrne med najpoomembnejše stranke v Sloveniji. To me veseli. Del te poti je tudi odprtost za sodelovanje. S predstavniki Slovenske ljudske stranke smo se hitro dogovorili, saj smo si vsebinsko zelo blizu. Po zelo pozitivnih odzivih vidim, da bo skupna lista Slovenske ljudske stranke in stranke Glas za otroke v Ljubljani uspešna. To pa bo tudi podlaga za nadaljnje tesnejše sodelovanje. Pomembno je, da desne stranke sodelujemo, saj se je izkazalo, da imajo ljudje najrajši sodelovanje in zavezništva. 


Kakšen je volilni program liste SLS in Glas za otroke za Ljubljano?
Življenje v Ljubljani je zaradi Jankovićeve korupcije za Ljubljančne čedalje dražje. Tako ne more iti več naprej. Nujne so pocenitve, ki pa ne bodo pomenile nižanja kvalitete storitev.
Izvesti je potrebno naslednje rešitve:
-         cenejši in hitrejši javni prevoz (enotna vozovnica za celotno Ljubljano, za vlak in vse vrste avtobusov),
-         poceniti vrtce in omogočiti vsakemu otroku vrtec blizu doma,
-         poceniti položnice za plin in ogrevanje z mestnim toplovodom, saj so manipulativni stroški za distribucijo plina in toplovoda previsoki,
-         poceniti stanovanja za mlade družine z uvedbo 150 € mesečne subvencije za kredit ali najem za slovenske mlade družine,
-         zagotoviti brezplačno parkiranje domačinov pred svojim domom,
-         poceniti privatne investicije v hišne naprave za čiščenje odpadnih vod s subvencijo za male čistilne naprave,
-         poceniti pogrebne storitve, saj je nesprejemljivo, da običajen pogreb na Žalah stane okoli 1.600 EUR brez petja in cerkvenega obreda,
-         zagotoviti, da se bodo Ljubljančani po ljubljanski obvoznici vozili brez vinjete,
-         zagotoviti je potrebno večja vlaganja v ljubljansko podeželje in primestje, ki sta po krivici investicijsko zapostavljena.

Prejšnji mesec so odmevali vaši nastopi v javnosti, ko ste organizirali dva shoda v podporo dr. Tadeju Strehovcu. Spet ste tam, kjer smo vas v zadnjih letih veliko videvali, na shodih pred sodiščem...
V podporo krivično preganjanemu duhovniku dr. Tadeju Strehovcu se je oblikovala koordinacija »Mi ne sodimo, mi pomagamo!«. Zaradi dolgoletnih izkušenj boja za pravičnejše pravosodje, sem bil predlagan, da prevzamem njeno vodenje. To sem storil z veseljem, saj je dr. Strehovec moj dolgoleten prijatelj, poleg tega pa gre za tako resno zadevo, da kristjani ne smemo ostati tiho. Državno tožilstvo preganja duhovnika, ker se je zavzel za pravico do molitve za nerojene otroke pred ljubljansko porodnišnico! Tega državno tožilstvo ne preganja nikjer na svetu, razen v Sloveniji in morda še v Severni Koreji in kakšni radikalni islamski državi. Ko se pogovarjam s kolegi iz tujine, ne morejo verjeti, da se sredi Evropske unije dogaja tako škandalozen sodni proces. Naslednja obravnava bo 16. januarja in takrat bo tudi naslednji shod v podporo dr. Strehovcu,

Kdo je vaš kandidat za ljubljanskega župana?
Osebno in stranka Glas za otroke in družine podpiramo dr. Anžeta Logarja. Ga osebno poznam in cenim. Ima izjemne zasluge, da vemo kam so odtekale milijarde EUR našega denarja iz državnih bank. 

Kako vam lahko Ljubljančani oddamo glas?
Vse bralce, njihove domače in prijatelje vabim, da gredo na volitve. Na glasovnici za mestni svet morate narediti dve stvari:
- obkrožite št. 12 za skupno listo SLS in Glas za otroke in družine in nato vpišite št. 5 v okenček na koncu vrstice - s tem oddate glas zame. Za vaš glas podpore se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem.

Koliko glasov pričakujete?
Za vsak glas bom zelo vesel. Ko se pogovarjam z ljudmi čutim podporo in pričakovanje mnogih, da začnem delovati tudi v mestnem svetu. Želim si, da bi me podprlo vsaj okoli 300 do 400 volivk in volivcev.

Hvala za pogovor in veliko sreče na volitvah.

Aleš Primc kandidira za mestnega svetnika v Ljubljani! | 24KUL.si

Aleš Primc kandidira za mestnega svetnika v Ljubljani. Prosili smo ga, da posebej za 24kul.si, predstavi razloge zakaj se je odločil za kandidaturo in kaj želi kot mestni svetnik v Ljubljani narediti. Zakaj ste se odločili, da boste kandidirali za mestnega…

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Glas za otroke in družine
Glas za otroke in družine
Objavil/a 2018-11-14 10:38:24 (Nov 14, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Zmaga dr. Tadeja Strehovca in nerojenih otrok!
Ponedeljek 4. marec 2019 ob 8h: Vabljeni na naslednji shod v podporo dr. Tadeju Strehovcu!
Krivični sodni proces proti duhovniku dr. Tadeju Strehovcu se nadaljuje 4.3.
Krivični sodni proces proti duhovniku dr. Tadeju Strehovcu se nadaljuje 4.3.
Tragedija - 700.000 nemih krikov nedolžnih otrok
Ponedeljek 4. marec 2019 ob 8h: Vabljeni na naslednji shod v podporo dr. Tadeju Strehovcu!
Zakaj Šarec in Pahor še vedno zagovarjata nasilje nad nerojenimi otroki?
dr. Tadej Strehovec: življenja si ni mogoče predstavljati brez svobode izražanja in poštenega sodstva!
Vabilo na shod, Prešernov trg, 16.1., ob 8.00, v podporo krivično preganjanemu duhovniku dr. Tadeju Strehovcu 
Dr. Tadeja Strehovca podprle krščansko demokratske, ljudske in sredinske stranke iz vsega sveta!
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Oglasi

nova športna stavnica, ki je prisotna na slovenskem trgu in ponuja možnost igranja stav na največjih portalih kot so bet at home in mnoge druge. več najdete tukaj:  http://www.betsonhand.com/sl/bet-at-home/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ponujamo denarna posojila: osebna posojila, poslovna posojila, hipoteke, hipotekarna posojila, hitra posojila, avto posojila, spletne kredite, študentska posojila, investicije, partnerstva in refinančne hiše. danes nas lahko kontaktirate prek:   e-naslov: 365creditunion@3mail.ie   whatsapp: +19177454546   pokličite / sms: (+19177454546)

Kategorija: Knjige

Cena: 90000000 €

ponujamo denarna posojila: osebna posojila, poslovna posojila, hipoteke, hipotekarna posojila, hitra posojila, avto posojila, spletne kredite, študentska posojila, investicije, partnerstva in refinančne hiše. danes nas lahko kontaktirate prek:   e-naslov: 365creditunion@3mail.ie   whatsapp: +19177454546   pokličite / sms: (+19177454546)

Kategorija: Storitve

Cena: 90000000 €

ponujam posojila po zelo enostavnih pogojih kateri koli osebi ali podjetju, ki potrebuje denar, ki bo lahko izplačal mesečna plačila po fiksni letni obrestni meri 3%. jaz sem na voljo zadovoljiti svoje stranke v največ 48 urah za vsako vlogo za posojilo. če vas zanima, se obrnite na mene, da bi vedeli moje pogoje in potrebne informacije, neposredno na mail: francoisemorandeau@hotmail.com

Kategorija: Storitve

Cena: 100 €

5885.) siddharta - hermann hesse

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 8.99 €

če želite okrepiti vaše trebušne mišice še pred poletjem, je sedaj pravi čas, da začnete s telovadbo. pri tem vam bo zagotovo v pomoč dobra vadbena klop za trebušnjake, ki jo lahko kupite pri podjetju fitnesshop.  

Kategorija: Fitness oprema in aerobika

Cena: Pokličite za ceno

7450.) setev pomladnega vetra - ivan sivec

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7585.)  v iskanju bližine - nika maj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

7711.) ekspedicija ra - thor heyerdahl

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15 €

7735.) sibirski pečat - milan nikolić

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 9.99 €

potrebuje vaš malček otroški nahrbtnik? preverite ponudbo nahrbtnikov na spletni strani: https://www.hajdi.si/potepanje/nahrbtniki-in-kovcki.htmlna voljo vam je več kot 100 različnih nahrbtnikov za najmlajše, zanimivih dizajnov in različnih oblik. 

Kategorija: Nahrbtniki, torbe in kenguruji

Cena: Pokličite za ceno

potrebujete pomoč pri oblikovanju nove spletne strani ali pa bi želeli prenoviti celostno grafično podobno oziroma potrebujete samo nekoga za oblikovanje vizitk, vabil ali letakov. v kolikor vas zanima za grafično oblikovanje cenik, vas vabimo, da si ogledate več informacij na naši spletni strani: https://www.graficnooblikovanje.org/graficno-oblikovanje-cenik

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj