Zločinec Bill Gates

Objavil/a Božo žabjek, dne 2018-04-30 ob 17:35:21

Kako usklajeno je delovanje dveh zločinskih skupin te dni. Tista pod okriljem Billa Gatesa, ki ubija po svetu otroke s cepljenjem in tista, ki preko Al Gorea nadaljuje in nadgrajuje zločine z lažnim segrevanjem planeta. Bill Gates grozi v ZDA, Al Gore preko poslušnega Berlina. Strokovnjak za računalnike in nadzor nad ljudmi je tokrat izumil novo bolezen, ki naj bi samo v ZDA povzročila 30 milijonov mrtvih, če ne bodo sprejeli njegovega cepljenja in mu podarili milijard, ki si jih bo razdelil z zločinskimi farmacevti. Potem bo število mrtvih podvojeno. Da je njegov namen zločinski razkriva njegova primerjava z gripo pred točno 100 leti, ki je tudi umorila veliko ljudi. A glej hudiča, ljudje, ki so se od takrat cepili proti gripi, so umirali še bolj množično in do danes jih je zaradi cepljenja že umrlo 50 milijonov. Seveda ima Gates ob svojem velikem prijatelju Henryu Kissingerju že zelo dobre izkušnje iz Afrike, kjer sta preko cepiv paralizirala 47.500 otrok in zdaj nadaljujeta s  cepivom za meningitis. Te dobre izkušnje zdaj preko prodanih medijev prenaša Trumpu in ga svari, da ni dovolj naredil za zaščito Ameriškega življa pred predolgim življenjem, zato ga opozarja pred temi 30 milijoni mrtvih, ki jih bo on osebno zagotovil. Zgolj na drugem področju, torej lažnemu segrevanju planeta, kar so po februarju in marcu morali pokazati v aprilu, bodo lagali v Berlinu in dorekli krajo milijard neumnim državam, ki verjamejo v Pariški sporazum. Da pa zadeva ne bi bila tako preprosta so se v plačano propagando cepljenja vključili tudi slovenski mediji, saj so nekateri že objavili prihajajočo smrtno bolezen in  podprli nasilno zločinsko cepljenje otrok, ker pri nas farmacevti še niso dokončno izkoristili trga neumnih za svoje dobičke na ustvarjanju mrtvih in bolnih. Pri tem se zgolj še enkrat vprašajmo - zakaj niti 5% cepiv nima znanstvene potrditve o svoji koristnosti? Skoraj enako volitvam. Če bi kaj spremenile bi bile prepovedane. Ne smete pa na fotografiji spregledati zelo pomembnega sporočila - Disneyland je z Billom Gatesom, Disneyland je od nekdaj prefinjeno orožje Globoke države za poneumljanje mlajših in tudi starejših. /virPoliticalVelCraft/

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Radmila Čučak
2
May 09, 2018
Povezava med nenadno smrtjo dojenčkov, cepivi in C vitaminom

gre za nepojasnjeno smrt dojenčkov starih manj kot 12 mesecev, po navadi med spanjem, za katero eni trdijo, da gre za splet fizičnih dejavnikov, drugi pa za posledico strupenosti cepiv

Največ smrti se zgodi namreč v času, ko dojenčki prejmejo veliko število cepiv. Seveda vladne agencije za zdravje zanikajo to povezavo. A še vedno ostaja nadvse žalostno dejstvo, da se smrti ubogih dojenčkov zgodijo le nekaj ur ali dni po prejemu cepiv

Kardiolog dr. Thomas Levy, MD, JD pravi, da vitamin C morda lahko zaščiti malčke pred poškodbami zaradi cepiv in prezgodnjo smrtjo, ki jo v ZDA vsako leto utrpi 2.300 dojenčkov.

Pokojni avstralijski zdravnik dr. Archie Kalokerinos je postavil teorijo, da je glavni vzrok smrti teh otrok hudo akutno pomanjkanje vitamina C. Želel je zmanjšati smrtnost med Aborigini, kjer je smrtnost med leti 1950 in 1950 bila kar 50%, vsi pa so imeli hudo pomanjkanje vitamina C. Ko pa je dal dojenčkom vitamin C, med njimi ni bilo več nepojasnjene smrti.

Cepiva povzročijo pomanjkanje vitamina C. Dr. Kalokerinos je opazil, da so mnogi dojenčki umrli takoj po prejemu cepiv in da niso imeli C vitamina. Menil je, da malčki potrebujejo dodatno količino vitamina C, da bi preživeli strupene učinke cepiv.

Cepiva povzročijo hiper imunski odziv, ki potrebuje dodatne količine vitamina C, ki po mnenju dr Kalokerinosa lahko prepreči razvojne probleme in celo smrt dojenčkov, zlasti tistih, ki niso dojeni in se hranijo s formulami, katerim primanjkuje hranil, ki so v materinem mleku. (tudi Mayo klinika iz ZDA svetuje dojenje vsaj šest mesecev za zmanjšanje rizika nenadne smrti.)

Tudi kardiolog dr. Levy meni, da vitamin C lahko prepreči poškodbe zaradi cepiv. V članku, ki je bil objavljen v Orthomolecular Medicine News Service, je dr. Thomas Levy priporočil vitamin C kot učinkovito proti-sredstvo za škodljive učinke cepiv. Zapisal je, da nepojasnjenih smrti dojenčkov po cepljenju skoraj ni bilo, če so pred in po cepljenju prejeli vitamin C.

Dr. Levy pravi, da vitamin C pomaga nevtralizirati in razstrupiti živo srebro- živčni strup v cepivu, ki so vsebovala thimerosal. Študije na živalih so pokazale, da vitamin C pomaga tudi pri smrtni dozi najbolj strupene oblike živega srebra v obliki klorida.

Vitamin C stimulira tudi proizvodnjo anti-teles, kar poveča učinkovitost cepiva. Kardiolog dr. Levy zato svetuje visoke doze C vitamina pred in po cepljenju, pomaga pa tudi ena sama doza, da se prepreči riziko nenadne smrti po prejemu cepiva.

V spodnjem videju je žalostna zgodba o zdravem dojenčku Mason Budny, ki je umrl leta 2011 le nekaj dni po prejemu več doz cepiva (DT aP, HiB, pneumococcal, rotavirus in polio). Smrtonosni koktajl cepiv je bil več, kot je lahko prenesel nesrečni malček Mason.

Vir: https://www.naturalhealth365.com/vaccines-sids-2470.html
(24. 2. 2018)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=noTBCFJdBs4
#1
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2018-04-30 17:35:21 (Apr 30, 2018)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.8.18
Sodelovanje pri zločinih nikoli ne zamre!
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.8.18
Peljemo se h koncu nam znane Evrope?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.8.18
Kako je Trump ušel vsemu brez znanja?
Tajno glasovanje za prikritje prevare
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 10.8.18
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.8.17
Bo Cerar sodno plačal svoj davek
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2018
PTSČPSN
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Oglasi

7707.) mravlje prihajajo - peter tremayne

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

0191.) drobec - sebastian fitzek

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 19.99 €

2587.) klatež v oklepu – colin forbes

Kategorija: Leposlovje

Cena: 12 €

4641.) svetloba mladih let - vida lasič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5033.) jamovhrib – mihael lotrič (elegija o jamovhribu)

Kategorija: Leposlovje

Cena: 14.99 €

3572.) ukradeni čoln -  anton corel

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 14.99 €

3994.) sos , vancouver - arthur hailey

Kategorija: Duhovnost in osebna rast

Cena: 8.99 €

1427.) od ječe do ječe - jugoslovanke v kaznilnicah fašistične italije 1941 - 1944

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 10.99 €

4444.) tarzanova smrt - josef nesvadba

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5465.) reci mi sandro - janko perat

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7307.) živa trska - kolo drugo ix knjiga

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 13.99 €

7426.) kačji pastir v jantarju 1 del - diana gabaldon

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj