Raziskava kemijskih sledi zračnih plovil v slovenskem prostoru

Objavil/a Vojko Bernard, dne 2013-03-11 ob 17:26:37

 

Glede na vedno bolj dejanski pojav kemičnih izpustov iz letal, tkm. chemtrail-ov predlagam ustanovitev skupine za nadzor, raziskavo in analizo kemijskih sledi zračnih plovil, ki preletavajo slovenski zračni prostor. Najbolje je, da se skupina formira na lokaciji, ki jo vi predlagate, saj najbolje poznate informacijsko in logistično razpršenost slovenske vojske in njene zmogljivosti. Potrebno je storiti sledeče:
- opazovanje celotnega zračnega prometa čez slovenijo v obdobju 10 dni, 30 dni in 60 dni
- identifikacija vsakega plovila, njegova smer letenja, štart vzleta in lokacija pristanka
- meritev višine leta, določanje višine koridorja (v metrih)
- meritev temperature na višini, kjer ciljno letalo leti (stopinje celzija)
- vizualna analiza kemijskega izpusta iz zračnih plovil (dolžina izpusta, oblika izpusta, razpršenje)
- izdelava "timelapse" posnetkov kemijskih sledi
- kemijska analiza ozračja z napravami za merjenje delcev kovin, soli, bioloških mikrovlaken in ostalih izpustov v zraku, ki nastajajo pri izgorevanju goriva
S takšno analizo in temi pridobljenimi podatki bomo tako v popolnosti dokazali obstoj kemičnega zapraševanja atmosfere, določili možne posledice, ali pa dokazano zavrgli celotno zadevo. Te analize so potrebne saj v primeru pozitivnih ugotovitev lahko iščemo rešitve za obravnavani problem, ter določamo ukrepe, ki jih lahko in smo zmožni izvajati.
Do danes sem z amatersko analizo naredil preko 1000 posnetkov v obdobju 1 leta, ki kažejo na anomalijo in razliko od navadnih kondenzacijskih sledi, ki so normalna za potniška in druga letala. Tako sem ugotovil, da letala namerno spuščajo za seboj bodisi mikro prah raznih kovin, (primer: aluminij), razpršujejo higroskopične strupene soli (primer BaCl2, barijev klorid), nano vlakna mikrobiološkega izvora, ali pa imajo v gorivo pomešane kemijske substance, ki dokazano povzročajo rakava obolenja (Ethylene dibromide), ki so bila odstranjena iz goriva za avtomobile. Takšni izpusti povzročajo vedno več obolenj dihal (astma, pekoče grlo, jezik in pljuča, oteženo dihanje, kašljanje, šmrkanje, solzenje oči) in vedno več kožnih alergij, alergij lasišča ter drugih zdravstvenih težav. Vplivajo na obdelovalno zemljo in se zažirajo v celotno populacijo ljudi, rastlin in živali.
Zapraševanje atmosfere se izvaja že dalj časa, najmanj 10 let, vendar do sedaj še nihče ni prevzel resnejše akcije proti temu, akcije, ki bi lahko ovrgla trditev, ki je do danes ali tabu ali pa zasmehovana. Kako stvar deluje? Potniške letalske družbe so vključene v prikrite projekte in nekako natovarjajo kemične tovore, ki so bili opisani zgoraj. Zato je mogoče, da nizko cenovni prevozniki ponujajo cene prevozov za borih 1 EUR ali 15 EUR po celotni Evropi, zato ker je njihov let financiran od inštitucij, ki izvajajo ta negativni centralni projekt. Preko satelita se krmili in nadzira celotna večja regija, recimo celoten kontinent, ali celoten jadran, ter se iz centralnega centra vklaplja in izklaplja vsem letalom, ki letijo preko določene ciljne cone. Najraje pršijo na robu vremenske fronte, zato da se le-ta razširi ali pa kar preko oblačnosti, saj se takrat pršenja ne vidi. Pri popolnoma sončnem vremenu, kot je bilo te dni med petkom 01.03.2013 in ponedeljkom 04.03.2013, popolnoma izklopijo zadevo, saj postane preveč očitna. Tako so izkoristili vremensko situacijo dne torek 05.03.2013 in popolnoma zaprašili Mariborsko, Ljubljansko in Gorenjsko regijo. Za ostale regije žal nimam podatka, bi pa ga lahko dobil, če bi zastavili projekt kot sem ga predlagal. Piloti omenjenih potniških letal sploh ni nujno da vedo kaj prihaja iz njihovih izpustov, a potniška letala niso vse. Obstajajo tudi nekakšna neprijavljena letala, ki letijo višje ali nižje od koridorjev, ki so namenjeni potniškim prevozom, zato želim v meritve vključiti tudi višino leta letala. To so posebna letala, ki tovorijo zgolj kemični tovor in letijo zgolj z namenom zapraševanja atmosfere, so neoznačena in njihovi leti neprijavljeni.
Prosim če preverite stanje tega početja in ukrepate v skladu z vašimi zmožnostmi. Ali obstaja kdo, ki takšen nadzor že opravlja? V primeru da bi predlagana skupina za nadzor, raziskavo in analizo kemijskih sledi zračnih plovil, ugotovila in dokazala sum zastrupljanja ozračja se ta projekt spreminja v prioritetno zadevo nacionalne varnosti vse državnega pomena, saj gre za varnost vseh nas. Prosim za resno obravnavo te zadeve in za odgovor.

4b4b

4c

2012-09-25 09.58.01

2012-09-29 08.32.23

2012-11-25 16.04.54

2012-11-25 16.04.58

2012-11-25 16.05.04

2012-12-26 16.12.03

2012-12-26 16.18.55

2012-12-26 16.18.59

2013-01-31 13.47.292013-01-31 13.51.45

2013-02-01 16.09.14

2013-02-01 17.40.19

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
Vojko  Bernard
Vojko Bernard
Objavil/a 2013-03-11 17:26:37 (Mar 11, 2013)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
AAG je podala kazensko ovadbo zoper ARSO v primeru “okoljska škoda–LAZE, Kranj”
Pripombe AAG na osnutek nacionalnega programa varstva okolja
Vlada RS zahteva odgovor na odprto pismo AAG v zvezi z problematiko LAZE – KRANJ
EKOLOGIJA d.o.o. umaknila vlogo na ARSO za pridobitev OVS
AAG podal pripombe na Osnutek Odloka o ukrepu odvzema rjavega medveda in volka iz narave
OKROGLA MIZA: OMEJITVE MOTORNEGA PROMETA V NARAVOVARSTVENO ZAŠČITENIH OKOLJIH ( TNP)
VABILO NA OKROGLO MIZO: OMEJITVE MOTORNEGA PROMETA V NARAVOVARSTVENO ZAŠČITENIH OKOLJIH ( TNP)
EKO PATRULJA AAG V TNP
Naredite mi to deželo enotirno!
Bomo razprodali tudi osnovne pravice?
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Februar 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Oglasi

Vsi oglasi tega uporabnika

v aag pričenjamo z 16. januarjem  2017 z izvajanjem projekta brezplačno pravno svetovanje. v kolikor potrebujete pravni nasvet iz kateregakoli področja prava, se oglasite v času uradnih ur v prostorih po spodaj navedenem urniku oz. nas kontaktirajte na naslov:  projekt je prvenstveno namenjen socialno šibkejšim posameznikom, ki jim želimo olajšati vključevanje v družbo in dostop do pravnih nasvetov. prav tako pa bomo pomagali še naprej civilnim iniciativam, društvom in posameznikom, ki imajo probleme na področju okolja, narave in zdravja kot posledice nezdravega okolja v katerem živijo. na svetovanju vam bo naš pravnik odgovoril na pravno vprašanje, vam razložil vsebino in postopke omenjene zadeve ter vam predlagal možnosti oz. pot naprej. vojko bernard

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

alpe adria green izvaja: 1)  mediacije s področja okoljskih sporov  2) zastopanje  občananov ali skupin občanov  priprava dokumentacije in nudenje pomoči na obravnavah 3) svetuje občinam, podjetjem in posameznikom s področja okoljevarstva   več na:  https://alpeadriagreen.wordpress.com/mediacije-zastopanje-svetovanja/

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

alpe adria green izvaja neodvisno od državnih zavodov ter politike pojetij,  meritve imisij z cerex hound prenosnim multi-analizatorjem plina razvit za odkrivanje plinov z ppb natančnostjo. naprava je izdelana tako, da lahko odkriva koncentracije več plinov v zmesi, hkrati. prenosni multi-analizator daje rezultate laboratorijske kakovosti v realnem času z uporabo ultravijolične absorpcijske svetlobe – podobno kot pri klasičnih infrardečih detektorjih, vendar na meritve mnogih  plinih, ki so zdravju škodljivi ne ovira niti vodna para. analizator je odporen proti vremenskim vplivom in z vgrajenim računalnikom z operacijskim sistemom windows 7 in deluje z brezžično komunikacijo. ta naprava ima dodaten ročni filter na cevi, ki je namenjen za delo v zadimljenem ali prašnem okolju ter v utesnjenih prostorih. opremljena je tudi z vremensko postajo, ki jo priključimo ob vsaki meritvi plinov in so vključeni tudi v končno poročilo.

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

s pomočjo trikalnalnega multimetra, izvajamo meritve parametrov kvalitete pitne vode in povrršinskih vod (na morju, rekah, jezerih in drugod). kvalitativno in prostorsko uredimo rezultate meritev. preverjamo delovanje čistilnih naprav, izdelujemo študije po globini točkovne izmere naslednjih parametrov: – ph, – raztopljeni kisik, – prevodnost v laboratoriju z pf-12 napravo odkrivamo v vodi: - težke kovine - nitrite, nitrate, fosvate,...  

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj