POENOTENJE DRUŽBE RES NI MOGOČE?

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2017-05-25 ob 21:50:28

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2017/05/25/publishwall_resized_1495741828_1132124.jpg

Mrhovinarji so bolj enotni od ljudi!

Mi kdo zna odgovoriti,zakaj nismo ljudje kot družba poenoteni? Zakaj se naši življenjski cilji tako razlikujejo? Zakaj ne dojemamo življenja,boga,vesolja.ljubezni,spoštovanja,pravice, laži,vsi ljudje enako?  Je to sploh mogoče? Zakaj vsak med nami trobi v svoj rog, če je pa večno sedanja vseobsežna vesoljna samobitnost enovita samodelujoča,samozadostna ,samohranitvena vseobsežna konstanta. ? Smo mi razdvojeni sami v sebi in ne dojemamo ne sebe ne vseobsežne večno sedanje vsepojavnosti?. Kdo je zapisal neumnost,da razum ne more spoznati boga ?

Ali naši čutni senzorji niso del sistema našega živčevja kot so možgani-naš razum? Ali ne prevedejo oni našega čutenje v misel občutenja in čutenja?

Mi v resnici sami nismo celovita enost. Mi smo v resnici nezavedajoč se tega vsi v sebi razklane osebnosti,ki niso sposobne povezati svoj  podedovani gensko brezčasen spomin z realiziranim genskim bistvom,ki je časovno omejen z naši rojstvom in smrtjo.MI danes vsi trenuramo realiziran um ne moremo pa priti do svojega brezčasnega uma-brezčasnega genskega spomina naše vrste.

Vere učijo duh,duša,telo.Ali lahko telo ločiš od duše ? Lahko ! Ravno to se nam je zgodilo! V preteklosti smo izgubili dušo.akumuliran brezčasen genski spomin naše vesolje vrste in sedaj že skoraj 28000 let iščemo ravno to,kar nam je vesoljna samobitnost,zaradi svoje enotne ciklične  zakonitosti vzela in nam bo kmalu zaradi ugodnih EM frekvenc vrnila. Nič nismo mi krivi,ker živimo pod to enotno zakonitostjo in ta nam odreja kakšni smo kot ljudje in družba v določenem ciklu .v dvigu ali padu. Mi se sedaj dvigujemo proti vrhu vesoljnega samospoznanja. In samo to nas bo poenotilo in ponovno naredilo normalne ljudi,vredne vstopa v celovito vesoljno življenje.

Xmept* = Rmept* > EM T.0.A/O < Amept* = Xmept* 

MI nismo Xmept* mi smo samo Rmept* realizirani ljudje,nimamo  pa brezčasnega Akumuliranega spomina.Manjka nam Amept* brezčasen gensko akumuliran spomin naše vesoljne človeške vrste.Teološko- duša. MI nismo kubiktura kroga mi smo samo kocka z eno dimenzijo brez krogle. Torej nismo poenoteno telo obeh vrednosti..Smo v manjku.

Naj vam vaši namišljeni učitelji,verski ali posvetni govorijo karkoli- oni so isto tako nepopolni,kot smo vsi ostali.Izobrazba je jalova,če ne upošteva dejstva,da mi vsi v sebi nosimo vseveda-dušo- akumuliran brezčasen genski spomin vesoljnega človeštva.Ničesar kar vemo ni vredno več- kot le to ,da živimo-bedno in zbegani,ker ne poznamo večnosti,ki jo nosimo v sebi.Ta večnost se da življenjsko uresničiti. Bogokletno? Ne ,ampak realnost,ki jo niti ne zmoremo dojeti in si ne upamo misliti v tej smeri-večnega bivanja.Da človek lahko in bo piknavljal svoje življenjske cikle,ko bo dojel svojo enovitost,ki je enako kvazi bogu.ki je v resnici večno sedanja vseobsežna vesoljna samobitnost. Kdor je bogaboječ,se boji samega sebe in vsega okoli sebe ,on spoštuje le lastno srečo in se skriva za božjo milostjo,ki jo pa od nikoder ni.In tega si zaslepljen vernik /fanatik/ nikoli ne upa priznati.

Tudi bog./vesoljna samobitnost /ni popoln,ko ga spoznaš.!!!!

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
4
abram1b2 Cej
0
May 26, 2017
haapy yack ;)*
Ti ne ceniš soljudi? Človek ni napaka narave niti Bopga niti vseobsežne večno sedanje vesoljne samobitnosti. Tudi ona ima svojo zakonitost in ta odreja stopnjo /nivo/ psihofizčnih danosti človeštva. Človek ima trojni živčni sistem vegatativni,nagonski in vesoljno neomejen in vsa tri se odzivajo na cikle Elektromagnetnih frekvenc 4 letnih časov Zemlje,Osončja,Galaksije.Vesolje je eno in vse je njegova lastna individualna samomanifestacija tudi človek.Človeka se ne da izvzeti iz te enotne vezi in pojavnosti,človek jo edini lahko samospozna. Blaž
ena vizija pomeno obličje zre lastno obličje in se samospozna.Človek in vesoljna samobitnost teološko Bog postanete samospoznana enost.
#4
haapy yack
0
May 26, 2017
hoj
Globala nekaj deluje v to smer NWO. Edina napaka pri tem je človek. Človek je povzročitelj vseh problemov. Torej, če ljudje izginejo ne bo več problemov. Bog al pa tist kar si ljudje predstavljaja da je, bo umrl od dolgcajta. Bog ne hazardira. Človek dela pizadrije potem pa gre v cerkev po odpustke. Potem spet počne tist kar zna: delat pizdarije... jovo na novo. Zaprt krog.
kaosortodoksnihtrditevpres
boditevcvetju
#3
abram1b2 Cej
0
May 25, 2017
haapy yack:)*
Majhen popravek Bog večno sedanja vesoljna samobitnost ima sebi lastno enotno večno sedaj isto samozakonitost.Res smo ljudje individualna samopodoba te konstante,ki jo pa ne razumemo.Ne razumemo njene zakonitosti,:)**Vesoljna samobitnost in njena samozakonitost sta v resnici popolni,ni pa ta zakonitost za nas popolna,ker mi sami nismo popolni-vesoljno samospoznani.;)*
#2
haapy yack
0
May 25, 2017
hoj
Mrhovinarji imajo nalogo, da najdejo mrhovino in jo skljuvajo do kosti. Ko trupel ne bo več... kaj zdaj? Skljuval se bodo med sabo. Zadnji med njimi bo skljuval samega sebe. In? Zgodil se bo srečni konec!
O bogu. Če je bog v nas je človek v bogu in obratn.
Kakor se počutimo ljudje se tako počuti tudi bog. Ljudje ne vedo kako in kaj? Tudi bog ne najde iz tega labirinta rešitve. Ujel se je v lastno past.
Torej, če uniči človeka uniči tudi sebe. In spet se zgodi srečni konec.
nebovečneljudiinbogapres
boditevcvetju
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2017-05-25 21:50:28 (May 25, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Oktober 2019
PTSČPSN
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Oglasi

kupite actavis promethazine z vijoličnim sirupom za kašelj codeine kupite tablete proti bolečinam, nembutal, seconal, oxycotin, di, valium, hydrocodone & ritalin online. ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

kalijevega cianida, tablete in prašek kcn 99,99% ime podjetja: marek pharma e-pošta: (marekpharma1@gmail.com) whatsapp številka: +1 (608) 620-3565 spletna stran: http: //www.marekpharma.com/ id wickr: marekpharma1

Kategorija: Medicinski in ostali pripomočki

Cena: 100 €

velika ponudba nadomesnih tipkovnic za prenosne računalnike znamk acer, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. cene se gibljejo okoli 25,00€ - 40,00€. veliko tipkovnic je na zalogi v našemu skladišču. vabljeni!

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

velika ponudba nadomestnih napajalnikov za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, dell, fujitsu, gateway, hp,.. veliko napajalnikov je na zalogi. hitra odprema. cene se gibljejo okoli 15,00 - 30,00€. vabljeni.

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 25 €

velika ponudba nadomestnih baterij za prenosne računalnike znamk acer, advent, apple, asus, clevo, dell, fujitsu, gateway,.. na zalogi je veliko baterij. hitra odprema. cene baterij se gibljejo med 25,00€ in 100,00€. 

Kategorija: Torbe in dodatki

Cena: 35 €

7081.) kaznilnica v snegu - gaston charlet

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

15.) menuet za kitaro - vitomil zupan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

4333.) njeno življenje - guy de maupassant

Kategorija: Leposlovje

Cena: 7.99 €

156.) gostilne na slovenskem

Kategorija: Družina in vzgoja otrok

Cena: 15 €

1084.) vzgoja otrok v težavnih obdobjih - dr. benjamin spock

Kategorija: Leposlovje

Cena: 13.99 €

1709.) šopki za adama venijo - andrej blatnik

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj