Vili Kovačič
12.01.2018 16:39 (Jan 12, 2018)

Proti okupaciji Celice po balkansko: v okupirani Ljubljani manjka očitno samo še žica, da se bomo pr

Pod krinko prenove in z deložacijo dosedanjega upravljavca Celice na Metelkovi, se skriva nasilni poseg župana Ljubljane, da v Ljubljano pripelje srbs
Vili Kovačič
26.10.2017 05:28 (Oct 26, 2017)

NEZASLIŠANO: Cerarjeva vlada je tožila občino zaradi polovico nižje cene projekta.

Ljudje, primimo se za denarnice - CERAR SI ŠE VEDNO ZARAČUNAVA DVOJNE (ne samo potne) STROŠKE ! SEVEDA PA ASOCIACIJA na drugi tir NI DOVOLJENA !!!

PRAVNI NIHILIZEM IN OPRAVILNA NESPOSOBNOST USTAVNEGA SODIŠČA !?

Vili Kovačič
30.07.2017 05:43 (Jul 30, 2017)

PRAVNI NIHILIZEM IN OPRAVILNA NESPOSOBNOST USTAVNEGA SODIŠČA !?

S tem prispevkom tvegam, da me kolegi obsodijo naj ne drezam v edino še živečo institucijo za varstvo človekovih pravic in zakonitosti in ustavnosti, ki jo v tej državi še imamo, to je Ustavno sodišče. Vendar se je to žal na področju kršenja človekovih pravic in političnih svoboščin v novi sestavi sprevrglo v brezzobega tigra. Doktrina in celo hvalisanje predsednice sodišča s poudarjanjem videza nepristranosti, v praksi pa s poudarjanjem nepristojnosti – z zavržbami, je z načinom sojenja pod gospo JADRANKO SOVDAT doseglo vrhunec. To je en vrhunec, drug vrhunec pa je neskončno pravniško »mečkanje« zadev, ko sodišče nima nobenih rokov in je v primeru Novič namesto,  da bi odločilo v 48 urah, ne-odločilo v 2 mesecih. Pri tem si ne morem kaj, da gospo Sovdat dobrohotno ne vprašam na  čigavih krilih jadra in čigav  »soldat« je ta gospa. 

Doktrina nihilizma, pod krinko nepristojnosti in pometanja problemov pod preprogo, ki

Spoštovane državljanke in državljani !

Vili Kovačič
02.06.2017 01:40 (Jun 02, 2017)

 

 

Spoštovane državljanke in državljani !
 
Prišel je čas ko ni več časa. Čas ko je treba premagati udobje in se odpraviti podpisovat zahtevo za referendum. Za referendum na katerem bomo zmagali !
 
Iskrena Vam hvala za organiziranje in pomoč ljudem pri tem. Ko zmagamo na referendumu bo to pomenilo konec podpisovanja na sedanji, sramotni in do državljanov ponižujoč in diskriminatoren način. Ta referendum je plebiscit proti kraji davkoplačevalskega denarja in razbijanje mita o tem, da se nič ne da narediti.
 
Leta 1990 smo s  plebiscitom omogočili nastanek  lastne države, zdaj gre za  to, da to državo osvobodimo pijavk in da  iz politike izločimo koristolovce – ter različne kaviar demokrate in kaviar levičarje, ki leporečijo o napredku zato, da se ne bi nič spremenilo. Izkoristimo ta košček demokratičnega pritiska, ki nam je po letu 2013 še ostal za to, da uveljavimo prepričanje, da je država zaradi ljudi in ne ljudje zaradi države. 
 
Državljanke in državljani, ponavljam za Ivanom

ZAKAJ SMO PROTI VLADNEMU »ZLATEMU TIRU«?

Vili Kovačič
21.05.2017 15:27 (May 21, 2017)

  

                                      

 

ZAKAJ SMO PROTI VLADNEMU »ZLATEMU TIRU«?

                                                                               sporočilo št.1

1.    VLADNI DRUGI TIR je SLEPI TIR za LUKO KOPER, saj nas bodo zaradi prepočasne izgradnje prehiteli Avstrijci iz severno zahodne smeri.

2.    VLADNI DRUGI TIR bo 2-3krat PREPLAČAN in bo na dolgi rok (v 45 letih) gospodarstvo stal cca 3 milijarde (dajatve LUKE in pristojbine transporta) 

3.    Popolnoma ZANEMARJA RAZVOJ ISTRE in življenje lokalnega prebivalstva, saj ohranja nevzdržno in življenjsko nevarno sedanjo progo v pobočju Kraškega roba.   

4.    Ukinja SUVERENOST države Slovenije, ker je v zakonu uveljavljeno upravljanje s pravico veta. Vlada s tem zakonom suverenost poklanja Madžarom in zalednim državam. Slovenski davkoplačevalci  nismo naprodaj!

5.    Smo PROTI DVOJNI CENI ZA ENOJNI TIR. Resnični dvojni drugi  TIR naj se zgradi z DOMAČIM KAPITALOM in Z DOMAČIM ZNANJEM.

6.    Treba je na novo za

ELEKTRONSKA ODDAJA VLOGE za REFERENDUM DRUG TIR

Vili Kovačič
19.05.2017 14:49 (May 19, 2017)

 

ELEKTRONSKA ODDAJA VLOGE

(oddaja s kvalificiranim digitalnim potrdilom SIGEN-CA)

http://e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=3125

potrjeni-žigosani pisni obrazec

1. oddajte osebno na parkirišču pred cerkvijo      Ljubljana Podutik vsak dan od 16-18 h

2. pošljite na naslov REFERENDUM DRUGI         TIR p.p. 122 1000,      Ljubljana,

3. pošljite na naslov Vili Kovačič, Na Straški       vrh 26, 1000 Ljubljana

telefon 040 203-524, ali 01 519-78-76

 

PISMO POSLANCEM PRED GLASOVANJEM O DRUGEM TIRU !

Vili Kovačič
08.05.2017 11:03 (May 08, 2017)

 
Zbranih je 4.120 podpisov - zbiranj
se nadaljuje do ponedeljka 15.05.2017
PRI TEŽAVAH za izpis obrazca  za drugi krog zbiranja podpisov prosim, da pošljete zahtevo na moj e-naslov 
vili.kovacic@siol.net ali na telefon
040 203-524
                      
Spoštovane poslanke in poslanci,
 
prosimo vas naj vaše današnje glasovanje ne bo rutinsko in po ločnici pozicija – opozicija, ampak po ločnici državotvornosti in zdravega razuma. Če boste zakon ponovno izglasovali se bo vsa referendumska kampanja, ki bo sledila taki odločitvi, osredotočila tudi na vas, ki boste na očeh javnosti glasovali po diktatu, ne pa v interesu davkoplačevalcev in v interesu lokalnega prebivalstva, ki ga vladni predlog povsem pušča vnemar.  V referendumski kampanji  bomo ponovili tudi vse druge vidike škodljivega zakona. Preberite si 9 točk zakaj smo proti.
 
Z referendumom mislimo resno. Javnost spremlja vaše in naše delo, mi bomo poskrbeli, da bo vaša odločitev izpostavljena

REFERENDUM ZA DRUGI TIR - IZJAVA ŠT. 6

Vili Kovačič
06.05.2017 07:00 (May 06, 2017)

Izjava št. 6 - REFERENDUM ZA DRUGI TIR 

                         Spoštovani mediji, uredniki in novinarji ! 

Izpis obrazca podpore na tej povezavi 

Glede na to, da koalicijska večina v DZ še naprej neomajno vztraja na nedodelanem in za širšo javnost ter opozicijo – tako levo kot desno opozicijo, nesprejemljivem zakonu o 2 tiru,  naprošamo vse medije, predvsem pa nacionalno RTVSLO (Odmevi), da  sprejemu tega zakona posvetijo ustrezno pozornost. Sprejemanje zakona bo, kot je znano, potekalo na izredni seji DZ v ponedeljek 8.5.2017 popoldan.  

 

Pobudniki referenduma želimo poslance koalicije – predvsem pa SMC in  DESUS prepričati, da zakona ne potrdijo. To počnemo tudi z nadaljevanjem zbiranja podpisov za referendum.  Naše stališče je nespremenjeno. V primeru potrditve zakona v ponedeljek bomo podpise zbirali  še 7 dni od prvega dne po potrditvi zakona, tako da se rok za predajo podpisov v DZ izteče  v ponedeljek 15.05.2017 ob 16 h. Tedaj bomo podpise tudi vložili v DZ.  

 
							 dr. Milan Brg

Poziv k razumu !

Vili Kovačič
01.05.2017 09:11 (May 01, 2017)

OBVESTILO ŠT- 4   Poziv k razumu !

Zbiranje podpisov se nadaljuje, vse do novega glasovanja v državnem zboru - potem pa še 7 dni, če bo zakon izglasovan. Izpis obrazca je na tej povezavi

Boris POPOVIČ - župan Kopra, pa vse  pove v 15 minutah in v številkah: 

                                                        

Spoštovani sodržavljani, davkoplačevalci, spoštovani poslanci pozicije!

Vsem,ki ste oddali svoj podpis najlepša hvala. To je minimum kar lahko naredi posameznik: da podpre referendum in ne ostane doma na volitvah. REPUBLIKA naj postane RES PUBLICA, javna zadeva.    

Kljub zadostnemu številu zbranih podpisov,   pa naša zgodba še ni končana. ZBIRAJMO podpise ŠE naprej, da prepričamo poslance vladajoče koalicije, da za našo referendumsko pobudo stoji  veliko ljudi. In da poslancem dopovemo, da poslanski glas za zakon  pomeni nasilno zanikanje in nepriznavanje  ALTERNATIV do katerih kot družba in država moramo priti.

Smo optimisti in stavimo na razum. Tudi na politični razum. Ap

JAVNO PISMO IZVAJALCEM KRIMINALISTIČNE PREISKAVE-v ZADEVI UMOR dr.JAMNIKA

Vili Kovačič
23.04.2017 16:10 (Apr 23, 2017)

JAVNO  PISMO

izvajalcem kriminalistične preiskave, tožilki in sodnici na prvi stopnji sojenja v zadevi

Umor dr. Janka Jamnika

 

" Kaj pisati o procesu, ki se dokazov ni niti dotaknil , "  je rekel spoštovani in cenjeni odvetnik Hribernik v svojem zaključnem govoru dan pred obsodbo nedolžnega dr. Noviča. 

Naslednji dan pa obsodba za umor , z zaporom na 25 let, denarno kazen, odškodnine Jamnikovi ženi in hčerki in pripor do pravnomočnosti sodbe. Brez enega samega dokaza, z obveznim naslovom : Sodba v imenu Ljudstva !

Šokantno ! Tega ni pričakoval nihče, niti odvetniki, niti poučeno ljudstvo, niti poučeni novinarji .

Javnost in stroka, ki je to zadevo redno spremljala, je že od same medijske objave umora in vse do zadnjega dne sojenja edinemu preiskovanemu osumljencu, nato obtožencu in obsojencu na prvi stopnji Milku Noviču, opazila velike in nenavadne pomanjkljivosti.

 

Kriminalistično preiskavo je že od samega začetka vodil NPU. Zaščitili so širše območje umora, zaslišali so mnoge

REFERENDUMSKA POBUDA PROTI VLADNEMU ZAKONU O 2TIRU

Vili Kovačič
21.04.2017 16:03 (Apr 21, 2017)

REFERENDUMSKA POBUDA PROTI VLADNEMU ZAKONU O 2TIRU  

Zakon je treba suspendirati, ker uzakonja KRAJO

NUJNO SPOROČILO

IZ DRŽAVNEGA ZBORA SO NAM SPOROČILI, DA JE VELJAVNO ZBIRANJE PODPISOV LE DO ČETRTKA 27 APRILA. KER JE TEDAJ PRAZNIK, BOMO PODPISE SPREJEMALI ta dan  OD 12 h DALJE DO 24 h in to na stojnici NA PLOŠČADI PRED DRŽAVNIM ZBOROM.

Naslednje  sporočilo bo jutri v petek ob 19h.

                                  

Pobuda omogoča, da zgradimo dvojni drugi tir hitreje ter na pošten, za davkoplačevalce sprejemljiv način. V SLOVENIJI PA SO ALTERNATIVE OČITNO ŠE VEDNO PREPOVEDANE ! Temu je treba narediti konec. 

O B R A Z  L O Ž I T E V    P O B U D E

ZAKAJ SMO PROTI ZAKONU O DRUGEM TIRU, ČEPRAV V RESNICI PODPIRAMO DRUGI TIR, skratka  TUDI MI SMO ZA DRUGI TIR , vendar ne za PREPLAČANEGA,  kot ga nam ponuja vlada – ponuja namreč ENOTIRNI DRUGI TIR. Zato zahtevamo DVOTIRNI DRUGI TIR, vendar za bistveno nižjo ceno kot jo predlaga vlada za ENOJNI TIR. Zameglitev je VRHUNSKA, in PREVARA je

POZIV TISTIM KI VEDO A MOLČIJO !

Vili Kovačič
17.04.2017 09:02 (Apr 17, 2017)

POZIV TISTIM, KI VEDO A MOLČIJO !

Kemik 2

Dr direktorji s Kidriča - KI , kje ste ? Vse veste !

Veste za vzporedne ekonomije še iz YU, te in nadgrajene vzporedne ekonomije danes. 
Veste za krajo patentov in nagrade od doktoratov do poti v tujino do nagrad za tihi suport. 
Veste za dirigirano kadrovsko selekcijo, ki omogoča nadaljevanje vsega tega.
Veste za odtoke denarja, ki…….

Tako kot vi, je dr Jamnik kmalu spoznal večino te podlosti . Ne pa njene globine. Film mu je počil, ko je ugotovil, kako tečejo financiranja velikih EU projektov v Sloveniji.
Ko je spoznal, da bo od 100 milijonov evrov evropskih sredstev (poročali tudi mediji ) KI dobil le slabih 40 milijonov, ostalo pa si bo razdelila bruseljska mafija belih ovratnikov in slovenska državno - paradržavna mafija belih ovratnikov , mu je počil film ! In KI naj plačuje še lobista Draška Veselinoviča v Bruslju ? 
Jok brate. Ni hotel podpisati 30.000 evrov vredne vsakoletne pogodbe z Veselinovičem ! 
In odločil se je, da gre do konca !
P

11 vprašanj in odgovorov JURETU LEBNU in MIRU CERARJU

Vili Kovačič
09.04.2017 18:56 (Apr 09, 2017)

       

        

   

                                                                   

DRUGI TIR BREZ ODLOČITVE O DRUGAČNI TRASI NE SME ITI NAPREJ

11 vprašanj in odgovorov JURETU LEBNU in MIRU CERARJU

Izhodišče investicije 2 tira mora biti trasa proge, kajti prav od umestitve trase v prostor  je odvisen največji del stroškov projekta in okoljska sprejemljivost investicije. Zato je nujno, da temu namenimo največ pozornosti.

Tukaj predstavljamo prednosti inženirskega predloga, ki je nastal kot reakcija  na vladno zavračanje vsakega premisleka o samem izhodišču projekta. Pri tem se ne spuščamo v neposredno kritiko in primerjavo s  projektom dr. Duhovnika, pač pa zgolj v primerjavo z vladnim predlogom, ki je dobil z rokohitrskim sprejemanjem zakona neverjeten pospešek, ki že meji na blaznost, saj vse ostale predloge razglaša za skorajda narodno sabotažo. Civilna družba za nadzor  (dr. Damijan) pa v potek trase ne posega, saj pristaja bolj ali manj na vladni predlog trase brez premis

Vili Kovačič
07.04.2017 12:55 (Apr 07, 2017)

O TEŠ6 , DRUGEM TIRU, KRIVOSODJU in "demokratični" POLICIJSKI DRŽAVI

VILI KOVAČIČ - DRŽAVLJAN K.   O TEŠ6 , DRUGEM TIRU, KRIVOSODJU, 3.Razvojni osi  in "demokratični" POLICIJSKI DRŽAVI   Dvokliknite  na spodnji posne

SOJENJE DR. MILKU NOVIČU SE NADALJUJE

Vili Kovačič
04.04.2017 04:04 (Apr 04, 2017)

          

 

                                             

sreda 12.4.2017 ob 9h 

SOJENJE DR. MILKU NOVIČU  SE NADALJUJE

Sodni mlini meljejo počasi, zanimanje javno

sti zanj pa ne pojenja. Kajti gre za izjemno odmeven primer umora direktorja Kemijskega inštituta dr. Janka Jamnika, uglednega slovenskega znanstvenika.

Primer postavlja ključno vprašanje – ne samo kdo obvladuje slovensko znanost, pač pa kdo v Sloveniji preko sodstva ter POLICIJE, Nacionalnega preiskovalnega urada in PSIHIATRIJE drži za vrat slovensko družbo in državo.  

Sodstvo vse bolj postaja instrument vladajočega razreda za obvladovanje neposlušnih ali za zaščito nedotakljivih, ki jim s pomočjo NADOMESTNIH STORILCEV, ki jim sodniki v »imenu ljudstva« dosodijo  krivdo, v javnosti ustvarijo vtis, da sodstvo deluje.

VENDAR SODSTVO v resnici NE DELUJE. V Sloveniji so v zaporih in sodnih dvoranah mnogokrat napačni ljudje, ker se pravih krivcev ne preiskuje. Primerov je več kot dovolj.

Društvo, ki ga ustanavljamo in i

SRAMOTNA IGNORANCA DEJSTEV V SODBI STORILCEM VELIKE GOLJUFIJE V PERUTNINI PTUJ

Vili Kovačič
31.03.2017 19:24 (Mar 31, 2017)

                          

 

SRAMOTNA IGNORANCA DEJSTEV  V SODBI   STORILCEM  VELIKE GOLJUFIJE V PERUTNINI PTUJ

Samopostrežno slovensko sodstvo !

 

SOJENJE  v aferi lastninjenja Perutnine Ptuj (PP)  se  približuje finalu. KAZENSKI POSTOPEK zoper obtoženega BRANKA VODUŠKA in obtoženo BREDO ZUPANČIČ, v katerem je bil  oškodovan   in sramotilno medijsko obdelan mali delničar SIMON TOPLAK, se je zaenkrat končal, vendar ne po pravici in resnici pač pa s sramotno oprostilno in pogojno obsodbo. BRANKO Vodušek je dobil 8 mesecev zapora, pogojno dve leti, sostorilka BREDA ZUPANČIČ pa je OPROŠČENA. Sodnik MARKO ČEŠNOVAR je dokazal, da se v Sloveniji kriminal SPLAČA. Zato je obramba že napovedala pritožbo. 

Bistvo te kazenske zadeve je inscenirano - podtaknjeno podkupovanje društva malih delničarjev pred glasovanjem na skupščini družbe. To je zdaj tudi sodno ugotovljeno. Obtoženca Branko Vodušek in Breda Zupančič sta izvedla podkupovanje z zlorabo imena podpisa SIMONATOPLAKA, ki je pred 5 leti

PRIMER MAGAJNA: ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI

Vili Kovačič
18.03.2017 09:40 (Mar 18, 2017)

PRIMER MAGAJNA:

ZAHTEVA ZA PREISKAVO o PREISKAVI 

ZLORABA POLICIJE IN PRAVOSODJA V POLITIČNE NAMENE


Izmišljena pedofiska afera proti neposlušnemu poslancu Andreju Magajni dobiva EPILOG. Je grozljiv primer ZLORABE policije in sodstva v politične namene zaradi neposlušnega glasovanja ob sprejemanju zakona o RTVSLO leta 2009.  

Politično maščevanje stranke SD in LDS bivšemu poslancu je tako končno postalo bumerang za odgovorne , ki so bili tedaj na funkcijah. To so : Branko Japelj, Katarina Kresal in šef policije Janko Goršek, pa tudi politični veljaki-nasledniki v stranki SD.Vsi ti so  v sozvočju z vodilnimi mediji gladko dopuščali izvedbo tega vele-konstrukta.  

Več o tem  in o poteku tega konstrukta boste izvedeli v sredo 22.03.2017 ob 11 h na TISKOVNI KONFERENCI. Zadevo bo predstavil ANDREJ MAGAJNA  v prostorih Svetovnega slovenskega kongresa (SSK) Cankarjeva 1/IV.

Politični akterji in policija so se tako zapletli, da so se ujeli v lastno zanko zaradi katere bi morale -  prosto

MORILEC NI ODKORAKAL KRVAV – ALI RES ?

Vili Kovačič
02.03.2017 22:34 (Mar 02, 2017)

                                           

 MORILEC NI ODKORAKAL KRVAV – ALI RES ?

Prvi del naslova je vzet iz Dela 2.3.2017 stran 8. Žal gre za  tipičen produkt novinarstva, ki ne išče resnico ampak vnaprej določenega krivca, morilca.

Res je !  Morilec ni odkorakal krvav. Odpeljal se je z avtomobilom FIAT PUNTO, ki je pripeljal ponj neposredno po umoru. Pred tem pa je slekel okrvavljeno obleko. Postava osebe, ki se slači na posnetku nikakor ni Novičeva, saj gre za precej vitko osebo. To kaže posnetek  nadzorne video kamere, ki je bil predvajan tudi  na sodišču !  Čeprav smo  si ta film ogledali  že  na procesu, pa ga novinarji, nikoli ne omenjajo. A tudi sodišče se o njem še ni izreklo.

Samo ta kratek posnetek kamere pa bi bil dovolj za bistveno skrajšanje in dokončanje postopka ter končno oprostitev dr. Milka Noviča. Da hodimo v Muenchen spraševat forenzike ali je voda mokra ali ne, pa je že druga zgodba, tako rekoč nevidna temna plat medalje stroškovne neodgovornosti slovenskega

PODIVJANA UDBA JE UŠLA IZ VAJETI SVOJIH ŠEFOV, SLOVENSKO SODSTVO in FORENZIKI PREVZEMAJO NALOGO ...

Vili Kovačič
22.02.2017 21:44 (Feb 22, 2017)

PODIVJANA UDBA JE UŠLA IZ VAJETI SVOJIH ŠEFOV, SLOVENSKO SODSTVO in FORENZIKA PREVZEMATA NALOGO PRODUCIRANJA NADOMESTNIH MORILCEV

Kako reševalka svoje hčere postane detomorilka !

Še en primer hudodelstva, ki obvladuje slovensko kazensko sodstvo in forenzično stroko. Pri tem je nujno, da  izpostavimo nekatera imena in zahtevamo javno objavo imen sodnikov v senatih, ki so glasovali za sprevržene sodbe brez dokazov. Tudi za nazaj !!! Vse pa se začne s forenziki !

Forenzik, na katerega mnenje se opira kriva OBSODBA Dragice Jalševac  iz Loga pri Brezovici (za umor lastne hčerke leta 2003), je nihče drug kot večkrat odlikovani Janez Golja, v delokrogu katerega je delal  tudi znani  samozvani »praktični« forenzik Franc Sablič. Slednji je bil v zadevi Novič (umor dr. Janka Jamnika) 3x strokovno povsem dezavuiran, nazadnje celo s strani  svoje sodelavke iz nacionalnega forenzičnega laboratorija Ester Ceket. Da o uničujočih domačih in tujih forenzikih– dr. Maštruko, dr. Čeh ter nazadnje 3 krat

KROKODILJE SOLZE VELIKEGA MANIPULATORJA Marcela Štefančiča

Vili Kovačič
14.02.2017 10:00 (Feb 14, 2017)

Izvirni greh TEŠ6 je rudnik, ki nima (dovolj) pravega premoga. Prevaranti čakajo, da bo narod vse pozabil in bodo veselo uvažali premog za mastne provizije !!!
KROKODILJE SOLZE VELIKEGA
MANIPULATORJA Marcela Štefančiča
 
Paralizirana – presrana,  4 veja oblasti
 
Replika na oddajo Studio city.
Marcel Štefančič bodi tiho, ker si sokriv - nikoli nisi dopustil v Studio City polemike o alternativah TEŠ6. Tudi POPTV ne. Edina in vzdržana in 15 krat cenejša alternativa je bila POSODOBITEV blokov 4 in 5. Konkretno smo izračunali kaj to pomeni – več, ne manj elektrike - do leta 2028, ko bo lignita zmanjkalo. Dograditev sistema hidroelektrarn na Savi je bila s TEŠ6 blokirana. Učinkovita raba energije bi več kot nadoknadila razliko. NAMESTO tega pa se je DRAVA ZAČELA zlivati v PAKOIn z njo cela država – davkoplačevalci !
Sicer pa je bil TEŠ6 samo eden izmed 20 propadlih realsocialističnih projektov bivše JUGE, projektov  za napajanje dihurjev - privilegirancev, njegov predhodnik je bi

Oglasi

so vaši malčki navdušeno nad glasbo in radi igrajo ter pojejo. potem je pametno, da razmislite kakšne glasbene igrače bi bile zanj primerne. več: https://www.vlakec.si/glasbene-igrace

Kategorija: Ostala otroška oprema

Cena: Pokličite za ceno

6776.) zakaj ? najboljša knjiga vprašanj in odgovorov o naravi, znanosti in svetu okrog nas - catherine ripley

Kategorija: Leposlovje

Cena: 19.99 €

2838.) vzgojiteljem o vzgoji - valter dermota

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7152.) podoba roke - jure mikuž

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

3871.) prehrana za vitkost

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15 €

7450.) živalstvo slovenije

Kategorija: Družboslovje

Cena: 39.99 €

7603.) filmski almanah 95 - marcel štefančič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

7159.)  filmski almanah 98 - marcel štefančič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 15.99 €

6396.) zbogom sramežljivost - jean ann stevens

Kategorija: Leposlovje

Cena: 12.99 €

2063.) novi ogledi in pogledi - aleš breger

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

1524.) sodobni ples v sloveniji - uršula teržan

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

992.) steze smučišča in skale - marijan lipovšek

Kategorija: Družboslovje

Cena: 15 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj