Egipčanski horoskop

Objavil/a Roža Karan (Astrologinja), dne 2014-01-28 ob 22:12:03

Pa poglejmo kaj in kakšni smo!

 

 Egipčanski horoskop je eden od najstarejših horoskopov. V davninah so ga  faraoni uporabljali, da bi lažje upravljali z veliko deželo in olajšali življenje svojemu ljudstvu. Tudi tedaj je bil horoskop v pomoč pri ljubezenskih mukah, kakor ga uporabljamo tudi danes. Pred 4000 leti so matere nosile svoje novorojenčke v Tempelj Sonca na obali Nila, kjer so duhovniki prebirali svete papiruse in napovedovali otrokovo ljubezensko prihodnost. 
 Horoskop je razdeljen na 12 znakov in vsakemu znaku vlada eden od egipčanskih glavnih bogov. Spodaj si poglejte, kateri bog iz davnih egipčanskih časov vlada vam: 
                                                           01. januar - 02. februar 
vaš zaščitnik je AMON (Bog Prerokov) 
Rojeni v tem znaku so od svojega zaščitnika prejeli talent, da se čisto resnično zaljubijo v pravo osebo na prvi pogled. Pogosto je to zanje ljubezen na prvi pogled. Ko se to zgodi, pogosto pri naključnem srečanju na javnih mestih, kot so trgovski centri ali restavracije, lahko svojo izbrano osebo pritegnejo in očarajo z izžarevanjem sreče. Ste uporni a nevsiljivi in svojo voljo uveljavljate tiho in počasi. Na prvi pogled ste videti hladni, a v resnici se v globini vašega srca skrivajo globoka čustva, do katerih je treba prodreti. Včasih izgledate nezainteresirano, a je to le maska za močno čustvenost, saj ste v zvesti in lojalni in v ljubezni greste na vse ali nič. Seveda, veliko tudi zahtevate. 
  
  

03. februar - 04. marec 
vaš zaščitnik je SEBEK ali SUCHOS (Bog Svete reke Nil) 


Bolj poznan pod imenom Krokodilji bog, je Sebek varoval zaklade antičnega Egipta. Rojene v tem znaku privlači lepota in umetnost, zato so jih v davnini modreci opozarjali, naj jih le-ta nikar ne oslepi. "Poglej kaj je za lepo zunanjostjo in poišči resnično osebo", so govorili. "Poslušaj svoje srce, raje kot svojim očem". Pa vendar, kadar gre za čustva in seksualnost, ste med najnaprednejšimi. Ste originalni in neponovljivi. V čustvenih zvezah imate potrebo po prijateljstvu in intelektualnih pogovorih. Obenem ste tudi radovedni in se ne marate vezati na eno osebo, saj bi to omejilo vaše eksperimentiranje na seksualnem področju. V iskanju sorodne duše ste pripravljeni poskusiti prav vse. Vaš um je hiter, dobro opažate in imate širok krog prijateljev. Radi širite svoja obzorja. V čustvenih zvezah ste izredno iskreni in ne prenašate laži in skrivnostnost. Sebek vam je v zibelko položil sposobnost, da z ljubljeno osebo ostvarite skladen in harmoničen odnos, kajti ko to osebo najdete, se želite z njo združiti za celo življenje. 
  
Barva: MODRA 
Sredstvo za zapeljevanje: ORIGINALNOST 
  
  

05. marec - 09. april 
vaš zaščitnik je OZIRIS (Bog Plodnosti) Če ste rojeni v tem znaku, nikar ne pričakujte ljubezni na prvi pogled. Tisti, katerim vlada Oziris, potrebujejo čas, da se ljubezen ustali v njihovih srcih, a bo rasla in postajal močnejša, dokler se ne razcveti v romanco, ki bo trajala celo življenje. Ste romantični in čutni. Nagnjeni ste k idealiziranju svojega partnerja in ljubezenskega življenja nasploh, tako se lahko zgodi, da boste razočarani. Zagotovo boste točili solze zaradi premočnih čustev, a naučiti se morate ločiti resničnost od lepih želja in domišljije. Za druge imate veliko razumevanja in lahko ste izrazito poduhovljeni. Ljubezen in nežnost sta neobhodni, saj ste brez njiju izgubljeni. Imate tudi močno intuicijo in ljubite naravo, poezijo in živali. V naravi ste na svojem terenu in se tam počutite kot doma. Ne marate zaprtih prostorov in vzdušje zadušljivih mest. Potrebujete precej časa, da se resnično zaljubite, a ko se ljubezen rodi, je čas na vaši strani. Vaša ljubezen je čvrsta in zanesljiva, saj ste čustveni, privrženi in strastni ter idealni partner vsaki osebi, katero resnično ljubite. 
  
Barva: INDIGO 
Sredstvo za zapeljevanje: OČI 

10. april - 02. maj 
vaš zaščitnik je PTAH (Bog Resnice) Ptahovi otroci so zelo iskreni in morajo paziti, da v ljubezni ne bodo ranjeni. Osebo svojega življenja boste takorekoč našli na lastnem pragu, saj ste jo poznali že zelo dolgo. In ker ta oseba stoji z nogami trdno na tleh, se bo v vas prej ali slej zaljubila, zato nikar ne skačite na prvo žogo in ne bodite vsiljivi, ko to osebo prepoznate. V ljubezni znate biti impulsivni in polni zahtev. Ste iskreni, odprti in lojalni, dostikrat pa kar naivni. Vaš zaščitnik vam ne dopušča, da bi pristajali na odnose, ki niso povsem iskreni. Običajno vam manjka potrpljenja in zaradi svojega impulsivnega značaja zlahka prekinjate zveze. Včasih znate biti uporniški in neugodno iskreni, saj menite, da je resnico najbolje sesuti človeku v glavo, ne glede na posledice. Rojeni v tem znaku lahko velikokrat zamenjajo partnerje v svojem iskanju tiste prave. Pogosto se zaljubljate, znate biti zaletavi in redko razmišljate o posledicah svojih dejanj. Vaša strast je direktna in vse želite dobiti tukaj in zdaj. A pri izbiri partnerja se znate vseeno kar praktično odločati. Običajno izberete osebo, na katero se lahko popolnoma zanesete. Želite, da je stalno v vaši bližini in od nje zahtevate to, kar cenite tudi sami. Iskrenost. 
  

03. maj - 16. junij 
vaš zaščitnik je HORUS (Bog Življenja) Ta sokologlavi bog vlada precej spremenljivemu znaku - rojenim v tem znaku oči rade švigajo in so strastne narave. Za njih je smisel (ljubezenskega) življenja iskanje cele vrste pravih oseb in s tem nimajo prav nikakršnih težav. Da bi lahko bili resnično srečni v ljubezni, potrebujejo zelo močnega, umirjenega partnerja, ki bo znal ukrotiti njihovega nemirnega duha a jih vseeno ne prikrajšati za tisto navdušenje, katerega tako potrebujejo. V ljubezni so kot metuljčki, ki letajo s cveta na cvet. Radi tudi potujejo in se spuščajo v avanture z neznanci. Njihove oči so vedno žive in običajno svetle. Posesivne osebe jih dušijo in nikakor se ne morete z njimi sporazumeti. Na srečo imajo šesti čut za takšne ljudi in se jim znajo tudi izogniti. 
  
  

17. junij - 21. julij 
vaša zaščitnica je NEFTAFIS (Boginja Resnične Ljubezni) Prelepa Neftafis bdi nad tem, najbolj zasanjano romantičnim znakom. Njeni otroci so neizmerno zvesti svojim ljubimcem in se lahko z njim dejansko zlijejo v eno, telesno, miselno in duhovno. Zaradi tega bi morali paziti, da izbirajo takšne partnerje, ki so prav tako ljubeči in obzirni, sicer lahko doživijo, da jih bo partner izkoriščal. Če ste rojeni v tem znaku, ste čutni, strastni in zelo čustveni. V iskanju prave osebe lahko izgubite kompas in pričnete hoditi od ene osebe do druge. Vam sta ljubezen in nežnost neizmerno potrebni, a tudi veliko dajete. Včasih ste pretirano nagnjeni k sanjarjenju in če imate priložnost, znate svoje sanje prenesti tudi v resničnost. Ste zelo ustvarjalni in potrebujete več načinov izražanja. Zaradi preobčutljivosti in ranljivosti pazite pri izbiri partnerja. 
  
  
  

22. julij - 18. avgust 
vaš zaščitnik je SET (Bog Groma in Strele) Kot njihov viharni zaščitnik imajo tudi tisti, ki so v tem znaku rojeni, zelo živahen značaj in morajo svoje termostate nastaviti na nižjo temperaturo, če želijo, da bo njihova ljubezenska zveza ostala prijetno topla. Potrebujejo razumevajočo osebo, umirjenega značaja, ki bo znal obvladovati njihove občasne čustvene izpade. 
  
  

19. avgust - 21. september 
vaš zaščitnik je ANUBIS (Bog Zaščitnik) Če ste tako srečni, da ste rojeni v tem zanku, si lahko obetate ljubezensko zvezo, ki bo trajala do konca življenja in ne bo nikdar nehala rasti. Pravi partner za vas je skrivnostna oseba, ki ima večplastno osebnost in vam bo nenehno razkrivala nove in očarljive aspekte svojega značaja, s čimer vam bo nenehno razkrivala nove značilnosti, v katere se boste vedno znova zaljubljali. 
  
  

22. september - 15. oktober 
vaš zaščitnik je RA (Bog Sonca)   

Z iskanjem prave osebe ne boste imeli prav nikakršnih težav, saj ste točno to, kar si vsak moški/ženska želi - nežni, razumevajoči, strastni in neverjetno zvesti. Ker vas bodo nenehno obletavali, si lahko privoščite biti izbirčni. Izberite pa takšno osebo, ki si najbolj zasluži takšno nagrado, kot se vi sami in se nikar ne ozirajte v preteklost. Vaša največja napaka je nagnjenje k temu, da nenehno tuhtate, če ste v preteklosti pravilno izbrali, zato se potrudite, da bodo vaše oči usmerjene v prihodnost. 
  
  

16. oktober - 09. november 
vaša zaščitnica je IZIDA (Boginja Čudežev) Rojeni v znaku glavne boginje antičnega Egipta imajo čudežni dotik. Z nasmehom lahko začarajo vsako osebo, ki se jim zdi privlačna. Iskanje prave osebe je Izidinim hčeram in sinovom olajšano, saj jo lahko opazijo že na daleč in jo pritegnejo s svojo neverjetno očarljivostjo in šarmom. 
  
  

10. november - 03. december 
vaš zaščitnik je THOTH (Bog Svetlobe) 
Thothovi otroci imajo težave s kazanjem čustev, sploh tistih romantičnih. Ko srečate pravo osebo, ji pokažite kako čutite. Nikar jih ne pustite ugibati. 
  
  

04. december - 31. december 
vaša zaščitnica je HATHOR (Boginja Glasbe in Umetnosti) Hathorini otroci so zaljubljeni v ljubezen samo. Nagnjeni so k temu, da se na smrt zaljubijo v prvo osebo, ki pokaže zanimanje zanje in se jih držijo kot zalepljeni. Ohranite mirno glavo in se prepričajte, da je to resnično prava oseba za vas. Vam najbolj primerna oseba ljubi harmonijo in pokazati ji morate, da jo znate zagotoviti. Živite vsak dan do popolnosti in iz vsake urice, dneva, leta izcedite čimveč. Le tako lahko samozavestno gledate v prihodnost ter v preteklost brez obžalovanj.

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Roža Karan (Astrologinja)
Roža Karan (Astrologinja)
Objavil/a 2014-01-28 22:12:03 (Jan 28, 2014)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
Dvignimo si moralo......
Karl Erjavec: pomembno sporočilo mojim upokojencem!
No pa smo tam, kdo pa je kriv, da je otrok lačen? Kaj pa LOPOVI ki so nas pripeljali v to situacijo?
Celotno zgodovino so v vojni. ZDA obstajajo 239 let, do sedaj so se vojskovale 222 let!
Avstrijski mediji: Rotschild je podprl begunsko krizo, vsi begunci dobili po 11.000 eurov!!!
Layth Ayman Munshidi se je rad slikal poleg ljudi, ki jih je ubil, danes je begunec v Berlinu
Kako pravimo dečku, ki ga je spočel župnik?
Za propad gospodarstva so krive vse vlade RS, ...
Delim: Cerarjeva pomoč najbogatejšim
Nevarna resnica o Vegeti
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
sir
(1)
meso
(1)
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

podarim položnice... šolsko prehrano, dodatno zdravstveno zavarovanje   

Kategorija: Vstopnice

Cena: 450 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj