Slovenski in svetovni politični hlev na dan 28.1.15

Objavil/a Božo žabjek, dne 2015-02-03 ob 20:37:33

Probanka ukinja plačilne kartice in zapira transakcijske račune /Finance/
Zdaj so odprte le še transakcijske poti na zahod in jug, v davčne oaze. Zato se ne smete čuditi, če so bili v Katarju tudi taki, ki nimajo pojma o rokometu, obvladajo pa najhujše malverzacije.
Če pa o poslih banke človek še razmišlja lahko takoj pade v stadij neprištevnosti. Banka nima svojega denarja, pokrade vašega. Vi ga preko države ponovno naložite na izropane račune in banka zapravi še tega. Potem pa še tretjič polagate svoje prihranke v take banke. Imate res toliko viška?

 

NKBM leto 2014 sklenila z dobičkom /Siol/
A si predstavljate, Hauc je naredil 35 milijonov dobička, potem, ko je nam država ukradla 870 milijonov in jih podarila Haucu za vse njegove in Alenkine barabije! In od teh 870 milijonov jih samo še 35 ni spet zafural. Res, bankirji so enakoveedni grobarji politikom, obojim pa je ljudstvo nujno zlo! A je Hauc že povečerjal cel pršut nad to novičko računovodstva?

 

Odprli dementni oddelek /Dol.list/
Se je velo Janko Veber potrudil, da je prerezal trak za vse žrtve chemtrailsov, cepiv in škropiv. Seveda tega ni omenil, saj mu je US vojska na Počku najprej to prepovedala, ko pa so ugotovili, da njihov hlapček o tem itak ni poučen so mu rekli, naj se izogiba igel na otvoritvi. Pa Mostovne tudi! Važno je, da demence nihče ne zdravi človeško ampak le farmacevtsko - torej za veliko denarja.

 

Tokrat ima Cerar na mizi osnutek zakona o fiskalnem pravilu /Dnevnik/
Pred tem razprodajo, še prej zadolževanje in še prej podpisovanje hlapčevske pogodbe z EU. In kdaj bo imel na mizi - Od jutri delamo samo za ljudstvo? Tudi on ob verskem prazniku Svetem Nikoli? Res, gabi se mi že, saj samo naklada in naredi ČISTO NIČ. Z vsako vlado gre Slovenija navzdol, vsako vlado uspe ljudstvo sestaviti na še nižji ravni od predhodne. Novi davki, nove obremenitve ljudi, to zna vsak cepec. Misliti s svojo glavo in ne imeti na prvem mestu kapital s prijatelji pa le peščica, ki pa v politiko nočejo. Once you make a first step into politics everything in your head is frozen for good! Tudi, če zmanjka elektrike, odmrzovalni stroj več ne dela.

 

Zakaj večina Slovencev noče razumeti spodnjega članka, pa bi bilo zelo nujno dojeti, kako so nas bankirji in politiki ujeli v svoje nenasitne lovke

http://www.delo.si/mnenja/pisma-bralcev/novodobno-tlacanstvo.html

 

Italijanska policija z obsežno akcijo nad mafijsko združbo - Vecer 
Jaz pa karabinjerjev nisem opazil, pa sem šel danes dvakrat mimo Parlamenta in Vladne palače!

 

So me poklicali z uprave italijanske policije in mi razložili, da sem narobe razumel članek v medijih. Oni so zadolženi le za pregon mafije, torej manjšega kriminala, za Slovenijo bi po njihovem mnenju bila premalo CIA in Mosad skupaj!

 

Novi grški premier Cipras ustavil privatizacijo pristanišča v Pireju - SiOL
Cipras se v Sloveniji ne more zgoditi, saj bi ga tako levica kot desnica obglavili, če bi samo omenil ustavil bom prodajo Luke Koper, NLB, Pošte Slovenije in Telekoma z infrastrukturo. Je pa Cerar verjetno že dogovorjen, da gredo z Janšo in Židanom po napotke v Bruselj!

 

Škofja loka postaja eksperimentalni poskus kriminalnega sektorja naše politike ( ta zajema 99% politikov). Pred časom so dali Komunalo v zasebne roke, ki ji zdaj želijo ugoditi. Najprej je občina ukradla vodno in komunalno infrastrukturo občanov, ki so to zgradili, na osnovi kraje so zvišali najemnino zasebnemu podjetju Kepic, seveda v gostilniškem dogovoru, da zdaj brata Kepic lahko tiskata položnice z zneski, višjimi za kar 80 %. Morate vedeti, da je verjetno Župan Ješe v letu 2014 izgradil povsem nova omrežja na relaciji županska pisarna - komunala - davčne oaze, zato je enkratno povečanje najemnine za 135% povsem razumljivo. In, če je občina Škofja loka eksperiment na političnem kriminalu, kaj ne bi bilo dobro, da bi bili občani Škofje loke eksperiment na prebujanju spečega ljudstva?

 

Sanacija Hidrie na trhlih temeljih /Dnevnik/ 
Polovica od 150 milijonov je na Floridi, ostalo polovico pa bo pokvarjenemu bratrancu odpisal kar Ivan Svetlik. Dolgo je že znano, da so Ministri za delo in socialo v resnici bančni ministri (o čemer bom v naslednjih dneh napisal blog), bančniki pa zahtevajo provizije, četudi je zrežirano kredit dobil bratranec. Verjemite, da sta Edvard in Ivan že pred mnogo časa nazdravila z Rotschildovo penino, le potrditve nimamo, če je bilo to na Floridi.

Leta 2007 izžrebanih 23 sedmic, lani le pet - Zurnal24 
Presenečenje? Število načrtovano upravičenih do milijonskega veselja se je zmanjšalo. Zdaj lahko do milijonov pridejo le izbrani na ožjem razpisu v vladni hiši!

 

Janez Janša
@JJansaSDS
Be aware of potential terorist Erik Valencic @CIA @IsraelMFA
‪#‎airportsecurity 
So me na tega terorista opozorili moji šefi iz CIA in Mosada, tvit pa sem pisal na Frankfurtskem letališču Brnik, ko sem ravno poljubil sliko Rupnika, ki se rokuje s Hitlerjem. Vam povem, Rotschildi so zame zakon! Njegov poslovni zakon - bodi izdajalec in te plačam, je zame res nadvse dobrodošel, čeprav mi je tudi Avstralija zelo blizu!

 

UKC: Bolnike zdravimo v nemogočih razmerah Delo/
Potrpite malo, moji dragi zdravniki, bo Cerar zelo na hitro uredil privatizacijo UKC in delali boste samo še za bogate bolnike. Vrst ne bo več,plače bodo višje pa še provizije vam bodo plačevali nekateri bolniki, ki jim bo 5 minut predolgo čakanje, denar pa mu že dolgo ni več problem. Edino kjer bi se znala pojaviti vrsta je psihiatrija, pa še to samo na oddelku za norce!

 

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Ni komentarjev
Božo žabjek
Božo žabjek
Objavil/a 2015-02-03 20:37:33 (Feb 03, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 6.12.18
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 5.12.18
Odločno po ukazu nadrejenih
Humor za uničenje sveta
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 4.12.18
Skrbite za svoj previsok pritisk
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 3.12.18
Religija je politika, osvobodimo se obeh
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 2.12.18
Slovenski in svetovni politični hlev na dan 1.12.18
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
December 2018
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Oglasi

7450.) živalstvo slovenije

Kategorija: Družboslovje

Cena: 39.99 €

7603.) filmski almanah 95 - marcel štefančič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7159.)  filmski almanah 98 - marcel štefančič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

6396.) zbogom sramežljivost - jean ann stevens

Kategorija: Leposlovje

Cena: 12.99 €

2063.) novi ogledi in pogledi - aleš breger

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1524.) sodobni ples v sloveniji - uršula teržan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

992.) steze smučišča in skale - marijan lipovšek

Kategorija: Družboslovje

Cena: 15 €

7466.) leto potopa mojstrovina in oporoka vizionarke - margaret atwood

Kategorija: Umetnost in kultura

Cena: 9.99 €

6821.) tri miške klepetulje - mira voglar in helena giacomelli

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5717.) pompeji - robert harris

Kategorija: Šolska literatura

Cena: 10.99 €

4616.) radiestezija - mirela mahne

Kategorija: Znanost in tehnika

Cena: 15 €

4033.) kako si pridobiš prijatelje ? - dale garnegie

Kategorija: Družboslovje

Cena: 12.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj