Slovenski in svetovni politični hlev na dan 31.8.15

Objavil/a Božo žabjek, dne 2015-09-07 ob 19:56:37

Na Bledu že desetič o aktualnih svetovnih temah, tudi o begunski krizi - RTV Slo
So iz EU prišli na redno kontrolo hlapčevskega krdela, da mu ob pomanjkanju denarja, dajo nasvet, kako organizirati drage, prestižne orgije kot je ta na Bledu, da narod ne bo bentil. Srečanje, ki je namenjeno zgolj njim, peščici, je organizirano na prestižni lokaciji, kjer bodo kosila in večerje, da normalen narod tudi sanja ne o čem takem. Ne vem ali je nacionalki ušlo ali pa je celo dobila navodila, da na zahrbten način pove ljudstvu o čem se bodo zares dogovarjali, oziroma bodo poučevali neumni Balkanski svet. Preberite si predzadnjo vrstico, da vam bo jasno, kam nas ti pokvarjenci peljejo - Novi svetovni red ali NWO, ki že leta obvladuje svet, njega pa Črna peterica Benečanov. Zasužnjevanje in pobijanje sveta, namerno naselitev beguncev, da bo delovni trg bolj dovzeten na izjemno nizke plače, da bodo iztirjeni starci imeli vedno nove človeške organe po želji. O vsem drugem, mogoče pomembnem za ljudstvo, bodo govorili le pred kamerami. In mi plačamo ta zahrbten suženjsko lastniško morilski lažni Forum!!!! Za udeležence je sprehod na naše stroške izjemen izziv! Sledijo vaje za Cerarja, da ne bo naredil napake pred vstopom v elitno družbo kastriranih. Od vsega pa prihaja najhujša bolečina iz naroda, ki noče dojeti, kaj se zares dogaja!


Kurji ravs: danes se na Ptuju spopadajo ruski in ukrajinski milijonarji - Siol
Glaser je po dogovoru z nadrejenimi poslal Perutnino Ptuj v nam znane vode razprodaje. Z njegovimi prijemi so odtekli milijoni, seveda ne samo zanj. Zdaj pa se Ptujski kurenti prepirajo - bo Perutnino kupil Rus ali NATOvec? Kdo da večjo podkupnino? Kdo ima soglasje Židana? Je pa zato vse skladno z naročenim uničenjem slovenske pridelave hrane na vseh področjih, da sploh ne bomo mogli razmišljati o GMO, ki nam jih peljejo Peterle in Banda! Ker kmetijstva čez kakšno leto sploh ne bo več, morda še majhni posamezniki, ki jim ni vseeno za uničenje samooskrbe!

 

"Evropa lahko naredi več v napadih na IS, da bi preprečila begunsko krizo" - Siol
Abbotova Ugliest zajčica, sicer Avstralska kopija Erjavca, spet spodbuja zločinska dejanja in poziva Evropo, da mora bolj sodelovati pri bombardiranjih Sirije. Seveda tudi ona laže po navodilih, saj je krivec IS, ki pa so ga tudi Avstralci finančno izdatno podprli. Zdaj bi morali res že vsi vedeti, kakšen je cilj propadajoče lažne zahodne civilizacije, ki je pojem morilstvo premišljeno spremenila v demokracija. Vojne so pač eden zadnjih dobičkonosnih virov zahodnih morilcev, ki to dokazujejo že skozi stoletja. Arabski svet pa je žrtev na katerega hočejo svojo nesposobnost vreči! Da naši mediji propagirajo take članke je škoda izgubljati besede - pri njih zaplankanost pač ne pozna meja!


							 

Tusk na Bledu: EU se ne sme pripisati krivde za krizo - Siol
In prva prelepa medijska laž je na krožniku! Donald Trusk je naročil medijem naj širijo lažo, kako je EU nedolžna pri pobijanju v Siriji in ostalih arabskih motečih državah, da pa morajo pisati le čokoladne novice, kako smo humani in kako nam je edina skrb za dobro človeka. Seveda, če si član NWO, kot je zdaj očitno že tudi Cerar. Izgleda, da je Carlo Collodi že v 19. stoletju vedel, kaj bo naloga lažne politične elite in je zato napisal Ostržka!!

 

Fašistični NWO vodja EU Sveta Tusk se je moral po prvem sestanku o Novem svetovnem redu nad elite sestati tudi s Pahorjem. Pa ne zaradi pomembne teme, konstruktivnega pogovora, moral se je objemčkati in poljubčkati z nekom. In koga bodo izbrali, če ne slovenskega klovna, ki se bo pred kamerami poljubčkal z vsakim, ne glede na spol, ki mu njegov pristop predsednikovanju ne smrdi!!


							 

Policisti kupili za 160 tisočakov opreme za pretepanje - Žurnal24
Gospe in gospodje, to je le prvi nakup. Lahko bi se zgodilo, da se komu med občinstvom pomotoma odprejo oči in se zato besedno spravi na naše ljubljene politike, ki nas kradejo ob našem srčnem dovoljenju. In takšne je treba pretepati, saj ljudstvo nima pravice nasprotovati naši politični eliti. Za vsako neprimerno besedo, recimo krade, bomo po bližnjevzhodnem vzorcu osebo pretepli z 10 udarci po hrbtu in glavi z našim novim jedilnim kovinskim priborom! Mislim, da smo se predolgo učili pri ameriških kolegih, zdaj je treba v krvavo akcijo, preden narod spregleda!


							
							 

"Menim, da je šola v Sloveniji dobra in prijazna" - RTV Slo
Je izjavila prodajalka na izdajalski tržnici, ki je prvemu sosedu prodala slovensko ŽITO. Je k naslovu še dodala: Tako se mi zdi, so mi drugi povedali, jaz o tem pač nimam pojma. Nisem bila za šolsko ministrico izbrana zaradi učiteljskega znanja!


							
							 

http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/141860/kraja-slovenske-pitne-vode-kot-elitni-sport

 

Z DHL včasih pošljete kakšno pošto ali paket. Je v Nemških rokah. Tudi njihova letalska družba vozi pakete, le da v sodih in jih trosi nad Slovenijo. Ta trenutek. Ker je prepozno jih ne morem poslikati. Na eni strani se Nemci razkazujejo kako so proti GSO, na drugi pa jih podpirajo do popolnosti! Samo ne Švabu verjeti! Od Madžarske meje do Italijanske bo za njim črta. Zelo strupena! Po naročilu Novega svetovnega reda, o katerem se dogovarjajo na Bledu. Z našim izdajalcem Cerarjem v njihovih vrstah!

 

Slaba banka v polletju s skoraj 43 milijoni izgube - Siol

Pred kratkim so nas lagali o 36 milijonov dobička, zdaj pa se fiktivni poslovneži že poglabljajo v greznico. Plače ostajajo na sanjskem nivoju, delajo ni, edino uspešni dejavnosti sta pranje denarja in laganje.

 

SDH je v šestih mesecih ustvaril 30 milijonov evrov dobička - RTV Slo
Še ena ogabna pralnica denarja za gospodo. Razprodali so številna slovenska uspešna podjetja, državno imovino in naravna bogastva, pa imajo le še 30 milijonov dobička!! Narod pa sploh ne spregleda teh sistemskih kraj njihovega denarja in njihovega premoženja!

 

S tole sliko me je Steve Cutts še posebno navdušil:
Jaz bom živel večno, vi pa boste delali zame za drobiž ali pa pripeljem še nove begunce!


							 

Vikend je za nami in zelo sem razočaran nad vami. Vsaka slovenska družina je spet vrgla v straniščno školjko kar 28€! In zato imamo na glavi še 14 milijonov večje breme. Prosite že enkrat Mramorja, naj vas nauči varčevati po njegovo - da kradete drugim nekaznovano!


							 

Jernej Videtič postal vodja delegacije EU-ja v Gvajani - RTV Slo 
Je bil pred tem veleposlanik v Črni gori, kjer se je naučil kako preživeti dan na postelji, pred tem je bil na političnih pralnicah možganov v Bruslju, zdaj pa odhaja v najrazvitejšo svetovni državo o kateri govorijo vsi ekonomisti in je turistična destinacija skoraj četrtine zemljanov. To je tisti del Gvajane, ki je Francozi niso zločinsko kolonizirali! Res, Slovenci smo svetovna motorika - v političnem mešetarjenju in kriminalu! Slučajno veste, kje leži?

 
							
							 

Polish backtrack over WWII Nazi gold train discovery - Independent
Je Stoltenberg takoj poklical poklical Dudo, poljskega predsednika in mu ukazal - ti meni zlato s tega vlaka jaz tebi postavim NATO taborišča. Odgovor je bil kratek - Deal. In danes je zelo novo odkritje, da so našli vlak poln zlata že pozabljeno, razlaga pa smešna - mislili smo kar 99%, da je ta vlak poln zlata. Ubogi hlapčki, ki jih NATO vozi z otroškimi vlakci kamor koli to Bruslju ustreza. Zlato je pač izginilo, neznano kam!


							
							 

Mnogi med nami že vemo, kar je David Icke večkrat ponovil - pedofilija je bolezen elite, ki se izživljajo nad nebogljenimi otroci, satanisti pa pijejo tudi njihovo kri. Angleška kraljica je tak primer, Pahor pa pozdravlja narod s tem pozdravom. A kaj ga je tako razburilo? Uslužbenci NASA so bili ujeti, da so kupovali pornografijo na kateri je posnetek spolne zlorabe triletnega otroka!!! In prihaja še hujše - krivce so prikrili in njihova imena zakopali v državno skladišče norih a zvestih državnih služabnikov. Ne samo ta sramota, zame je še hujše nedojemanja resnice na tem svetu, ki je vesoljska leta oddaljena od resnice!!

Pa še ena Davidova izjemno prijetna šala o resnici:
Drage moje ovce, vam pravim, da pes in človek delata družno proti nam
Ah, Janezek, ti pa tvoje teorije zarote!


 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2015-09-07 19:56:37 (Sep 07, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Kraja slovenske pitne vode kot elitni šport!

Nasilna privatizacija vode v korist občinskih gospodov, ki v Občini Brežice poteka že leta, glavni nasilnež pa je župan Molan, dobiva te dni nove razsežnosti. Krajan Mrzlave vasi, ki noče sprejeti dejstva, da ta država lahko nezakonito krade, kar je naša ljudska skupna last in torej neodtujljiva, doživlja provokacije z vseh občinskih strani. Danes so občinarski komunalci pripeljali v vas kontejner za smeti, predelan v rezervoar za vodo !!!???, saj so hoteli vzeti tudi vodni vir na njegovi posesti, ki pa ga on ne prodaja niti vodo komurkoli zaračunava. Šest kmetij je bilo vezanih na ta izvir, danes je le še ena, ki jo je lastnik rešil, da ni ostala brez vode. In kar je najbolj žalostno, on želi le, da se vzpostavi stari, preverjeni sistem vodovoda, ki ga je imela cela vas pred prihodom Molana, ki pa sploh ni vezana na ta njegov mali izvir. Seveda pričakuje nove provokacije, saj občinarji vztrajajo pri nasilnem odvzetju pitne vode in preusmerit

ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 9.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 8.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 7.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.10.19
Odkrito skupaj bova lažje zasužnjila svet
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.10.19
Pahor navdušen nad NWO
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.10.19
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.10.19
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj