Simptomi duhovnega prebujenja Nove Zavesti

Objavil/a Dajana Babič, dne 2015-06-11 ob 22:35:36

1. Občutek, da ste se izgubili na celi črti – to izhaja iz tega ker ste prišli v življenju do točke, ko ste verjetno ugotovili, da sploh ne veste kam greste, kaj si želite, s kom in kje… notranja potreba vašega Duha potrebuje zdaj »fokus«, da se lahko Duh izrazi. Pozorni bodite, da ne boste delali nenadnih, nepremišljenih korakov, kajti s tem boste v še večjem konfliktu s sabo.

2. Ponovno predelovanje starih stvari – je zato, da dokončno pospravite s starimi deli sebe, pozorni pa bodite da boste ločili, ali so to vzorci vaše družine, ki jih predelujete in ali so to res vaše stvari… ker okolica je ogledalo. Bodite sočutni, predvsem v odnosih, poslušajte tudi drugo stran. Morda morate razrešiti vzorce, ki se nanašajo na vašo lastno vrednost, obilje in odnos do tega, zasvojenosti, prelaganje odgovornosti… V življenju so ljudje, ki vam pri tem pomagajo, ki vas skozi izzive soočajo… ne sodite, ampak se zahvalite, da vam pomagajo te razrešiti. Če ste na nekoga jezni… vam odslikava jezo, ki je v vas… vaša naloga je, da ugotovite, kje je resnični vzrok tega čustva…

3. Naval emocij, ki se menjajo skozi različna razpoloženja – občutek velike jeze ali žalost, ki vodi lahko v provokacijo, potem sledi depresija, nato nerazložljivo veselje… čustveni vrtiljak, ki vas rola sem in tja… to se dogaja zato, ker se vaša srčna čakra uravnava. Ta je križišče Kozmičnega (jang) in Zemeljskega (jin) toka, zaradi vseh kozmičnih in zemeljskih poravnav to močno vpliva na tok vaše energije (biopolja). Samo zaznajte in čustvo spustite, dihajte in režite vezi. Ne hodite v emocije!

4. Motnje spanja – nemir, prebujanje, potenje, zaspanost, ki jo čutite potem ves dan, močna energija, ki vas dobesedno vrže iz postelje in vas hoče, da ste aktivni, čeprav je telo utrujeno. Močna utrujenost je seveda posledica, zato, ko imate čas, če že ne morete zaspati, vsaj ležite v postelji, da lahko počiva vaše fizično telo! Če se vam dogaja to na 2-3 ure, ne silite telesa da spi, počivajte… bo minilo. Meditacija vam bo tudi pomagala in če boste imeli čas čez dan, zadremajte.

5. Močne sanje – jasnovidne in da vidite skozi vizije (za naprej ali za nazaj), lahko tudi dnevna sanjanja čez dan, da vas nekaj spomni kot »dejavu«… bodite bolj pozorni nanje in si jih zapisujte, simboliko boste razvozlali skozi dogodke…

6. Močna »aktivnost« na vrhu glave – mravljinci in pritisk, ki ga lahko čutite potem po celi hrbtenici navzdol. Kronska čakra se odpira, saj se sidrajo popolnoma nove energije ter vibracije iz drugih dimenzij, svetov in nivojev zavesti. Znak, da se pripravljate, da sprejmete nove vibracije. Različne tehnike dihanja vam bodo v pomoč.

7. Slabšanje ali izboljšanje vida – aktivirano je vaše tretje oko. Polje vašega notranjega videnja, Duhovne oči se prebujajo, megleno videnje, pike ali črte… tudi to bo minilo čez čas…

8. Nihanje teže – če ste senzitivni, bi znalo vaše telo delati neke vrste »zaščito«, predvsem okoli bokov in trebuha, saj je to center, kjer imate točko moči – plexus solaris. Lahko shujšate ali se vam telesna teža sama porazdeli in postanete bolj telesno skladni. Ljubite svoje telo in ga sprejmite! Ste popolni!

9. Spremembe v načinu hranjenja – morda nekatere stvari ne morete več jesti, ker vam to zavrača vaše telo, opustite lahko meso, živalske izdelke, predelane živila… preverite tudi, da jeste vedno, ko ste mirni in ko niste v stresu, hrano blagoslovite, se zahvalite zanjo in za to, da jo lahko pojeste. Hrana je tudi vir energije, ki jo vnašate v svoje telo.

10. Alergije – so odraz čustvenega stanja, saj je koža vaš največji organ. Bolj kot boste duhovno rastli, bolj bo vaše telo občutljivo na različne substance, ki so v hrani in pijači ter bo reagiralo. Tudi, če se boste predolgo zadrževali v kakšni emociji, se bo le ta lahko odrazila na vašem telesu skozi osip, fleke, pikice, mozolje ali lise… Kaj lahko naredite? Večjo žlico biološko predelanega olivnega olja, dajte v usta in ga 10 min žvrkljajte po ustih. Nato izpljunite v stranišče. S tem spravite vse toksine iz telesa in resnično deluje. Pomembno je seveda tudi, da ozavestite te emocije in spremenite svoj način odzivanja nanje.

11. Čustvena in mentalna zmeda – občutek kaosa in da se ne morete fokusirati. Vzemite si čas in prostor, da sploh ugotovite kaj se dogaja v vas, kaj čutite in kaj je to v vas sprožilo. Prisluhnite svojemu srcu in vse se bo postavilo na svoje mesto. To je test vere in kako sigurni ste, zato odmik, predno reagirate. Ne delujte, če ste zmedeni.

12. Povečana senzitivnost – prebujanje vaših darov; načini zaznavanja, videnja, slišanja, čutenja in občutenja… videnje različnih geometrijskih oblik, barv, lahko celo barv, ki jih tukaj na Zemlji sploh ni, ko zaprete oči ne vidite več teme ampak rdečino, jasnovidne sanje, vizije, da vidite megleno, bolje slišite, nekateri zvoki vam postanejo moteči, lahko slišite zvok vode zelo jasno, brenčanje insektov…to je audio-disleksija, ki se morda lahko pojavi, prehajate na novo frekvenco, zato lahko pogosto slišite tudi zvonenje v ušesih… poveča se vam občutek za okus, izostri voh, dotik postane še bolj pomemben, kako ga doživljate…

13. Nevidna prisotnost, ki jo zaznate – vodnikov, angelov, mojstrov, duhovnih entitet, umrlih… celo občutite jih lahko, kako se vas dotaknejo, da jih lahko zaznate, da so z vami. Lahko čutite dvig energije v prostoru, da vam postane toplo, srce bije hitreje, … ne bojte se tega…samo blagoslovite jih.

14. Videnje duhovnega sveta in svetlobnih bitij drugih dimenzij, pokojnih duš – ne vstrašite se! Nič vam ne bodo storili slabega. Samo prisluhnite, kakšno sporočilo imajo. Ker se tančica med dimenzijami tanjša in so tudi drugi svetovi in dimenzije veliko bližje, to zdaj nekateri tudi vidite in zaznavate. Vse to obstaja od nekdaj, samo zdaj nam vibracija v kateri ste kot posameznik omogoča, da te frekvence zaznate (skozi videnje, čutenje, slišanje in občutenje…).

15. Fizično lahko zgledate, da ste se pomladili – ko se znebite čustvene prtljage in omejenega razmišljanja o sebi kaj lahko in kaj ne, in ko ni več ne morem »ker« …., se lahko to zgodi. Postanete lažji in energetsko bolj lahki. Začnite sebe gledati, da ste popolni na vseh nivojih. Fizičen izgled mladostnosti je odraz visoke vibracije posameznika. Praktično, lahko se nehate starati.

16. Fizične bolečine v telesu – glavobol, pritisk v prsih, bolečine v ramenih, teža telesa, težke noge ali roke, boleče mišice, spreminjanje splolnega poželenja (povečana, zmanjšana), prebavne težave, simptomi pljučnice ali gripe, … pomembno je da počivate, spite in poslušate telo, kaj vam kaže (spremenite dieto, telovadite, počivajte…)

17. Vrtoglavice, vrtenje, težave z ravnotežjem – to boste občutili, če ste neprizemljeni ali če ste odvrgli težko breme. Zelo pomaga pri tem počitek, ustrezna hrana, hoja…

18. Močno bitje srca – srčni utrip, ki vas na trenutke dobesedno »zbudi« iz trenutka ali iz spanca. To se dogaja, ker se uravnava srčna čakra. Traja zelo kratek čas, to pa zato, ker se v tistem trenutku čakra harmonizira po tem, ko je odpustila ven veliko breme ali čustveno prtljago. Če se sredi noči zbujate, ker vam srce močno razbija, se z dihanjem pomirite, popijte vodo, zelo pomagajo pa tudi Bachove Rešilne kapljice (Rescue Essence).

19. Nohti in lasje rastejo veliko hitreje – vaše telo sprejema veliko več Svetlobe in to spodbuja rast, celice se hitreje obnavljajo, tako je dobro, če telo zavestno spodbujate s kakšno pozitivno afirmacijo…

20. Če se vaše telo pogosto »naelektri« – je to znak, da se vaše telo v tem času polni z visoko vibracijo energije, ki na fizičnem nivoju povzroči da, če se česa ali koga dotaknete, imate občutek, da vas je stresla elektrika. Je momentalno, lahko občutite tudi izjemno moč v telesu. To lahko čutite tudi kot topel ali kot hladen tuš energije, ki gre skozi vas.

21. Čutite se bliže živalim in rastlinam – odzivajo se na vaša čustva. Npr. če ste žalostni vas pridejo tolažiti; s tačkami se vas dotikajo ali vam zlezejo v naročje… rastline lahko umrejo, če ste pretirano žalostni… lahko pa, če pošiljate ljubezen bolje rastejo… dogaja se prenos energije!

22. Manifestacija misli v materijo je "takoj" – kar mislite, to kreirate! Vsaka misel je kot molitev, priprošnja. Zahvaljujte se za vse, kar si želite in če vas prevzame slaba misel, jo vzemite nazaj… prekinite jo. Kreiramo stalno, vsepovsod, vedno. Zdaj kreirajte Zavestno!

23. Kvarjenje, prižiganje, ugašanje električnih aparatov, žarnic – tega bo vse več…gre za spremembo vaše frekvence, ki zmoti valovanje električnih naprav. Umirite se, pogosto pomaga, ker odstranite svoj naboj.

24. Težko se skoncentrirate, pri meditaciji ne čutite več takšnega vzhičenja kot ste ga imeli prej – to je zato ker ni več meditacija edino orodje, da se povežete z Duhom. Tudi eno uro ne rabite več meditirati. Lahko se povezujete samo na dih ali da zaprete oči… različne »tehnike« enostavno niso več potebne, ker ste v svoji vibraciji zrastli.

25. Dogodki, ki popolnoma pretresejo vaše življenje – smrt, ločitev, izguba statusa, doma, službe, partnerja, bolezen ali druge katastrofe, včasih lahko vse hkrati. To vam kaže, da se ustavite, dobro pregledate kdo ste in kaj vam v življenju pomeni, kam greste. Vse to ne morete ignorirati več, zato vas takšne katastrofe Prebudijo iz cone ugodja, da se premaknete naprej in odpustite, stare vzorce. Te sile prebudijo v vas sile Ljubezni in sočutja do sebe, vseh okoli sebe in Stvarstva. Potrebujete čas.

26. Potreba po tem, da »najdete sebe« – kreativnost osvobaja in polni, da najdete sebe in svoj življenski namen. Akcija je pomembna. Spustite vse, kar vam ne služi več, a puščajte za seboj ruševine. Poslušajte svoje Srce. Tukaj na tej točki je past Ega ali mu boste lahko podlegli. Odpustite!

27. Potreba po »čas zase« – ni več želje po druženju, bolj po tem, kaj vam resnično pomeni, veliko je izzivov okoli intime in kako biti sam s sabo in biti hkrati z nekom skupaj. Tukaj rešuje pogovor in izražanja svojih potreb in želja. Imeti nekaj, aktivnost, ki se ji predate, to je vaš »čas zase«.

28. Občutek, da časa več ni ali ga zmankuje – naredite si plan, kaj želite…s tem boste raztegnili »svoj čas«… predvsem pa bodite v vsakem trenutku »stalno prisotni 100% tukaj in sedaj«… Upočasnite svoj tempo in si recite, da imate dovolj časa. Fokus usmerjajte na sedanjost, tukaj in zdaj!

29. Nepotrpežljivost – veste vse, ampak včasih si ne morete pomagati, da se nebi priganjali, da bi dobili to, kar ste si zamislili na svoji poti. Nepotrpežljivost je v resnici samo pomanjkanje sigurnosti, zato se fokusirajte na sedanjost in presenečeni boste, ker se bodo začeli dogajati čudeži… Nič ne pride v vaše življenje, dokler niste pripravljeni na to!

30. Iskanje duhovne povezave, poti, namena – stalno hlastanje po tem in spraševanje, trud in iskanje…prenehajte, ne iščite, ne trudite se, ne delajte na tem! Sledite srcu in pot se vam bo odprla. Glejte z Duhovnimi očmi. Ker vse že veste!

31. Občutek, da ste drugačni, da ne pašete na ta svet – zato ker zaznavate drugače, ni z vami še nič narobe. Najdite ustrezen način jezika, skozi katerega boste komunicirali s svetom okoli sebe in v odnosu. Poglobite se v jezik, ki ga govorijo vaši ljubljeni, vaš partner in družina. Kaj jim pomeni (namig: knjiga 5 jezikov ljubezni, bo za začetek super). Dogaja pa se tudi, da se vaš galaktični del uspavanega v vas prebuja skozi Prebujenje in se morda čutite povezani s kakšno drugo galaksijo.

32. Učenje skozi osebno rast – ko razrešujete svoje vzorce, se zavedate resničnega sebe. Vse se zgodi, ko ste pripravljeni na rast, zdravljenje, razvoj in spremembo. Izziv je, da ne bežite. Samo zavestno sprejmite, da skozi izzive in situacije »dopuščate« to možnost, zazrite se vase in najdite iz kje izhaja ta bolečina, nesigurnost ali strah. Vse izzive sprejmite s pogumom, sočutjem do sebe in drugih z zaupanjem!

33. Učitelji, povsod ob pravem času – tukaj so, da vam pomagajo na vaši duhovni poti, na kateri se učite o sebi. To so lahko ljudje, knjige, filmi, dogodki, narava… Učitelji se lahko pokažejo kot negativni ali pozitivni, odvisno od tega na katerem polu sedite v načinu svojega razmišljanja. Ne pozabite…so ogledala… in lahko delujete mirni, zadovoljni in srečni, pa je znotraj vas vihar…ali obratno… oni so vaši sprožilci, s tem ko pritisnejo na vaš »rdeči gumb«, lahko osvobodite vse kar ni v skladu z vami. A ne pozabite, da iz duhovne perspektive so vedno popolni. Vsak izziv je vam darilo in priložnost, da izgradite sebe skozi Njih.

34. Povečanje integritete – to pomeni, da je čas, da govorite svojo resnico, da rečete tudi »ne« in iskrenost vam v odnosih postane izjemno pomembno. To pomeni, da je ključ – kar misliš, čutiš…delaj! Poslušaj Srce! Če ti nekaj notri reče da naredi tako, glava in Ego spet drugo, okolica tretje…poslušajte svoje srce in pojdite v Akcijo! Recite »da« tistemu, kar resnično čutite. Z zavedanjem, da Ljubezen premaga vse. Ne glede na ostale, bodite drzni, brez občutka krivde in naredite to, da dosežete duhovno osvoboditev.

35. Sinhronost, močno povečana intuicija in druga stanja zavesti – začnete privabljati kar potrebujete in kakor ste energetsko naravnani to je okoli vas, pomislite in oseba vas pokliče, razlagate, da nekaj potrebujete in za vogalom vas to čaka… izventelesne izkušnje, ojačana senzitivnost, kanaliziranje energij iz drugih dimenzij in povečana komunikacija z angeli

36. Občutek Enosti z vsem – občutek popolnosti, »imam vse«. Izjemen občutek sočutja in ljubezni za vse… to vam daje občutek radosti in da niste sami.

37. Da živite svoj namen – končno veste, kaj delate tukaj na Zemlji, kaj je vaš namen. Novi darovi se prebujajo v vas, ki imajo zdravilno noto. Vaše življenje in vaše delo, se zdaj zlivata skozi eno pot in vse dobiva nek smisel. Končno boste lahko povezali oboje; kar živite tukaj s svojo vlogo in to kar ste prišli narediti.

38. Kar zavračate, hodi za vami – vse česar nočete, se izogibate…tega je vse več v vašem življenju. Duh se osvobaja starega, preteklega, preživetega. Soočite se. Ne bežite. Poglejte vase. Poglejte v svoje Srce. Začutite. Poslušajte in nato Delujte.


Tako upam, da se boste potolažili, da je vse kot mora biti. Vse je del sprememb energetskega premika, zunaj in znotraj vas.

Na poti vam želim veliko Ljubezni in Moči,

Iz srca, Shana Flogie
www.MyChi.si

Simptomi duhovnega prebujenja Nove Zavesti | Portal Duhovnost

Z letom 2012 smo vstopili v zadnji val energije, predno se zgodi galaktična poravanava Sonca, Zemlje in galaktičnega Sonca… Vrh bo dosežen na zimski solsticij, 21.12.2012. Ta portal se je gradil miljone let in zdaj se bo skozi poravnavo tudi odprl Nov Svet, odprla se bodo Vrata…

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Vinko Dolenc
1
Jun 13, 2015
pisati izkušnje planetarne metamorfoze je odlično delo. Poudarjanje višje zavesti, nove zavesti, duhovnega prebujanja, duhovnogalaktične niti ... ipd pa je pretiravanje. Učitelji so res povsod in vedno ob pravem času, le da jih večina to ne ve ali pa preprosto nima ust ;)
Apel, da človek ni kosilnica štejem za dobro namero. A izkustvo je vselej več; neprecenjliv in neprenosljiv fragment (fraktal / hologram) biti in zavesti - zato je tovrstno branje lahko simpatično naknadno, ne more biti vodilo, zavest do svoje biti duha. Ta je vedno samo pot, ki sama sebe opravičuje, osmišlja in vodi. usta so povsem nepomembna v tem procesu, ki traja in te nikoli ne postavi kot učitelja - le kadar to pot zaključiš in sklesaš do strukture - ta ne teče več, zato je tovrstno stanje - zaostajanje. Redke misli prebijejo čas. Tiste ki izpostavljajo kaj je duhovno ... ne. Duhovnost se sama izda skozi oči. Skozi besede se skrije. Spet jo odkriješ brez ust.
Bodite dobro, lp

Vinko D
#5
Dajana Babič
1
Jun 13, 2015
Vinko... tole, kar je tukaj napisano ni iz trte zvito, ampak velja zame in za veliko, veliko ljudi.

Zadnjič me je ena ženska spraševala, da kaj da se dogaja z njo, da povsod vidi številke 11.11 in 22.22 in da se ji bo od tega utrgalo... Pokazala sem ji to in se je pomirila. :)

Ne vem, zakaj ne bi o duhovnosti pisali. Saj je del nas. Ravno tako kot spolnost, ravno tako kot prehranjevanje, ravno tako kot vse ostalo, kar pač "paše" k človeku.
#4
Vinko Dolenc
0
Jun 13, 2015
Buddhine besede so lahko izhod iz vzhičenosti :) Kako lepo je povedano - ja! - ker je treba znati!
#3
Vinko Dolenc
0
Jun 13, 2015
Ne rečem, da postavke niso bogate, a kdor nima absolutnega znanja (izkušnje; relativno znanje je vse kar sami nismo izkusili neposredno), mu tole žvižganje ne more prinesti nič. Nič. Opa, napaka - ne nič, prinese mu zavajanje , tudi če to ne želi biti. Ko boste to spoznali, vam bo jasno zakaj je tako in zakaj je to promoviranje povsem neokusno, nevestno in je bolj podobno ploskanju samemu sebi, gospa Dajana. To se vidi. Želim vam vse dobro (čeprav to ni moja podrobna skrb, le poslanica), zato vam pišem to opozorilo, ker ustvarjate kar precej prekrškov, v tem mediju (duhovnost) se ne dela tako, in občutek imam, da to veste. Zakaj pa to počnete - morda je kakšna otroška blokada, nepriznanje ali pa gre za slabo presojo. Vaše delovanje prej nosi elemente politične namere, zablode. Pardon, a iskreno besedo vam dajem.
Lep pozdrav
#2
Vinko Dolenc
0
Jun 13, 2015
skvačkano manipuliranje. pri prebujanju zavesti imaš vso odgovornost na sebi. Hoja po oblačkih nekaterih še ni soočanje z zavestjo biti.
Slama je dobra krma, polnilo za strašila, izolacijo objektov ... malo težje pa se z njo pije koktejle. Siljenje drugih v smer duhovnosti je simptom (opozorilo), da sami ne znamo. Nova zavest in te njuejđ trgovine idej so nadvse smešne.
Skonektaj se na frekvenco 6.5 MHz in vprašaj maje kaj rečejo o tej civilizacijski normi poneumljanja in kraji ideje o svetu.
Bila je tako duhovna, da je znala vse citate na pamet -
Haghah in fuj!
#1
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2015-06-11 22:35:36 (Jun 11, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Simptomi duhovnega prebujenja Nove Zavesti | Portal Duhovnost

Z letom 2012 smo vstopili v zadnji val energije, predno se zgodi galaktična poravanava Sonca, Zemlje in galaktičnega Sonca… Vrh bo dosežen na zimski solsticij, 21.12.2012. Ta portal se je gradil miljone let in zdaj se bo skozi poravnavo tudi odprl Nov Svet, odprla se bodo Vrata…

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Dr. Gorazd Pretnar: umakniti iz prometa vse, kar lahko škoduje ljudem
Ne zaupajte slepo stari dogmi, ne zaupajte slepo pediatrom.... še najmanj pa zaupajte SISTEMU, ki vas in vašega otroka s hudimi poškodbami po cepljenju pusti na cedilu.
Otrok pred in po cepljenju
Cankar je bil znan po svoji redkobesednosti
Kako hitro shujšati (Abraham-Hicks)
Na Kitajskem obstaja bolnišnica, kjer tumorje zdravijo z izrekanjem stavka: je že odšel!
L'Oreal, Merck, Bayer kršijo EU zakonodajo o kemikalijah
Mislim, da obvezno cepljenje v sodobni državi ne more biti uzakonjeno
Kaj je na slikah?
Peter Marolt - človek, ki komunicira z mrtvimi
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Maj 2019
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

financial cash available here from $3k to $1 million business personal cash finance? unsecured finance fast and simple finance? quick application process? finance. services rendered include, *debt consolidation finance *business finance services * finance services help we offer finance at low interest rate.of 2% we offer all types of finance business personal cash finance? open 7 days a week from 24/7 service available nationwide i'll advise you can contact us via email at abdullahibrahimlender@gmail.com calling +918929490461 whatspp number +918929490461 mr abdullah ibrahim

Kategorija: Umetnine in starine

Cena: 90000 €

v kolikor ste privrženec iger na srečo, se lahko sedaj preizkusite tudi v različnih igrah, ki so na voljo v casinoju. vse to vam omogoča bet365 casino, ki ga lahko igrate tudi preko slovenske spletne strani - https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-casino/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

optimizacija spletnih strani zahteva, da podjetja in skrbniki spletnih strani poiščejo področja in tematike, kjer lahko pomagajo svojim obiskovalcem. z ustvarjanjem vsebine za uporabnike, ki jo ti iščejo lahko podjetja komunicirajo s strankami v času, ko se odločajo o nakupu, raziskujejo in primerjajo.

Kategorija: Storitve

Cena: 500 €

bet365 poker vam je sedaj na voljo tudi preko slovenske spletne strani. vse kar je potrebno je to, da greste na spletno stran https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-poker/ kjer se lahko registirirate in potem lahko preizkusite svojo srečo s kartami.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če želite imeti telefon srednjega ranga, ki je zelo zmogljiv in ponuja skoraj vse kar imajo telefoni v premijskem razredu, potem je smiselno, da razmislite o nakupu samsung galaxy j6 - https://www.a1.si/telefoni/samsung-galaxy-j6-ds-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

veste, da se razlog za vaše zdravstvene težave pogosto skriva v vašem črevesju? pogosto se namreč zgodi, da se poruši ravnovesje dobrih bakterij in zato zbolimo. vendar pa obstaja možnost, da si črevesje hitro popravite, če v prehrano vključite probiotike. prevete, kako vam probiotiki lahko pomagajo.  

Kategorija: Prehranska dopolnila

Cena: Pokličite za ceno

iphone x je eden izmed prvih pametnih telefonov, ki je ovit v zelo odporno steklo, ohišje pa je narejeno iz nerjavečega jekla. preverite lastnosti tega zmogljivega telefona- https://www.a1.si/telefoni/iphone-x-64-gb-siva

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

bet365 stave v živo so vam sedaj omogočene tudi v sloveniji in sicer se lahko brezplačno registrirate preko slovenski spletne strani: https://www.betsonhand.com/sl/bet365/bet365-stave-v-zivo/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

razmišljate o tem, da bi okrepili mišice rok, pa vam je obisk fitnes centra odveč, ker morate čakati v vrsti za vadbo na vaši priljubljeni napravi? zakaj ne bi imeli boksarske vreče kar doma? za več informacij o tem, kje jo kupiti in kako jo namestiti, obiščite spletno stran fitnesshop.si.  

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

vam hitrost interneta na vašem mobilniku veliko pomeni, ker potrebujete hiter prenos podatkov za službene namene? potem je smislno, da se odločite za ponudnika a1, ki vam nudi najhitrejše omrežhe 4g/lte.  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

kupiti mobilne nakladalne ploščadi od proizvajalca ausbau. proizvajamo pod lastno blagovno znamko mobilne nakladalne ploščadi ausbau za evropski trg z upoštevanjem zahtevnih evropskih standardov. različna nosilnost (6, 8, 10, 12 in več ton) in nastavljanje (min 90cm, max 165cm). mobilne ploščadi, ki smo jih proizvajamo imajo široko vozno površino, kar omogoča, da nakladalnik udobno se zapelja čez našo mobilno ploščad v zabojnik oz. vagon. več o izdelku mobilna ploščad ausbau na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.    

Kategorija: Industrijska oprema

Cena: 4999 €

izjemne mobilne nakladalne rampe ausbau od proizvajalca. standardni modeli z nosilnostjo 6, 8, 10 in 12 t. ponujamo mobilne nakladalne rampe od proizvajalca različnih velikosti po naročilu. višina mobilne nakladalne rampe lahko nastavljate s hidravličnimi cilindri pod pritiskom, od 900 do 1.650 mm. prihranijo čas za nakladanje oz. razkladanje tovornega vozila oz. vagona. lahko se premika po vašem podjetju s pomočjo nameščenih avtomobilskih koles. mobilne nakladalne rampe ausbau lahko delajo ob vsakem vremenu. v več kot 10 letih smo dobavili mobilne nakladalne rampe v več kot 25 držav po svetu, vključno z evropskimi. več o mobilnih nakladalnih rampah na naši spletni strani av-exim.com id: z4t71f   kontakti: t +48223906443 http://av-exim.com   način del mobilne nakladalne rampe: nakladalnik pripelja rampo zraven tovornjaka, dvigne rob rampe (vstavi vilico v trdo sklopko). s pomočjo hidravlične pumpe se nastavi potrebna višina (od 900 mm do 1.650 mm). v komplet z rampo so vključene zavore in verige. zavore so potrebne, da se onemogoči premik rampe. verige so za dodatni priklop na tovornjak. nato viličar se premika po mobilni nakladalni rampi notr v zabojnik oz. tovornjak.  

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 4999 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj