Članek
ČRNI PAPEŽ - O BOGU LJUDI, KI UKINJA CERKEV
Objavljeno Dec 12, 2018

Kdo je skrivnostni PAPEŽ izza javnosti znanega PAPEŽA? Kdo ima dejansko oblast in drži vrh kurije na POVODCU preko demonizma..? Je ta sila res povsem zla in breme brez razloga? Presega intelekt Človeka ali ne?

Hitrost razvoja informacijske družbe je tako tako pospešena, da ji človeštvo ne sledi več. Postavlja se vse bolj totalitarna hierarhija, človek kot posameznik pa je vse bolj nemočen in ujet v nepregledno mašinerijo podatkov, zahtev in ignorance. Je to zopet človeška napaka naših nadrejenih, ki se z obupnimi poskusi oklepajo svojih položajev, v okoliščinah izgubljanja smisla svojega obstoja in tal pod nogami? ČAS JE da se pogovorimo o hierarhiji izza lutkovnega gledališča kaosa, ki ga imamo pred samim nosom. Delna RDEČA NIT raziskave je simbolika v občini POLZELA. Veselim se tega da pogledate in morda tudi komentirate. Klik na PDF.



Več

Probleme se premaguje z lastnim zorenjem. Predlagam ogled: https://youtu.be/_XK_gc-LUvY

https://www.lastampa.it/2016/10/14/vaticaninsider/venezuelas-arturo-sosa-abascal-is-the-new-black-pope-OW8xqJpBKlGRLWW59AlCKN/pagina.html

vse kar lahko rečem glede črnega papeža je to, da imaš prav, res je samo njegova lutka. tudi vatikan ima strica iz ozadja. ;) tudii glede skušnjavca imaš povsem prav. lp

Stojan Svet. Ali res misliš da je Arturo Sosa Abasca črni papež? Je pa res da je njegova LUTKA. Pa še to. Ni vse slabo kar piha z njegove strani. Kdor nasede skuišnjavi in dela zlo se ne more zgovarjati na skušnjavca. Ali pa se Stojan motim? ___ Arturo Sosa Abasca je jezuit ima doktorat iz političnih ved in je star 68 let. Je naslednik Španca Adolfa Nicolasa in 30. naslednik sv. Ignacija Loyolskega, ki je ki je leta 1540 ustanovil Jezusovo družbo.

Vladislav:)* Ne sprejemaš resnice najbolje ?

Ladislav:)* Najprej se moraš ti sam naučiti in razumeti sodelovanje. Ti samo špikaš in trosiš svojo jezo.Odvadi se tega,pa bo že bolje. Čim ti komentator ne potrjuje si že užaljen.Pojasnuj ,da bi bralec lahko bolje razumel tvoje zapise.

Srečni Janez. HVaLA, pa besedo obrni še od desne proti levi. Prava novica nove dobe. To je posledica trepeta Metuljevih kril, ki se dogajajo že marsikje v in na tej zemeljski obli. Sama beseda triumvirat govori da se gre po poti SOdelovanja. Tudi mi bi morali sodelovati. Ko nekdo razvija zanimivo projekt mu pri tem pomagamo. Upam da bodo kmalu to dojeli tudi taki kot si ti abram1b2 Cej.

Ladislav:)* Zakaj si ti tako prepirljiv in vzkipliv.Dojemi,da te ne zmorejo vsi razumeti.Ti sledi svoji poti in ničesar ne pričakuj,če si se za to svojo pot zavestno odločil. Tu vsako barantanje in pričakovanje odpade od zunaj, gre zgolj zate osebno in tvoj osebni razvoj in pot. Če to ni tvoj najbolj čisti osebni namen,boš vedno razočaran in jezen,ker pričakuješ zunanjo potrditev in ne svojo lastno. Lp :)*

VSEVEDCI? Zopet pišete o NASLOVU bloga, ne da bi pogledali raziskavo.

Srečni Janez A ti res verjameš da ni VIŠJIH INTELIGENC? Rimsko cesarstvo bo torej propadlo ker se oblikuje mreža duhovnih med seboj osrediščenih glav. Torej greva na čaj. Seveda, hvala za pregledne podatke.