Članek
Predgovor (stran 4)
Objavljeno May 24, 2015

TA KNJIGA JE PRAGMATIČNA, NE FILOZOFSKA – praktični priročnik, ne razprava po teoretskih izhodiščih. Namenjena je moškim in ženskam, katerih najbolj nujna potreba je denar, tistim, ki želijo najprej obogateti in šele potem filozofirati. Je za tiste, ki hočejo rezultate in so pripravljeni sprejeti znanstvene ugotovitve kot osnovo za dejavnost, brez da bi morali skozi procese, ki so pripeljali do teh ugotovitev.

Pričakuje se, da bo bralec zaupal temeljnim trditvam, prav tako kot bi sprejel izjave, ki se nanašajo na fizikalne zakone o elektriki, če bi jih oznanila Marconi ali Edison, in da bo zaupal trditvam, tako da bo dokazal njihovo resničnost z aktivnostjo, naravnano po njih, brez strahu ali obotavljanja. Vsak moški ali ženska, ki bi storila to, bosta zanesljivo postala bogata, ker je tukaj uporabljena znanost natančna znanost in je neuspeh nemogoč.

Pri pisanju te knjige sem žrtvoval vse ostale premisleke za jasnost in enostavnost sloga, da ga lahko vsi razumejo. Načrt aktivnosti, ki je razgrnjen tukaj, je bil izveden iz ugotovitev filozofije. Temeljito je bil preskušen in prinaša najvišji test praktičnega eksperimenta: Deluje.

naprej >>>