Slovenski in svetovni politični hlev na dan 27.1.16

Objavil/a Božo žabjek, dne 2016-02-03 ob 18:23:26

Vrtcem in šolam svetovali omejitev fizičnih aktivnosti na prostem - RTV Slo. Sicer nočejo povedati zakaj ta omejitev, ampak, ko pogledate v nebo vam je, vsaj nekaterim povsem jasno. Zločinci nas že drugi dan škropijo z neba,naši pohlevni ARSOvci pa nakladajo o preseganju delcev PM10 v zraku./Kaj ni PM huda nedovoljena kletvica?/ Barabe lažnive, chemtrailsi nas uničujejo, še posebej zadnja leta, ko so vanje vstavili celo viruse, da bi ja čim več ljudi zbolelo. Drži, da se morate izogibati gibanja na prostem, kar je skregano z naravo, saj se ne spomnim, kdaj bi nazadnje narava v zraku opravila veliko potrebo.Zaradi peščice zločincev, od pogoltnih lastnikov letalskih podjetij do farmacevtov, boste imeli vsak teden več težav, nihče pa ne zahteva kazenske odgovornosti oseb, ki so dovolile in še dovolijo ta genocid. Pahor, in vsi predhodniki, kot Vrhovni poveljniki slovenske vojske, Kacin, kot sluzasti služabnik v NATU in vsi poslanci vseh generacij, ki hinavsko hodijo v Parlament le po plačo. Črte na nebu so namenjene našemu iztrebljenju, smilijo se mi le ljudje, ki verjamejo uradnim lažem. Zadnji, ki sem ga ujel pred zaključkom objave je letalo Blue Air, na poti od Torina do Bukarešte. Takih je včeraj in danes na desetine! če so Švedi tožili lastno vlado zaradi teh izpustov, zakaj tega ne naredimo tudi mi? Na stalnem bivališču na Žalah tega ne boste več mogli!

Kustec Lipicerjeva: Laja smo pozvali, naj vrne poslanski mandat - Slo.nov.
Se sprašujem le, zakaj Kustec Lipicerjeva in ostalih še živih 34 poslancev iz najhujše prevarantske stranke tega ni naredilo? Kaj nekaterim slovenskim pogoltnežem tudi največja osebna sramota ni dovolj velik razlog, da se za vedno skrijejo pred ljudstvom? Očitno so na svoja grozodejstva ponosni in zelo verjetno so študirali na univerzi za organiziran kriminal? Človek, ki ima v sebi gram poštenosti, le en gram, bi zapustil SMC predno so ga v stranko povabili! Dnevno je na njihovem jedilniku toliko umazanij, da navaden človek sploh ne dojame, kako jim uspe vse to požreti.!! Ja, kava ob 10h, pa kava ob 12h in kava cel dan, pa nič drugega! Klopi na naših telesih!

Tušu že tretjič reprogramirali posojila - RTV Slo
Težko najdeš besede, ki niso enake Erjavčevim!! Končno pa, zakaj bi jih iskal, ko je pa tako očitno, da so pi...!Uradno se Tuš že leta lahko igra z bančnim, torej našim denarjem, goljufa, se širi, tudi s svojim popolnim neznanjem in pogoltnostjo. 300 milijonov je za državo šala, ki jo bodo nekako rešili, Peka niso hoteli, pa je bil znesek v igri le 2,5% od tega prevarantskega Tuševega. Pa se hkrati spomnim leta 2000, ko so sistematično uničevali podjetja, ki so imela znanje, rezultate, a niso pristajala na politične podkupnine. Celo pravosodni minister in politični prevarant z leve sta sodiščem ukazovala, da ne smejo obravnavati tožb proti državi, ki so jih tako uničeni vložili! Gospodarstvo in politika sta pri nas pač kurbišče, kjer se storitve plačujejo, pa naravnega seksa sploh ni. Če pa je že, je pa iztirjene vrste, ki ga potem spet skrijejo pred javnostjo! Ampak Tušu svetuje in preusmerja denar kar bivši Alenkin prevarant Uroš Čufer.!


So se na Brdu spet zbrali, na naše, državljanske stroške, vsi diplomati v Sloveniji, ki nimajo nobene besede in o ničemer ne določajo. So pač pred in po kosilu nakladali o migrantih, tudi tistih dobrih 10.000, za katere ne vedo kje so in jih niti ne zanima. Zdaj mora Cerar pač izkoristiti še svoje zadnje dni, saj je njegov potop zares že kot rdeči alarm, saj sicer ne obstajajo več nobene možnosti rešitve. So pa imeli nekaj težav na Brdu, ker je bilo v določenih trenutkih preveč oseb na istem mestu in so jih morali reševalno premikati pred kovinsko žico, s katerimi so vodili Cerarja in Pahorja!


Poleg sistemske kraje skupnega premoženja slovenskih državljanov so v zadnjih 25 letih potekale tudi bančne kraje. Za ugotovljeno leta 2014, največjo v EU, je seveda odgovorna Bratuškova s svojim Tuš svetovalcem Čuferjem. A kaj, ko sta bila tudi ta dva le dve lutki na odru,da so lahko naivneži ploskali. Skoraj čisto vse so nam že vzeli, ostajajo nam nepomembne stvari, s katerimi preživetje ni možno. Zato je podpis Ustavne pobude zaradi nezakonite razlastitve slovenskih državljanov še kako pomembna. V prvih štirih dneh je zbranih 423 elektronskih podpisov in nekaj preko 130 ročnih. A tokrat bi morala biti cilj vseh državljanov mnogo višja številka, kajti kriminalno združbo lahko ustavimo skupaj, množično, sicer smo pogoreli. Potem bo plačevanje slabih kreditov iz naših žepov vsakoletna praksa. Saj ni tako težko klikniti na stran: 
http://stres.a.gape.org/…/Podpisniki_Ustavne%20pob_zaradi_r…
izpisati zahtevana polja in v čimvečjem številu poslati na navedeni naslov. Ali pa odpreti: 
http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlasti… 
in spet po elektronski poti izpolniti vsa polja. Seveda imate možnost prebrati celotno analizo, ki pripeljala do pobude in jo lahko preberete na :
http://stres.a.gape.org/…/Pobuda_US%20RS_drzavljanov_rs_zar…
Tokrat izgovori res niso primerni, kot danes, ko sem še dodatno kopiral ročne obrazce za konec tedna. Ko sem vprašal uslužbenko v kopirnici, če bi podpisala je rekla zelo arogantno - mene nobeno podpisovanje ne zanima. Ona dela samo zase in bo tako tudi končala. Pozivam res vse, da se priključite in pomagati zbrati pravo število podpisov, da enkrat udarimo po pravi grobnici slovenskih državljanov - sistemski kraji zadnjih 25 let! Vzame vam nekaj minut in boste lahko ponosno povedali potomcem - tudi jaz sem bil proti! Delite, širite, bodite aktivni spodbudite znance in prijatelje, družinske člane. Za vse nas gre!


Vsak dan, ko bereš različne članke neodvisnih medijev, sicer nič ne izveš, se pritisk samo stopnjuje. Pa ne krvni, ampak napad na naš planet, ki ga ustvarja točno določena skupina defektnih, večinoma po poreklu Kazarjev. Recimo dve današnji udarni novici sta načrt Zahoda, da bo razglasil Putina za mednarodnega zločinca, uvedel popolno zaporo Ruskega trga in naredil vse za notranji upor v Moskvi. Da je naročil umor Litvinenka je že zunaj, na BBC vrtijo film o njegovem milijardnem premoženju, da bi celo Ruski narod obrnili proti njemu, po zrušitvi Putina pa bi si vzeli od Krima do vseh pomembnih industrijskih panog in Rusijo po zgledu na bivšo Jugoslavijo in še predvsem Slovenijo - uničili. Nizozemska je tudi že pripravila vse za sodno obravnavo sestrelitve letala nad Ukrajino, za katerega se ve, da je po lažeh Zahoda kriva Rusija, po dokazih pa Ukrajinci sami. A to Haaga ne bo motilo. Jaz sicer verjamem, da bodo ZDA prej doživele kolaps kot pa bo načrt zoper Rusijo izpeljan. Ali pa vpletanje še enega umazanega Nordijca, Šveda Karla Bildta, znanega po izjemni destruktivni pomoči v času propada Balkana in izjemno protiruskih stališčih, ki naj bi postal Ukrajinski Cerar!! Ko je pred dnevi Poroshenko pripravil razkošno večerjo v Davosu, kjer je za državljanski denar povabil številne Bildte in jim razgrnil razprodajno zamisel o Ukrajini. Zelo verjetno je enaka Slovenski zamisli, le da je še večji poudarek na sovražnosti proti Rusiji. Torej v eni stvari nas celo Ukrajina prehiteva. Sicer njih in nas vodijo od zunaj, a Ukrajinci lahko dobijo kar zloglasnega tujca, da z njimi upravlja tudi navzven.


 

 

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2016-02-03 18:23:26 (Feb 03, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 17.8.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 16.8.19
Upor ljudstva ali 5G genocid?
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 15.8.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 14.8.19
Šolstvo za novo deformirano družbo
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 13.8.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 12.8.19
Spretnost laganja politična vrlina
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 11.8.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Avgust 2019
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

7529.) knjiga sodnega dne 1 , 2 , 3 - connie willis

Kategorija: Posel in ekonomija

Cena: 29.99 €

7477.) na stranskem tiru - minka krvina

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7159.)  jezikovna vadnica - kopčavar, izdana leta 1971

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

6585.) abeceda ekonomije - dr. france černe

Kategorija: Humanistika

Cena: 9.99 €

3386.) žaluzija - alain robbe - grillet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

ste posameznik ali institucija, ki jo potrebujete za povečanje kapitala. brez skrbi, dajem vam na razpolago zanesljive kratkoročne in dolgoročne kapitalske sklade z nizko stopnjo 3%. če ste resni in resnično potrebujete, nas za več informacij kontaktirajte.   e-pošta: henrybenette@outlook.fr   whatsapp: +33644687693

Kategorija: Delo

Cena: 2000 €

ste posameznik ali institucija, ki jo potrebujete za povečanje kapitala. brez skrbi, dajem vam na razpolago zanesljive kratkoročne in dolgoročne kapitalske sklade z nizko stopnjo 3%. če ste resni in resnično potrebujete, nas za več informacij kontaktirajte.   e-pošta: henrybenette@outlook.fr   whatsapp: +33644687693

Kategorija: Osebna vozila

Cena: 2000 €

2661.) kriv - jason pinter

Kategorija: Šport

Cena: 25 €

4691.) nomadi brez oaze  -  boris pahor

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5885.) vidna tema - izpoved o depresiji - william styron

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 12.99 €

6455.) oj, hišica očetova - cilka dimec žerdin

Kategorija: Naravoslovje

Cena: 9.99 €

6983.) luč fantastike - terry pratchett

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj