Članek
Koliko dokazov srbske okupacije Slovenije še potrebujete?

Danes so me cenzorji Facebook-a obvestili, da je tudi moj rezervni profil blokiran - za 7 dni. ...

Objavljeno Mar 13, 2019

Danes so me cenzorji Facebook-a obvestili, da je tudi moj rezervni profil blokiran - za 7 dni. Seveda sem na rezervnem profilu z razlogom, saj je neka napihnjena Mojca Tomišić na "praznik žena" poskrbela, da so mi blokirali osnovnega.

Zadnji izgovor za cenzuro je že tako banalen, da je več kot očitno, da cenzuro fb-ja v Sloveniji izvajajo osebe, ki so neposredno povezane z resnično, delujočo, morda do sedaj še prikrivano - SRBSKO OKUPACIJO.

Mimogrede - še zdaleč nisem edina oseba, ki je prav v tem času blokirana na fb, kot vemo pa cenzuro izvajajo na FDV, ravno določeni "milosavljevići" in njim podobni paraziti.

Delil sem namreč objavo staro skoraj eno leto (31.5.2018), ki je bila na fb ves ta čas - nezbrisana.

Napisal jo je Anej Sam, človek, ki s svojimi objavami redno burka zatohla močvirja samoljubja. Zaradi tega so ga tudi že večkrat medijsko napadali, to je pač standardna obdelava v okupirani Sloveniji.

Tukaj lahko vidite, kaj sem uspel zvedeti od fb, potem mi pa več niso odgovarjali, torej imam 7-dnevne fb počitnice tudi na rezervnem profilu.



Na to sem se pritožil in dobil odgovor:



Potem sem dobil samo še kratko obvestilce, da prva odločitev stoji. Nazaj sem jim v obrazec napisal, da so pokvarjeni moroni, če ne vidijo, da sem delil skoraj eno leto staro objavo.

Seveda - zakaj bi bili vsi skupaj prikrajšani za besedilo? Srbi v Sloveniji - nežen pogled

Torej, poglejte za nazaj moje objave in razmislite, koliko časa se boste še pretvarjali, kot da nismo še vedno okupirani s strani Srboslavije.

Ne vemo, koliko je Slovencev, vemo pa, koliko je Srbov v Sloveniji

Dve možnosti za dokaj hiter zaslužek, 1.000 evrov ali 135.000 evrov

"Moja dežela Jugoslavija" je nekaj čisto drugega kot SFRJ
Odločite se za prihodnost Slovenije, simbolično, med dvema fužinčanoma:
Babičem, ki ima svojo cenzurirano kilometrino v korist Slovenije in demokracije, ali
Vojnovićem, ki ga mediji lansirajo na vsaki pasji procesiji, piše pa o lastnih neintegriranih travmah in bolečinah zaradi razpada Jugoslavije (ne pa tudi o Sloveniji in demokraciji).

Sem sem se sicer že preselil iz Fužin, ampak saj veste, lahko gre Fužinčan iz Fužin...   uspe pa samo Kresalovi in Vojnoviću.

Evo Blaž, sem našel eno domoljubno pesem zate. Zihr boš vesel: https://www.youtube.com/watch?v=obejbMisV0o

http://pozareport.si/post/450369/begunci-in-migranti-so-trzna-nisa-velik-biznis-goranu-vojnovicu-na-primer-ta-velik-biznis-placujejo-davkoplacevalci

https://siol.net/posel-danes/novice/zakaj-je-kostic-primeren-za-banko-slovenije-za-avstrijce-pa-ne-492640

Kaj čmo, če za lastno nesposobnost ter ne uspeh prevališ krvdo na tistega, ki je prodornejši in uporablja vsa sredstva, ki niso stvar pregona. Tko pač je povsod v svetu. JG

Nisem dovolj star, da bi lahko kogarkoli pobijal. Da so pa počistili kolaborante pa čisto razumem. Tudi slavni Dante je izdajalce potisnil v deveti, zadnji krog pekla. Še dandanes lahko na netu najdeš slavno domobransko prisegu II. Reichu.

Lepo, da vsaj priznaš, da si. Potem je vse ostalo jasno. Vi ste tisti, ki boste reševali slovensko kulturo :) :) :) Kot ste nas reševali pred Nemci tako, da ste pobijali Slovence. In se naselili kot okupatorji. In izvajali, ter izvajate proti-slovensko politiko. Čestitke, okupatorji.

Četudi bi bil srbofil, to ni nujno slabo. Je slabo ljubiti umetnost? Umetnost je ena sama. Je tista, ki nam plemeniti življenje in nam ga dela polnejšega. Mi je hudo zate, ker te vodijo negativna čustva. Verjamem, če ne bi bilo pri nas nobenega Srba, bi ti najbrž šli na živce Prekmurci. (ki so taki, čudni). Ali pa Dolenjci, ki se vlivajo s cvičkom).

Verjetno si srbofil, ali vsaj jugofil, da ti srbizacija/čefurizacija slovenske kulture pomeni "napredek". Glede na mojo 23-letno cenzuro me verjetno res daje zavist, ja :)

Ubogi Blaž, še kar te daje zavist. Vojnović je dober pisatelj. Njegov prispevek h naši kulturi je pomemben. Vse kar dobi si tudi zasluži.

Srbska okupacija? Ubogi Blaž, nič ti ne zavidam. (do mene Srbi še niso prišli - bom pa začel drugi teden kopati jarke, takoj ko se otopli)