Sporočilo naroda slovenski Vladi in politikom!

Objavil/a Božo žabjek, dne 2014-01-26 ob 22:55:34

Slovenska beda se zaostruje, denar odteka kot med poplavami pred leti v Železnikih. Osebno imam tega več kot dovolj, kradejo, lažejo, ropajo preko bank in razprodajajo mojo deželo. Podpišite, če se strinjate, sistem poznate. 
Spodnji zapis gre na številne politične in medijske naslove v sredo ob 23h. Prosim vas, zbudite se že končno in spreglejte

Sporočilo naroda slovenski Vladi in politikom!

Zločini proti lastnemu narodu ne zastarajo nikoli. Naj bo to izdaja okupatorjem, kar smo doživeli pred 72 leti ali izdaja tujim nadvladarjem, kar doživljamo danes. Če prve izdaje še vedno nismo razčistili in jo določeni politiki ogabno zlorabljajo za lastne namene, se druge izdaje preko sovražnega dolga narod sploh še ni lotil, celo se je sploh ne zaveda. Skoraj deset let nam že ista oseba koplje nov Triglavski rov iz katerega ne bomo več splezali pa so ljudje tiho, morda zasledimo le kakšen nežen članek o tem.
Najprej se vrnimo kakšnih pol leta nazaj v čas razkrivanja bančne luknje. Začela so se prva sprenevedanja o ne preveliki bančni luknji, da bi sedanja vlada poklicala tuje »strokovnjake«, ki naj bi luknjo natančno izmerili. Višje kot so bile denarne nagrade tem tujcem, globlja so postajala ugibanja o globini, kamor je vladajoča elita pahnila bančni sistem. Ampak premierka Alenka Bratušek vehementno razlaga tujini, kako je luknja obvladljiva in jo Slovenija lahko pokrije sama. Še predno je prišla prva uradna številka na svetlo, je gospa že najela 1.5 milijarde velik skrivnosten, ja, sovražen, nemoralen oz. nepošten kredit. Govori se sicer o Deutsche bank, ampak na vladi nima nihče, povzeto po Peterletu, jajc, da bi razkril ozadje. Je zgodba dejansko prezapletena, kot bi jo režiral Hitchcock. Celo bolj. Pri Alfredu ste vsaj videli konec, srečen konec po vseh šokih, tukaj gre zgodba v tihi konec razpada. Potem pridrvijo neuradne številke o globini 5 milijard v slovenskih bankah, ki jo najprej zanikajo, nato pa potrdijo. Alenka Bratušek še vedno vehementno razlaga, Slovenci bomo to rešili sami. Vprašanje je samo, kateri Slovenci? Ja, tisti, ki so že zdaj na robu. Vlada nam pripelje spet tuje strokovnjake na Slabo banko in jih plačuje, kot bi ustvarjali nedojemljive dobičke. Nič se ne premakne, še vedno se zgolj skriva, kdo si je nagrabil milijone, koliko in s čigavo pomočjo mora ostati skrivnost. Nihče ne omenja, da je omenjena gospa kriva za nastanek največje državne luknje v času Janševe vlade, da je ista gospa potrjevala kredite v NKBM, ki jo je nato Križanič pripeljal do vrednosti NIČ in je Rotschildova Banka Slovenije še delnice pobrala vsem neumnim Slovencem, ki ne razmišljajo s svojo glavo in nasedajo politikom. 

Nepojmljivo, najhujši zločin proti lastnem narodu, pa vse tiho je bilo in je še vedno.
Potem takoj letos, ko tujce že bajno plačujemo za upravljanje s Slabo banko, odpotuje minister Čufer v London in novi razlogi o dodatnih slovenskih zadolžitvah so že zaokrožili po svetu. Zdaj iščejo še 3 milijarde, kajti za bančno luknjo, ki jo lahko sami zapolnimo, je zmanjkalo čisto vse, do zadnjega centa je treba najeti sovražen kredit. Pa nam hkrati Londonska borza pošilja sporočilo preko medijev, ki ga ne dojamemo, da Slovenija zares išče 6-7 milijard evrov sovražnega kredita, saj je samo lani v prvih 11 mesecih bančna luknja globlja še za 1.1 milijarde, ampak tujci vedo, koliko zares. Pred pol leta sprenevedanja oz. laži o velikosti luknje in sposobnosti, danes vemo, da gre vse skozi sovražni kredit.

Pa vzemimo samo 5 milijard kredita, ki je namenjen reševanju političnih zadnjic, njihovih prijateljev in stroškom potovanj v davčne oaze. Nič od tega sovražnega kredita ne bo šlo v produktivno gospodarstvo, torej ne bo novih delovnih mest in sploh nobene ustvarjene dodane vrednosti iz katere bi kredit in predvsem obresti sploh lahko plačevali. In smo na zadolženosti katastrofalnih 85% slovenskega proračuna. Ostane torej malce več kot za plače ožemalcem v Vladi, Parlamentu in političnim birokratom. Kdo bo torej vračal in kdo se bo prvi zbudil in Alenko Bratušek z njeno najmanj sposobno ekipo v 23 letih končno nagnal? Si sploh predstavljate kaj pomeni zadolženost 85% proračuna? Seveda vam ni jasno, zato tudi ne ukrepate.

Slovenija je tipičen primer, kako so tujci, ZDA in EU zlahka kupili naše politike, ki zdaj zelo natančno izpolnjujejo navodila, bolje ukaze svetovnih bančnih gigantov, ki sicer upravljajo z veliko večino sveta. Seveda jim je zelo jasno, da nismo zastonj na vrhu svetovne korupcije, torej so z lahkoto dosegli, da preko sicer nepomembne državice izpeljejo preizkusni poligon, kjer bodo do potankosti izpeljali doktorat o uničenju posameznih držav. Kupiš politike, jih zasvojiš z denarjem, kar pomeni, da se bodo zadolževali, ker veš, da ne bodo mogli odplačati jim na koncu vzameš svobodo in deželo. Seveda je ob tem sarkastično razmišljanje naših tožilcev, češ, ne moremo zarubiti premoženja v tujini našim poklicnim kriminalcem, pardon političnim tajkunom, ki si, recimo, lahko privoščijo celo nakup hiše za 35 milijonov € v Švici. Zakaj že bi rabil tako hišo, če ni namen bunga-bunga show pred plenjenjem preostankov?
Zelo težko je dojeti, da neka Južna Amerika, ki jo tudi Slovenci gledamo bolj z viška, uspe narediti tako veliko za svoje narode (resda ne vsi), pri nas pa vso resnico o tem prikrivajo. 

Zakaj je Raphael Corea že leta 2008 razglasil vse Ekvadorske dolgove za sovražne in se lotil tujih, sovražnih bankirjev. Uspel je zmanjšati dolg, narejen preko državnih obveznic za več kot 60% in dežela je zaživela. Zelo jasno je razložil svetovnim pohlepnežem, da so s sovražnimi krediti hoteli uničiti Ekvador in jih postavil pred dejstvo – sprejmite našo ponudbo ali pa vam ne plačamo nič! Sprejeli so. Takrat je zelo natančno in preprosto opredelil sovražni dolg, odious debt, kot vsak dolg, ki si ga država nakoplje, ni pa namenjen razvoju države in blaginji državljanov. Raphael Corea je to uspel razkriti, dokazati in izpeljati. Pri nas pa – tisti, ki je ustvaril med letoma 2005 in 2010 največjo luknjo v proračunu, jo danes le še poglablja. Slovenci pa, žal, nimamo osebe z velikim zakladom med nogami, ki bi hotel in zmogel dokazati, kaj nam namerno povzroča umazana vsakokratna politična struktura. Pelje nas do popolne razprodaje, kajti njihova premoženja so zavarovana pred ubogimi, nemočnimi tožilci in milijarde, s katerimi bi danes cvetel tudi zadnji Slovenec, so namenjene brutalno neživljenskim izživljanjem posameznikov, ki so znali zakone napisati v svojo korist in jih zdaj nekaznovano izrabljajo za dokončno uničenje lastne dežele. 

Nobena vlada nima v Ustavi zapisanih pooblastil, da razprodaja narodovo lastnino, nobena slovenska vlada takšnega pooblastila ni dobila niti z volitvami? Zato je zadnji čas, ljudstvo, da javno pokažete svoje nestrinjanje, da začnemo z državljansko nepokorščino, kajti danes tiho, jutri lačni! Zapomnite si to! 

Pa hkrati resno opozorilo slovenskim politikom, prodanim dušam – začnite delati ljudstvu koristno, dokler imate še vsaj malo časa. Z reševanjem, lažnim reševanjem bank, prikrivanjem resnice in avtorjev grabežev, ščitite zgolj lastni hrbet. Vemo, da se vam tudi sanja ne, kako rešiti deželo, vendar je zelo enostavno. A kaj, ko vi niste tam zgoraj, da bi reševali ampak zgolj zato, da bi polnili lastne žepe. Kaj mora tožilstvo res prejeti 100.000 kazenskih ovadb zoper neznane – znane storilce, da se boste morali še za njih sovražno zadolžiti za 3 nove milijarde? Ali pa vas kdaj sreča pamet, zbežita pohlep in prodanost, da namenite delček sovražnih kreditov v narodu koristne, vložite v delovna mesta za vseh 140.000 brezposelnih, le četrtino kar razkriva londonska borza o resnični višini kredita, ki ga Čufer išče, jutri, po hitrem postopku sprejmete Zakon o takojšnji zaplembi premoženja vsem tajkunom in politikom, premoženja, ki je preseglo 10 kratno vrednost lastnine povprečnega Slovenca in vso lastnino, ki je bila ustvarjena skozi sovražne kredite. Letos bomo Švica po tej poti, obljubljena dežela o kateri so nam vaši predniki lagali pred 23 leti, čeprav so vedeli, da nam naročniki revolucije tega ne bodo nikoli dopustili na način, kot so si ga oni zamislili preko plačljivih političnih povzpetnikov.

Zdaj je odločitev vaša – ali nemudoma ustavite sovražno zadolževanje in poskrbite za zagon gospodarstva, vendar ne skozi razprodajo tujcem ali pa bomo nadaljevali boj najmanj do številke 100.000 podpisnikov znotraj in potem še preko slovenskih meja.

Skupina Kazenska ovadba in podpisniki:

1. Božan Žabjek, Ljubljana
2. Ivi Špelko, Novo mesto
3. Zdenko Prizmič, Črnomelj
4. Katarina Rek, Maribor
5. Zlatko Hernčič, Ljubljana
6. Helena Gašperšič, Artviže
7. Drago Ogorevc- Bresternica
8. Matjaž Andromako, Ormož,
9. Andrej Hribar, Domžale
10. Hrvoje Brkljačić, Zreče
11. Zvone Kelher, Bate
12. Ljiljana Radosavljević, Maribor
13. Ivan Ambrožič, Kostanjevica na Krasu
14. Lidija Povše, Polšnik 
15. Tadej Hasičević, Ljubljana
16. Lili Remec, Potoče
17. Penelopa Saksida, Ljubljana
18. Mirjana Čakardič, Škofije
19. Helena Krapež Škoberne, Ljubljana
20. Milko Ozmec, Maribor
21. Amela Talić, Renče
22. Barbara Majcen, Kamnik
23. Jadranka Umek, Ljubljana
24. Greg Zupan, Melbourne 
25. Aleksander Laznik, Trbovlje
26. Cveta Žerovnik, Kranj
27. Tatjana Tulsi Prijatelj, Ljubljana
28. Nadja Avsec, Brezovica
29. Ana Jug, Nova gorica
30. Bojan Berlot, Nova goricaS
31. Vanja Degoricija, Za Maribor2. Ida Vuk, Tržič
33. Janez Muhvič, Črnomelj
34. Jože Gorišek, Rimske toplice
35. Tanja Cvetrežnik, Ljubljana
36. Ivan Lipovac, Kamnik
37. Jolanda Miheu, Maribor
38. Branka Kukovič, Ljubljana
39. Natalija Jelen, Celje
40. Uroš Mavri, Cerkno
41. Samo Ribič, Ljubljana
42. Cveta Mitrović Matjašič, Maribor
43. Nejc Jelen, Celje
44. Luka Jelen, Celje
45. Marjan Polšak, Celje
46. Robert Ivešič, Šmartno ob Paki
47. Stoyan Svet, Postojna
48. Sonja Umek, Ljubljana
49. Petra Žitnik, Idrija
50. Milan Baretić, Vrhnika
51. Justina Milar, Trbovlje
52. Vasja Jerovšek, Gozd Martuljek
53. Marinka Komel, Izola
54. Zehra Mahmutović, Koper
55. Petra Mrgole, Trbovlje
56. Bojan Mehle, Ljubljana
57. Nastja Rodman, Ljubljana
58. Mitja Sotlar, Ljubljana
59. Nataša Tkalec, Maribor
60. Fatima Kvrgić, Izola
61. Sašo Klavžar, Spodnja Idrija
62. Franc Korotaj, Ljubljana
63. Mira Hace, Ljubljana
64. Bronislava Hafner, Ljubljana
65. Iztok Zupančič, Ljubljana
66. Drago Ogorevc, Bresternica
67. Alida Blažič. Ajdovščina
68. Tone Umek, Ljubljana
69. Zoran Šarič, Maribor
70. Maja Guštin, Maribor
71. Minka Marič, Portorož
72. Marko Kmetič, Strmec pri Leskovcu
73. Katja Javornik, Maribor
74. Drago Pusovnik, Šmartno ob Paki
75. Iztok Dolinšek, Ljubljana
76. Mateja Žiberna, Škofije
77. Zvonka Česnik, Postojna
78. Vasja Jerovšek, Gozd Martuljek
79. Damijan Koprivc, Velenje
80. Robert Gračner, Celje
81. Mojca podlipnik, Nazarje
82. Aleš Šketa, Pesnica
83. Jože Kočivnik, Ruše
84. Gašper Petrač, Vrhnika
85. Branko Žele, Temline
86. Jani Abdić, Kranj
87. Martina Mlekuž Caraballo, Slovenska bistrica
88. Sebastjan Kroflič, Celje
89. Branko Damjanovič, Ljubljana
90. Stojan Kojić, Ljubljana
91. Frančiška Vrhovec, Litija
92. Slavko Cerkvenik, Prelože pri Lokvi
93. Rok Klobučar, Radoslavci
94. Janez Podgorelec, Ljubno
95. Silvester Lasbaher, Maribor
96. Matjaž Škof, Malečnik
97. Mojca Golob, Miklavž na Dravskem polju
98. Darinka Potrč, Maribor
99. Branka Džaić, Moravci v Slov.goricah
100. Blaž Benedik, Gorenja vas
101. Aleksander Pratnemer, Laško
102. Jadranka Vesel, Kozina
103. Ana Kugovnik, Črna na Koroškem
104. David Kristan, Dobrova
105. Ema Podgorelec, Maribor
106. Črt Kanoni, Ljubljana
107. Miroslav Cunjak, Ljubljana

Lj., 30.1.2014

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Phil Howardson
0
Dec 30, 2015
Dober dan Loan za azil

Tukaj sem, da veš, da sem dal ven posojila iz 500 dolarjev na 45 milijonov dolarjev, in po nizki obrestni meri v višini 3%.

Jaz sem dobro obnaša človek, tako da bi le resni kandidati zaprosijo za ta posojila.

O posojilo, sem dal vse vrste posojila, ki jih morda že kdaj želeli, zato se prijavite še danes in okus dobro živijo. Prav tako nimamo časa za prevare strank, saj smo dobro usposobljeni ljudje in mi moti naše poslovanje zelo dobro.

Uporablja se od nas danes preko naše e-pošte, tako da bomo lahko udeležijo za vas hitro.
Pišite nam sedaj na philloanfirm2@yahoo.com za veliko boljše podrobnosti vaše posojilo.

Upam, da si hiter odziv
Phil Howardson
#49
Komentar izbrisal uporabnik
Zlobni
0
Nov 02, 2014
Prosim, izbriši, spakedranščino velecenenega, Harrya Fragnada.
Večno hvaležni Zlobni :-(
#47
Harry Fragnad
0
Nov 02, 2014
Dober dan, moje dame in gospodje, jaz sem Ugleden, Legitimno in akreditirani denarja posojilodajalcem. Jaz posojam denar ven, da posamezniki, ki potrebujejo finančno pomoč. Ali imate slab kredit, ali ste v potrebujejo denar za plačilo računov? hočem
uporabiti ta medij, da vas obvestim, da sem postal zanesljivo pomoč, bom vesel, da ponudijo svoje storitve, ki vključujejo spodnje podatke.

* refinancirati
* Domov zboljšanje
* Auto Posojila
* Konsolidacija dolgov
* Line of Credit
* Druga Mortgage
* Poslovni Posojila
* Osebna Posojila
* Mednarodni Posojila

Če bodo zainteresirani vljudno prijavite preko e-pošte harryfragnad@outlook.com za več podrobnosti, boste poslali prijavni obrazec Loan zapolniti. (Št socialne varnosti in ne preverjanje kredita, 100% zagotovljeno!) Veselim se mi omogoča, da se na ponudnika storitev ..
#46
Harry Fragnad
0
Nov 02, 2014

Iščete poslovno posojilo? osebna posojila, hiša posojilo, avto posojilo, študentskih posojil, konsolidacija dolgov posojila, nezavarovana posojila, tvegani kapital, itd .. Ali so vam zavrnili posojilo banki ali finančni instituciji, za kakršne koli razlogov. Jaz sem Harry Fragnad, zasebni posojilodajalec, kreditiranje podjetij in posameznikov v nizki in cenovno obrestno mero v višini 2% obrestno mero. Če Vas zanima? Pišite nam danes na harryfortune@outlook.com, harryfragnad@outlook.com in dobite posojilo danes ok ..


#45
masad masad
0
Sep 13, 2014
1. Nehaj smetiti, smetar!

2. Brisati!

3. Ponovno v osnovno šolo!

4. Taki bedniki raus iz Slovenije (sovražni govor gor ali dol)!
#44
Zlobni
0
Sep 13, 2014
Tako beden reklamni vložek kot je #42 lahko mirno izbrišeš :P
#43
barclays loans
0
Sep 13, 2014
Barclays posojila je omejena na osnovnem kapitalu. Nudimo posojila in finančne storitve vseh vrst. Naša posojila se giblje od poslovnih do osebnih ali dolgimi ali kratkimi nih pogojih z ugodno obrestno mero (2%). Naš postopek posojilo je zelo hitro in zanesljivo z jamstvi. Za več informacij o naših storitvah, prosimo, da nam sporočite znesek posojila, ki jih potrebujete in želite trajanja posojila. Upamo, da bomo slišali od vas. Lahko pošljete sporočilo na spodnji elektronski naslov.
barclaysloans@outlook.com
#42
nevidnamoč
1
Feb 10, 2014
Samo v vednost, da je situacija še mnogo slabša kot je zgoraj napisano. Zadolženost ni 85% proračuna ampak 85% BDP -ja bruto družbenega proizvoda. In tudi to je eden od načinov zavajanja da zadeva ne izgleda tako kritično. V proračunu ne zberemo niti 10 miljard, dolgujemo jih pa 25.
#41
SIMON
2
Jan 29, 2014
podpišem
Simon Medvos,Prevalje
#40
Marija
1
Jan 29, 2014
podpišem
Brečko Marija,Prevalje
#39
FRANC
1
Jan 29, 2014
podpišem
Medvos Franc,Prevalje
#38
Božo žabjek
0
Jan 29, 2014
Še enkrat bi prosil vse, ki ste se ali se še boste odločili za podpis, če lahko imenu dodate še kraj bivanja, kajti brez tega in pravega imena vas ne morem dodati na seznam. Hvala!
#37
GRi SON
0
Jan 29, 2014
podpišem
#36
Robert Lobenwein
0
Jan 28, 2014
Podpišem.
#35
masad masad
0
Jan 28, 2014
Zgodba je dejansko končana. Slovenijo nedvomno čaka romunski standard.

Je edina rešitev (poleg 100.000 podpisov) in po najemu novega kredita (ki bo v vsakem primeru najet že nekje pred poletjem, torej bo že drugi v 2014) ukrajinski recept: ulični boji, ubiti demonstranti?
Bojim se, da ja... Da je ukrajinski recept edina možnost.

Morala, etika in zdrava pamet so žal iz Slovenije odšle leta 1991, če ne že prej. Ni videti, da bi se vrnile. Jim tudi ni dovoljeno čez državno mejo. V Sloveniji so nezaželene... Tako, kot je nezaželeno poštenje.

Grabljenje in pohlep pa sta edini vrlini slovenske "elite". Res smo lahko ponosni...
#34
Sonja Košenina
1
Jan 28, 2014
Sramota, za kaj smo se odločali, ko smo želeli samostojnost in slovensko Švico,,,,,
#33
Gogi
0
Jan 28, 2014
Podpišem:Gorazd Voglar., Lenart
#32
Mirko Injac, Brežice
0
Jan 28, 2014
Tudi jaz pdpišem: Mirko Injac, Brežice
#31
Ana Kos
1
Jan 28, 2014
Vinko Kos, tehtno razmišljnaje!
#30
Pokaži več komentarjev
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2014-01-26 22:55:34 (Jan 26, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.10.19
Namesto pošt po Sloveniji raje 5G stolpe
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19
Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj