Neodvisna država Hrvatska 2014

Objavil/a Dajana Babič, dne 2014-07-27 ob 22:26:14

Vsi tisti, ki nismo imeli nikakršne zveze z našimi predniki, ki so za čas NDH (Nezavisne Države Hrvatske) pušili Hitlerju, pobijali Žide, Srbe, CIgane in vse napačno misleče v koncentracijskih taboriščih, bolj krutim, kot so bili tisti v Nemčiji, se sramujemo naše preteklosti, ampak je ne moremo izbrisati. Nekateri naši očetje so uporabljali posebne nože, s katerimi so ljudem rezali vratove. NDH je bila edina država, v kateri je obstajalo taborišče za otroke! Dokler smo živeli v Jugoslaviji, urejeni državi, so nas učili da ne smemo sovražiti. Sovraštvo je bilo uradno prepovedano, bili smo "neuvrščeni", enako so nam bili nedopustni tako "vzhodni", kot "zahodni" zločini. Ko je Amerika pobijala v vietnamski vojni so se po jugoslovanskih ulicah valile množice demonstrantov, ki so odločno zahtevale mir. Jugoslovanske oblasti niso "blagoslovile" niti enega ameriškega zločina. Ko so Rusi napadli Češkoslovaško, o tem pišem, ker se tega spomnim, smo bili spet na cesti. "Čehoslovakom", ki so takrat letovali pri nas, smo nudili vso možno pomoč in tolažbo.

Titu ni takrat padlo na pamet, da puši Rusom, klečanje mu enostavno ni šlo. Dokler sem živela v Jugoslaviji, jebe se mi kaj bodo o tem dejali hrvaški "naciči", plačanci iz EPH in ostale budale z opranimi možgani, sem bila ponosna na svojo državo. Vedela sem, v kakšnem svetu živim, režimski državni časopisi, televizija in radio mi nikoli niso zločincev prikazovale kot "dobrih fantov". Danes živim v dreku od države, v katerem se utapljam od sramu, kot da sem sama kriva za to. Nisem! Nisem volila HDZ! Nisem volila SDP! Nisem dala svojega glasu za krajo naroda! Glasovala sem proti ropanju ljudi! Glasovala sem proti vojni! Nisem glasovala za sovraštvo! Nisem volila današnje hrvaške lakote, bede, brezposelnosti. Nisem glasovala za to, da danes živimo v smeteh od države - ne zaradi "svetovne krize", ampak zaradi lokalnih lopovov.  Tudi to mi ne pomaga. 

Današnja NDH je podobna pokojni - le da so sredstva za pobijanje bolj prefinjena. Naši trenutni pavelići pušijo Ameriki, Hitlerju večjemu od samega Hitlerja, ne pobijajo Srbov, saj so jih delno pobili in delno pregnali. Vem, oni so napadli nas, mi smo se samo branili ... Govorim o civilih, ki smo jih pobili.  Niti v koncentracijskih taboriščih NDH niso čepeli vojni zločinci. Naši pavelići danes ne pobijajo Židov, nasprotno. Židi so nam danes, ko rečem "Židje" mislim na fašistično oblast države Izrael, to, kar je nam bil za časa stare NDH Hitler. V današnji NDH se pobijajo Hrvati s tako perverzno strastjo, da si človek zaradi obupa želi sam sebi prerezati svoj hrvatski vrat.

Tiho smo. Edini v civiliziranem svetu smo tiho, medtem ko Ameri in Židje ubijajo Gazo. Večjo možnost za rešitev pred smrtjo z nožem, metkom ali plinom pred štiriinsedemdesetimi leti je imel Žid pred Hitlerjem kot ima danes Palestinec pred Ameri in Židi. Normalni svet je na nogah. Mladi, stari, otroci, vsi so na ulicah svetovnih mest. Dvigujejo glas proti največjemu zlu na zemeljski krogli. Na demonstracijah v Londonu so posneli ultraortodoksnega Žida s palestinsko zastavo v roki. Protestirajo tudi Židje v Izraelu. Ni problem v židovskem narodu, temveč v razbojnikih, ki vladajo Izraelu in Ameriki, ki jih plačuje.

Torej, so vsi na cesti. Za naše medije to ni vest. Našim politikom so usta tako polna ameriške sperme, da se bo zaradi tega dvigoval želodec njihovim praprapravnukom.Pa vseeno to ne bi smel biti alibi, tako kot tistim, ki so živeli za časa tiste NDH nismo nikoli oprostili, ker so pobijali nedolžne in so nemo gledali pokol. 

Komu to govorim? Hrvatski narod so SMETI. Jebe se nam za tisoče pobitih palestinskih otrok, starcev, žena. Jebe se nam, ker se v kioskih prodajajo časopisi kot je Jutarnji list, kjer je rušenje letala, ki je letel nad vojaško cono edina bistvena svetovna vest. Iz dneva v dan nas bombardirajo s podatki, koliko je v letalu umrlo otrok, koliko starcev, koliko strokovnjakov za aids. Putin je zrušil letalo. Če bo Putin končal tako kot Gadafi, bo Zemlja rešena.

Jebite se pušači ameriškega kurca. Koliko starcev je bilo pobitih v Gazi? Koliko otrok je pobitih v Gazi? Koliko dečkov je danes ubitih v Gazi in ti bi lahko postali vrhunski strkovnjaki za AIDS in ne samo za AIDS. Jebe se vam. Palestinci so za vas, kot je zdavnaj rekel Orwel, "neljudje", Ko jebe Palestince. Isti, ki je jebal Žide, Cigane, napačno misleče, Srbe...

Jugoslavije ni več. Nihče od državljanov NDH 2014 ne bo šel na cesto in kričal proti Zločinu. Mi smo bili gnoj, in gnoj smo ostali. Jaz Jugoslavijo pogrešam. Takrat sem čutila, da sem človek.

(Vedrana Rudan)

prevod in priredba B.G. in D.B.

Nezavisna Država Hrvatska 2014. - Vedrana Rudan - Kako umrijeti bez stresa

Svi mi koji baš nikakve veze nismo imali sa precima koji su za vrijeme NDH pušili Hilteru, ubijali Židove, Srbe, Cigane i sve krivomisleće u koncentracijskim logorima opakijim od onih u Njemačkoj s...

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Dajana  Babič
Dajana Babič
Objavil/a 2014-07-27 22:26:14 (Jul 27, 2014)
Starejša objava Novejša objava
Nezavisna Država Hrvatska 2014. - Vedrana Rudan - Kako umrijeti bez stresa

Svi mi koji baš nikakve veze nismo imali sa precima koji su za vrijeme NDH pušili Hilteru, ubijali Židove, Srbe, Cigane i sve krivomisleće u koncentracijskim logorima opakijim od onih u Njemačkoj s...

KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
Kumare
Migranti ogrožajo moja vnukeca
Razlika med Slovenci in Hrvati
Skrivnost dolgega življenja
Prepričanje (Martin Kojc)
Kam naj se obrnem za pomoč v primeru hrupa v stanovanjskem naselju?
Koncentracija za makrorešitev Slovenije
Ključ Univerzuma
Inna Jarovaja je v Ljubljani, v četrtek 28.junija seminar o jasnovidnosti
Janez Janša 30. junija 1991
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Julij 2018
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Oglasi

2759.) gora ni hotel - saint loup

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

7663.) mafija včeraj in danes - spectator

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 9.99 €

7706.) ukana 1 , 2 , 3  -  tone svetina

Kategorija: Zdravje

Cena: 34.99 €

7450.) 7000 dni v sibiriji - karlo štajner

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

7193.) sorge - hans otto meissner

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

3556.) le vi ste pomembni oblikujte svoje življenje od znotraj navzven - dr. phillip c. mcgraw

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 18.99 €

5642.) planina - draško šćekić

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

3679.) franny in zooey - j.d. salinger

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

3678.) skrivnost mlečne čokolade - peter svetina , damijan stepančič

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

3677.) vidov angel - peter svetina

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 15.99 €

6070.) učiteljica breda - france bevk

Kategorija: Družboslovje

Cena: 14.99 €

6037.) mančine lovske dogodivščine - franc šetinc

Kategorija: Družboslovje

Cena: 13.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj