V Vesolju vse temelji na informacijah

Objavil/a Dajana Babič, dne 2015-10-17 ob 08:47:31Vlasti Arzenšek z Bleda pred nekaj leti še na misel ni prišlo, da bi se lahko nekoč zdravila s števili. Spoznala je že kar nekaj načinov samozdravljenja in duhovnega razvoja. Menila je, da ima teorije že dovolj in da se bo posvečala le še praksi. A so njeno računico podrla – kaj drugega kot – števila, številčne kode ruskega znanstvenika dr. Grigorija Grabovoja. Pred nekaj leti je obiskala predavanje o Grabovojevi metodi na Hrvaškem. Izkušeno iskalko na duhovni poti je prepričalo takojšne delovanje Grabovojevih metod. 

Bistvo zdravljenja dr. Grigorija Grabovoja, jasnovidnega ruskega doktorja znanosti, matematike, filozofije in tehničnih znanosti, je vizualiziranje in osredotočanje na točno določene številčne kode. Z njimi bolni ljudje frekvenco svoje bolezni nadomestijo s frekvenco zdravja in tako bolezen preobrazijo v zdravje.Številčne kode temeljijo na dejstvu, da vse v vesolju temelji na informacijah.

Skupek informacij je tudi vsak človek, bolezen ali življenjske okoliščine. Dr. Grabovoj pravi, da je številčne kode dobil od stvarnika in da jih je le posredoval človeštvu. Z uporabo njegovih večmestnih številčnih kod so si mnogi po vsem svetu pozdravili različne bolezni, tudi »neozdravljive«. Nekaterim so celo na novo zrasli operativno odstranjeni organi.

Grigori pravi: »Vsaka bolezen je posledica odklona od normativa. Neravnotežje glede na normalne pogoje se lahko pojavi na ravni celic, telesnih organov ali celotnega organizma. Ozdravitev bolezni pomeni vrniti se k normativu. S koncentracijo na posamezne številčne kombinacije omogočite vibracijsko spremembo stanja vašega telesa v normativu (zdravje). Rezultat pa je ozdravljena bolezen.«

O zdravljenju s števili po Grabovoju si lahko preberete članek, ki smo ga objavili avgusta 2012. Tokrat pa se je Tatjana Svete pogovarjala z Vlasto Arzenšek.

Kakšna je bila vaša prva izkušnja z Grabovojevimi številčnimi kodami?

Morda ne prva, gotovo pa ena pomenljivejših. V ozadju slabega počutja so bile zdravstvene težave, za katere nisem vedela diagnoze. V Grabovojevi knjigi Obnavljanje ljudskog organizma koncentracijom na brojeve sem po občutku poiskala številčne nize, ki bi mi utegnili pomagati. Izbrana števila sem preverila še s tehniko notranjega uvida. Nato sem se na vsak številčni niz močno osredotočila in ga devetkrat prebrala na glas. Lahko bi ga ponovila tudi trikrat ali sedemkrat, le enkrat pa je premalo; v tem primeru velja rek, da enkrat ni nobenkrat. Počutje se mi je presenetljivo izboljšalo v trenutku. Tudi nekega mojega prijatelja, ki je imel hud zobobol zaradi kariesa in gnitja, je bolečina zelo hitro povsem minila, ko je izbral in uporabil pravi številčni niz.

Je pomembno, da izberemo pravi številčni niz?
Da, če »zadeneš« številčni niz, ki vpliva na prave vzroke zdravstvene težave in se osredotočiš nanj, ali pa uporabiš katero drugo metodo po Grabovoju, je težava hitro razrešena. Metod je zelo veliko, denimo številčni nizi v kombinaciji z geometrijskimi liki bolečino zelo hitro ublažijo ali povsem odpravijo. Zadostuje pa že to, da prebiramo število ali si število zapišemo na papir – tudi pri pisanju upoštevamo pravilo, da število napišemo vsaj trikrat.

Denimo, če vas pesti glavobol, ki nima globljih vzrokov, ga zelo hitro odpravite s koncentracijo na številčni niz 4818543. Če je glavobol povezan z notranjimi organi, celično presnovo, pa morate izbrati še druge številčne nize.

Zanimivi so tudi primeri, ko so ljudje, preden so šli na pregled za sladkorno bolezen, v čakalnici uporabili katero od Grabovojevih metod in so bili izvidi odlični oziroma so bili znaki bolezni v tistem trenutku odpravljeni.

Tudi jaz imam tako izkušnjo. Bilo je pred rentgenom pljuč. Prvič so bili po rentgenu moji izvidi zelo slabi, kazali so na hudo bolezen, po tretmaju so bili izvidi povsem v redu. Drugič pa so bili po rentgenu izvidi v redu, potem ko sem prej naredila vizualizacijo z geometrijskimi liki po Grabovoju.

Ali so bila vaša pljuča potem zdrava?
Ne povsem. To so samo poskusi, ki kažejo, da stvar deluje. Za trajno normaliziranje zdravstvenega stanja moramo odpravljati tudi vzroke bolezni. Za to moramo dosledno razvijati stanje zavesti in duha. Naučiti se moramo sami redno izvajati metode po Grabovoju doma, kajti lekcija bolezni je namenjena nam osebno, ne pa, da iščemo pomoč od zunaj. Da bi kar najbolje razumeli različne Grabovojeve metode, ki jih je res veliko, priporočam, da se najprej udeležite kakega seminarja, kjer usposobljeni predavatelj razloži več metod po Grabovoju in njihovo izvajanje. Vsak potem najde zase najprimernejšo.

Kaj točno so številčni nizi in kako delujejo?

To so sedem-, osem-, devet- ali še večmestna števila, ki jih je Grabovoj opisal v knjigi Obnavljanje človeškega organizma s koncentracijo na števila. V njej je za vsako od več kot tisoč bolezni zapisal ustrezno številčno kodo, s katero spremenimo frekvenco bolezni in se pozdravimo.

Vsak Grabovojev številčni niz ima svojo frekvenco. Števila uporabljamo tako, da se z njimi obkrožimo, jih napišemo na predmete, kožo, si jih zamišljamo na delovnem mestu ali v drugih okoliščinah, jih vizualiziramo in se nanje osredotočamo. Bolj ko se osredotočamo na izbran številčni niz, bolj se povezujemo z zdravim stanjem ali življenjskimi okoliščinami, ki bi jih radi dosegli.

Če gre za bolj zapleteno zadevo, kjer je bolezen samo vrh ledene gore, uporabljamo več številčnih nizov, pogosto v kombinaciji z geometrijskimi liki, barvami, glasbo, vizualizacijo …

Grabovoj v svojem učenju ponuja številne kombinacije. Glede na cilj, ki ga želimo doseči, oblikujemo misel (impulz duše), ki po izrazu in obliki odgovarja želenemu izidu – podobno kot če želimo skuhati neko jed. Izberemo geometrijski lik kot posodo, uporabimo prostor in/ali čas ter številčni niz in pričnemo s kuho. Če se kuhanja lotimo z ljubeznijo do kuhe in z vero vase in imamo dober recept, bo jed na koncu odlična. Jed na koncu postrežemo, pri delu s številčnimi nizi pa na koncu fiksiramo misli, torej stvaritev.

Praviloma manjštevilčna koda zdravi večje število bolezni, in nasprotno. Daljše ko je število, bolj je osebno, krajše ko je, širše deluje.

Vsako število ima svoj pomen. Z njihovo uporabo lahko vplivamo na vsa področja življenja. Ampak le, če je to v dobro vsega človeštva in tudi našega planeta.

Kaj se v človeku dogaja med ponavljanjem številčnih nizov?
V ozadju potekajo procesi razčiščevanja. Pri obnavljanju organizma s pomočjo številčnih nizov se dotaknemo svojega večnega bistva. Misli so materija zunaj materije; najmočnejša energija, s katero lahko upravljamo svoje življenje. Misel sproži ne le uresničevanje želenega, ampak tudi očiščevalne procese v podzavesti, ki to omogočijo. Misel v obliki številčnega niza v našem življenju uravnava dojemanje časa sprejemanja resničnosti in obseg informacij. Tako prehajamo v duhovno stanje in povečujemo sposobnost upravljanja svojega življenja v smislu načrta duše. Ker se hitrost misli povečuje, dogodke iz prihodnosti dojemamo hitreje kot iz preteklosti, kar vpliva na spreminjanje materije. Nekoč bodo naše misli presegle tudi svetlobno hitrost in takrat bo naša misel v trenutku tudi naša stvaritev.

Ali je treba verjeti?
Da, vera je pomembna. Če dvomite vase, niste nič naredili, je vaš trud zaman. Pa tudi, če pričakujete učinke od tega, kar delate, ste tudi vse pobrisali, kar ste naredili. Pričakovanja in dvom uničujejo stvaritev. Dvom je že to, da nekaj trikrat preverjate. Ali da sprašujete nekoga drugega za mnenje, ker sebi ne zaupate. Ljudje ne delamo vse sami, imamo tudi nevidne pomočnike. Ni nam treba delati veliko. Dovolj je, da se pravilno naravnamo ter spoštujemo zakone narave in vesolja.

Uspehi Slovencev z Grabovojevimi metodami?
Uspehi so. Bilo je nekaj ozdravitev kožnih, glivičnih, trebušnih, prebavnih težav, spreminjanje dioptrije, znakov sladkorne bolezni, zmanjšanje tumorjev in drugo.
Moram pa opozoriti, da ljudje prehitro pademo na obljube, da lahko velike spremembe naredimo čez noč. Češ, če se je on lahko pozdravil, se bom tudi jaz. Treba je upoštevati tudi svojo izkušenost, koliko že imamo prakse na tem področju. Več ko imamo življenjskih izkušenj, hitreje obvladamo tudi te tehnike in hitrejše rezultate imamo. 

Denimo, za zahtevne zdravstvene težave je treba kar trdo delati, ali pa da se obnovijo telesni organi, ki so bili operativno odstranjeni. Gre za metafizično obravnavo vzročno-posledičnih elementov strukturiranja. Glede na razvoj in stanje zavesti posameznika se delovanje na objektu ali subjektu odraža recipročno v uspehu in času. Vsaka naša celica ima celosten spomin in jedro atoma je neposredna svetloba božanske iskre v nas, torej vsebuje vse znanje in energijo, ki jo potrebujemo za obnovo po originalni matriki.

Ena najtežjih regeneracij je tudi obnova zobovja. Ravno izpopolnjujem gradivo, ker se mislim lotiti regeneracije zobovja. Moja prijatelja iz naše delovne skupine ga že nekaj mesecev regenerirata.

Neki Slovenki se je začela obnavljati delno odstranjena ščitnica, a ko ji je začela rasti nazaj, se je ustrašila, da ji bo nova ščitnica povzročala težave, zato ni nadaljevala z obnovo. A Grabovoj pravi, da organi, ki zrastejo na novo, nikoli več ne delajo težav v telesu, poleg tega pa blagodejno vplivajo na celoten organizem.

ŠTEVILA LAHKO ZDRAVIJO 
O Grabovojevi metodi je izšlo tudi več knjig drugih avtorjev, ena od njih je Numbers Can Heal (Števila lahko zdravijo) avtorice Elene Martin. Martinova koncentracijo na številčne nize primerja z delovanjem laserja: »Koncentracija aktivira možgane, da delujejo na isti frekvenci. Med koncentracijo je pomembno, da si predstavljate, da je vaš organizem absolutno zdrav. Tako aktivirate in pospešite proces zdravljenja. Vaje koncentracije lahko začnete tako, da napišete številke na košček papirja ter se osredotočate na posamezne številke od prve do zadnje ali od prve in zadnje proti sredini. 

Lahko si predstavljate, da dihate skozi številke, ali da vdihnete energijo vsake številke skozi del telesa, katerega želite ozdraviti. Ko si številčno kombinacijo zapomnite, se lahko miselno koncentrirate brez pisanja številk. Učinkovitost koncentracije je odvisna od vaše predanosti cilju zdravljenja. Ko odprete svoj notranji um temu ustvarjalnemu procesu, lahko prisluhnete svojemu notranjemu glasu, katero tehniko naj uporabite v danem primeru, kajti samo vaše lastno telo ve, kaj je najboljše za vas. Te tehnike lahko uporabite tudi za zdravljenje drugih.«

ŠTEVILČNI NIZI ZA ZDRAVLJENJE RAZLIČNIH BOLEZNI

(Še več številčnih kod je objavljenih na spletni strani goo.gl/LV210i.)

• alergije: 45143212
• anemija: 48543212
• arterioskleroza: 54321898
• bolečine v glavi in vratu: 8421432
• bolečine v zobeh, akutne: 5182544
• gastritis: 5485674
• epilepsija: 1484855
• impotenca: 8851464
• izguba las: 5484121
• odvisnost od nikotina: 1414551
• krčne žile: 4831388
• menstruacija, boleča: 4815812
• migrena: 4851485
• motnje spanja: 514248538
• multipla skleroza: 51843218
• navaden prehlad: 5189912
• neplodnost: 9918755
• normalizacija prebave: 5148210
• odvisnost od drog: 5333353
• piki os in čebel: 9189189
• povišan krvni tlak: 8145432
• čezmerna teža: 4812412
• travmatični šok: 1895132
• zastrupitev, akutna: 4185412

POSEBNE KODE

• odrešitev, skladen razvoj: 178421
• mir: 1001105010
• zdravje za vse ljudi: 88888588888
• sprememba negativnega v pozitivno: 1888948
• izboljšanje spomina: 589324 0 ter tudi 518 471 818 211
• razvoj intuicije: 35986
• univerzalna harmonija: 5555555
• obilje, blaginja: 714 273 218 93
• skladni družinski odnosi: 285555901
• idealno delovno okolje: 141111963
• stabilnost v poslu: 212 309 909
• alkoholizem in narkomanija: 148 543 292 519 451 94
• jasnovidnost, odpiranje tretjega očesa: 818 884 948 216 7
• psihična zaščita: 591 969 51
• boljši uspeh v šoli: 398 117 918
• optimizem: 498 917 181 948
• pomlajevanje kože: 519 606 901 319
• razvoj nadčutnih sposobnosti: 881 881 881
• depresija: 519514 319891
• tesnoba, anksioznost: 6848154211
• negativizem, zanikanje: 519 448 9184
• koda, ki uničuje vse bakterije, tudi Morgelone: 1723918519
• proti kemtrailom: 1723918519

SLOVENSKE IZKUŠNJE


Ivan, diplomirani ekonomist, 45 let
: Grabovojeve metode uporabljam že tri leta. Z njihovo uporabo sem v treh mesecih odstranil ciste na ledvici in vranici. Tako rekoč čez noč pa sem odstranil žolčne in ledvične kamne. Vse to imam dokumentirano z ultrazvokom. Zaradi glivične okužbe po kopanju v okuženi afriški reki so mi pred leti odpadli trije nohti na nogi. Z uporabo Grabovojevih tehnologij mi je ponovno začel rasti en noht, dva pa še poskušam obnoviti. Pred tem sem jih poskusil regenerirati z več drugimi metodami, a nobena ni bila učinkovita. Grabovoj pravi, da je rast zob, las in nohtov najtežje doseči, zato je to velik uspeh. S pomočjo njegovih metod pa sem uspel tudi v tem, da sem notranje uravnovešen in nimam več večjih nihanj v razpoloženju.

Veronika, 66 let: Z Grabovojevo tehnologijo sem se seznanila pred desetimi leti, poglobljeno pa sem jo začela preučevati in preizkušati pred osmimi leti. Sama sem si z Grabovojevimi tehnikami pomagala iz mnogih zdravstvenih težav. Imela sem že težave z žolčem, jetri, dvanajsternikom … Grabovojeve tehnike seveda niso čarobna paličica. Je resnično treba delati vsak dan, ne končati z vajami takoj, ko se počutite boljše.

Danes pri šestinšestdesetih letih sem povsem zdrava, ne hodim k zdravniku, psihično sem zelo stabilna in mirna. Lahko rečem, da v življenju še nisem bila tako srečna. Vsakomur privoščim, da doživi to, da ga nobena stvar in nihče več ne vrže is tira. Pri sebi sem najprej poskusila dati od sebe zapise jeze, ki so le programi, ki se jih da odstraniti. Eno od Grabovojevih tehnik lahko preizkusite sami ob prvi priliki, ko boste imeli težave z negativnimi mislimi. Ko zaidete v težave ali vas kaj rani in vas preplavijo negativna čustva, si v mislih ali na glas ponavljajte: 10 na minus 17. Druga uporabna tehnika v takih okoliščinah pa je, da se spomnite trenutka v svojem življenju, ko ste bili najbolj srečni. Tedaj ste bili namreč najbližje stvarniku. Ko pomislite na tisti najsrečnejši trenutek, se miselno prestavite v tisti čas, dogodek in stvari iz sedanjosti, ki vas obremenjujejo, se začnejo same po sebi uravnavati.

Začetnikom priporočam srbsko knjigo Uskrsavanje ljudi i vječni život – od sada naša realnost (dosegljivo na Misteriji.si) in slovensko knjigo Dnevne koncentracije (dostopno na spletni strani goo.gl/kdSt2F).

B., 32-letnik: ozdravljena cista v predelu ščitnice.
R., 60-letnik: uspešno pozdravljena psoriaza
M., 51-letnica: ozdravljena shizofrenija; ženska prej ni bila v službi, jemala je antidepresive, zdaj mirno dela, hodi v službo, je brez diagnoze (ozdravljena)
Z., 54-letnica: ozdravljena depresija; zdravljenje psihičnih težav gre uspešno in hitro

SREČANJA
Če ste se odločili uporabiti Grabovojeve metode, se lahko udeležite srečanj na Ptuju in v Mariboru. Na Ptuju je srečanje vsako prvo sredo, v Mariboru pa vsako tretjo sredo v mesecu. Srečanj se lahko udeleži vsak. Za več informacij pišite na e-naslov: franja.ceh@animacija.si.

Informacije: vlastaa@t-2.net

članek je prekopiran iz Sončevih pozitivk, avtorica Tatjana Svete

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2015-10-17 08:47:31 (Oct 17, 2015)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Poskus uboja Epsteina (da ne bi povedal, kdo je zadaj... Izrael!)
Misel dneva, 15.julij, Tjaša Dorelay
Cepljenje proti otroški paralizi, ki ga je financiral Bill Gates je rezultiralo v 47.500 paraliziranih v Indiji
Je kdo samo za sekundo pomislil, da resnica o zastrupljanju z neba ne bo prišla na dan?
Dolores Cannon: Premik v 5 dimenzijo
tale 9/11 video je bil pokazan enkrat in nikoli več
Zaradi neprimernega in žaljivega sporočila aktualne marketinške akcije slovenske fundacije smo na medije naslovili sporočilo, da naročnik sporne plakate odstrani
INKVIZICIJA - pravi obraz katoliške cerkve
Kaj je to sploh mogoče? Migranti v EU dobili neoznačene bančne kartice!
Prišel je čas za gradnjo zidov z žičnimi ograjami v štirih pasovih, reflektorji in stražarski mesti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2019
PTSČPSN
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Oglasi

7741.) poti , obrazi , pokrajine , ex ponto nemiri lirika , umetnik in njegovo delo , znamenja , nemirno leto , jelena , ženska , ki je ni , prekleto dvorišče , omerpaša latas , žeja , znamenja ob poti - zbirka ivo andrić cena je za kos

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 8.99 €

6964.) lastovka čez ocean  domovina v srcu - anton  ingolič

Kategorija: Zdravje

Cena: 18.99 €

3304.) winnetou - karl may 1-12 knjig

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 29.99 €

1882.) mojih pet življenj - gusti stridsberg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1551.) besedna umetnost ii

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

pri amikum-u vam nudimo storitve prevajanja. prevod iz angleščine v slovenščino ali prevod iz slovenščine v angleščino vam opravimo po ugodnih cenah. prevajamo daljša besedila:      ♣ s področja družboslovja,  ♣ filme, nanizanke, serije, dokumentarce, ♣ navodila, kataloge, brošure, ♣ oglase, ♣ spletne strani ♣ deklaracije, etikete …   kontakt: gsm: 031 530 081 spletna stran: https://www.amikum.si <span #000000;"="">facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 14 €

amikum vam nudi lektoriranje diplomskih nalog, lektoriranje magistrskih nalog in lektoriranje doktorskih nalog. uspešno lektoriramo vsa zaključna dela in druga besedila. za naloge, ki so obsežne, vam nudimo tudi popust. več informacij o postopku lektoriranja dobite na naši spletni strani. na voljo pa smo vam na vseh spodnjih kontaktih. gsm: 031 530 081 spletna stran: amikum e-pošta: info@amikum.si facebook: https://www.facebook.com/amikum.si/

Kategorija: Storitve

Cena: 1.4 €

inštrukcije angleščine v mariboru za osnovno ali srednjo šolo pri amikum-u so vam na voljo. ponujamo prijazen, strokoven in pedagoško preverjen pristop, ki je pomagal že številnim. imamo dolgoletne izkušnje s poučevanjem učencev in dijakov na oš, sš in gimnazijah. preverite našo paketno ponudbo na spletni strani inštrukcije angleščine maribor. lahko pa nas kontaktirate: gsm: 031/530-081 ali preko e-pošte: info@amikum.si preverjeno. preizkušeno. uspešno. amikum.  

Kategorija: Inštrukcije - Jeziki

Cena: 13 €

7621.) skupinska slika z gospo - heinrich boll

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 19.99 €

7108.) umiranje na rate - dachauski procesi - igor torkar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6972.) jetniški tič - kurt vonnegut ml.

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

3095.) marija antoinetta - stefan zweig

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj