Članek
TIHO DAVLJENJE SLOVENIJE - NWO
Objavljeno Feb 03, 2019

Slovenije izgublja svojo državnost zaradi postopkov TIHEGA DAVLJENJA, ki zajema postopke:
- nastavljanja nesposobnih elit,
- delitve naroda na leve - desne, bele - rdeče…
- podpiranje dekadentno perverzne in zapostavljanje vitalne kulture,
- razpad državnih institucij,
- medijsko poneumljanje naroda,
- ukvarjanje samo z t.im. marginalci in zapostavljanje večinskega prebivalstva…


Duška Maglica se v blogu Sesuvanje sistema dotakne bistva cilja Nove svetovne ureditve, da se nacionalne države sesedejo same vase. Pri tem je Slovenija med vodilnimi. Nagrajevani so povzpetniki, lažnivci, celo lopovi zadnje čase celo dobivajo odškodnine zaradi slabo vodenih pravosodnih postopkov. Inšpektorjev ključnih inšpektoratov je v taki državi, ki je za odpis seveda premalo. Zadnje čase smo priča sesuvanja zaporniških policistov. Kot domine padajo stebri državnosti, ki se počasi sesipa sama vase. Inovativno gašenje dnevnih problemov -požarov, najemanje kreditov ne zadostuje več. Kaj sledi?


FRANC Verk: Korupcija v SLO kot MALIGNA TVORBA
____
NAGOVOR Franca Verka, predsednika Sindikata državnih organov
RS (SDOS) na novinarski konferenci 31.1.2019 v katerem zopet opozarja da je pravosodnih policistov vse manj in premalo, da plača paznikov komaj pokriva osnovne stroške, da je delovnih nalog vse več... in da so zaradi tega preobremenjeni in izgoreli.
Glej tudi, tokrat, kvalitetno poročanje RTV SLO: Ujetniki sistema
V Tarči: O razmerah v slovenskih zaporih
izpostavi, da zaporniki ŽIVIJO v zelo različno kvalitetnih zaporih, da ven številni pridejo še hujši kot so šli noter. Izjemen resničnosti šov uglednežev - predstavnikov zaporov, ki z lažmi branijo povsem nemogoč sistem tudi v tem segmentu države.


Oglejmo si upornika znotraj režima samega: Franc Verk, 31. 1. 2019
ZAHTEVA PO UREDITVI DELOVNIH RAZMER V SLO ZAPORIH

https://youtu.be/mOz1VZIL6bY

Zunanji minister Miro Cerar predlaga priznanje nezakonito samo-oklicanega predsednika Juana Guaida, ameriške lutke, ki želi privatizirati venezuelsko nafto Več kot 70 ameriških akademikov in znanstvenikov z Noamom Chomskyjem na čelu je v odprtem pismu prejšnji teden obsodilo poskus državnega udara, Trumpovo administracijo pa pozvalo, naj se preneha vtikati v notranjo politiko Venezuele. Realen opis situacije v Venezueli je podala Kaja Sajovic v tem članku https://www.rtvslo.si/svet/s-in-j-amerika/kdo-zares-vodi-revolucijo-v-venezueli-ljudstvo-ali-zda/479193

Hvala Srečni Janez. Tvoje besede se širijo tudi tu: http://www.publishwall.si/vladislav.stres/post/451924/beseda-satana in tu: https://www.rtvslo.si/blog/meteor/beseda-satana/123504

haapy yack:)* Tudi,če so Venezulci dojeli pokvarjenca Juana Guaido,jim to ne bo pomagalo. Nafta preveč vleče to NWO mafijo in Venuzela je že samo zaradi tega bila uničena.Mislim,da je samo še ena država več v njihovem plenu,kjer Venezuelcem podtikajo lažno demokracijo za svoj žep. Svet se bo moral spremeniti in uravnotežiti ,da bi vsi začeli normalno živeti.