Izpoved staršev o posledicah cepljenja: Pokopala sva otroka, čutiva se kriva

Objavil/a Dajana Babič, dne 2019-05-29 ob 15:49:42

Kakšne so zgodbe staršev, ki odklanjajo cepljenje? Kaj se jim je zgodilo in zakaj ne sprejmejo medicinske doktrine? So fanatiki, ki verjamejo v teorije zarote? So med njimi tudi medicinski strokovnjaki? V Sloveniji se je zgodila civilna družba, ki zahteva odpravo stare režimske zakonodaje o nalezljivih boleznih – odpravo obveznega cepljenja. Starši, ki ne želijo cepiti svojih otrok, so deležni pritiskov, žaljivk, groženj, soočajo se z represijo v upravnih postopkih in nekateri z denarnimi kaznimi.

Starši so stvari vzeli v svoje roke

Večina ljudi danes verjame trditvam medicinskih oblasti, da je cepljenje »največji dosežek moderne medicine«, da je »varno in učinkovito«, do so stranski učinki »blagi in nenevarni«, resnejši pa zelo redki, približno »en na milijon«, iz česar naj bi sklepali, da je sistem povsem domišljen, cepljenje pa morebiti nevarno le za imunsko najšibkejše, ki pa jih sistem prepozna in zavaruje. Naraščajoče število staršev po Evropi in zdaj tudi v Sloveniji tega ne verjame več in zbira o cepljenju širše in podrobnejše informacije, o katerih zdravniki najraje molčijo.

Mnogi starši to počno zato, ker so imeli njihovi otroci ali kdo od njihovih najbližjih po cepljenju posledice. Kakšne, kaj se jim je zgodilo? Zakaj so s cepljenjem povsem prenehali, čeprav so še malo prej verjeli v dobrobiti cepiv? Zakaj o tem invazivnem medicinskem posegu nočejo več niti slišati? Kako je mogoče, da ne verjamejo zdravnikom, ki so se dolgo izobraževali o občutljivih strokovnih temah? Zakaj so med starši, ki ne cepijo, medicinski strokovnjaki?

O svojih izkušnjah so spregovorili javno

So ti starši fanatiki, verujejo v teorije zarote, gre za psihomame in psiho-očete, kot se je nedavno spraševala mati na enem od znanih starševskih forumov? Želite pogledali skozi oči teh staršev? Svojih zgodb ne skrivajo, odkrito govorijo o razlogih, zakaj gredo tako daleč, zakaj so pripravljeni tvegati postopke pri inšpektorjih in na sodiščih, kaj se skriva v ozadju njihovih na prvi pogled precej osupljivih odločitev. Predstavljamo vam prvo v nizu zgodb, ki so jih starši zapisali na spletne strani medijev in na socialna omrežja. Imena in priimke (ki so bili sicer povsem razkriti in javno objavljeni), smo zakrili, razen prve črke imena. Zgodbe so zbrane, da bi razsvetlile, kaj se dogaja in zakaj, ter da bi v vročo slovensko javno razpravo o cepljenju otrok vnesle več strpnosti in medsebojnega razumevanja. Dopustimo, da ima vsak starš za svoje odločitve lahko svoje osebne razloge. 

Pokopala sva otroka, čutiva se kriva

S.: Odločila sem se, da vam na vašo temo o cepljenju povem svojo izkušnjo. Čeprav je minilo že kar nekaj let, je to tema, ki me vrže s tira. Kot pridna državljana sva z možem peljala sina na cepljenje v prepričanju, da so tam strokovnjaki in vedo, kaj delajo. Po prvem cepljenju ni bilo nobenih zapletov. Torej greš in izpolniš svojo državljansko dolžnost tudi na drugo cepljenje. Sinček je bil star 6 mesecev, v poznih popoldanskih urah je bil cepljen, okoli druge ure zjutraj pa je izdihnil. Zakaj že? Zato ker sva ga sama peljala na to obvezno cepljenje! Kako mislite, da nama je bilo? Sama sebi sva ničkolikokrat rekla, da sva midva kriva. O življenju naprej ne bi razlagala. Naslednji šok je sledil, ko sva šla z možem v župnišče plačat sinčkov pogreb. Tam nama je župnik povedal, da obstajajo preiskave, ali otroka cepiti ali ne! Zakaj za vraga nama tega niso povedali spoštovani pediatri? To se po toliko letih še vedno sprašujem.

To še ni vse. Po rojstvu hčerke sva bila odločena, da je ne bo nihče cepil! In je tudi ni. Zahtevala sva preiskave, sva jih tudi izsilila, rezultat – defekt celične imunosti – po domače: nesme biti cepljena! Pediater na Vrazovem trgu je v tistem času marsikaj povedal, bil je starejši gospodpred upokojitvijo, torej je že veliko doživel. Povedal je tudi, da teh preiskav pač ne delajo, ker je zelo majhen odstotek umrljivosti, po navadi pa ljudje za te preiskave niti ne vedo! Vprašal naju je celo, kje sva za preiskave izvedela, na najin odgovor oz. pojasnilo pa ni imel besed. Mislim, da bi marsikdo spraskal skupaj zadnje cente za te preiskave, če bi le vedel zanje. Tako da gospodu iz Kranjske Gore, ki je na radiu izjavil, da smo starši morilci, če otrok ne cepimo, postavljam vprašanje: V katerem primeru sva morilca? V prvem, ko sva morala pokopati dojenčka, ali mogoče v drugem primeru, ko hči ni bila cepljena, je pa še vedno živa?

Vir: Spletna stran alternativno-zdravljenje.si

Izpoved staršev o posledicah cepljenja: Pokopala sva otroka, čutiva se kriva - Ženska.siŽenska.si

Objavljamo pismo staršev, ki sta se morala, kot številni drugi, spopasti z najhujšimi posledicami, ki jih cepljenje lahko ima na otroka.

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2019-05-29 15:49:42 (May 29, 2019)
Starejša objava Novejša objava
Izpoved staršev o posledicah cepljenja: Pokopala sva otroka, čutiva se kriva - Ženska.siŽenska.si

Objavljamo pismo staršev, ki sta se morala, kot številni drugi, spopasti z najhujšimi posledicami, ki jih cepljenje lahko ima na otroka.

ZADNJE OBJAVE
Epsteinov Pedo Island posnet z dronom
Migrantski pripadnik tolpe švedskemu najstniku tlačil pištolo v usta!
Popolnoma vsak teroristični napad na prostoru ZDA je bil false flag napad (a vam nisem jaz tega govorila?)
Lana Praner - Sodobna tehnologija
Migrant iz Maroka kradel v trgovini na Čopovi v Ljubljani, nato pa se je spopadel z varnostnikom in mu grozil, da ga bo ubil!
Poskus uboja Epsteina (da ne bi povedal, kdo je zadaj... Izrael!)
Misel dneva, 15.julij, Tjaša Dorelay
Cepljenje proti otroški paralizi, ki ga je financiral Bill Gates je rezultiralo v 47.500 paraliziranih v Indiji
Je kdo samo za sekundo pomislil, da resnica o zastrupljanju z neba ne bo prišla na dan?
Dolores Cannon: Premik v 5 dimenzijo
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj