ZEMLJANI SMO DUHOVNO, MENTALNO IN FIZIČNO PODHRANJENA CIVILIZACIJA

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2016-10-15 ob 08:33:10

 Iz tega vzroka še vedno častimo smrt jo hranimo in se ne borimo in ne skrbimo za vsako življenje.Življenje v naši mentalni zaostalosti nam še vedeno ni sveto. Zato ker se ne zavedamo svoje vesoljne duhovne podhranjenosti, smo v večini samovšečni egocentrični posamezniki, ki so se naučili življenje igrati in ne živeti.Drug drugega prepričujemo, kako smo mi srečni izživeti,v resnici se ne zavedamo svoje  resnične življenjske bede.Vedno nekaj iščemo, odkrivamo, a željeno nikoli ne najdemo in ne dobimo.Nezadovoljni igramo življenjsko zadovoljstvo. Slepimo sami sebe in vse okoli sebe. Vsa naša odkritja in spoznanja in naša življenja so pljunek v morje možnosti, ki nam jih življenje samo ponuja. Vsi mi danes že čutimo,da mora življenje biti nekaj več od tega, ki ga živimo.Kje je vzrok, da smo bedni ujetniki smrti in to smrt v svoji nezavedni  življenjski bedi celo častimo???

Vzrok je v sami večno sedaj enotni vseobsežni vesoljni zakonitosti, katere mi še nismo odkrili in jo ne poznamo.Zato.. naša življenjska in civilizacijska  beda na splošno, nima vzroka v nas samih.Naša psihofizična nedozorelost in s tem naša resnična vesoljna civilizacijska nekonkurenčnost v smislu pravega vesoljnega življenja,ne more biti naš civilizacijski izvirni greh, kot nas želi v večini prepričati RKC..Sveto pismo ima malo napak v svojem sporočanju, žal ga mi še ne razumemo,ker  še nismo mentalno dozoreli, da bi ga dešifrirali. Ravno to naše nerazumevanje celotne teološke civilizacijske zapuščine izrabljajo verski dostojanstveniki, da sejejo temo smrti med nami, namesto,da bi nas učili svetosti vsakega življenja.To ne zmorejo, ker so sami tako kot mi vsi duhovno podhranjeni.V svoji slepoti in samovšečnosti si tega ne zmorejo priznati, tako kot si tega ne zmoremo priznati  ostali- neoziraje se na naš življenjski nazor..

Šele sedaj lahko pridemo na bistvo in vzrok vseh naših življenjski tegob, ki niso majhne,ampak velike in smrtno usodne za vse nas.

Kaj imam v mislih ko pravim, da smo duhovno podhranjena civilizacija? Mnogi mislite, da govorim o tisti duhovnosti o kateri nas pripričujejo razni samooklicani duhovni učitelji, razni duhovni šepetalci in samooklicani razlagalci vesoljnih modrosti.

Ne govorim o cikličnih galatičnih EM frekvencah,ki delujejo ciklično na našo bit in smo od teh EM frekvenc nezavedajoč se tega življenjsko  mentalno in fizično soodvisni.Lahko vam zaupam, da je naš najvišji Bog EL-Elion,kar dešifrirano pomeni Elektromagnetno valovanje -ionizacijo ali teološko Sveti duh..

V naši galaksiji je na njenih  obeh polih S-J na miljarde sinovih civilizacij-satelitskih.Danes so Severne sateliske galaktične civilizacije,tik pred popolnim padom, tam nastopa galaktična zima. Sinove civilizacije galaktičnega Južnega pola pa smo v destrukciji poznanega in razumljenega.

Dejanjsko smo tik pred cikličnim civilizacijskim vrhom galaktičnim poletjem južnega pola,ko bomo dokočno spoznali v kakši življenjski bedi smo živeli zadnjih 28000 let. Za nas ne bo več obstajalo nemogoče, vse bo mogoče!

Kdo je potem urejevalec, ohranjevalec, sejalec in varuh vesoljnega življenja? Planetarne galaktične civilizacije očetove, ki jih je v naši galaksiji samo 6 in sedež t.i. Galaktične sončne dinastije je v ozvezdju Oriona.

Tu se v celotnem 150 milijardnem ciklu od samozlitja do samozlitja galaksije ureja njeno celotno življenje. NI v vesolju zlobnih in dobrih civilizacij, so samo očetove planetarne in sinove dislocirane civilizacije na obeh galaktičnih polih- Planetarne civilizacije varujejo ,ohranjajo, selijo v 15 milijrdnih ciklih življenje po satelitskih osončjih in oni že živijo pod enotno vesoljno naravno zakonitostjo, dočim vse satelitske dislocirane civilizacije živimo pod to zakonitostjo,da bi jo v 28000 letinih ciklih vedno znova in znova spoznali in si pridobili prostovoljno pravico vstopa v dobesdno fizično nesmrtnost ponavljanje svojih življenjskih cikov kot služabniki in varuhi vesoljnega življenja. Tisti ki ob civilizacijskem vrhu ostanejo na Zemlji, gredo ponovno skozi vse življenjske faze 4 cikle,tako so šli skozi to vsi naši predniki in mi zadnjih 28000 let. To je zgolj groba informacija, ki odpira vrata ,za več se potrudite ,trkajte sprašujte in dano vam bo. Za  našo ošabnost in sodbe ni več opravičila.Čas naše samovšečnosti in samozadovoljstva  mineva hitreje kot mi mislimo in razumemo.

Sedaj veste,zakaj  tvorci NWO na Zemlji ne morejo uspeti v svoji nameri podjarmiti in zasužnjiti našo celotno civilizacijo. Lahko ustvarjajo zaroto proti človeštvu, kazen za njihovo nemoralno in neodgovorno početje se že samorojeva.

http://uploads.publishwall.si/imgsmedium_2/2016/10/15/publishwall_resized_1476520622_8706483.jpg

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
2
abram1b2 Cej
0
Oct 15, 2016
Vračam pozdrave Rastko!
#2
rastko plohl
1
Oct 15, 2016
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-10-15 08:33:10 (Oct 15, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
NLP -UFO-PAN -RESNICA
NASTANEK ZEMELJSKEGA ŽIVLJENJA IN EVOLUCIJA
BABILON VELIKI -VLAČUGA GLOBALIZACIJE in NWO
RESNIČNI PROBLEMI SLOVENIJE
ČAS IN VSEOBSEŽNO VESOLJE
VSE KAR SE ZEMELJSKEGA ŽIVLJENJA IN NAS SAMIH TIČE, JE ZLAGANO
ZAKAJ NAŠA TRADICIONALNA DRUŽBA IN NJENE VREDNOTE PROPADAJO
VELIKO LETO
LGBT lobiji počasi prevzemajo pobudo v naši družbi
BREZPREDMETNO FILOZOFIRANJE O MODROSTI
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
Marec 2018
PTSČPSN
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Oglasi

7701.) trinajsti apostol

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

6825.) htri zaslužek

Kategorija: Leposlovje

Cena: 11.99 €

5941.) špelca napočitnicah na deželi

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

520.) govorica telesa

Kategorija: Zdravje

Cena: 12.99 €

1767.) telo laži

Kategorija: Leposlovje

Cena: 26.99 €

155.) v najtemnejšem kotu

Kategorija: Leposlovje

Cena: 26.99 €

5710.) pesmarica jezus je odrešenik

Kategorija: Mladinska literatura

Cena: 10.99 €

dobro ohranjen in deluje brezhibno.na objektivu je skoz nameščen zaščitni uv filter. objktiv je še v garanciji.

Kategorija: Foto in kamere

Cena: 3000 €

v kolikor imate radi nakit swarovski vam nudimo najrazličnejše modne dodatke kot so uhani, zapestnice, ogrlice... preverite ponudbno na naši spletni strani: http://zlatarnamursic.si/shop/86-nakit-swarovski

Kategorija: Modni dodatki

Cena: Pokličite za ceno

zakaj izbrati nas? cena je točno taka, kot jo določimo pri dogovoru o spletni strani. če na projektu porabimo več ur, je to naš strošek in ne vaš. podporo vam nudimo tudi med vikendi in prazniki. smo zanesljiv partner. sodelujemo z razvijalci v tujini in vam zato lahko ponudimo najboljšo spletno stran za vaš posel. sodelujemo s davčnim svetovalcem, ki ima večletne izkušnje. vaša spletna stran bo ustrezala vsem zakonskim določilom, tudi na področju davkov.  ni nam vseeno kakšen vpliv bo imela spletna stran na prepoznavnost vaše blagovne znamke, zato bomo na spletno stran vključili pomembne elemente, ki bodo povečali konverzijo. 

Kategorija: Računalništvo

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima poslovanje s kriptovalutami, pa ne veste, kako se tega lotiti in kje začeti? potem preberite navodila v članku: kako kupiti bitcoin? tam boste dejansko izvedeli, kaj in kako morate storite, da boste uspešno opravili nakup te kriptovalute. 

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor spremljate zimske olimpijske igre in želite biti na tekočem z vsem dogajanjem potem vas vabimo, da si vse novice preberte na naši spletni strani: https://www.aktivni.si/zimske-olimpijske-igre-2018/

Kategorija: Ostala športna oprema

Cena: Pokličite za ceno

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj