SMO VESOLJNO IZOLIRANA CIVILIZACIJA ?

Objavil/a abram1b2 Cej, dne 2016-06-18 ob 20:53:55

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5sdmzRPpTIwaO0XanBBfNyXFfdKcQFghNV_h7etokWzpmm-W4DOYPcCg

Smo potomci obsojenih na zemeljski zapor, ki jim življenje ni bilo odvzeto, ampak jim je bila Zemlja podarjena skupaj z vsem ostalim življenjem. Naši predniki so še pred dvema milijardama let živeli dobesedno v galaktičnem raju praktično nesmrtni. Bili so služabniki vesoljnega življenja ,ohranjevalci, sejalci, prenašalci in varuhi. Ker so se izneverili in izrabili etični in moralni kodeks večno sedanjih služabnikov vesoljnega življenja, jih je doletela kazen izgona na Zemljo. Kazen je osamitev in izguba pravice do življenjske reanimacije- ponovitve lastnega življenjskega cikla. To pomeni postali so obsojeni na dejstvo, da je konec njihovega življenja -dokončno dejstvo njihovega vesoljnega bivanja brez možnosti ponovne življenjske reanimacije -ponovitve življenjskega cikla.

.Naši predniki so dobili pravico enako vsem ostalim življenjskim vrstam, da se skozi lastno življenjsko samo reprodukcijsko verigo obnavlja in ohranja njihov genom skozi čas,. Tu je namen, da se genom ponovno očisti ravno skozi življenjsko reprodukcijsko verigo izgnanih služabnikov iz raja.. Tu na Zemlji živimo pod enotno vseobsežno večno sedaj enotno vesoljno zakonitostjo, v raju je ta zakonitost poznana in uporabljena v službi življenja kjer se poseduje tehnologija, ki je nam Zemljanom nedostopna, ker se vesoljni služabniki življenja zavedajo, da bi jo mi neetično izrabljali proti življenju, kar pa je nedopustno.

Upravljavci in varuhi galaktičnega življenja se dobesedno bojijo naše podedovane zlobe, neetičnosti in nemorale Upravičeno se bojijo našega življenjskega primitivizma, egoizma, sovražnosti , skratka vsega slabega, kar nas izdaja kot nezrele in nevredne boljšega in pravega življenja.

Mi se koljemo , morimo , ne znamo in ne zmoremo sodelovati, nimamo empatije do ostalega življenja, ropamo drug drugega in si želimo materialnega bogastva.  Obsojamo in ocenjujemo drug drugega po lastnih merilih, ker univerzalnega merila ne poznamo.-V resnici smo v smislu vesoljnega sobivanja -genski potomci- degradiranih in izobčeni iz galaktičnega občestva pravičnih in miroljubnih varuhov življenja...

Tu na Zemlji imamo idealen planet, da se krademo, lažemo,  igramo, manipuliramo drug z drugim. Pobijamo sebe in ostalo življenje, filozofiramo do onemoglosti tja v tri dni, širimo svoj egoizem in svojo neosnovano samovšečnost, zaljubljeni v svojo  znanost in malikujemo svojo okrnjeno inteligenco, se hvalimo drug drugemu kako pomembni smo, a se ne zavedamo, da smo v resnici beda od življenjske bede.

Smo najnižji predstavniki vesoljne človeške vrste, ki igrajo na Zemlji lažne bogove življenja. Še sram nas ne more biti pred nikomur, ker so nas tisti, ki nas opazujejo varno izolirali od sebe. Tu so nas izolirali in opazujejo kako napredujemo. Po mojem niti niso razočarani, ker vedo kakšen degradiran gen nosimo v sebi.

Imamo možnost vrnitve tja kjer so naši predniki že izrabili zaupanje. Toda, ta vrnitev ne velja za vse .Zelo malo med nami bo vrnjenih v raj in ti se bodo prostovoljno odločali, ali sploh želijo vrnitev.

Hočem povedati, da Zemlja nikoli ni bila, ni in  nikoli ne bo rajski planet. Zemljani nikoli ne bomo v celosti  rajski ljudje. Veliko vode bo še preteklo, da se bo naš degradiran genom popravil !!

Naše objektivno ogledalo je naše civilizacijsko nemoralno, neetično in nepravično sranje, kjer se inteligenca, ustvarjalnost v prid boljšega življenja uničuje in zatira, da lahko nosilci najslabšega genskega zapisa med nami uživajo na račun drugih. Zamišljam si kako naš civilizacijski smrad smrdi do neba. Ko nezavedni in ne samo spoznani igramo to svojo življenjsko dramo in mešamo svoj drek, da ta le še bolj smrdi po vesolju. Zbuditi nas nihče ne more, če sami ne spoznamo svoj smrad. Ravno ta naš smrad nas more prebuditi in nas ozavestiti, da smo navadni samovšečni odpadniki vesoljnega človeštva..

Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Komentar izbrisal abram1b2 Cej
rastko plohl
0
Jun 19, 2016
lp
#1
abram1b2 Cej
abram1b2 Cej
Objavil/a 2016-06-18 20:53:55 (Jun 18, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
ONESNAŽAVANJE NAŠEGA PLANETA -VSAK STRAH JE ODVEČ
SINTEZA UMA IN RAZUMA JE Vedno ČLOVEK
NE LOČUJE NAS VESOLJNA ZAKONITOST, LOČUJEJO NAS NAŠE OSEBNE ŽIVLJENJSKE VIZIJE
FAKTOR -TRPEČA ALI BOJEVITA CERKEV
30 LET SLOVENCI MEŠAMO MEGLO IN IZGUBLJAMO LASTNO DRŽAVO
VPRAŠLJIVI OPISI PRAVKAR ODKRITE ČRNE LUKNJE IN EINSTEINOVE RELATIVNOSTI
KOGA LAHKO SPOŠTUJE OBIČAJEN SLOVENEC ?
SMO MI POTOMCI NEZEMLJANOV IZGNANIH IZ RAJA ?*
VESOLJNA GEOMETRIJA
SINTROPIJA- Fizika Andreja Detele
ZADNJI KOMENTARJI
IŠČI PO ARHIVU
November 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Oglasi

pozdravljeni sem gospa teodora andreea, podjetnica nafte, ki ponuja posojila v obsegu [5000 € -1.000.000 €] posameznikom in podjetja v finančnih težavah z obrestno mero 2%. brez jamstva in hipoteke. za razliko od nekaterih podjetij sem specializirana samo za posojila podjetja, osebna posojila, refinancirajte svoje dejavnost, posojilo za nepremičnine, kar pomeni, da svojim strankam izkažem spoštovanje, vljudnost in storitev, ki si jih zaslužijo. kot posojilodajalec pooblaščen in odobren, s skoraj desetletjem izkušenj. po intervjuju z enim od mojih finančnih svetovalcev smo se odločili, da bomo dali posojila za pomoč posameznikom, ki moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 25000 €

        pozdravljeni sem poseben belgijski državljan, mednarodne finance v banki izkoristim vaš e-poštni naslov, da vas obvestim, da odobrim posojila fizičnim osebam z obrestno mero 2% v obdobju po vaši izbiri. od 5.000 € do 9000.000 € se vračilo začne 2 meseca po nakazilo na vaš bančni račun se izvede z mesečnim plačilom. če želite, se obrnite na mene po e-pošti za več informacij. moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com najlepša hvala .

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 65000 €

    zlasti sem francoz in finančni direktor upravljanja nepremičnin, gospodarski akter. med posamezniki dajem posojila po nizkih obrestnih merah. ste bančna prepoved, za poplačilo starega dolga potrebujete denar, banka vam je prepovedana in nimate naklonjenosti bank, ali bolje, da imate projekt in potrebujete financiranje, slab kredit ali potrebujete denar za plačilo računov, sredstva za naložbe v podjetja. če potrebujete posojilo, se obrnite na mene, če želite izvedeti več o mojih pogojih. zapuščam vas   moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com   p.s: naslednikom le posojam, da mi jih povrnejo. opomba: ni resno in šaljivci se vzdržijo

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 500000 €

posamezni francoski, švicarski, belgijski, kanadski, za finančne težave, ki ste jih končno imeli, ste potrebovali denarna posojila med posamezniki izstopite iz zastoja, ki ga banke izzovejo, tako da zavrnete datoteke za izdajo kreditnih vlog. posameznik vam lahko dam posojilo potrebnega zneska in z zelo dostopnimi pogoji, ki vam bo olajšalo življenje. tu so področja, na katerih vam lahko pomagam: * finančni * hipotekarno posojilo * naložbeno posojilo * konsolidacijski dolg * kreditna linija moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 20000 €

      pozdravljeni iščete posojilo za oživitev svojih dejavnosti ali za realizacijo projekta ali za nakup stanovanja, a žal banka vas postavi pod pogojem, da me ne morete skrbeti, jaz sem zasebnik posojila, ki segajo od 5.000 € do 2.500.000 € vsem ljudem, ki lahko spoštujejo drugje, obrestna mera znaša 2% na leto. denar potrebujete iz drugih razlogov; ne oklevajte, da me kontaktirate za več informacij. moj e-naslov: teodoraandreea4@gmail.com

Kategorija: Avtomobilizem

Cena: 16000 €

bi radi imeli rjuhe v takih barvah, ki se ujemajo s prevlekami za odeje in vzglavnike? kupite jih lahko pri https://minu.si/collections/rjuhe. še lažje pa je, če pri njih naročite kar celotno posteljnino. preverite njihovo ponudbo.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

če vas zanima, kje lahko prespite v okolici bohinjskega jezera, je najbolje, da preberete ta članek: camping bohinj - https://www.altitude-activities.com/all-you-need-to-know-about-camping-bohinj.  

Kategorija: Počitnice

Cena: Pokličite za ceno

iphone, running ios 13. earpods with lightning connector. lightning to usb cable. 5w usb power adapter. documentation.   contact name: henry gustavo email: h.gustavo@outlook.com gmail: henrygustavo209@gmail.com skype: enquiry-musicalstore whatsapp: +1(825) 994-3253    

Kategorija: IP telefoni

Cena: 1000 €

potrebujete novo odejo za vašo posteljo? na minu: https://minu.si/collections/odeje so vam na voljo različne prešite odeje, rjuhe in moderne posteljnine. preverite njihovo ponudbo še danes.  

Kategorija: Spanje

Cena: Pokličite za ceno

6582.) matematičnestrture ii

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3845.) hrepenenje ostane

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

5645.) kravica katra

Kategorija: Računalništvo in internet

Cena: 14.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj