BESEDA SATANA

Objavil/a vladislav stres, dne 2019-02-21 ob 13:22:19

Anketo:
Satanizem obstaja in je najbolj prefinjena oblika zavajanja, a odgovornost za posledice nosimo sami, saj smo nasedli lažem.
- Se strinjam
- Ne to je teorija zarote, se ne strinjam.
- Ne vem

lahko izpolnite TU:


BESEDA SATANA
"Kdor zaradi laži zapusti svoje, svojega ni vreden,
saj kdor verjame lažnim lučem naj z njimi odide v pekel.
Tam te pečemo tako dolgo, da postaneš okusen."


avtor: Vladislav Stres___________________________________
.
Srečni Janez:
Šibkost ljudi, vse slabe navade, strasti in napake je treba prignati do skrajnosti...
Treba je podpihovati nasprotja, osebna in med ljudstvi, rasna in religijska sovraštva, tako da se bo med njimi ustvaril nepremostljiv razkol...

Za predsednike je treba izbirati med vrstami tistih, ki so suženjsko pokorni katerim že...
Podkupovat je treba najvišje državne uradnike, da bodo njihove vlade najemale tuja posojila in tako padle v dolžniško hlapčevstvo katerih že ...,
da bi na ta način njihove državne dolgove samo še povečevali.

S sproženimi gospodarskimi krizami, pri katerih se ves razpoložljiv denar naenkrat vzame iz prometa, se izzove propad denarnega gospodarstva katerih že...?

Finačna moč mora prevzeti ključni nadzor nad trgovino in podjetništvom, tako da bodo vele"industrijalci" s svojim denarjem pridobili politično moč...

Srečni Janez:
Globalisti davijo vse. Nikjer na planet ne bo kmalu več kotička kamor se bo posameznik lahko potuhnil.
Najbrž je parola za na zid ali kar tako ,,Ljudje osvestite se" - kr neki.
Ljudje se nočejo ali pa ne morejo, ne znajo upreti temu, da živijo v fevdalizmu, v katerega so vpete vse naše vlade in podjetja in vsak posameznik in so družno vsi sužnji dolga.
Tak sistem furajo in regulirajo centralne banke za medsebojno poravnavo s ciljem, da pokradejo še preostalo bogastvo sveta, ki se lepo prenaša v roke plenilskih banditov, ki sebe imenujejo "elita".
Cilj teh barab, to je premila beseda je "moderna" suženjska družba in uničenje človeka.
Umri suženj pravi bančna drhal press.Srečni Janez:
Globalistični daveži nizajo neuspeh za neuspehom.
Kontrolorji starega finančnega sistema se soočajo z mnogimi porazi...
Velik neuspeh so doživeli, ko so poskušal ukrasti venezuelske naftne resurse s postavljanjem enega od svojih lopovov na oblast. Venezuelci so dojeli, ko je tako imenovani "opozicijski voditelj" Juan Guaidó prejšnji teden odkril svojo pravo barvo, ko je obljubil, da bo privatiziral (tj. predal kazarski mafiji venezuelske naftne resurse - največje zaloge nafte na planetu); Več

Kabala je tudi poizkušala zrušit vlado Zimbabveja (zaradi kraje zlata, diamantov, redkih kovin in drugih resursov), propadel jim je tudi dvig cene nafte prejšnji teden.
Več PressTV-Venezuelans call on US to 'keep hands off oil industry'

Srečni Janez:
Še en znak je, da je stari sistem v paniki zaradi izgube kontrole. Prejšnji teden je Senat ZDA glasoval z 68 glasovi, da se ne umaknejo iz Afganistana in Sirije proti 23 glasovom, da se umaknejo. Senatorji so v resnici glasovali proti twmu da kabalisti izgubijo dohodke od ukradene sirske nafte in afganistanskega heroina.
Jan Lafit največji ameriški gusarpres

Vir
__________________________Več RASIZEM PAPEŽA:
Vir

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
11
haapy yack
0
Mar 10, 2019
hoj
Ko se enkrat negdo ujame v mrežo ni izhoda. Bo vodetlej Francije, voditeljica Nemčije, Mayeva kaj v to smer hrabrih in mrtvih? Najbrž ne.
Bilo je nekaj članov US Kongresa, ki so se upali in zato plačali z življenjem. Eden tak žvižgač je bil Adam Clayton Powell, prvi črni član Kongresa iz New Yorka. V emisiji Davida Frosta je o tem spregovoril. Umrl ja takoj po oddaji. Celo med emisijo na tv je povedal, da ga bodo ubili. Mnogo drugih so fental.
Član kongresa Larry P. McDonald je umrl 1976., v Boingu 747 Korean Airlines, ki so ga sestrelili Rusi. Kongresnik je govoril o motivih Rockefellerjev in njihovih zaveznikov, ki imajo v načrtu ustanovt svetovno vlado v kombinaciji superkapitalizma in komunizma pod eno kapo, vse pod njihovo kontrolo.
Dobr zadnje čase jim azijske tajne združbe močno mešajo štrene.
boditevcvetju
#11
vladislav stres
0
Mar 10, 2019
Hvala za zopet tehtne podatke Srečni Janez.
Vreden si občudovanja.

Vedi pa da je svet narejen kot čebulna struktura inteligenc.
V vsakem UMu je tudi izvorna prasila, ki je večja kot si mislimo.
Višje inteligence ne dopuščajo da se ubije poštenega človeka, ki ne živi samo v svoji glavi. Vsak mora narediti ključno napako da se dovoli ODSTRANITEV s svincem...

Kar praviš obstaja, pozabil pa si na to drugo. potrebujemo hrabre in nepokvarjene predstavnike.
To je to.
bodinajahti
#10
haapy yack
1
Mar 09, 2019
hoj

vladislav stres: Zadnji ostanek organiziranega krščanstva na naših tleh je bil Oglejski patriarhat. MOČ RKC počiva na denarju, organizaciji LOŽ in NEVEDNOSTI.
-----------------------
Kot opomnik iz ozadja, ko oseba postane premier, predsednik, guverner središčne banke itd., jih obišče negdo iz Vatikana,Vatikanske banke in daje bančno knjižico z astronomskim zneskom denarja v njej. Po P2 masonu in iz drugih virov. To se lahko giblje od 100 miljonov USD za šefa manjše državez ili preko miljarde USD za vodjo velike države govorijo viri. Tedaj se osebi reče: "Dobrodošli v klub bogatašev", potem se ga opozori, če bo odbil denar, bo ubit To je znana izbira med srebrom ali svincem, ki ga je skrivna vlada koristila za kontrolo od pamtiveka.
boditevcvetju
#9
vladislav stres
0
Mar 09, 2019
Zimzelen: V. GERKMAN je zapisal:
"Človek je bitje, v katerem se začne vesolje zavedati samega sebe."
___
Hvala izjemna misel. Misliš ljudi z repi na drevesih, po barčkih, na nogometnih, boksarskih... tekmah ali kaj bolj specifičnega?

Tu se postavlja vprašanje definicije Človeka z velikim Č.
Teh pa je dandanes malo in na nek način VSE MANJ.
Ni pa tako črno kot je videti.
#8
vladislav stres
0
Mar 09, 2019
Srečni Janez: "Lopovski Rim. V tistem času so škorc koval največjo ponaredbo vseh časov. To se je imenval "KONSTANTINOVO podaritev" (Donatio Constantini)."
___
Donatio Constantini je prenos oblasti v LOŽE, ki jih predstavlja rimski škof. Rimski imperij se je tako prikril in preko prikrivanja vlada še dandanes. Rim se je ccca 100 let po ediktu tudi formalno navidez SAMOUKINIL. Izgovorov zakaj tako je več, del tudi v slabšanju vojaške moči z namenom samoukinitve.
Prvotna listina ni ponaredek, ta, ki je sedaj uradna, pa je ponaredek.
RKC je glede prikrivanja dejstev zelo SPRETNA. Tudi satan je spreten. Zanos vernike vleče že tisočletja. V zadnjih 100 letih je uspela da v EU razen dela duhovščine skorajda ni več vernih ljudi. Izjemen "uspeh". KATOLIŠKA cerkev je prikriti rabelj KRŠČANSTVU.
Zadnji ostanek organiziranega krščanstva na naših tleh je bil Oglejski patriarhat. MOČ RKC počiva na denarju, organizaciji LOŽ in NEVEDNOSTI.
___
"Listina ponazarja edikt rimskega cesarja Konstantina iz leta 324, ki dodeljuje papežu Silvestru I. in njegovim naslednikom last in duhovno vodstvo Rima, Italije in vsega Zahodnorimskega cesarstva.

Odlomek listine, na katerega so se sklicevale poznejše cerkvene zahteve, je v prevodu sledeč:

Ob upoštevanju dejstva, da je naša cesarska oblast posvetna, odločamo, naj se naša najsvetejša Rimska Cerkev spoštuje in časti in naj se Sveto Škofovstvo svetega Petra slavno poveličuje nad naše posvetno Vladarstvo in oblast. Rimski škof mora vladati nad štirimi glavnimi sedeži, Antijohijo, Aleksandrijo, Kostantinopljem in Jeruzalemom, in nad vsemi Božjimi cerkvami na svetu… Končno poklanjamo Silvestru, univerzalnemu Papežu, našo palačo in vse pokrajine, palače in okrožja mesta Rima in vse Italije in vseh zapadnih dežel."
https://sl.wikipedia.org/wiki/Konstantinova_darovnica
http://stres.a.gape.org/VTA/nazivi_papeza1.pdf


#7
vladislav stres
0
Mar 09, 2019
Stojan Svet: "satan baje v prevodu pomeni nasprotnik"
___
Pojdimo globlje od bajk.
SAT ANA je satje (tudi sadež) Ane.
Satan je tudi SKUŠNJAVEC. Je del ustroja sveta.
Če ne pademo na skušnjave se potuhne in je kot da ga NI.
#6
Zim Zelen
3
Mar 05, 2019
Misel za danes (avtor je znan:)
"Človek je bitje, v katerem se začne vesolje zavedati samega sebe."
V. GERKMAN
#5
Stoyan Svet
1
Feb 24, 2019
satan baje v prevodu pomeni nasprotnik,
nasprotnik čemu?
Nasprotnik notranjemu miru, ki ni od tega sveta,
nasprotnik tisti resnici, ki osvobaja od znotraj navzven
in nasprotnik brezpogojni ljubezni.
tisti ljubezni, ki je kot narava,
ki nam ves čas daje njene plodove.
#4
haapy yack
1
Feb 22, 2019
hoj
Lopovski Rim. V tistem času so škorc koval največjo ponaredbo vseh časov. To se je imenval "KONSTANTINOVO podaritev" (Donatio Constantini). Po naročilu cerkve so takrtni pravniki napravili listino, po kateri naj bi cesar Konstatntin v 4. stoletju podaril katoliški cerkvi in papežu osebno vse časti, karljavsko in cesarsko krono in ves znani svet. V imenu te potvorjene listine si je Cerkev lastila cel svet. Ko je bila pred 500 leti - na novo odkrita Amerika, je Cerkev v imenu tistih ponaredb dala Ameriko Špancem in Portugalcem. Ti so prav na gnusen način pobili vse Indijance...
izljubeznitebompožrlpres
boditevcvetju
#3
vladislav stres
0
Feb 21, 2019
Ojla Srečni Janez
Konstantin je ponarejal samo Biblijo Nove zaveze.
Pa še to ni mogel vse, samo veliko ključnega.
Veliko pa so zmetali ven (Heretični teksti).
Krščanstvo je od pradavnine. Postavili so se na čelo krščanstva ker ga niso mogli povsem zlomiti in si Izmislili pravo pot - KATOLIŠTVO.
Tudi to so nam imperatorji skrili.
In res je - lažem verjamejo ŠE DANDANES.
#2
haapy yack
1
Feb 21, 2019
hoj
A ni Bob Dylan leta 1963 pel Masters of War. Skrivate se v svojih jazbinah/dvorcih. Skrivate se pred mojimi očmi/našimi je najbrž imel v mislih. Dobr vmešan je tudi finčni svet, kajti pravila postavljajo banke, ki so seveda v zasebnih rokah.
Konstantin pa je bil en lopov. Poskrbel je, da moč in bogastvo bogatih zaščitil s tem, da si je izmislil novo religijo in leta 325 so v Biblijo zapisal tisto, v kar naj bi ljudje verjeli, in v kar verjamejo še danes.
smrtninapredekuničenjezemljepres
boditevcvetju
#1
vladislav stres
vladislav stres
Objavil/a 2019-02-21 13:22:19 (Feb 21, 2019)
Starejša objava Novejša objava
KATEGORIJE OBJAVE
ZADNJE OBJAVE
MATERA NARODA / IDEAL ŽENSKE
Volitve in dobro nedeljsko jutro!
SPREMEMBA VOLILNEGA SISTEMA BO ZOPET SAMO NAVIDEZNA
MEDIJSKE LAŽI ZDA IN DRUGIH DRŽAV PREKO KATERIH SE SPROŽAJO VOJNE
DAROVANJE SRČNE VODE - 2.
ČRNI PAPEŽ OBSTAJA - KDO JE NA VRHU LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA ČLOVEŠKE CIVILIZACIJE
O DUŠI, UMU IN BOGU
KONČNO RTVS PADE ALI VSTANE Z NOVIM ZAKONOM
POMLAD JE PRIŠLA - SONCE IN DREVO
O DAROVANJU SRČNE VODE
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
Junij 2019
PTSČPSN
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Oglasi

zapeljite se s pletno na beljski otok, obiščite cerkev in pozvonite na zvoniku za srečo. vse na temo church on bled: https://www.altitude-activities.com/visit-the-church-on-bled-and-ring-the-bell

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

slovenija je dežela, kjer lahko zasledite marsikaj, zato si preberite 8 zanimivih dejstev o sloveniji, ki jih mogoče še niste vedeli. facts about slovenia: https://www.altitude-activities.com/8-awesome-facts-about-slovenia

Kategorija: Potovanja in izleti

Cena: Pokličite za ceno

med spletna oglaševanja sodijo google adwords, facebook ads, pr članki....katero spletno oglaševanje torej izbrati? pred odločitvijo seveda ne smemo pozabiti na zastavljene cilje, saj samo na ta način lahko dosežemo željene rezultate. v kolikor ne veste za katero oglaševanje bi se odločili pa si lahko pomagate na tem naslovu: https://www.dominatus.si/spletno-oglasevanje

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

matcha čaj velja za enega izmed najmočnejših super živil na trgu. vsebuje veliko antioksidantov, izboljša počutje, spomin in koncentracijo ter še veliko drugih pozitivnih lastnosti. več lahko preberete: https://www.malinca.si/matcha-iz-ekoloske-pridelave-100g.html

Kategorija: Čaji

Cena: Pokličite za ceno

vas zanima kako oglaševati na facebooku? želite povečati prodajo? facebook vam omogoča, da lahko prodajo usmerite in targetirate na točno določeno skupino. več o tem na kakšen način delati facebook oglaševanje pa lahko najdete tukaj

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

william hill je ena izmed starejših stavnic na svetu, ustanovljena je bila že leta 1934. sedaj imate možnost, da to spletno stavnico preizkusite tudi v sloveniji - https://www.sportni-portal.com/william-hill

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

ste si že od nekdaj želeli poleteti z jadralnim padalom in si ogledati pokrajino iz ptičje perspektive. potem imate sedaj možnost, da doživite to nepozabno izkušnjo ter preizkusite paragliding bled - https://www.altitude-activities.com/jump-fall-and-fly/paragliding-in-slovenia

Kategorija: Storitve

Cena: Pokličite za ceno

v kolikor bi želeli opraviti tečaj za voditelja čolna - https://www.mojedarilo.com/ex/328/33/tecaj-za-voditelja-colna-tecja-coln-morje-izpit- imate sedaj možnost, saj vam pri mojedarilo.com ponujajo tečaj, ki si ga lahko privoščite zase ali pa ga podarite kot darilo - 

Kategorija: Storitve

Cena: 125 €

7740.) miškolin - josip ribičič

Kategorija: Otroška literatura

Cena: 9.99 €

7081.) cesarjeva nova oblačila snežna kraljica - hans christian andersen

Kategorija: Leposlovje

Cena: 8.99 €

6640.) moj prijatelj piki jakob - kajetan kivič

Kategorija: Leposlovje

Cena: 18 €

6128.) sloni si zapomnijo - agatha christie

Kategorija: Leposlovje

Cena: 9.99 €

Prikaži več
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj