Bayersanto ali Jekyll in Hyde

Objavil/a Božo žabjek, dne 2018-07-05 ob 18:41:06

Že leta 1886 je Stevenson vedel vse, le imena še ni poznal, zato je takrat naslovil knjigo z Dr. Jekyll and Mr.Hyde. Danes bi jo zagotovo naslovil Dr. Baysanto and Mr. Devil. Dvoličnost je pač gonilo bogatenja in izvrševanja zločinskih nalog. Poroka pred časom je zato najkrutejši obred na tem planetu, ki bo za zelo dolgo časa pustil posledice na človeštvu. V lepi obliki vam povedo, da skrbijo za zdravila in poljedelstvo, v resnični obliki pa izdelujejo farmacevtske strupe in GSO orožje za uničenje človeštva. Odkar je bila že napovedana poroka so cene GSO semen zrastle za 300%, prav tako gnojil tega zločinskega velikana. Logično, ko enkrat zaseješ GSO ne boš sam nikoli več pridelal nobenega semena in nobena zdrava zelena rastlina v zemlji, kjer so rovarila GSO semena, ne bo več rastla. Torej imajo izjemen monopol in si lahko cene izmišljujejo do neskončnosti, itak pa je načrt, da mora umreti zelo veliko ljudi. In zaradi Monsanta tisoči kmetov po svetu vsako leto storijo samomor iz obupa. Ker so nasedli in jih je uničil. In potem dodajte ta zločinski nacistični Bayer, ki je že leta 1915 dostavljal vojski strupene pline, čeprav so bili uradno leta 1907 prepovedani za uporabo in izdelavo. In nekdo, ki zaradi poteševanja lastne pogoltnosti izdeluje strupe, tako v 1. svetovni vojni kot za nacistična taborišča, vas uspešno nateguje in pravi, da izdeluje zdravila za vaše zdravo življenje! Pa se pri tem še nikoli za svoje zločine skozi stoletje ni opravičil niti skušal dokazati, da je zapustil zločinski krog. Le kako, ko pa to tako nazorno nadaljuje. Za morije s plinom Agent Orange v Vietnamu se tudi Monsanto ni nikoli opravičil. Zato je zelo vmesno vprašanje - kdo je bolj nor Bayer Monsanto ali ljudje, ki naivno nasedajo zločinom? Baysanto bo po poroki največja zločinska korporacija, ki bo uradno zadolžena za sklepe elite o občutnem zmanjšanju svetovnega prebivalstva. In kar je pri vsem najhuje - tudi vlade po svetu ta zločin podpirajo, seveda za zasebne koristi, pa se tisti, ki niso na najvišjem položaju sploh ne zavedajo, da so tudi sami na seznamu za odstrel. Življenjski odstrel. Ljudje bi morali dojeti, da je vsak izdelek, ki ima oznako Bayer ali Monsanto smrtonosno orožje in ga je treba takoj odkloniti, kajti nasedanje na laži v drobnem tisku o koristih jih bo stalo življenja. Ja, vse kar je Bayer ali Monsanto mora biti za vedno izbrisano iz ljudskega seznama dobrin! /virHumansAreFree/

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Božo žabjek
0
Jul 14, 2018
Radmila, treba je vedeti, da se večina kmetov ne ukvarja z resničnim stanjem. Ampak - Dekalb je Monsantov proizvod, ki ga prodaja Agrosaat in verjetno še kdo. In mene ne bo nihče prepričal, da Monsanto proizvaja tudi naravna semen. In, če dovolijo sojo, kje je potem logika, da ostalega ne bodo, Slavonija pa je že preplavljena?
#6
Radmila Čučak
0
Jul 14, 2018
Božo, danes sem govorila z gospo, ki ima ekološko kmetijo za pridelavo zelenjave in prodaja na naši tržnici.

Povedala je, da v Sloveniji ni v prodaji gensko spremenjenih semen, ker zakonodaja tega ne dovoljuje, ( razen GSO soje ).....mogoče sem naivna :), ampak ji verjamem...

citat: Sama pridelava gensko spremenjenih rastlin je v Sloveniji prepovedana, medtem ko EU dopušča gojenje gensko spremenjene koruze podjetja Monsanto. Največ te pridelajo v Španiji, gojijo pa jo še na Portugalskem, Češkem, Slovaškem in v Romuniji.

V vsakem primeru so lahko v živilih in krmi na evropskem trgu in v Sloveniji prisotni le dovoljeni gensko spremenjeni organizmi. To so soja, koruza, oljna ogrščica in sladkorna pesa, od katerih proizvajalci v živilih najpogosteje uporabljajo prve tri.

https://www.dnevnik.si/1042766094

Seznama gensko spremenjene hrane v Sloveniji ni | Dnevnik

Ker evropska zakonodaja tega ne zahteva, v Sloveniji nimamo evidence prehrambnih izdelkov, ki vsebujejo GSO. V živilih n
#5
Božo žabjek
0
Jul 09, 2018
Papir danes prenese čisto vse. Le zakaj potem pri nas prodajajo Monsantova semena pa brez oznake GSO? Ker naivni narod verjame, da Monsanto izdeluje tudi naravna semena!
#4
Radmila Čučak
0
Jul 09, 2018
Božo....slovenska zakonodaja določa, da mora biti hrana, ki vsebuje gensko spremenjene organizme, ustrezno označena....

zato upam, da inšpekcije preverjajo tako velikega dobavitelja moke, kot je Žito. In če bi res prodajali kruh ali moko iz Monsantove GSO pšenice, bi to moralo biti označeno.

Pred časom sem poklicala pekarno Grosuplje, ki je zdaj del skupine Don Don. Vprašala sem jih, ali so njihovi koruzni kruhi iz GSO koruze in zagotovili so mi, da niso. To sem vprašala zato, ker je danes večina koruze gensko spremenjena- to pomeni da vsebuje virusno DNK in BT toksin, ki naredi luknje v črevesju insektov, ki jedo to koruzo, tako da jih ubije.

To pomeni, da ima GSO koruza endogeni pesticid, ki je škodljiv tudi za človeka in je potencialno kancerogen. V ZDA naj bi bilo na policah že 60% gensko spremenjene hrane. To je zagotovo en izmed dejavnikov, ki vplivajo na to, da ima ZDA najbolj bolno populacijo med razvitimi državami.

Toda medtem ko v ZDA ni potrebno označiti, da gre za GSO produkt, je v EU takšno označevanje obvezno. Zato upam, da se nam v Sloveniji ne dogaja, da bi jedli GSO hrano, ne da bi to vedeli. Pekarna Pečjak pa edina izrecno napiše na proizvode, da so brez GSO

Druga pesem pa je pri krmi za živino-samo Mlekarna Celeia zagotavlja, da so njihovi mlečni izdelki iz mleka krav, ki niso bile krmljene z GSO krmo
#3
Božo žabjek
0
Jul 06, 2018
Ja, mojo objavo na to zločinsko temo pred dvema letoma pa so na zahtevo sodišča in Žita izbrisali. Odkar vem, da je v Slavoniji Monsanto domača firma me Mercator ne vidi več, tudi Žito ne!
#2
Radmila Čučak
1
Jul 06, 2018
ta e-mail sem dobila pred nekaj dnevi:

Podpisana dama, doc. dr. S. Čepon, je dejansko učiteljica (asistentka profesorica, poslovne angleščine na EF)

Žito in Mercator prodajata neoznačeno gensko spremenjeno hrano. Zato je bila Amerika tako zainteresirana, da ravno Hrvati dobijo naš Mercator.

MONSANTO ima svoje podjetje na Hrvaškem, sedež v Zagrebu, proizvodnjo pa v Osijeku. Ni se pred kratkim korporacijski zločinec Orešković zaman hvalil, kako ima kupca za plodno zemljo v Slavoniji, ni zaman postavil Podravko na prvo mesto razprodajnih znamk in tovarn.

Sestavite mozaik in dobili boste - Hrvaška gre na polno z GSO proizvodnjo, prehrambeno verigo bo kupil Monsanto, Žito, ki je v Podravki, bo prejemalo surovine z Monsantovih Slavonskih polj, Mercator, ki je poln Podravkinih Todorićev pa bo imel na policah neoznačeno hrvaško GSO hrano.

Do zdaj so mnogi kljub izdajalstvu naših prodanih duš ostajali zvesti policam Mercatorja in kupovali načeloma slovenske izdelke. Kaj pa zdaj, se bo v vaših glavah kaj obrnilo? Bo Žito še vaš najpriljubljenejši GSO kruh?

Ne pozabite in ne nasedajte lažnim trobilom - ko zaseješ GSO seme na zemlji daleč naokoli ne bo dolga leta raslo nič drugega, če pa polj ne požgejo kot Madžari, nikoli več! Preko Slavonije bo Monsanto prevzel monopol nad vso Balkansko prehrano.

Kako bo zdravje izginilo s tega področja, pa je jasno, ko GSO strupu dodate še mnogo hujšega, ki so mu izdajalci v Bruslju, tudi naši, celo podaljšali dovoljen rok uporabe še za 7 let - glifosat, ki je glavna
sestavina smrtonosnega Monsantovega škropiva RoundUp.

Bojim se, da je pred nami zadnja možnost - ali se bomo odločno uprli, zahtevali dokazane ukrepe proti temu načrtovanemu genocidu in hkrati začeli popoln bojkot vsej Hrvaški prehrani na slovenskih policah, naj bo to Kod najgoreg susjeda ali katerikoli drugi trgovini, ali pa gremo na pot popolne deformacije, ki bo še kako vidna na našem zdravju.

V Monsantu nihče nikoli ne zaužije njihove GSO hrane, naj vam to končno enkrat napolni možgane!!

doc. dr. Slavica Čepon
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2018-07-05 18:41:06 (Jul 05, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.9.18
Aspirin ali življenje
Cerar potrdil Cerarja za ministra
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.9.18
ZDA biološko vojskovanje preko 25 držav
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.9.18
Imajo OZN svojo dirigirano tožilko
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.9.18
Pogled na smrtonosni Svetovni red
Slovenski in svetvni politi hlev na dan 8.9.18
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
September 2018
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

5292.) mala čarovnica lili  polet na luno - knister

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 14.99 €

7481.) travniške rastline na slovenskem - andrej seliškar in tone wraber

Kategorija: Hobi in prosti čas

Cena: 19.99 €

7716.) ana karenina - tolsoj

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18.99 €

5032.) alkimist - paulo coelho

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

ponudba posojila med posamezniki resno in hitro v 72 urah   smo skupina posameznikov z a kapital, ki se bo uporabljal za dodeljevanje kreditov med posamezniki osebam v finančnih težavah in lahko vrnejo znesek posojila. naši posojilni pogoji so preprosti in dobro opredeljeni. naše posojilo se začne od 5.000 do 20.000.000 € z 2-odstotno diskontno stopnjo in roki bodo določeni glede na vaš proračun. če ste zainteresirani ali če imate projekte, ki nam jih lahko pokličete to e-poštno sporočilo: mariakovac841@gmail.com

Kategorija: Motorji za plovila

Cena: 50000 €

4907.) nemščina za ptt delavce

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 17.99 €

4204.) aikido - ljubomir vračarević 3.dan

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 27.99 €

3568.) srečanje z umetniki - kristina brenkova

Kategorija: Humanistika

Cena: 14.99 €

7708.) opća  enciklopedija jugoslavenskog leksikografskog zavoda

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

7710.) veliki splošni leksikon zbirka 20 knjig

Kategorija: Enciklopedije in slovarji

Cena: 50 €

če še razmišljate o tem, kaj podariti za darilo, ker greste popoldne na praznovanje rojstnega dneva, potem je nabolje, da pregledate ponudbo podjetja moje darilo. tam boste našli različna darila za rojstni dan.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

7362.) za zdrav naraščaj - dr. živko prebeg

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj