Članek
Preobrazba v prave modne zvezde
Objavljeno Jul 02, 2015

Za zaključek akcije Postavni v poletje smo kandidatkam pripravili veliko presenečenje – za en dan so se prelevile v profesionalne modele. Privlačne modne fotografije je posnel priznan modni fotograf Tibor Golob.

Preberite tudi:
Postavni v poletje - od želje do izgubljenih kilogramov

Dan modne preobrazbe se je začel že zgodaj zjutraj z obiskom pri frizerju. Čudovite pričeske je dekletom oblikovala Klavdija iz Frizerskega studia Mojca iz Maribora.

Anjine svetle lase s prameni je poudarila sproščena skodrana pričeska, ki je bila pika na i romantičnemu videzu v belem. Ta je letos eden večjih modnih trendov.

Tjaši se je speta pričeska odlično podala – dopolnila je styling s pridihom 60. let.

Naslednja postaja naše preobrazbe je bil Medicinsko estetski center Perfcet Body v Mariboru, kjer so vizažistke poskrbele za profesionalno ličenje. Neverjetno, kaj naredi kakovosten make up v rokah izkušenih vizažistov. Dekleta so preprosto zasijala!

Fotografije: Davorin Volavšek

Dekleta pa je čakalo še eno presenečenje! Medicinsko estetski center Perfect Body je Leonido, ki ji je v času akcije uspela največja sprememba, še dodatno nagradil z darilnim bonom v znesku 200 €. Izkoristila ga bo lahko za eno izmed medicinskih ali estetskih storitev.

Popolnoma urejene so se odpravile v hotel Betnava, kjer jih je čakal studio, poln modnih stylingov. Saša, modna urednica Ženskega sveta, je pri izbiri oblačil in dodatkov pazila na to, da je v videz tako ali drugače vključila modne kose, ki poudarijo prednosti naših kandidatk.

Oblačila: New Yorker; Čevlji: Humanic; Stiliranje: Saša Dravčbaher; Fotografije: Tibor Golob

Leonida  – 8 kg               Tjaša – 7 kg              Nataša – 7 kg             Anja – 7 kg

Kaj o svoji preobrazbi menijo kandidatke?

Tjaša: „Hvala reviji Ženski svet za to nepozabno izkušnjo. Zdaj razumem, da je treba telesu nuditi le najboljše, če želim ostati zdrava in brezskrbna.“

Anja: „Občutek imam, da mi bo tokrat res uspelo izgubiti prav vse odvečne kilograme. Celotne preobrazbe smo se lotili zelo premišljeno, zato nas na koncu lahko čaka samo eno – uspeh!“

Leonida: „Prihajajoče poletje bo nepozabno, saj ga bom uživala bolj sproščeno in lahkotneje. Komaj čakam, da oblečem kopalke!“

Nataša: „Nikoli si ne bi mislila, da lahko že sprememba prehrane tako vpliva na nekatere zdravstvene tegobe. Ta akcija mi je dala prepotreben zagon, ki sem ga nujno potrebovala. Zdaj se v svoji koži počutim tako dobro, kot sem se nekoč.“

Kandidatkam smo želeli omogočiti zdravo preživljanje prostega časa to poletje. Podarili smo jim še izdelke za zaščito pred soncem ShiseidoCollistar in Lancaster skupaj z modno torbo za na plažo.


							   

Catrice Slovenija je s popolnim 13-delnim kompletom dekorativne kozmetike poskrbel za vedno dovršen in negovan videz naših deklet.

Akcijo Postavni v poletje so omogočili