Mnogi kljub dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je težko verjeti, da je to možno. Pa je.

Objavil/a Dajana Babič, dne 2019-10-12 ob 11:13:06

Mnogi kljub vsem dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je preprosto težko verjeti, da je kaj takega možno. Pa vendarle je. To so (ponovno) dokazali italijanski znanstveniki, izsledke svojih raziskovanj pa so predstavili na nacionalni konferenci National Biologist’s Chamber 25. januarja 2019. Po tej predstavitvi so njihova dognanja potrdile še certificirane kontrole in laboratorijske analize.

V cepivu za ošpice, mumps in rdečke so našli izjemno veliko količino celic človeškega zarodka – natančneje 360.000 celic. Od kje prihajajo? S celičnih kultur, na katerih gojijo viruse. Omenjeno cepivo vsebuje žive viruse, ki so oslabljeni. Osnova, na kateri vzgajajo viruse, naj bi bila tekom proizvodnje cepiva filtrirana, da bi se te celice odstranilo. DNK teh celic se ne bi smel nahajati v končnem izdelku, torej cepivu.

Cepiva vsebujejo DNK človeškega zarodka, ki povzroča avtoimunske bolezni in raka že pri otrocih - Pl

Mnogi kljub vsem dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je preprosto težko verjeti, da je kaj takega možno. Pa vendarle je. To so (ponovno) dokazali italijanski znanstveniki, izsledke svojih raziskovanj pa so predstavili na nacionalni konferenci National Biologist’s Chamber 25. januarja 2019. Po tej …

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Komentar izbrisal Dajana Babič
Stoyan Svet
2
Oct 16, 2019
lp Zimzelen, Radmila ti je lepo odgovorila sam bi samo dodal, otroško paralizo ustavlja in preprečuje osnovna higiena, (pogosto umivanje rok) čisti zrak, čista voda, čista hrana in neonesnaženo okolje.
Seveda pa je paraliza danes predvsem dobičkonosni proizvod farmacevtskih korporacij. " Njihova cepljenja" pa potekajo že kar z letali. Farmacevtske korporacije pa imajo tudi poslovne potnike, ki pršijo viruse na javnih mestih, letališčih, železniških postajah, bolnicah itd.
Tudi tebi želim vse dobro.
#6
Radmila Čučak
3
Oct 16, 2019
Hvala Dajana, da si objavila hvalevreden članek Planeta lepote, ga bom dodala tudi v svojo objavo o cepljenju

Upam, da je iz kom št 4 razvidno, da cepivo za otroško paralizo povzroči več primerov otroške paralize v svetu kakor divji virus otroške paralize.

Lep pozdrav
#5
Radmila Čučak
3
Oct 16, 2019
Zim zelen, če dovoliš bom kar jaz odgovorila na tvoje vprašanje in sicer z odlomkom iz moje objave Cepiva povzročajo bolezni, ki kaže, da cepiva niso rešitev, temveč del problema:

Najbolj razvpit primer je cepivo proti otroški paralizi, ki je bilo okuženo z opičjim virusom SV40, s katerim so v ZDA od 1959-.1963 cepili 98 milijonov ljudi. Ta virus zdaj kroži v človeški populaciji in povzroča različne oblike raka tudi pri potomcih cepljenih. Pri raku prsi so ga prvič dokazali leta 2009. Leta 2002 je britanski časopis objavil raziskavo, ki je dokazala, da je z virusom SV40 okuženo polio cepivo vzrok polovice od 55.000 primerov na leto raka - ne Hodgkinovega limfoma v Veliki Birtaniji . Oralno cepivo za otroško paralizo je vsebovalo žive viruse in je povzročilo veliko primerov otroške paralize, zato so ga ukinili.

Svetovna zdravstvena organizacija WHO je maja 2014 objavila, da v Indiji ni več otroške paralize. Če je to res, zakaj ima 491.000 otrok v Indiji paralizo? Nova študija z naslovom Correlation between Non-Polio Acute Flaccid Paralysis Rates with Pulse Polio Frequency in India je bila objavljena v Journal of Environmental Research and Public Health. Vsebuje podatke National Polio Surveillance Programme vlade Indije in ugotavlja močno povezavo med akutno ne-polio paralizo (non-polio acute flaccid paralysis ) in oralnim cepivom za otroško paralizo. Leta 2005 je prišlo do podvojitve primerov akutne ne-polio paralize po tem, ko so uvedli močno monovalentno polio cepivo, ki ima pet krat več virusov Tip1 kot prejšnje cepivo in s katerim cepijo otroke mlajše od pet let s šetimi dozami na leto.

Raziskovalci so ugotovili, da vsaka runda doz cepiva za otroško paralizo v Indiji povzroči 1,4 primerov akutne ne-polio paralize na 100. 000 prebivalcev. Cepivo prizadene otroke mlajše od 15 let. V času od 2000- 2017 je akutno ne-polio paralizo dobilo 640.000 otrok, kar je posledica programa cepljenja za otroško paralizo.

V državi Uttar Pradesh je zaradi cepljenja v 60 dneh umrlo 8,5% otrok, kar 35% otrok je dobilo paralizo. Takšna smrtnost je dvakrat večja kot jo povzroči divji virus otroške paralize.

Vir: http://www.greenmedinfo.com/blog/491000-children-paralyzed-over-17-years-indian-polio-vaccine-program-study-sugges

V Pakistanu je aprila 2019 zbolelo 700 otrok po prejemu cepiva za otroško paralizo. Jezna množica je zaradi tega napadla bolnišnico in v njej zanetila ogenj. Več o tem je na strani:

https://www.healthnutnews.com/arynews-tv-around-700-children-reportedly-fell-sick-after-polio-vaccination-in-peshawar/

491,000 Children Paralyzed Over 17 Years, Indian Polio Vaccine

The WHO declared India "polio free" in May 2014, so why are close to half a million young Indians experiencing polio-lik
#4
Zim Zelen
5
Oct 16, 2019
V nekaterih deželah je ponovno na pohodu otroška paraliza *Stoyan Svet.
Zaupaj nam kako jo ustaviti brez cepljenja, naj si bo oralno ali z iglo.

Ali poznaš alternativo kje se ta izvaja enako uspešno kot z uradno medicino.
Ostani mi zdrav
#3
Stoyan Svet
1
Oct 16, 2019
namen otroških cepiv je povzročati jim bolezni in skrajšati njihova življenja. Zdravniki, ki cepijo otroke so soodgovrni pri tem zločinu depopulacije; https://www.youtube.com/watch?time_continue=132&v=WJo_g8qJGY4

DNA contaminated vaccines - YouTube

This video summarizes the preliminary results of our analyzes, presented to the conference organized by the Italian Nati
#2
Komentar izbrisal Dajana Babič
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2019-10-12 11:13:06 (Oct 12, 2019)
Starejša objava Novejša objava
Cepiva vsebujejo DNK človeškega zarodka, ki povzroča avtoimunske bolezni in raka že pri otrocih - Planet Lepote

Mnogi kljub vsem dokazom ne verjamejo, kako zelo škodljiva so cepiva, saj so sestavine, ki jih vsebujejo, tako grozljive, da je preprosto težko verjeti, da je kaj takega možno. Pa vendarle je. To so (ponovno) dokazali italijanski znanstveniki, izsledke svojih raziskovanj pa so predstavili na nacionalni konferenci National Biologist’s Chamber 25. januarja 2019. Po tej …

ZADNJE OBJAVE
Kako doseči spontano ozdravljenje
Večjega kretenizma pa še ne
Danska: Ne bomo dovolili, da se migrante obravnava kot begunce! Nič več integracije, zdaj je na vrsti vračanje migrantov!
dr. Leonard Coldwell - Američan slovenskega izvora o cepivih
Samo septembra v Halozah ujeli več kot 500 ilegalcev
Ker si ne morejo privoščiti kurjave, varčujejo tudi na hrani in elektriki
Bančni izpisek migranta v Sloveniji: toliko je prejel na račun
ŠTUDIJE O VARNOSTI IN UČINKOVITOSTI CEPIV SO POSLOVNA SKRIVNOST!
LASJE MOJE HČERKE
NAJ ŽE ENKRAT FARMAKOMAFIJA PUSTI NAŠE OTROKE PRI MIRU!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
November 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

6582.) matematičnestrture ii

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3845.) hrepenenje ostane

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5645.) kravica katra

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 14.99 €

2390.) spolost skozi stoletje

Kategorija: Zdravje

Cena: 9.99 €

2701.) veiki ljudje abli svet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 10 €

varnost pri delu na delovnem mestu in z njim povezane storitve. obiščite našo spletno stran in preverite kaj vse potrebujete za varno delo, ki ga opravljate.

Kategorija: Storitve

Cena: 1 €

konopljina semena lahko uporabljamo kot samostojno živilo, saj vsebuje veliko beljakovin. lahko pa jih uporabimo kot dodatek pri solatah, juhah ali pa pri peki kruha. več info: https://be-hempy.si/izdelek/oluscena-konopljina-semena/

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: 9 €

7747.) zlati faraon

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 10 €

6321.) vdovec

Kategorija: Leposlovje

Cena: 25.99 €

4429.) orlovo darilo

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 25.99 €

3596.) drugo mesto

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 14.99 €

1967.) deklica in sončnice

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj