Članek
Izdelava spletnih strani Maribor
Objavljeno Jan 18, 2019

Pred časom smo na naši spletni strani objavili članek z naslovom Izdelava spletnih strani Maribor. V njem smo potek od povpraševanja do izdelane spletne strani razdelili na 4. točke.

Izdelavo spletnih strani Maribor se tako začne s povpraševanjem, ki ga oddate na naši spletni strani. Pri izpolnjevanju obrazca je potrebno vnesti čim več natančnih informacij o vaših željah in tematiki, ki jo imate. Le tako bomo namreč lahko pripravili natančno ponudbo in ocenili obseg dela, ki je za izdelavo takšne spletne strani potreben.

Na začetku izdelave bomo natančno analizirali vašo konkurenco in ključne besede, za katere se na googlu že uvrščate visoko. S tem postopkom bomo tudi odrili vse nove besede, ki jih bomo pri izdelavi spletne strani Maribor uporabili.

Sledi tretja točka, kjer spletno stran izdelamo, jo oblikujemo ter testiramo.

Ko je spletna stran izdelana sledi še zadnja točka, ki se imenuje spletni marketing. Prav ta se lahko razdeli na optimizacijo spletnih straniFacebook oglaševanje, Google oglaševanja....

Ker vemo, da si pred oddanim povpraševanjem želite vedeti okvirne cene izdelave spletnih strani, smo za vas pripravili obsežen članek z naslovom izdelava spletnih strani cenik. Glede na vaše želje bomo sestavili ceno za izdelavo vaše spletne strani. Za lažji občutek kakšna naj bi bila cena izdelave spletnih strani Ljubljana, smo pripravili 4 različne "pakete", ki se razlikujejo glede na obseg dela in elemente, ki jih pri programiranju uporabimo.

Cenik izdelave spletnih strani se gibljen od 400 do 6500 €. Odvisno od obsežnosti projekta, ki ga vaše podjetje ima.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo preko info@web-center.si