CSD-ji namerno uničujejo otroke

Objavil/a Božo žabjek, dne 2014-01-31 ob 16:22:11

Centri za socialno delo so v Sloveniji leglo skorumpiranih birokratov in feminističnih zlobnih aktivistk. Skoraj vsak teden pridejo na površje zgodbe,ki jim komaj verjameš, potem pa vpogled v dokumentacijo in, ja, zadržati se moraš, da javno ne rečeš nekaj zelo grdega. V javnosti se lažno širi pojem o neenakopravnosti žensk v družini, resnica pa je svetlobna leta odmaknjena v skritih arhivih Varuhinje, Ministrice za delo, direktoratih Ministrstva, policiji. Najprej razčistimo! Nasilje moškega v družini, fizično ali spolno je nedopustno, zagovarjanje dokumentiranih laži delavk Centrov pa najhujša oblika Kaznivega dejanja. Ko je danes prišla še ena  zgodba preko državne inštitucije zlorabljenega očeta, ki mu 5 let CSD Ljubljana Vič prepoveduje stik s hčero, pa se preprosto nisem mogel več zadržati, da ne napišem bistva zgodbe še preden dobim vso dokumentacijo. 45.000-im očetom v Sloveniji je preprečen dostop do otrok in kar 90% zaradi laži matere, ki jih kasneje delavke in ostale feministke zagovarjajo celo v primeru, ko sodišče odloči, da je bila zlorabljena inštitucija prepovedi stikov z otrokom. To ni zapis proti ženskam, rad jih imam, pač pa proti feminističnemu zlobnemu združenju, kjer  odnosi med ženskami temeljijo na nenaravnih poteh, zaradi lastnih frustracij na sovraštvu do moških kar potem skozi javno plačane funkcije ogabno zlorabljajo.

Naj se vrnem k primeru. Mati še, ko je bila noseča, v javnosti verbalno in fizično nasilna do moža, zato se pri prvem letu starosti hčerke razideta. Seveda CSD Vič takoj prepreči dostop očetu do hčere, pa mati živi v leseni baraki, dokazano občasno hrani deklico celo s surovimi hrenovkami iz hladilnika, jo spolno zlorablja, sodno dokazano, jo pretepa, sodno dokazano, a to glavni osebi v zadevi na CSD Vič ne zadošča. Tej osebi mnenja strokovnjakov ne pomenijo nič, celo razsodba Višjega sodišča ne. Je gospa pred upokojitvijo, trikrat ločena, moške sovraži in bo naredila vse, da jim vrne, kar je sicer sama zakrivila. Čeprav je Višje sodišče razsodilo, da ni bilo nobenega razloga za takšno prepoved in celo obsodi mati na 8 mesecev, pogojno za dobo treh let, to Viški gospe ne pomeni, da mora takšno sodbo spoštovati. Celo njen šef, nad upokojeno star gospod, jo slepo zagovarja, feministične združbe in že naštete javne funkcionarke so na strani te matere, psihološkega problema, Slovenija pa je spet na vrhu novega seznama, tokrat  najhujše neenakopravnosti spolov. Pri nas so moški v družinah povsem neenakopravni, kajti manj kot petim odstotkom so lahko dokazali fizično ali spolno nasilnost do lastnih otrok (kjer je prepoved nujna). Ženska pride z lažmi na CSD in postane prijateljica delavk, oče pride na CSD in bo imel srečo, če ga ne pride takoj iskat Policija.

Z užitkom se bom lotil tudi tega primera in, ja, zahtevali bomo razrešitev  in ukinitev teh zlonamernih Centrov, čeprav je njihova moč nepojmljiva iz razlogov, ki z Zdravo ljudsko pametjo nimajo popolnoma ničesar. Tudi Mrakova bo med njimi!

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
masad masad
3
Feb 01, 2014
Moški in ženske smo, o tem sem mislim že pisal, naše "sodelovanje" v veliki meri zavozili.

In ni hujšega od neke referentke, da ne rečem vodje, ali direktorice CSD-ja, ki spada med tiste, ki sovražijo nasprotni spol.

Taka izkoristi tudi najmanjšo možnost, da moškemu, udeleženemu v nekem postopku odvzame še tisto, kar mu gre po zakonu.

Bo treba tajno snemati taka prerekanja na CSD-jih (ki so praviloma vedno na škodo moških udeležencev) in jih potem javno objaviti na slovenskem spletu! Pa naj je snemanje dovoljeno, ali prepovedano.

Pred CSD-jem pa fotografirati direktorico in referentko in ju tudi dati na splet. Ker je ulica pred CSD-jem javno mesto, pa je omenjeno fotografiranje popolnoma legalno.
In če ne drugega, bo ženske po objavi fotografij in priloženega teksta zelo sram... Zaradi močno naklonjenih odločb v prid materam, ki najbrž niso vse brezmadežne. Ali pa mogoče kdo misli, da so?

Pa tudi kakšen odvetnik bi se lahko "pro buono" potegnil za te moške, ki potegnejo krajšo samo zaradi tega, ker so moški.

Vsekakor pa je ženske nadvlade in emancipacije (vsaj na tem segmentu-odločbe CSD-jev) , in ki je šla daleč preko znosnih meja - DOVOLJ!

Podpiram metlo, prepih ali celo (kadrovski) cunami v CSD-jih!

150 ali 200 odpuščenih žensk pač pri 130.000-ih brezposelnih pač ni ne vem kako velika številka. Poleg tega bi verjetno njihova mesta zasedli moški. Oziroma BI MORALI.
Je tu kdo, ki misli kar počez, da pa moški (s primerno kvalifikacijo) niso primerni za delo v CSD-jih?

CSD-ji namreč niso butiki, kjer so zaposlene izključno frajle.
In ne gre za cunje, gre za otroke in očete!
Ki vsekakor niso cunje, čeprav glede na odločbe CSD-jev - so. Ali pa se kot cunje počutijo....

Kot jih je dobro označil Janez: gre za arogantne smrklje!
Dodal bi: in arogantne direktorice, ki mislijo, da jih ne more nihče nagnati na borzo.


#7
Janez
2
Feb 01, 2014
Sicer pa je težko biit socialna delavka - od tebe zahtevajo vse sorte nekih znanj, pa končan faks ipd. a o samem življenju tiste arogantne smrklje ne vedo prav veliko. Veliko časa (in napak) bo preteklo, da bodo vredne dela, ki jim je bilo zaupano.
#6
Janez
0
Feb 01, 2014
Jep, težak je bil prehod iz socializma v gnili kapitalizem, žrtve so vsepovosod, žal tudi nič krivi otroci (tudi nespametnih staršev)

Pri štirih otrocih moraš biti optimist in borec

Otroci so obdani z ljubeznijo, zato niti ne slutijo, kako težke bitke bijeta njuna starša, da bi jim zagotovila kruh.
#5
Ana Kos
3
Jan 31, 2014
To je tako neskončno grozno, da ljudje v svoje obupne odnose vtlačijo še otroke in jih zlorabljajo.
Tudi jaz poznam nekaj takih zgodb, precej od blizu ... Zelo žalostne so.
To, da imajo starši ne vem kakšen IQ, sploh ne pomeni, da imajo srce.
Isto velja za socialne delavce in druge ljudi, ki se s tem ukvarjajo.
#4
Biserka Kapo Kukman
2
Jan 31, 2014
Imamo toliko izobraženih družboslovcev, nezaposlenih, ki so polni družbenega znanja na vseh ravneh. Zakaj mi to armado ne vključimo v SKUPNO DRUŽBENO PSIHOTERAPIJO. Preprosto nekaj ne štima. Ko nekaj gre narobe, se je treba ustaviti, razmisliti o vsem in zrelo stopiti naprej. Nejc, imaš prav. Nikoli nisem razumela, da se problemi ne rešujejo. Vsakega zdravega posameznika to moti.
#3
Dare Likar
0
Jan 31, 2014
Veliko sreče. Bom z zanimanjem spremljal. http://daretovblog.blog.siol.net/2009/04/28/nasilnez/
#2
Nejc
0
Jan 31, 2014
Vsak nov dan v Sloveniji nova afera in nova pizdarija. In vsakič isti problemi, ki se vlečejo že leta in leta. Nič se ne naučimo.
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2014-01-31 16:22:11 (Jan 31, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.9.19
Pahor na 5G obisk v Švico
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.9.19
Živeti ali 5G?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.9.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.9.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
September 2019
PTSČPSN
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Oglasi

v kolikor ste športni navdušenec in igrate športne stave, vas vabimo, da obiščete našo spletno stran betsonhand, kjer so vam na voljo največje spletne stavnice na svetu, kot so bet 365, bet at home in william hill. možnost igranja tudi v sloveniji. več: https://www.betsonhand.com/sl/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

če se odločite za nakup telefona iphone xr, lahko ob sklenitvi vezave prihranite malenkost več kot 100€ za sam telefon. več o sami ponudbi: https://www.a1.si/telefoni/iphone-xr-64-gb-crna

Kategorija: GSM telefoni

Cena: Pokličite za ceno

7715.) bistro dete - kako razumeti in spodbujati otrokov razvoj, dr. richard c. woolfson, izdala založba didakta 2001

Kategorija: Družboslovje

Cena: 19.99 €

3914.) triinosemdeset stopnic - ladislav črnologar

Kategorija: Leposlovje

Cena: 17.99 €

5000.) fužinski bluz - andrej skubic

Kategorija: Leposlovje

Cena: 16.99 €

7542.) podatki na dlani - reader"s digest izdan leta 2007

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

vas zanima kateri so pomembni dejavniki, ko se opravlja delo od doma in na kaj morate biti pozorni, da bodo delavci učinkovito opravili svoje delo? več o tem lahko izveste tukaj: https://blog.spica.com/registracija-delovnega-casa/kako-zaposlenim-omogociti-delo-na-domu-in-poskrbeti-da-bo-tudi-uspesno-opravljeno/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

predplačniški paket pri a1 vam omogoča, da lahko že za 5€ na mesec prejmete 1000 enot, ki jih lahko po želji porabite za klice, sms ali pa prenos podatkov. več o samih paketih: https://www.a1.si/predplacniski-paket/a1-simpl

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Kontrola dostopa time&space podjetja špica je učinkovita rešitev za vsa podjetja katera želijo imeti enostaven in hiter vpogled prihodov in prisotnosti svojih zaposlenih. več o tem lahko najdete na naslovu: 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

do you need a business loan, a personal loan, an automatic loan, an agricultural loan, or project financing? this company is certified and established to support the public, businesses and also individuals. we offer loans to different parts of the world. at 2% interest rate, contact us now via our email address   (kimberlyfinancegroup@gmail.com)     whatsapp number: +12174870925

Kategorija: Delo

Cena: 99 €

gostovanje z mobilnimi telefoni več ni tako drago, kot je bilo nekoč. še posebej kadar govorimo za gostovanje v eu. večina mobilnih paketov že vključuje vse storitve, ki jih lahko koristite tudi v tujini. več o tem koliko vam v katerem paketu česa pripada pa najdete na naslovu: https://www.a1.si/tujina/gostovanje-v-eu

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

2751.) alkoholno omamljen -  jože ramovš

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj